![]() |
Απάντηση: ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Γιώργο(GeorgeP) τι παίρνεις .......... ;;;;;
|
Απόσπασμα:
αλλα αμα μου το ζητησει θα τον φτιαξω...;) |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Καλα εσυ κοιμησου τον υπνο του δικαιου........
ολα τα ταμεια ειναι επιδοτουμενα απο το κρατος...ξερεις γιατι? Πρωτον διοτι αυτοι που δουλεψαν 35 χρονια δεν απεδιδαν ολοι τα αναλογα στο κρατος για κοινωνικη ασφαλιση και δευτερον αυτα που επληρωναν (οπως κι εγω και ο καθενας μας) δεν ειχαν ουτε εχουν ανταποδοτικο οφελος στο 100%. Το γιατι παρακατω...... Μα καλά αυτά τα ίδια ταμεία δεν ήταν που έπαιζαν τα υψηλά διαθέσιμά τους σε προϊόντα υψηλού ρίσκου δίνοντας μάλιστα και προμήθειες εκατοντάδων εκατομμυρίων με αποτέλεσμα να χάσουν ποσά που ποτέ δεν μας είπαν αλήθεια σε ποιο ύψος ανέρχονται; :Απορία: Αυτο ειναι το ενα σκελος, το άλλο σκελος λεει οτι αυτοι που επαιρναν συνταξεις 4000ε δεν ειχαν πληρωσει ουτε τα μισα απο οσα τους αναλογουσαν για να παρουν αυτην την συνταξη. Επιπλεον οι συνταξιουχοι κατω των 55 ετων (π.χ. Ολυμπιακη, ΟΤΕ, Στρατιωτικοι κι οσοι βγηκαν με εθελουσια) δεν δικαιουται να παιρνουν καμια συνταξη Το ηλικιακό κριτήριο για τη χορήγηση σύνταξης δείχνει την τρικυμία εν κρανίω που επικρατεί στο μυαλό των κυβερνώντων και αυτών που επικροτούν αυτή την πολιτική. Εσύ ο ίδιος σε άλλο post επαίρεσαι ότι δουλεύεις από τα 18. Γιατί λοιπόν με τη συμπλήρωση της 35ετίας δηλ. στα 53 δεν δικαιούσαι σύνταξη; Από την άλλη ένας που ξεκίνησε να δουλεύει στα 35 γιατί να τη δικαιούται; Αποκορύφωμα αυτής της τρικυμίας είναι η χορήγηση σύνταξης σε στρατιωτικούς κάτω των 55 που αποστρατεύτηκαν λέει, αυτεπάγγελτα. Δηλ. αυτόν που έκρινε 3 φορές κατ αρχαιότητα και τον αποστράτευσε ως άχρηστο τον επικροτεί, ενώ τον άριστο που παραιτήθηκε μόνος του τον τιμωρεί:Απορία: Τελος κανεις συνταξιουχος ο οποιος επληρωνε κανονικα (Ι.Υ.) επι 35+ χρονια δεν του κοπηκε η συνταξη στο ελαχιστο π.χ. ο πατερας μου (Διπλωματικο Σωμα) και ο πεθερος μου (λιμενεργατης του ΟΛΠ), σε αυτους κοπηκαν τα δωρα οπως σε ολους τους μισθωτους που πληρωνονται απο το κρατος! Και εδώ κάνεις λάθη. Στους συνταξιούχους κόπηκε εντελώς και στους εν ενεργεία 30%.:rolleyes: |
Σιγα μη τους λυπηθω κι ολας..... ξυλο και γιαουρτια ρε...
Σοβαρα τωρα δε νομιζω οτι ηταν πολιτικα τα κινητρα της επιθεσης.... ειδικα μιας και προκειτε για σηζυγο πρωην βουλευτη..... Το πιθανοτερο να ηταν μια αποπειρα ληστειας που δεν ολοκληρωθηκε μιας και η κυρια εβαλε τις φωνες. |
Απόσπασμα:
Μάλλον παντρεμένος θα ήταν ο ληστής:sm7: |
Απόσπασμα:
H σύζυγος είναι πρώην, όχι ο βουλευτής.:) Περαστικά της!!! |
Απόσπασμα:
Θα εννοεις το ‘’παρεακι’’ που λεει και ο CKK (Χρηστος)...................... Θα σου συνιστουσα να δεις και λιγο την μεγαλη παρεα και το ποσες ειρωνιες εχουν εκφρασει γραπτως στο ‘’παρεακι’’, μια αναδρομη σε αυτα τα ποστς θα σε κανει να διαπιστωσεις οτι οι μεγαλη ‘’παρεα’’ δεν ειναι αμοιρη ευθυνων. Μην πας μακρια, δες πιο πανω το ποστ του CKK και ποση ειρωνια εμπεριεχει. Κατι για ασυλια ελεγες...? |
Απόσπασμα:
Aπο τα λεφτα αυτα δεν επωφεληθηκαν μονον αυτοι που αναφερεις αλλα κι εσυ ο ιδιος, κι εγω και ολοι μας. Ο ΑΓΠ μας εδινε αυξησεις απο δανεικα λεφτα, τις οποιες εμεις διεκδικουσαμε με απεργιες και κλεισιμο του κρατους. Απο αυτα τα λεφτα, τα δανεικα, εσυ, εγω και ο καθενας μας αποκτησαμε μοτοσυκλετες των ονειρων μας, αυτοκινητα, σπιτια. Απο τα λεφτα αυτα αγροτες στο επαγγελμα αφησαν τα χωραφια κι ανοιξαν μαγαζια στα μεγαλα κεντρα. Απο τα λεφτα αυτα τα παραπανω ‘’αγροτομαγαζα’’ εκαναν τζιρους....σημερα κλεινουν διοτι σταματησαν αυτα τα δανεικα λεφτα που επαιρνες εσυ κι εγω και ο καθενας μας. Οταν εσυ, εγω ο καθενας μας με 700ε μισθο αποκτουσαμε μοτοσυκλετα των 15000ε αναρωτηθηκες που βρεθηκαν αυτα τα λεφτα? Οταν με μισθο 1500ε ενα ζευγαρι αποκτουσε σπιτι αναρωτηθηκες πως βρεθηκαν αυτα τα λεφτα του δανειου και τους δοθηκαν? Μπορουσες να τα κανεις αυτα το ’70 και το ’80? Μπορουσες να παρεις ετσι ευκολα αυτοκινητο την δεκαετια του ’80? Με κανεναν τροπο! Φυσικα με τα δανεικα του ΑΓΠ, του Μητσό, του Σημιτη, του ΚΚ. Αρα αγαπητε μου φιλε δεν πηγαν ολα τα λεφτα, τα δανεικα, σε ημετερους αλλα και σε εμας. Αυτο λεγεται αναπτυξη μεσω της καταναλωσης, κι εφοσον δεν υπαρχει παραγωγη η καταναλωση ερχεται μεσω των δανεικων τα οποια καποια στιγμη θα καλουμασταν να αποπληρωσουμε και σαν κρατος και σαν ιδιωτες. Εδω ειναι η ευθυνη η δικια μας! Οσο για την περηφανια αυτου του λαου που αναφερεις, ξερεις κανεναν που χρωσταει τα μαλιοκεφαλα του να εχει ακμαια την περηφανια του εξω απο το σπιτι του? |
Απόσπασμα:
Παντα θεωρουσα οτι εχω να κανω με νοημονες ανθρωπους στους καφεδες του φορουμ, ετσι εγραψα το πρωτο ποστ θεωρωντας οτι αυτοι οι ανθρωποι θα καταλαβουν το νοημα του. Η παροτρυνση σε επανασταση και η επικροτηση πραξεων οπως οι ξυλοδαρμοι και τα γιαουρτωματα πολιτικων που δημοσιευονται στα blogsκαι σε αυτο εδω το φορουμ διαβαζονται και απευθυνονται σε ολους τους Ελληνες, μερικοι εκ των οποιων μπορει να τις θεωρησουν αναφερετο δικαιωμα τους να τις πραξουν...., καλως ¨η κακως. Ομως υπαρχουν και οι ανεγκεφαλοι οι οποιοι ενδεχομενως να το πανε παραπερα οπως αυτος στον Βολο!!! Ο οποιος μπορει να ηταν ο γκομενος της κυριας αυτης αλλα μπορει και να ηταν ενας ‘’αγανακτισμενος’’ που το πηγε ακομα παραπερα. Με άλλα λογια αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι οι παροτρυνσεις σε τετοιου ειδους πραξεις δεν διαβαζονται μονον απο λογικους ανθρωπους αλλα και απο ανεγκεφαλους οι οποιοι αντλουν νομιμοποιηση των οποιων πραξεων τους απο την αγανακτηση του λαου!!! Ετσι δημιουργηται οχλος, κινημα....και τα κινηματα και οι οχλοι δεν σταματουν μονον εκει που αρχικα ξεκινησαν αλλα προχωρανε σε οτιδηποτε αυτα θεωρουν βλαπτικα προς αυτα και το συνολο των πολιτων. Ετσι, δεν νομιζεις οτι το επομενο βημα τους θα ειναι τα Β.Προαστεια? που μενει η πηγη του πλουτου και αυτων που σφετεριστηκαν το Δημοσιο χρημα? Νομιζεις οτι η παρακινουμενη υποκινηση σε επανασταση που ο καθε CKK (Xρηστος) παροτρυνει τον κοσμο κι επιδιωκει(?) π ιδιος και οι συν αυτω θα αρχισει και θα σταματησει στο Συνταγμα? Αν αρχισει φιλε μου, μια λεξη ενος απο τους επαναστατες ειναι αρκετη για να μεταφερθει οπου υπαρχει πλουτος!!! Μονον ενα μελος του φορουμ ηθελε και καταλαβε το νοημα του ποστ μου, κανεις άλλος.....διοτι απλα κανεις δεν ηθελε να το δει ετσι.....! Ετσι αν τελικα αποδειχθει οτι ο Βολιωτης ηταν ‘’αγανακτισμενος’’ ολοι εσεις θα βγειτε και θα πειτε...’’εμεις? οχι καλε ποτε ΤΟΥ ειπαμε να κανεις τετοιο πραγμα? Ποτε παροτρυναμε τον κοσμο να προβαινει σε τετοιες ενεργειες? Εμεις? Ποτέ!!!!!! Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α!!! Διοτι κανεις δεν βλεπει περαν απο την μυτη του. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!