![]() |
Απάντηση: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ!
Απόσπασμα:
|
Τελικά το φόρουμ έχει τόσο μεγάλη δύναμη;;;;;:Απορία:
Επαναστάτες,υποκινητές,φασιστες,δημοκρατικοί,μπατσοι...κλπ Χαλαρωστε κύριοι...μην σκισωμεν καμμιά καλτσα,απόψεις για διάφορα που μας απασχολούν γράφουμε και συζητάμε και δεν χρειάζονται προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί...:cool: Σιγά μην κινδυνεύει η Ασφαλεια μας....και η στθεροτητα της χωρας:D |
Απόσπασμα:
Και αφού λέμε απόψεις, γιατί αυτές είναι φούσκες και οι άλλες περί γιούργια τεκμηριωμένες!?!?!?:cool: |
Απόσπασμα:
Αλλα προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε μέλος του φόρουμ,δεν πρόκειται να κάνω,εκτός και τον δω να βαράει γυναικόπαιδα Με έχεις καταλάβει ....νομιζω;) Έχω πολλά φιλαράκια μπατσους...αδερφές,ναυτικούς και μοδιστρες.ποτέ δεν με ενδιέφερε το επάγγελμα ,παρά μόνο οι συμπεριφορές...:rolleyes: Και όπως λέει και ο μπάρος μου....η δουλειά δεν είναι ντροπη:D |
Απόσπασμα:
α ναι ρε συ,τους αεκτζηδες εννοεις...:p:sm7: |
Απόσπασμα:
Δεν ειναι "ειδικες ομαδες", ειτε λεγονται "αντιτρομοκρατικη" αυτοι οι ανθρωποι, ειτε "ασφαλεια" υπαρχουν χρονια τωρα κ αλοιμονο αν δε το ξεραμε, και ουτε "πληρωνονται" ειδικα για αυτη τη δουλεια......:hmmm: |
Απόσπασμα:
Τώρα... για τα φιλαράκια σου... σιγά μην έκανες διακρίσεις, εσύ εστιάζεις στο κοινό τέλος!!!!:sm7: |
Απόσπασμα:
TEOSS αυτές τις συμπεριφορές να τις χρησιμοποιείς στη δουλειά σου! Οπως και τις απειλές. Δεν απάντησες όμως σε αυτό που ρώτησα. Επίσης στον Ευτύχη απάντησες 2 φορές στο ίδιο ποστ του, την πρώτη με "χιούμορ" και τη δεύτερη με ύβρεις. Είναι η κακή νοοτροπία φίλε μου που είναι ασυγχώρητη, όχι οι άνθρωποι! |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!