GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ABS ΓΙΑ R 1200GS (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=30313)

ΙoannisPanagiotidis 23-04-2012 00:12

Απάντηση: ABS ΓΙΑ R 1200GS

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo ( 661984)
Με βάση τα παραπάνω όμως μπορώ να συμπεράνω ότι επί 6 χρόνια έχεις τα ίδια υγρά και το μηχανάκι δεν είχε πρόβλημα. Καλά κατάλαβα ?

... οχι ρε παιδιά !...τι συζηταμε τωρα ...φυσικα και εχω αλλαξει υγρα ..και μαλιστα το εχουμε συζητησει εδω μεσα ..οταν εθετα παλιοτερα ερωτημα ..αν καποιος το εχει προσπαθησει! Τον Απριλιο του 2009 αλλαξα ολα τα υγρα στη μαμα BMW του Solingen ...και ηταν η πρωτη φορα που με ειδε η αντιπροσωπια! Απλα απο τοτε εχω γραψει κατι περισσοτερο απο 30χιλ σε Κυριακατικες βολτες και ειμαι σε μια φαση αυτη τη συγκεκριμενη περιοδο ,που εχω τελειωσει γενικο service στη μηχανη με τα χερακια μου ...εκτος της αλλαγης των υγρων ...που οπως φαινεται παλι θα παω μαμα!:o

phoenix 23-04-2012 00:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από phoenix ( 661503)
και εγω με την σειρα μου θα σας πω σε λιγο καιρο για καποιον που φτιαχνει τα σερβο με 350 ευρω ενω οι αλλοι ζητανε 2000 ευρω για αλαγη με καινουργιο
αναμεινατε λιγο να το σιγουρεψω

θα αναρτησω ενα τηλ αυριο να καλεσετε για πληροφοριες
(αυριο θα μου το δωσουν)

DoctorAbo 23-04-2012 01:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από phoenix ( 662119)
(αυριο θα μου το δωσουν)

Βεβαίως (και αχρείαστος νάναι) ;)

BOXER 26-04-2012 20:27

Απόσπασμα:

(αυριο θα μου το δωσουν)

Πες το τηλεφωνο, και όπως είπαμε... Αχρειαστο να´ναι ;) !!!

DoctorAbo 28-04-2012 03:04

Λοιπόν φίλοι, προς το παρόν έχω βρει έναν αρκετά πειστικό λόγο γιατί δεν όπλιζε σωστά το ABS. Όπως είχα πει και νωρίτερα, την ώρα που γύριζε η μίζα του κινητήρα η ένδειξη ABS άρχιζε να αναβόσβηνε πολύ γρήγορα και αμέσως μετά άναβε το Κόκκινο τρίγωνο. Παρατήρησα όμως ότι κόμπιαζε λίγο η μπαταρία και δημιουργούσε πτώση τάσης. Τις τελευταίες μέρες αφήνω κάθε βράδυ σε ήπια φόρτιση. 10 στις 10 εκκινήσεις το ABS οπλίζει κανονικά. Οπότε προς το παρόν τέλος της έρευνας. :sm2::sm2::sm2:

mpekas kostas 28-04-2012 10:27

[QUOTE=DoctorAbo;666657]Λοιπόν φίλοι, προς το παρόν έχω βρει έναν αρκετά πειστικό λόγο γιατί δεν όπλιζε σωστά το ABS. Όπως είχα πει και νωρίτερα, την ώρα που γύριζε η μίζα του κινητήρα η ένδειξη ABS άρχιζε να αναβόσβηνε πολύ γρήγορα και αμέσως μετά άναβε το Κόκκινο τρίγωνο. Παρατήρησα όμως ότι κόμπιαζε λίγο η μπαταρία και δημιουργούσε πτώση τάσης. Τις τελευταίες μέρες αφήνω κάθε βράδυ σε ήπια φόρτιση. 10 στις 10 εκκινήσεις το ABS οπλίζει κανονικά. Οπότε προς το παρόν τέλος της έρευνας. :sm2::sm2::sm2:[/QUOTE

:ye28: :ye30: :ye28:

BOXER 02-05-2012 16:47

Απόσπασμα:

(αυριο θα μου το δωσουν)

Έχουμε το τηλεφωνακι :rolleyes: ;

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!