![]() |
Απάντηση: Αποτελέσματα Eurovision 2009
Ναι και εμενα μου αρεσε η Σουηδια....αλλα για αλλους λογους....
:sm7: |
:sm7: να υποθέσω ότι ήσουν φαντάρος στη Ρόδο ? :sm7:αφήσαμε εποχή με τις σκανδιναβικές αφίξεις :sm7:μπορεί και καναδυό γιούς :sm7:
|
Τεκνον μου...και σε εψαχνα στο παμε πακετο....
:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Λιγη στοργη και λιγο προδερμ...
πολλα ζηταω....:p |
Μια και αναφέρεστε σε έμενα να με ...
Σε μια δημοκρατική χώρα και σε ένα δημοκρατικότερο φόρουμ είναι δικαίωμα του καθένα να λέει την γνώμη του ,να εκφράζει τις αντιρρήσεις του και τις τυχών διαφωνίες του όπως και να χλευάζει την "δουλειά" του άλλου να ειρωνεύεται και άλλα.. Δεν είναι απλό copy paste αν μαυρίσεις τα αποτελέσματα θα δεις ότι έχουν μέσα λεύκες κουκίδες για να μην φαίνονται και το έκανα για να μην πιάσουν όλη την σελίδα τα αποτελέσματα Μάλλον κατασπατάλησα (κατά σε και κατά με ) τον χρόνο μου ….. Με αφήνει αδιάφορο το όλο θέμα όπως με αφήνει αδιάφορο το ποδόσφαιρο το μπάσκετ (εκτός Εθνικής ) και γενικά Εθνική αλλά σε αυτό τον διαγωνισμό δεν πήγε ο Σάκης αλλά η ΕΛΛΑΔΑ Οπότε θα ήθελα να το πάρει άσχετα αν είδα τον διαγωνισμό ή όχι αν μ’αρέσει ή όχι. Το ίδιο θα ήθελα να χλευάσω τα διάφορα αποτελέσματα αλλά ο γράφων του κάθε ποστ το κάνει για ενημέρωση Λοιπόν πάλι σπατάλησα το χρόνο μου και δεν το ξανακάνω |
Απόσπασμα:
θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου ...και διαφωνώ στο "κατασπατάλισα τον χρόνο μου" Είμαι και γω αντίθετος (σχετικά-οχι απόλυτα) με τη γιουροβιζιον,αλλά με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει και αν η ταλαίπωρη Ελλαδα πάρει μιά καλη θεση στον διαγωνισμό.Αυτό θα βοηθείσει και το τουρισμό και διαφήμιση της χωρας μας είναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για αυτό το λόγο διάβασα το άρθρο σου με ενδιαφέρον και η γνώμη μου ειναι οτι πρεπει να ενημερωνόμαστε σφεαιρικά.άλλα θέματα μας ενδιαφέρουν περισοτερο και άλλα λιγότερο. Θα σου πρότεινα να κάνεις τον κόπο να μας ενημερωνεις σφαιρικά και όποιον ενδιαφέρει τα διαβάζει.όποιον όχι,πάει στο επομενο θέμα .... |
ρε παιδιά πάλι παρεξήγηση έγινε...:yz
Κυριάκο δεν..... άστο αφού σου έστειλα πμ. Λοιπόν καμιά εκδρομούλα θα πάμε να μαζευτούμε πάλι να παρεξηγηθούμε με τίποτα γουρουνόπουλα;;;;;;;;:D:D:D |
θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη καμιας ρουβιτσας!εχουμε καμια καλε?:p
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:37. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!