GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   "Προσκύνησαν" Τούρκοι και Γερμανοί: Παράδειγμα η Π.Α. για όλους! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=29558)

TEOSS 17-03-2012 04:24

Απάντηση: "Προσκύνησαν" Τούρκοι και Γερμανοί: Παράδειγμα η Π.Α. γ

Η σωστή ενημέρωση : Νέα πρωτιά για την Πολεμική Αεροπορία! | Defence-point.gr

Και οι ψευτο-εθνικιστικές φανφάρες της αρχικής δημοσίευσης : DefenceNet - "Προσκύνησαν" Τούρκοι και Γερμανοί: Παράδειγμα η Π.Α. για όλους!

Σχετικά :https://www.tlp-info.org/home/index.php/courses
TLP REPORTS -
Tactical Leadership Programme - TLP

TEOSS 17-03-2012 05:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 630086)
Την πραγματικότητα περιγράφει και όποιος δεν μπορεί να την δει ζει στον κόσμο του και επιτέλους κατάλαβε ότι ο τρόπος που γράφεις και συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα σε κατατάσσει χαλαρά σε αυτούς που υποτίθετε ότι κατηγορείς.

Όταν μάθεις να αναγνωρίζεις στον άλλο το δικαίωμα της γνώμης του χωρίς να τον ειρωνεύσαι τότε ίσως μπορείς να εκφέρεις και γνώμη για χούντες και άλλα, μέχρι τότε απλά εκτίθεσαι και γελιοποιήσαι

Για την γνώμη του defencenet <<κόπτεσαι>>???

Που είδες ειρωνεία εκ μέρους μου? ζητώ ξεκάθαρη θέση μιας και με το <<Προκαλείς Ξανθή μου, προκαλείς τους αδαείς και συμπλεγματικούς>> που γράφει ο Gem <φωτογραφίζει> εμένα που ήμουν ο μόνος (μέχρι εκείνο το ποστ) που δεν δέχτηκα την <<γνώμη>> του defencenet …
Επίσης, με την επικρότηση συμπεριφοράς, όπου ως επίσημοι μένουν στρατιωτικοί, αντί των εκλεγμένων πολιτικών εκπροσώπων της Ελληνικής Δημοκρατίας, θέλει να προβάλει κάτι ή απλά το αναφέρει ως γεγονός (άσχετο με το θέμα που συζητάμε)?
Θα απαντήσεις εσύ ως εκπρόσωπος ή ο ίδιος ?

Μιλάς ότι δήθεν δεν δέχομαι την γνώμη κάποιου την στιγμή που όταν απλά διαφωνώ στα γραφόμενα ενός <δημοσιογραφικού σαϊτ> χαρακτηρίζομαι αδαείς συμπλεγματικός που εκτίθεμαι και γελοιοποιούμαι …. Πρέπει να είσαι και πολύ … δημοκράτης !!!
Υ.Γ.
Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις το άκρως προσβλητικό και υβριστικό ποστ σου, διαφορετικά ας διορθώσουν το γραπτό οι υπεύθυνοι μιας και εννοείται ότι θα απαντήσω ανάλογα.

ckk 17-03-2012 09:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 630879)
Για την γνώμη του defencenet <<κόπτεσαι>>???

Που είδες ειρωνεία εκ μέρους μου? ζητώ ξεκάθαρη θέση μιας και με το <<Προκαλείς Ξανθή μου, προκαλείς τους αδαείς και συμπλεγματικούς>> που γράφει ο Gem <φωτογραφίζει> εμένα που ήμουν ο μόνος (μέχρι εκείνο το ποστ) που δεν δέχτηκα την <<γνώμη>> του defencenet …
Επίσης, με την επικρότηση συμπεριφοράς, όπου ως επίσημοι μένουν στρατιωτικοί, αντί των εκλεγμένων πολιτικών εκπροσώπων της Ελληνικής Δημοκρατίας, θέλει να προβάλει κάτι ή απλά το αναφέρει ως γεγονός (άσχετο με το θέμα που συζητάμε)?
Θα απαντήσεις εσύ ως εκπρόσωπος ή ο ίδιος ?

Μιλάς ότι δήθεν δεν δέχομαι την γνώμη κάποιου την στιγμή που όταν απλά διαφωνώ στα γραφόμενα ενός <δημοσιογραφικού σαϊτ> χαρακτηρίζομαι αδαείς συμπλεγματικός που εκτίθεμαι και γελοιοποιούμαι …. Πρέπει να είσαι και πολύ … δημοκράτης !!!
Υ.Γ.
Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις το άκρως προσβλητικό και υβριστικό ποστ σου, διαφορετικά ας διορθώσουν το γραπτό οι υπεύθυνοι μιας και εννοείται ότι θα απαντήσω ανάλογα.

Μην το χαλάς. Καλά το πας.

Όχι μόνο σε αυτό το thread... γενικότερα.

Έχεις γνώσεις. Μην μας τις 'φτύνεις᾿. Δώσ' τες μας όμορφα.

Και όποιος συμφωνεί.

TEOSS 19-03-2012 05:43

H διάκριση των πιλότων της 340 μοίρας στην δεύτερη εκπαιδευτική σειρά του TLP το 2011 (7/3-1/4) όπως και της 343 μοίρας στην τρίτη εκπαιδευτική σειρά του 2011 (2/5-27/5) είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι το ότι να καλούνται στο TLP (ίσως σε οποιοδήποτε σχολείο του ΝΑΤΟ) δυο μοίρες της ίδιας πτέρυγας μάχης σε δυο συνεχόμενες εκπαιδευτικές σειρές είναι μοναδικό στην ιστορία της πολεμικής αεροπορίας (απ΄ τα λίγα που γνωρίζω). Οι δυο λοιπόν αυτές μοίρες (340,343) υπάγονται στην 115 πτέρυγα μάχης που έχει έδρα στην … Κρήτη (Σούδα) και ο νοών νοείτω με ότι συνέβαινε στην περιοχή εκείνο το χρονικό διάστημα και την εκπαίδευση που παρέχει το TLP.Αυτά τα ξέχασε το defence… γιατί τα γνωρίζουν άριστα οι αρθρογράφοι του.
Report TLP 2011-2 -
Report TLP 2011-3 -

�������� ��������� - ������� 115 �������� �����
�������� �������� ���������� - 340 ��
�������� �������� ���������� - 343 �

�������� ��������� - ���������� - F-16C/D Block 52+ FIGHTING FALCON
http://www.f-16.net/f-16_versions_article9.html

Η κριτική ασκήθηκε ακριβώς εκεί, στον τρόπο παρουσίασης από το defencenet.

Oι gemara και frits λίγες ώρες μετά τα ποστ μου <<έτρεξαν>> να με βρίσουν χωρίς καμιά αιτία . Ο πρώτος έμμεσα αποδίδοντας το άρθρο του defencenet στην χρήστη Xanthi (που απλά το ανέβασε) και ο δεύτερος σε ρόλο αδιόριστου(?) δικηγόρου + κατηγόρου, φθάνοντας στο σημείο να ανάγει τον εαυτό του σε κριτή δημοκρατικότητας του καθενός και αποφασίζοντας ποιος πρέπει να γραφεί υπέρ της δημοκρατίας και ποιος όχι! Ποιος θα πρέπει να ζητά εξηγήσεις για την εξύβριση του και ποιος όχι ! Δηλαδή θα έπρεπε να πάρω πρώτα την άδεια του (με pm?) για να ζητήσω διευκρίνηση και καθαρή θέση από τον gemara.
Μετά από αυτά τα υβριστικά ποστ χωρίς κανένα στοιχειό …σιωπή.

Υ.Γ.
Ιδίως η συμμετοχή στην TLP 2011-3 : Mirage 2000N(!), Tornado και F-4E-2020 σε συνδυασμό με F16 και EF 2000 σημαίνει πολλά …

TEOSS 19-03-2012 05:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 630894)

Μην το χαλάς. Καλά το πας.

Όχι μόνο σε αυτό το thread... γενικότερα.

Έχεις γνώσεις. Μην μας τις 'φτύνεις᾿. Δώσ' τες μας όμορφα.

Και όποιος συμφωνεί.

Ανάλογα είπα, όχι το <<ίδιο>> !:ye33:

frits 19-03-2012 23:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 631987)

Oι gemara και frits λίγες ώρες μετά τα ποστ μου <<έτρεξαν>> να με βρίσουν χωρίς καμιά αιτία . Ο πρώτος έμμεσα αποδίδοντας το άρθρο του defencenet στην χρήστη Xanthi (που απλά το ανέβασε) και ο δεύτερος σε ρόλο αδιόριστου(?) δικηγόρου + κατηγόρου, φθάνοντας στο σημείο να ανάγει τον εαυτό του σε κριτή δημοκρατικότητας του καθενός και αποφασίζοντας ποιος πρέπει να γραφεί υπέρ της δημοκρατίας και ποιος όχι! Ποιος θα πρέπει να ζητά εξηγήσεις για την εξύβριση του και ποιος όχι ! Δηλαδή θα έπρεπε να πάρω πρώτα την άδεια του (με pm?) για να ζητήσω διευκρίνηση και καθαρή θέση από τον gemara.
Μετά από αυτά τα υβριστικά ποστ χωρίς κανένα στοιχειό …σιωπή.

Δεν υπερασπίζομαι κανένα παρά μόνο την αισθητική μου την οποία με την συνεχή ειρωνία, σαρκασμό και ενίοτε ύβρεις έχεις προσβάλει κατά επανάληψη.

Αν μετρήσουμε πόσους εδώ μέσα έχω κατηγορήσει εγώ και πόσους εσύ φοβάμαι ότι θα χάσω πανηγυρικά...

Ένα από τα πολλά σου ποσταρίσματα που ξεχειλίζουν από "δημοκρατικότητα".
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 602352)
Επειδή βαρέθηκα τις μ***** σου σε προειδοποιώ : Μην τολμήσεις να σχολιάσεις γραπτό μου ή να αφήσεις υπονοούμενα ύβρεις και ειρωνείες εναντίων μου. Τα γέλια, κομμένα.

Ά... και όπως κατάλαβες δεν ανακαλώ τίποτα.

TEOSS 20-03-2012 01:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 632884)
Δεν υπερασπίζομαι κανένα παρά μόνο την αισθητική μου την οποία με την συνεχή ειρωνία, σαρκασμό και ενίοτε ύβρεις έχεις προσβάλει κατά επανάληψη.

Αν μετρήσουμε πόσους εδώ μέσα έχω κατηγορήσει εγώ και πόσους εσύ φοβάμαι ότι θα χάσω πανηγυρικά...

Ένα από τα πολλά σου ποσταρίσματα που ξεχειλίζουν από "δημοκρατικότητα".

Ά... και όπως κατάλαβες δεν ανακαλώ τίποτα.

:lo19::lo19::lo19: Πλακά κάνεις, έτσι? Σου χαλάει την <<αισθητικη>> η αντιδραση μου στις ειρωνειες και ύβρεις, δηλαδή οι <<δράσεις>>, άλλων όπως του μαυρογέρακα στο συγκεκριμένο ??? Άρα αυτές οι <<δράσεις>> σου αρέσουν!!!

Τέτοια <<αισθητική>> φιλαράκι θα στην χαλώ συνεχεία!!!:D:D:D

silvestros 20-03-2012 02:33

Από την στιγμή που η Xanthi συμπεριέλαβε την πηγη της αναφορας της στο τελος του κειμενου , κάθε σχόλιο για την πατρότητα της δημοσίευσης είναι άκαιρο.

Η αναφορά του gemara στην απουσια πολιτικων απο τις παρελασεις είναι διαπίστωση και δεν φανερωνει επικροτηση της παρουσίας μόνο στρατιωτικων με τον τροπο που χαρακτηριστηκε χουντικη.

Οι πραγματικά γνώστες ξέρουν και τις επιχειρήσεις ΨΕΠ , στοχευμένες και στο φίλιο πληθυσμό για ανάταση ηθικού, ιδίως σε κρίσιμες περιόδους , κάτι που έκανε η Xanthi.

οποιος έχει πραγματικά καλη διάθεση να ενημερώσει τότε θα πρέπει να αναλυσει για τους ρόλους που έχει καθε αεροσκάφος, την τεχνολογία και την ηλικία σχεδιασμού έτσι ώστε να οδηγήσει σε τεκμηρίωση γιατι το δημοσίευμα έχει "πατατες" , πράγμα δευτερεύον γιατι αυτο που εχει η σημασία στις ΝΑΤΟικες δραστηριότητες είναι η σωστη -επαγγελματικη αντίδραση και ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι γεγονός οτι η καλή παρουσία των ελλήνων ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ το ηθικό των γειτόνων μας.

μπράβο Ξανθή που ανέδειξες τον αγωνα των αεροπόρων. :re25:

black_hawk 20-03-2012 02:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 633039)
:lo19::lo19::lo19: Πλακά κάνεις, έτσι? Σου χαλάει την <<αισθητικη>> η αντιδραση μου στις ειρωνειες και ύβρεις, δηλαδή οι <<δράσεις>>, άλλων όπως του μαυρογέρακα στο συγκεκριμένο ??? Άρα αυτές οι <<δράσεις>> σου αρέσουν!!!

Τέτοια <<αισθητική>> φιλαράκι θα στην χαλώ συνεχεία!!!:D:D:D

ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ!!!!! Αισθανθηκα μια... "υγρασια"!!!..

:lo04::lo04::lo02:

(Υ.Γ. Η "παρεμβαση" στο βαθμο που ανεφερθηκα ως ατομο.. Τα υπολοιπα, με τον καιρο τους..) :)

frits 20-03-2012 10:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mikearmy ( 633082)
Από την στιγμή που η Xanthi συμπεριέλαβε την πηγη της αναφορας της στο τελος του κειμενου , κάθε σχόλιο για την πατρότητα της δημοσίευσης είναι άκαιρο.

Η αναφορά του gemara στην απουσια πολιτικων απο τις παρελασεις είναι διαπίστωση και δεν φανερωνει επικροτηση της παρουσίας μόνο στρατιωτικων με τον τροπο που χαρακτηριστηκε χουντικη.

Οι πραγματικά γνώστες ξέρουν και τις επιχειρήσεις ΨΕΠ , στοχευμένες και στο φίλιο πληθυσμό για ανάταση ηθικού, ιδίως σε κρίσιμες περιόδους , κάτι που έκανε η Xanthi.

οποιος έχει πραγματικά καλη διάθεση να ενημερώσει τότε θα πρέπει να αναλυσει για τους ρόλους που έχει καθε αεροσκάφος, την τεχνολογία και την ηλικία σχεδιασμού έτσι ώστε να οδηγήσει σε τεκμηρίωση γιατι το δημοσίευμα έχει "πατατες" , πράγμα δευτερεύον γιατι αυτο που εχει η σημασία στις ΝΑΤΟικες δραστηριότητες είναι η σωστη -επαγγελματικη αντίδραση και ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι γεγονός οτι η καλή παρουσία των ελλήνων ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ το ηθικό των γειτόνων μας.

μπράβο Ξανθή που ανέδειξες τον αγωνα των αεροπόρων. :re25:

Ο τίτλος του ποστ μπορεί να εκλειφθεί από κάποιο θετικά ή αρνητικά αν και τα εισαγωγικά στην λέξη "προσκύνησαν" θα μπορούσαν να καλύψουν και τους κακόπιστους.

Το ζήτημα για μένα έχει να κάνει με τον συμφουρίτη ο οποίος επιτίθεται φραστικά άλλοτε με σαρκαστικούς και άλλοτε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε όσους διαφωνούν μαζί του.

Κατα αυτόν όταν το επισημαίνω με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ο ίδιος για τους άλλους "τρέχω να τον βρίσω χωρίς αιτία" και " ανάγω τον εαυτό μου σε κριτή δημοκρατικότητας του καθενός και αποφασίζοντας ποιος πρέπει να γραφεί υπέρ της δημοκρατίας και ποιος όχι"

ενώ ο ίδιος γράφει πριν ένα μήνα...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 604923)
Z atomic
Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι (ίσως και τίποτα).
Γραφώ για πλάκα και για να μην μένουν αναπάντητες οι κραυγές ύβρεων και ψευτομαγκιάς. Αδιαφορώ κατ΄ ουσίαν για τα υπόλοιπα.
Γιατί....
Η ουσία είναι ότι 150.00 πήγαν με πρόθεση να κάψουν τα ΜΑΤ και την Βουλή και φύγαν ….ξεπουπουλιασμένες.
Όταν οι συντρόφισσες πουλακίδες μπορέσουν και το καταφέρουν… άνοιξε άλλο θρεντ.
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω άλλο σ΄αυτό εδώ…

Και αναρωτιέμαι με ποιά ιδιότητα...;

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!