GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΚΕΝΤΡΙΚΟ STAND....ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=29374)

paschalis 10-03-2012 17:13

Απάντηση: ΚΕΝΤΡΙΚΟ STAND....ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 624562)
Καλά κάνεις γιατι στο πλαινο αν ειναι σε λειτουργία ο κινητήρας ψάχνει ο ενας κύλινδρος το λαδάκι και εχουμε προβλημα!!!!:sm7::sm7:

Eισαι στην κατηγορια αναβω φλας και σε προσπερναω..

Υπαρχουν ελπιδες να το ξεπερασεις..

Πες μας και κατι τωρα με το χερι στην καρδια!
Το μηχανακι το εβγαλες ποτε να το οδηγησεις στη στερια?:lo19::lo19:

GregoryA 10-03-2012 17:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 624568)

Το μηχανακι το εβγαλες ποτε να το οδηγησεις στη στερια?:lo19:

Να εισαι καλα φίλε μου για τα καλά σου λόγια, προσπαθώ να τα ξεπεράσω!:)
Με το χερι στην καρδια τα 5/6 των χιλιομέτρων που εχω κάνει ειναι στην στεριά!!!!:)
Αλλά τι σχεση εχουν αυτά με τα σταντ????

paschalis 10-03-2012 19:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 624562)
Καλά κάνεις γιατι στο πλαινο αν ειναι σε λειτουργία ο κινητήρας ψάχνει ο ενας κύλινδρος το λαδάκι και εχουμε προβλημα!!!!:sm7::sm7:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 624568)

Το μηχανακι το εβγαλες ποτε να το οδηγησεις στη στερια?:lo19::lo19:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 624587)
Να εισαι καλα φίλε μου για τα καλά σου λόγια, προσπαθώ να τα ξεπεράσω!:)
Με το χερι στην καρδια τα 5/6 των χιλιομέτρων που εχω κάνει ειναι στην στεριά!!!!:)
Αλλά τι σχεση εχουν αυτά με τα σταντ????

Φυσικα εχουν σχεση με τις βιδες των σταντ οση εχει και το σχολιο σου για το μοτερ που καει-που δεν καιει-τα λαδια του στον πλαγιοστατη..

Οσο για τα χιλιομετρα, περιεργο..
Γιατι στη στερια φαινεται καθαρα η διαφορα βαρκας και διτροχου.:):)
Κι αυτα που σου γραφω ειναι στα ορια της ειρωνιας που θα μου την επιτρεψεις ομως μιας και εχω κανει 165.000 χιλιομετρα με 2 Βαρ(κ)αντερο κι αλλα 138.000 με δυο GS..
Τα οποια GS εχουν σχεση με αυτο που οδηγουσα και οδηγεις τωρα εσυ οσο τα σχολια μας με τις βιδες του σταντ!

N4pSt3R 10-03-2012 19:39

Γι αυτό λοιπόν τα βαρ(κ)αντέρο δεν έχουν διπλό στάντ...γιατι δεν καίνε λάδι στον πλαγιοστάτη...:p

Στο θέμα μας τώρα...και μένα στο πρώτο καλό φόρτωμα που έκανα με 2 βαλίτσες και πάτισα απότομα το stand το έκοψα από την αριστερή πλευρά όπως το καβαλάς...έχεις δίκιο για το ότι φεύγει πάνω στον τροχό αλλά μια προλιπτική αλλαγή στην βίδα δεν είναι κακό..:)

jarhead 10-03-2012 19:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 624666)
Φυσικα εχουν σχεση με τις βιδες των σταντ οση εχει και το σχολιο σου για το μοτερ που καει-που δεν καιει-τα λαδια του στον πλαγιοστατη..

Κι αυτα που σου γραφω ειναι στα ορια της ειρωνιας που θα μου την επιτρεψεις ομως μιας και εχω κανει 165.000 χιλιομετρα με 2 Βαρ(κ)αντερο κι αλλα 138.000 με δυο GS..
Τα οποια GS εχουν σχεση με αυτο που οδηγουσα και οδηγεις τωρα εσυ οσο τα σχολια μας με τις βιδες του σταντ!

Για αυτο εγω σε θεωρω Δασκαλο κι ας παρεξηγησε:ye32:

GregoryA 11-03-2012 11:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 624666)

Φίλε μου, αλλο καυστικά χιουμουριστικά σχόλια και άλλο ορια ή οχι ειρωνίας οπως αναφέρεις. Καλά κάνεις και εισαι κάτοχος πρωην βαραντέρο και νυν GS, καλα κάνεις και διαφημίζεις τα χιλιομετρα που κάνεις, καλά κάνεις και συγκρίνεις και διακρίνεις την διαφορά βάρκας και διτρόχου, αλλά καλά κάνω και εγω και δεν μου αρέσει το Τζι ες, που νομίζω ότι εχει παραπανήσια <ευπάθεια>, που μου αρέσει το βαραντέρο, που δεν μου αρέσει το crosstourer, αλλά πάρα πολύ το BMW Κ 1600 GΤ, που κάνω χιουμορ (φαινεται από τις φατσούλες) και καλά κάνω οσα χιλιομετρα κάνω, οσο περίεργο και αν σου φαίνεται.
Το θεμα είναι <ευτελές> για να <αντιδικούμε>, που δεν το κάνουμε, υποθέτω μια <εντονη> ανταλλαγή απόψεων εχουμε και νομιζω οτι τα ξεκαθαρίσαμε και ολα ΟΚ!!!!!:)

paschalis 11-03-2012 13:46

Διαφημισεις δεν κανω ουτε βλεπω.

Για τα υπολοιπα...:ye32:

Παω να σφιξω τις βιδες απο το σταντ τωρα..

GregoryA 11-03-2012 20:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 625231)
Διαφημισεις δεν κανω ουτε βλεπω.

Για τα υπολοιπα...:ye32:

Παω να σφιξω τις βιδες απο το σταντ τωρα..

ΟΚ σφιξε, σφιξε για σιγουριά, ελπιζω κάποτε να τα πούμε από κοντά!!!!
Καλά χιλιόμετρα!!!!!!!!:ye33:

mario 11-03-2012 21:59

Παίδες κι'εγώ παθών μια φορα και θεωρήθηκε "φυσιολογικό" απο τους ειδήμονες!

Send from my Xperia arc using Tapatalk

dottmicalis 20-03-2012 16:08

1 Συνημμένο(α)
Κι εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά το κεντρικό σταντ. Ενα απογευμα που πάρκαρα και πηγα να την σηκώσω, έχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου. Ποια γη δηλαδή, το σταντ... Την ώρα που τη σήκωνα έσπασε η βίδα και -μη με ρωτάτε παραπάνω, ούτε εγώ δε πρόλαβα να καταλάβω τι έγινε- έσπασε και το ένα πόδι του κεντρικού σταντ.... ούτε φορτωμένος ήμουν, τίποτα...

Το θέμα ειναι οτι τελικά επιδιόρθωσα το σπασμενο ποδι, βάζοντας μέσα του ένα κομμάτι τσιμεντόβεργα σαν ναρθηκα και οξυγονοκολλώντας το. και φυσικά αγοράζοντας τη βίδα και τον αποστάτη...

Υ.Γ. είχα κάνει πρόσφατα τότε το service των 40.000. Σε εξουσιοδοτημένο. Ναι, ναι, αυτο το service που σου ελέγχουν εκτός των άλλων και όλες τις βίδες αν ειναι καλά βιδωμένες...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!