GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Σαββατοκύριακο ΒΟΛΟ-ΠΗΛΙΟ 3-4 Δεκεμβρη 2011 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26083)

syan 28-11-2011 15:05

Απάντηση: Σαββατοκύριακο ΒΟΛΟ-πηλιο--3/4-Δεκεμβρη

Για να δούμε...

1. ilias vara
2. mikearmy
3. nikos-x
4. gsmaniac
5. thanasismk1
6. syan
7. HAWK 46
8........
Υπ' όψιν τα 2 απο τα 7 δωμάτια είναι διαμερίσματα με 2 κρεββατοκάμαρες το καθένα που αν θέλετε εγώ παίρνω το ένα μαζι με τον HAWK 46.
Για τούς υπόλοιπους να ξέρουμε άν υπάρχουν μονοί και βλέπουμε..άλλωστε ο ιδιοκτήτης μου είπε οτι μπορεί να συνεργαστεί και με κάποιο διπλανό ξενώνα..!

commander 28-11-2011 15:08

silvestros 28-11-2011 15:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 529957)
Για να δούμε...

1. ilias vara
2. mikearmy
3. nikos-x
4. gsmaniac
5. thanasismk1
6. syan
7. HAWK 46
8........
Υπ' όψιν τα 2 απο τα 7 δωμάτια είναι διαμερίσματα με 2 κρεββατοκάμαρες το καθένα που αν θέλετε εγώ παίρνω το ένα μαζι με τον HAWK 46.
Για τούς υπόλοιπους να ξέρουμε άν υπάρχουν μονοί και βλέπουμε..άλλωστε ο ιδιοκτήτης μου είπε οτι μπορεί να συνεργαστεί και με κάποιο διπλανό ξενώνα..!

έιμαστε και ζευγάρια , πρέπει να μπουν και τα άλλα ονόματα

silvestros 28-11-2011 15:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 529932)
εμεις με τα βαραντερο????:D:D:D

ας πουν οι συμετεχοντες για την πορταρια απο εμενα δεν υπαρχει προβλημα.,.,., αλλα δεν ξερω αν τα 7 δωματια ειναι αρκετα γιατι ειμαστε 6 μεχρι τωρα που δηλωσαμε οτι θα παμε

ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ.,..,,:p

μήπως έτσι αποξενωθούμε από την παρέα του Βόλου?, επειδή άκουσα για τσιπουρα και ούζα το βραδυ του Σαββάτου...μετά δεν είναι ότι και καλύτερο να οδηγας (βεβαια υπάρχουν και τα ταξι...). Τέλος πάντων εγώ θα δώσω την ψήφο στον Ηλία σε ότι αποφασίσει, μια και αυτός είναι ο συντονιστής του τρέχοντος έργου! εγώ ακολουθώ απλά βάλτε ένα μπουκάλι τσίπουρο μπροστά να με καθοδηγεί!

paschalis 28-11-2011 15:32

Βλεπω μινι Πανελληνια στο Βολο και στα περιχωρα..:)
Κι αν δεν ηταν και η ΔΕΗ...Νεύρα

syan 28-11-2011 15:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mikearmy ( 529962)
έιμαστε και ζευγάρια , πρέπει να μπουν και τα άλλα ονόματα

Δεν χρειάζονται τα άλλα ονόματα μόνον το μονός - διπλός..!

syan 28-11-2011 15:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mikearmy ( 529964)
μήπως έτσι αποξενωθούμε από την παρέα του Βόλου?, επειδή άκουσα για τσιπουρα και ούζα το βραδυ του Σαββάτου...μετά δεν είναι ότι και καλύτερο να οδηγας (βεβαια υπάρχουν και τα ταξι...). Τέλος πάντων εγώ θα δώσω την ψήφο στον Ηλία σε ότι αποφασίσει, μια και αυτός είναι ο συντονιστής του τρέχοντος έργου! εγώ ακολουθώ απλά βάλτε ένα μπουκάλι τσίπουρο μπροστά να με καθοδηγεί!

Δεν πήρε κανείς τον τίτλο του συντονιστή απο τον Ηλία..αντιπρόταση έγινε, όσο για τα τσίπουρα θα δούμε τις αντοχές...!

ilias vara 28-11-2011 16:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 529997)
Δεν πήρε κανείς τον τίτλο του συντονιστή απο τον Ηλία..αντιπρόταση έγινε, όσο για τα τσίπουρα θα δούμε τις αντοχές...!

ναι μην μου παρετε το αξιωμα σας παρακαλω γιατι θα στεναχωρηθω και θα το ριξω στο ποτο,,.,.,.,.,.:sm7::sm7::sm7:
υπαρχει ενα θεματακι με τα παιδια απο τον βολο που μας περιμενουνε και απο οτι ξερω ειναι αρκετοι αλλα καλη διαθεση να υπαρχει και θα τα συντονησουμε ολα.

commander 28-11-2011 16:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 530024)
υπαρχει ενα θεματακι με τα παιδια απο τον βολο που μας περιμενουνε και απο οτι ξερω ειναι αρκετοι αλλα καλη διαθεση να υπαρχει και θα τα συντονησουμε ολα.

τι δεν μας γουσταρουνε εμας τους Αθηναιους....?????:D:D:D:D

ilias vara 28-11-2011 16:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 530036)
τι δεν μας γουσταρουνε εμας τους Αθηναιους....?????:D:D:D:D

δεν το επιασα το υπονοουμενο .,.,.,.:cool::cool:

δηλωσες συμετοχη??????:D:D:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:54.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!