GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ελληνικες καγκουριες στην Ευβοια (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24824)

REK 24-10-2011 00:27

Απάντηση: Ελληνικες καγκουριες στην Ευβοια

no coments..:hmmm:

Jefe 24-10-2011 00:27

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020459.gif

Jefe

LakisGS 24-10-2011 00:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 499673)
Μια και μιλαμε για καγκουριες και πληρη ανευθυνοτητα...Ειμαστε σημερα στο σχολασμα ολη η αλλαγη.,..πειραζομαστε μεταξυ μας ποιος θα κανει την συγκεντρωτικη και τσουπ περνανε απο μπροστα μας 2 Σουτζουκακια , το ενα απινακιδωτο με συνεπιβατη μια κοπελιτσα.Οι ποιο Ζδες απο την ομαδα κοιταζονται και λενε να τον παρουμε...στο καλο και με την νικη τους λεω καθως συμπληρωνα την αναφορα...Ολα καλα μεχρι εδω , μεχρι που αρχιναει το κυνηγητο....Το σταματησαν τελικα του φορτωσαν κανενα χιλιαρικο, (κοκκινο, κρανος,διπλωμα,ανασφαλιστο, σιγαστηρα) και ο πιτσιρικας ειχε και γλωσσα απο πανω.Εχω δει ατομα να :yz με αναφιλητα οταν τους δινει κληση και αυτος στα παπαρια του...Εν τω μεταξυ ο προισταμενος που εχει κορη στην ηλικια της πιτσιρικας ηταν ετοιμος να τον ορμηξει....Συμπερασμα...βρισκουμε και τα κανουμε...το παληκαρι δεν ηταν απο Θεσσαλονικη και μαλλον στα μερη του δεν δινουν και ιδιαιτερη σημασια στο μηχανακι χαρο που καβαλαει.ΕΠΙΠΛΕΟΝ μαλλον εχει σπονσορα απο πισω(Μπαμπας , Μαμα ) που τα ακουμπανε οποτε στα παπαρια του....Ευχομαι να ειναι παντα ορθιος αλλα με αυτα που κανει δυσκολο το βλεπω:(:(

Σωστότατος!!!

Kimwnas 25-10-2011 12:58

Συμφωνώ με τον Ηλία, περριτό σχολιασμού, τα έχουμε πεί τόσες φορές!!

(υ.γ. Νάπο τα γιαπωνέζικα θηρία που τα είδες εσύ?...)

Troublemaker 25-10-2011 14:59

Ποιος οδηγος λεει οτι δεν ειναι εμπειρος??? :hmmm:
Οσο για το ελεγχομενο περιβαλλον ναι και η νταλικα ηταν απλα ενα ντεκορ κ παει λεγοντας! Και δυστυχως ή ευτυχως θα το καταδικασω και γιατι δεν εχω κανει ποτε τετοια κ δε μου αρεσει αν θελω να παιξω τη ζωη μου κορονα γραμματα,να λαχταρησω κ τον αλλο τον χριστιανο που θα με δει ξαφνικα στο ρευμα του.....
Συν οτι αλλοι "δρομοι" ηταν πριν 30-40-50-και οσα θελετε χρονια κ αλλοι εν ετει 2011! Γιατι τωρα η αλαζονεια κ η πληθωρα των οδηγων εχουν μεταβληθει προς τα επανω κατα πολυ σε σχεση με τα παλια χρονια!:hmmm:

gs77 25-10-2011 16:41

ΑΣΧΕΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΗΣΜΟ:(

XCHALLENGE 25-10-2011 19:27

Ποσο περηφανος μπορει να νιωθει καποιος που βλεπει τ'ονομα του σε τετοια βιντεο??! Ακομη χειροτερα εαν ειναι και ...μεγας χορηγος!
Μερικοι ειναι για κλαματα ακομα κι αν ειναι ...''ζωντανοι''(?).
Τα λεμε...

kornlaz 25-10-2011 19:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 499582)
Εγω παντως εχω μια απορια.

Σωστα ολοι λετε οτι αυτα ειναι ελεγχομενες... μακακιες!

Η απορια ειναι γιατι αυτο το θεμα μπηκε τοτε και δεν σβηστηκε/κλειδωθηκε;

Δηλαδη συμφωνουμε οτι ειναι επικινδυνα τετοια πραγματα, αλλα τα προβαλουμε κιολας για να τα βλεπουν καποιοι και να τα κανουν;

Δεν φθανει το youtube που το εβαλε που υποτιθεται εκει μπαινει σχεδον οτι ναναι βιντεο, εμεις εδω το αναπαραγουμε κιολας;

Μάλλον κατάλαβες λάθος φίλε μου.Τέτοια βίντεο τα ανεβάζουμε για να δείξουμε και να σχολιάσουμε το μέγεθος της βλακείας ορισμένων οδηγών!Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί διαφήμιση!Τώρα αν πιστεύεις ότι μέσα σε αυτό το forum υπάρχουν άνθρωποι που θα δουν το βίντεο και θα αρχίσουν να κάνουν τα ίδια.......τότε νομίζω ότι και πάλι είσαι λάθος, γιατί πολύ απλά υπάρχει επίπεδο και συνείδηση εδώ μέσα!!!Πάντα φιλικά;);)

squad 25-10-2011 20:28

για πολλες σφαλιαρες ειστε παιδακια..#### τα στερημενα σας μυαλα!!ελεγχομενοι δρομοι ε...

Major_Goose 25-10-2011 20:39

ειναι για :yz:yz:yz:yz το όλο σκηνικό . μετά φταίνε οι μηχανές ....ερε γκλίτσα που χρειάζεται ...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!