![]() |
Απάντηση: Ο Αθηναϊκός καφές την Τετάρτη 4.4.2012..
Θα περάσω αργά πιστεύω όλο και καποιος θα έχει ''ξεμείνει''.....
|
Λίγο δύσκολο για σήμερα παιδιά γιατί έχουν έρθει κάτι φιλαράκια που έχω πολύ καιρό να δω από Νότια Ελλάδα.. :) Από την άλλη Τετάρτη όμως (τώρα που φτιάχνει κι ο καιρός) θα μπούμε σιγά-σιγά σε πρόγραμμα... :D:o Καλά να περάσετε... και φάτε και καμιά σαλατούλα... ;) |
Την Καλησπερα μου στην παρεα! σορρυ για το σπαμ! Αλλα μιας και δεν μου επιτρεπεται να ποσταρω στην ενοτητα κοινωνικης ευαισθησιας...θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι σημερα στο σταθμο του Μετρο Συνταγματος εχει το Πασχαλινο Bazar του Χατζηκυριάκειου Ιδρυματος Πειραιά.....Καλο θα ηταν οπως παμε για τον καφε μας το βραδακι να περασουμε μια βολτα απο κει και να αγορασουμε κατι....εστω μια λαμπαδα....Ευχαριστω! Πασχαλινά μπαζάρ από το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Πειραιά! Τα παιδιά του Χατζηκυριακείου σας περιμένουν στα Πασχαλινά Μπαζάρ που διοργανώνουν: 31/03-01/04 στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (Κλεισόβης 18) 04-05-06/04 στο μετρό Συντάγματος Ας είμαστε όλοι εκεί!!! http://www.gsforum.gr/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1280.http://www.enikolopoulou.gr/images/datafiles/1354.jpg :ye02: |
Απόσπασμα:
μην ντρεπεσαι ελα και συ.:ye07::ye07: :di38: |
Απόσπασμα:
:ye07::ye08::ye13: |
Μεσα και εγω.
|
Καλό καφέ φιλαράκια:ye33:
|
Έλα να ετοιμαζόμαστεεεε ... :)
|
|
Απόσπασμα:
Γιωργο την αλλη εβδομαδα θα παω ελα να τα πουμε!!:ye33: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:55. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!