GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Κυκλοφορησε το IOS 5 για το Iphone (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24538)

gepol 18-10-2011 07:15

Απάντηση: Κυκλοφορησε το IOS 5 για το Iphone

Η καινούργια έκδοση ήδη γίνεται jailbrake, απλά tethered, δηλαδή για επανεκκίνηση χρειάζεται η συσκευή να είναι συνδεδεμένη σε υπολογιστή. Έχει ακόμα προβλήματα, και είναι αρκετές εφαρμογές που δεν έχουν ακόμη μετατραπεί σε ΙΟS5...

Απο τις 200 περίπου προσθήκες/αλλαγές/βελτιώσεις ξεχωρίζω το icloud, την αύξηση ταχύτητας στον Safari, και την αύξηση διάρκειας της μπαταρίας. Ακόμα είμαι στο ψάξιμο βέβαια....

Ολα αυτά σε 3GS....

Benjamako 05-11-2011 14:49

..αν ακουσετε τπτ καινουριο οσον αφορα το σπασιμο, ενημερωστε

gepol 05-11-2011 15:30

Σε tethered, και semi-tethered σπάσιμο, υπάρχει ήδη...

Eftixis 05-11-2011 15:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 494478)
Η καινούργια έκδοση ήδη γίνεται jailbrake, απλά tethered, δηλαδή για επανεκκίνηση χρειάζεται η συσκευή να είναι συνδεδεμένη σε υπολογιστή. Έχει ακόμα προβλήματα, και είναι αρκετές εφαρμογές που δεν έχουν ακόμη μετατραπεί σε ΙΟS5...

Απο τις 200 περίπου προσθήκες/αλλαγές/βελτιώσεις ξεχωρίζω το icloud, την αύξηση ταχύτητας στον Safari, και την αύξηση διάρκειας της μπαταρίας. Ακόμα είμαι στο ψάξιμο βέβαια....

Ολα αυτά σε 3GS....

Ρε παιδια η μπαταρία με το νέο λυτουργικό έχει την μισή διάρκεια άκουσα κάτι για κάποιο plugin που. Το διορθώνει ξέρετε κάτι;

Arkas 05-11-2011 17:37

Δεν το έχω παρατηρήσει Ευτύχη ...

Sent by Arkas via Tapatalk !

taksidiotis 05-11-2011 18:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 510136)
Ρε παιδια η μπαταρία με το νέο λυτουργικό έχει την μισή διάρκεια άκουσα κάτι για κάποιο plugin που. Το διορθώνει ξέρετε κάτι;

ελα ευτυχη μου,προσωπικα δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με το θεμα της μπαταριας.

Gazi 05-11-2011 19:13

Εγώ πάλι που είμαι φανατικός MACάκιας (σχεδόν πήρα όλη τη γκάμα της apple) θεωρώ οτι πρέπει λιγάκι να περιμένουμε για τις αναβαθμίσεις μας (σε τέτοιο βαθμό)...Ολο και κάπου κάτι δεν θα πάει σωστά.....Βλέπουμε λοιπόν και προχωράμε!
Πάντος ένα εχω να πω!!!!Σε ο,τι MAC εχω,είμαι τρελά ευχαριστημένος!!!!Και πάλι Apple!!!!!

Gazi 05-11-2011 19:20

A.....και κάτι άλλο....Εκατσα και διάβασα πιο πάνω όλα τα μηνύματα από τους φίλους συμφορουμίτες!!!Να ρωτήσω κάτι????Γιατί τόσο πολύ σας αρέσει να "σπάτε"το iphone???Τι κερδίζετε???Είναι από μόνο του ένα καταπληκτικό εργαλείο "Δουλειάς"...Δεν είναι απλά ένα τηλέφωνο!!Εγώ το λειτουργώ επαγγελματικά...Αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο να το "Σπάσω"....

taksidiotis 05-11-2011 19:50

καλο ειναι να κανει καποιος jb στο iphone.
μπορεις να δοκιμασεις εφαρμογες τζαμπα που ακομα και να μην δουλευουν σωστα λογω crack αν σου αρεσουν μετα να τις αγοραζεις απο το app store.
επισης μπορεις να κανεις απιστευτο customization στο iphone με καποιες εφαρμογες που κυκλοφορουν μονο στο cydia.

Gazi 05-11-2011 20:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 510263)
καλο ειναι να κανει καποιος jb στο iphone.
μπορεις να δοκιμασεις εφαρμογες τζαμπα που ακομα και να μην δουλευουν σωστα λογω crack αν σου αρεσουν μετα να τις αγοραζεις απο το app store.
επισης μπορεις να κανεις απιστευτο customization στο iphone με καποιες εφαρμογες που κυκλοφορουν μονο στο cydia.

Χμμμμ....Να σου πώ......Ειμαι συνδρομητής στην apple (γιατί τους εχω δηλώσει όλα τα προϊόντα που εχω αγοράσει) και με 12 δολλάρια το χρόνο έχω όλα τα update,όλα τα προγράμματα,όλες τις εφαρμογές δωρεάν!Ευτυχώς είμαι από τους τελευταίους τυχερούς που πρόλαβα και μπήκα σε αυτό το πρόγραμμα!
Η αλήθεια είναι όμως,οτι οι αγορές μου γίνονται απ'ευθείας από Αμερική,με τρόπο που έχω αναφέρει σε άλλο thread στο forum!Και στο κάτω κάτω...Το iphone δεν είναι παιχνιδομηχανή!!!!Αν όμως πραγματικά θέλω επαγγελματική δουλειά,και να μην ήμουν συνδρομητής,θα αγόραζα την εφαρμογή!!!Αλλοστε οι σοβαρές εφαρμογές,δεν κοστίζουν πάνω από 7-10 ευρώ!!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!