GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χωμάτινες εξορμήσεις (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=82)
-   -   ΤΡΑΝΣΦΑΓΑΜΑΣΑΝ.... ο πρόλογος! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=31503)

paschalis 17-05-2012 01:41

Απάντηση: ΤΡΑΝΣΦΑΓΑΜΑΣΑΝ.... ο πρόλογος!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Levados ( 683501)
Βρε Πασχάλη

Τι μου θύμισες!!!
Εσύ έκανες το μισό Ράλλυ Θερμαϊκού (άσφαλτο) και το άλλο μισό Ράλλυ Δ.Ε.Θ. .
Οι διαδρομές είναι φανταστικές, τεχνικές, χρησιμοποιείς όλες τις ταχύτητες του σαζμάν, πηδάς, βουτάς τα κάνεις όλα.
Τα χώματα γίνονται άσχημα μόνο όταν βρέξει και επειδή έχω τρέξει και με χιόνι (Αρναία) εκεί παλεύεις με τιμόνι, γκάζι, φρένο, λεβιέ και ότι άλλο διαθέτει το αυτοκίνητο.
Γιά να καταλάβεις τι διαδρομές έκανες σου παραθέτω ονομασίες ειδικών διαδρομών:
Χολομώντας, Δουμπιά (το πάμε αριστερά φανταστικό φτάνεις με 200 + και πρέπει να στρίψεις αριστερή φουρκέτα), Πετροκέρασα, Πρόδρομος, Αρναία, Περιστερά. Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια.
Συνέχεια όμως μπορείς να πας προς Χαλκιδική μεριά και να κάνεις Σήμαντρα, Ορμύλια, Βαμβακού, Παρθενώνα κ.λ.π., κ.λ.π. με πολλά χιλιόμετρα και κακά τα ψέματα εγώ προσωπικά με τη μηχανή φοβάμαι, μάλλον θα φουντάρω σε κάποιο πήδημα και θα με ψάχνει κάποια ΕΜΑΚ.
Η Ουσία:
Τα Ελληνικά βουνά είναι ΑΠΑΙΧΤΑ, η Ελληνική επαρχία με τους ανθρώπους της φοβερή.
Προσωπικά έτσι αγάπησα τους αγώνες αυτοκινήτου επί 25 + χρόνια, τον μοτοτουρισμό, εντούρο με ΧΤ και ΤΤ, την ορειβασία και την ερασιτεχνική ενασχόλησή μου με την γεωργία και την μελισσοκομία (πριν μου τα εξαφανίσει κάποιος μάγκας πατριώτης μας).
Στην μεγαλούπολη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και κάποια άλλα χρώματα πέρα από το γκρι.
Τα αηδόνια δεν καταλαβαίνουν από κρίση. Ας τα ακούσουμε να ευχαριστηθεί η ψυχή μας.
Πάντα όρθιοι
ΛΕΒΑΔΟΣ

Τα ειπες ολα!
χαιρομαι πολυ που ξεσηκωσα τετοιες αναμνησεις!
Και για μενα ηταν βροχη συναισθηματων η βολτα σε μερη που εχω τρεξει αγωνες της τοτε παρανομης ΜΟΤΟΕ παλευοντας με το DT ντυμενο καθαροαιμο και με το πενιχρο χαρτζηλικι να πρεπει να καλυψει λαστιχα αλυσιδες και βενζινολαδα..
αλλα κι αργοτερα με τα Αφρικα το Βαραντερο και το 1150 στις ονειρικες διοργανωσεις του MOTORALLY του ΜΟΘ..
Αυτα δειχνουν αν μην μπορουν να ξανασυμβουν αλλα θα 'πεθανουν' μονο αμα τα ξεχασουμε.Δηλαδη ποτέ!!!:)

N4pSt3R 17-05-2012 02:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 683627)
Αυτα δειχνουν αν μην μπορουν να ξανασυμβουν αλλα θα 'πεθανουν' μονο αμα τα ξεχασουμε.Δηλαδη ποτέ!!!:)

:re25::re25::re25:

xurxes 17-05-2012 03:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Levados ( 683501)
Βρε Πασχάλη

Τι μου θύμισες!!!
Εσύ έκανες το μισό Ράλλυ Θερμαϊκού (άσφαλτο) και το άλλο μισό Ράλλυ Δ.Ε.Θ. .
Οι διαδρομές είναι φανταστικές, τεχνικές, χρησιμοποιείς όλες τις ταχύτητες του σαζμάν, πηδάς, βουτάς τα κάνεις όλα.
Τα χώματα γίνονται άσχημα μόνο όταν βρέξει και επειδή έχω τρέξει και με χιόνι (Αρναία) εκεί παλεύεις με τιμόνι, γκάζι, φρένο, λεβιέ και ότι άλλο διαθέτει το αυτοκίνητο.
Γιά να καταλάβεις τι διαδρομές έκανες σου παραθέτω ονομασίες ειδικών διαδρομών:
Χολομώντας, Δουμπιά (το πάμε αριστερά φανταστικό φτάνεις με 200 + και πρέπει να στρίψεις αριστερή φουρκέτα), Πετροκέρασα, Πρόδρομος, Αρναία, Περιστερά. Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια.
Συνέχεια όμως μπορείς να πας προς Χαλκιδική μεριά και να κάνεις Σήμαντρα, Ορμύλια, Βαμβακού, Παρθενώνα κ.λ.π., κ.λ.π. με πολλά χιλιόμετρα και κακά τα ψέματα εγώ προσωπικά με τη μηχανή φοβάμαι, μάλλον θα φουντάρω σε κάποιο πήδημα και θα με ψάχνει κάποια ΕΜΑΚ.
Η Ουσία:
Τα Ελληνικά βουνά είναι ΑΠΑΙΧΤΑ, η Ελληνική επαρχία με τους ανθρώπους της φοβερή.
Προσωπικά έτσι αγάπησα τους αγώνες αυτοκινήτου επί 25 + χρόνια, τον μοτοτουρισμό, εντούρο με ΧΤ και ΤΤ, την ορειβασία και την ερασιτεχνική ενασχόλησή μου με την γεωργία και την μελισσοκομία (πριν μου τα εξαφανίσει κάποιος μάγκας πατριώτης μας).
Στην μεγαλούπολη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και κάποια άλλα χρώματα πέρα από το γκρι.
Τα αηδόνια δεν καταλαβαίνουν από κρίση. Ας τα ακούσουμε να ευχαριστηθεί η ψυχή μας.
Πάντα όρθιοι
ΛΕΒΑΔΟΣ

μΕ αρέσει ο τρόπος σκέψης σου....ομοσταυλε εύγε!!!!:re25:

Marcoze 17-05-2012 13:47

:ye02:

ARGI 17-05-2012 14:53

http://img192.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate
Aθάνατα Ελληνικά Λειβάδια!!
:re26::re26::re26::re26:

Uriah Heep 17-05-2012 22:57

Αυτό το thread έκανε κοιλιά μΕ φαίνεται...

Ας βάλω μια παλιά αράβικη συνταγή λοιπόν!

Baba Ghanuj بابا غنوج

Υλικά

* 1 μέτρια μελιτζάνα
* 1 κουτ.
του γλυκού αλάτι
* 2 σκελίδες σκόρδο
* 1/4 της κούπας χυμό λεμόνι
* 1-3 κουτ. της σούπας ταχίνι
* 1/4 κουτ. του γλυκού τριμμένο κύμινο

Εκτέλεση

Τοποθετούμε την μελιτζάνα σε ταψάκι και ψήνουμε για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει στους 200 βαθμούς. Μόλις η μελιτζάνα κρυώσει την ξεφλουδίζουμε και την αφήνουμε στην άκρη. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο μούλτι. Προσθέτουμε τη μελιτζάνα, το χυμό λεμονιού, το ταχίνι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη κρέμα.
Σερβίρουμε, αφού γαρνίρουμε με κύμινο και το έχουμε αφήσει να σταθεί για μισή ώρα. Είναι υπέροχο ντιπ συνοδευτικό για αραβική πίτα, λαχανικά ή κρακεράκια.

Καλή επιτυχία!;)

paschalis 17-05-2012 23:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 684259)
Αυτό το thread έκανε κοιλιά μΕ φαίνεται...

Ας βάλω μια παλιά αράβικη συνταγή λοιπόν!

Baba Ghanuj بابا غنوج

Υλικά

* 1 μέτρια μελιτζάνα
* 1 κουτ.
του γλυκού αλάτι
* 2 σκελίδες σκόρδο
* 1/4 της κούπας χυμό λεμόνι
* 1-3 κουτ. της σούπας ταχίνι
* 1/4 κουτ. του γλυκού τριμμένο κύμινο

Εκτέλεση

Τοποθετούμε την μελιτζάνα σε ταψάκι και ψήνουμε για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει στους 200 βαθμούς. Μόλις η μελιτζάνα κρυώσει την ξεφλουδίζουμε και την αφήνουμε στην άκρη. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο μούλτι. Προσθέτουμε τη μελιτζάνα, το χυμό λεμονιού, το ταχίνι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη κρέμα.
Σερβίρουμε, αφού γαρνίρουμε με κύμινο και το έχουμε αφήσει να σταθεί για μισή ώρα. Είναι υπέροχο ντιπ συνοδευτικό για αραβική πίτα, λαχανικά ή κρακεράκια.

Καλή επιτυχία!;)

Tρανσφαγαμασαν ονομα και πραγμα!
Επιτελους μπαινουμε στο κυριως....πιατο!:o

Πες μου ομως μαγειρα αμα το φαω αυτο κινδυνευω να γυρναω στο Χολομωντα
και να ακουγομαι σα Χαρλει με καμμενο πισω πολλαπλασιαστη? Τρομαζοντας τα αγριογουρουνα
και προκαλωντας ασφυξια στα μικρα ελατα των φυτωριων?
Και αμα ξερεις μΕ λες κι αυτο..
Θερμιδικα και πρωτεινικα ενδεικνυται για το ταξιδι?
Δεν ειμαστε ολοι σα το ΜΟΥΤΡΟ θεριεμενοι
ουτε σαν εσε στα φυστικια τα αραπικα συνηθισμενοι...:cool:

MOYTPO 18-05-2012 13:46

Φου φου
ενα δυο, ενα δυο

Με αγκου-τε????

Υπαρχει ενα θεμα με το πλαννινγκ.........
Μας τα γυρνανε... αλλα το βιζιτ μπορει να γινει αυτονομο......
Βεβαια αμα φαμε καμια βροχα σε συνδυασμο με το χωματακι και το λαστιχο κουκουρουκου εχω εναν ενδιασμο!!!!!!!

xurxes 18-05-2012 13:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO ( 684714)
................Με αγκου-τε????
......
Βεβαια αμα φαμε καμια βροχα σε συνδυασμο με το χωματακι και το λαστιχο κουκουρουκου εχω εναν ενδιασμο!!!!!!!

κλες μεντεν..............:D:rolleyes:

που θα παει θα σε στριμωξω σε καμμια βαλτουρα....και θα βιντεοσκοπώ πως θα σηκωνεις το γκομενακι σου.........που θα ναι και λασπομενο:p:p:p

MOYTPO 18-05-2012 14:10

:u59::u59::u59::u59::u59:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!