GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μου τη δίνει που ..... (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας.... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26561)

MOYTPO 11-12-2011 00:10

Απάντηση: Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας....

Το προβλημα της πολης οπως εχει πει και ο δημαρχος ειναι τα διπλοπαρκαρισμενα. Ολα τα ειχαμε ο ποδηλατοδρομος μας μαρανε. Βρακι δεν εχει ο κ@λος μας λουλουδια θελει ο π@@τσος μας. Ειμαι εναντιον και των ποδηλατων αλλα και των διπλοπαρκαρισμενων. Μπορειτε να τους γραφετε ολους!!!!!!!!!!! :D
Οταν δεν υπαρχει παιδεια τι ψαχνετε να βρειτε???
Δυστυχως καταλαβαινω απολυτα εναν τροχονομο οταν εγω εν εξαλλω κατασταση τον εκραζα διοτι υπηρχαν στην Αγ Δημητριου τριπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα και το μποτιλιαρισμα ηταν κοντα στο χιλιομετρο, ο οποιος με ενα υφος μαλλον απολογητικο με αφησε αναυδο λεγοντας μου και τι να κανω κυριε... να τους γραψω... να τους παρω και τις πινακιδες... μπορω εγω να τους βαλω μυαλο?????

ΥΓ Βλεπω ολοι στην γειτονια μου τριγυρνατε!!!!!!

geod 11-12-2011 00:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 541113)
Δεν συμφωνώ επ’ αυτού φίλε. Διότι εμείς θα είμαστε οι εκδιδόμενες...............

Γιατι εμάς δέν κουτουπωνουν έτσι κι αλλιώς

ilias vara 11-12-2011 00:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO ( 541225)
Το προβλημα της πολης οπως εχει πει και ο δημαρχος ειναι τα διπλοπαρκαρισμενα. Ολα τα ειχαμε ο ποδηλατοδρομος μας μαρανε. Βρακι δεν εχει ο κ@λος μας λουλουδια θελει ο π@@τσος μας. Ειμαι εναντιον και των ποδηλατων αλλα και των διπλοπαρκαρισμενων. Μπορειτε να τους γραφετε ολους!!!!!!!!!!! :D
Οταν δεν υπαρχει παιδεια τι ψαχνετε να βρειτε???
Δυστυχως καταλαβαινω απολυτα εναν τροχονομο οταν εγω εν εξαλλω κατασταση τον εκραζα διοτι υπηρχαν στην Αγ Δημητριου τριπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα και το μποτιλιαρισμα ηταν κοντα στο χιλιομετρο, ο οποιος με ενα υφος μαλλον απολογητικο με αφησε αναυδο λεγοντας μου και τι να κανω κυριε... να τους γραψω... να τους παρω και τις πινακιδες... μπορω εγω να τους βαλω μυαλο?????

ΥΓ Βλεπω ολοι στην γειτονια μου τριγυρνατε!!!!!!

τα μηχανακια να τα γραφουν???????:D:D

εισαι εσυ ενα μουτρο:cool::cool:

MOYTPO 11-12-2011 00:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 541242)
τα μηχανακια να τα γραφουν???????:D:D

εισαι εσυ ενα μουτρο:cool::cool:

Οχι... οχι τα μηχανακια!!!!!! :sm7: :sm7:
Σαν τα μηχανακια μεσα στην πολη δεν εχει!!!!!! :sm7: :sm7:
:cool:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 11-12-2011 01:21

.

Ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω ... :o

.

megalopsyxos 11-12-2011 02:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 541185)
Μεγαλο μπερδεμα!!! Αναφερετε περι τιμης του παθοντα και οχι σεβασμου του δικαιωματος της ελευθερης κινησης.Καποιος δικηγορος να βοηθησει!!!

Mια χαρά ταιριάζει... Στη "ροχάλα" αναφέρομαι ;)
Ο άλλος που σταμάτησε το αυτ/το πάει για απλή παράβαση Κ.Ο.Κ μια και ο ποδηλατόδρομος δε μπορεί να θεωρηθεί "παρεμπόδιση κυκλοφορίας"

pkiriakos 11-12-2011 10:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 541213)
Aλλη φορα οταν ερθεις για καφε στο τουρκικο και με δεις πες μου να σε κρατησω θεση που εχουμε εμεις για τις μηχανες....Εχουμε και εκπτωτικα κουπονια για το Θυμησες, Πριγκηπα, κλπ....:sm7::sm7::sm7:Δεχομαστε μονο αυτοκινητα που εχουν ασφαλεια πυρος και τρομοκρατικες ενεργειες!!!!

Στον πρίγκηπα πήγα με τον υιό και μάλιστα κοιτούσε τις μηχανές των παιδιών εκεί (ομάδα Ζ αν δεν απατώμαι).Δεν ήσουν όμως εκεί.Την άλλη φορά θα σε πάρω τηλέφωνο.:sm7:

Εχω και ασφάλεια με απ όλα.Ντομάτα,τζατζίκι,κρεμμύδι.:sm7:

ortho 11-12-2011 11:36

Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να κόψεις κλήση Σωκράτη. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε παπάρας να παρκάρει ή να περιμένει όπου γουστάρει και στ'@ρχίδια του οι υπόλοιποι. Οσο για τον ποδηλάτη δεν έχω άποψη αν η ροχάλα είναι "εργω εξύβριση".

Ακιs 11-12-2011 11:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 541284)
.

Ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω ... :o

.

+12000000000;);)

bill 800gs 11-12-2011 12:45

Συμφωνω με την αγανακτηση του ποδηλατη, οχι ομως με την αντιδραση του.
Οσο για τον κουτακια, κληση εστω και στο εξωφυλλο :rolleyes:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:46.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!