![]() |
Απάντηση: καινουργιο GS 1200 του κουτιου και? προβληματα :-(
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Εγώ από δικιά μου εμπειρία σαν μηχανικός που δούλευα σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση ακόμα και ο ιδιοκτήτης να είχε πέσει σε λακκούβα,ακόμα και από το καβαλέτο να του είχε πέσει σεβόμασταν τα χρήματα που είχαμε πάρει και πάνω απόλα το σημαντικότερο είναι ΠΕΛΑΤΗΣ του καταστήματος και οφειλή να τα αντικαταστήσει αφού και ο αντιπρόσωπος δεν θα τα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του θα τα πέραση στην εγγύηση.
|
Δυστυχώς άλλο ένα παράδειγμα κακής εξυπηρέτησης από την BMW στην Ελλάδα...
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς.Δεν ανακατεύονται λέει.Για αυτό έχουν εδώ αντιπρόσωπο:(:(:( |
Καλησπέρα σε όλους ,
Έχω την εντύπωση όμως ότι σαν μια μεγάλη ομάδα με κοινά συμφέροντα θα έπρεπε να έχετε δύναμη κ να απαιτησετε σεβασμό κ ομαδικές εκπτώσεις για όλα τα μέλη. Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αναμεσα σας μαρκετιστες , δικηγόροι, τεχνοκράτες κ γενικά άνθρωποι με τσαγανο κ όρεξη για στηρίξουν αυτή την -πολύπαθη -ομάδα . Νομίζω αξίζει η προσπάθεια κ με το παραπάνω . Δεν νομίζω μετα απο μια τέτοια κίνηση να τολμήσει να κουνηθεί κάποιος αντιπρόσωπος ...θα ανοίγει το στόμα μονο για να βελτιώνει την υπάρχουσα προσφορά για τα μέλη σε σέρβις κ ανταλλακτικα !!! ...εκτός βέβαια μας αρέσει σαν Ελληνες να μας κλέβουν κ νας κοροϊδεύουν Αυτα, ;-) καλή Κυριακή σε όλους |
Απόσπασμα:
|
καλημερα παιδια !
το θεμα εχει και συνεχεια καθως μετα απο τοσο καιρο δεν εχω βγαλει ακρη ακομα κ ειμαι πολυ στεναχωρεμενος :( εστειλα e mail στην bmw hellas κ ηρθαν σε επαφη μαζι μου ! παιδια ειναι απιστευτο, δεν εβγαλα ακρη, ολοι ειναι μια κλικα , ο Κυριος απ την BMW ΗΕLLAS υποστιριξε τον εδω αντιπροσωπο ο οποιος του ειπε πως δεν μπορει να μου αλλαξει το τιμονι διοτι το μηχανακι εχει γρατζουνιες στην δεξια χουφτα απο ατυχημα !!:yz:yz του εξηγησα πως οι γρατζουνιες στην δεξια χουφτα ειναι απ τον τοιχο του γκαραζ μου που βαζω το μηχανακι .....και πως το μηχανακι δεν εχει πεσει ΠΟΤΕ παιδια ειναι απιστευτη η συμπεριφορα τους, δεν ξερω τι να κανω , μου ρχεται να παω απο κει κ να γινει χαμος μπας κ βρω το δικιο μου :( |
Ειναι λαλακες, λες κ θα τα βαλουν απο την τσεπη τους η λαλακισμενη ελληνικη νοοτροπια, να μην πιαστουν κοροιδα....:(
Γραψε ενα μειλ στην Γερμανια μηπως βρεις κανα δικιο... αλλιως να βρεις ενα τιμονι απο εβαυ, μην τους δωσεις φραγκο... |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!