GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΝΕΚΡΌ ΤΟ Gs (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34108)

white angel 30-08-2012 00:14

Απάντηση: ΝΕΚΡΌ ΤΟ Gs

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 748892)
Η μοναδική ένδειξη ηλεκτρικής λειτουργίας είναι η ένδειξη στο display και μόνον ?
Ούτε φώτα, φλας, φώτα STOP και από τους δύο διακόπτες, ούτε λαμπάκια ούτε κάποιος ηλεκτρομηχανικός ήχος με το γύρισμα στο ΟΝ ?

έτσι ακριβώς είναι δεν έχω καμια ένδειξη πουθενά παρα μονο στην οθόνη που ανάβει για λίγα δευτερόλεπτα ο χιλιομετρητής και ενδείξεις θερμοκρασία βενζίνας και μετά νεκρή και η οθόνη

vpentza 30-08-2012 00:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748897)
πήρα τον μηχανικό μου και του εξήγησα πως έχει το θέμα και αυτός μου είπε ότι πάμε για μπαταρία. ποσο να έχει τώρα αυτή και από που να προμηθευτώ δεν ξέρω, την έχω βάλει στην φόρτιση για να μπορέσω να φύγω το πρωί από την βάρδια που έχω. έχω τρελαθεί

Παίρνει και με καλώδια, εάν είναι αυτό που σε καίει......είναι η έσχατη λύση αλλά γίνεται......εφόσον το θέμα σου είναι με τη μπαταρία και μόνον....

Eftixis 30-08-2012 00:21

Βραχυκύκλωμένη μπαταρία άλλαξε τη και τέλος μη σκάς
Ένα έστω στοιχείο βραχικυκλομένο δεν πέσει μπροστά να χτυπιέσαι
Βγάλε τους πόλους πάρε καλώδια απο μπαταρία αυτοκίνητου και δοκίμασε

vpentza 30-08-2012 00:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748900)
έτσι ακριβώς είναι δεν έχω καμια ένδειξη πουθενά παρα μονο στην οθόνη που ανάβει για λίγα δευτερόλεπτα ο χιλιομετρητής και ενδείξεις θερμοκρασία βενζίνας και μετά νεκρή και η οθόνη

Εφόσον λες ότι μετά από πολύ λίγο σβύνει η οθόνη (καινούρια πληροφορία αυτή), τότε είναι αρκετά πιθανόν να έχεις θέμα με μπαταρία....
Το γεγονός οτι το πρωι δούλευε κανονικά και τώρα οχι , σημαίνει οτι δεν εκφορτίστηκε λόγω υπερβολικής χρήσης ή παλαιότητάς της , αλλά πιθανόν να κόπηκε στοιχείο/βραχυκύκλωσε και να μην αποθηκεύει "ρεύμα", οσο ήταν στο ΟΝ, έδινε ρεύμα αλλά δεν αποθήκευε που σημαίνει οτι οσο και να την έχεις στο φορτιστή δεν θα "κρατήσει" ρευμα για μια μιζιά...
Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όμως καλού και κακού , ψάξου για καινούρια...

white angel 30-08-2012 00:30

αυτό θα κάνω το πρωί θα παο για άλλην μπαταρία βρήκα YUASA 65E θα την βάλω επάνω και θα φύγω για θεσσαλονίκη

nivam 30-08-2012 00:34

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια ελέγχονται απ΄την ZFE που δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό όλα αυτά τα χρόνια. Όταν πατάς φρένο(που είναι άλλη μονάδα) ακούς το servo?

vpentza 30-08-2012 00:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από white angel ( 748911)
αυτό θα κάνω το πρωί θα παο για άλλην μπαταρία βρήκα YUASA 65E θα την βάλω επάνω και θα φύγω για θεσσαλονίκη

Value for money επιλογή, βάλε τη .....:ye02:

vpentza 30-08-2012 00:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 748913)
Όταν πατάς φρένο(που είναι άλλη μονάδα) ακούς το servo?

Σωστός....... Αυτό εννούσα με το ερώτημα για ηλεκτρομηχανικούς ήχους στο ΟΝ...:ye02:

white angel 30-08-2012 00:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 748913)
Τα περισσότερα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια ελέγχονται απ΄την ZFE που δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό όλα αυτά τα χρόνια. Όταν πατάς φρένο(που είναι άλλη μονάδα) ακούς το servo?

όπως έχω προαναφέρει είναι νεκρά όλα δεν δουλεύει τι ποτά παρα μονο για λίγα δευτερόλεπτα η ενδείξεις τις οθόνης
:yz:yz:yz:yz

nivo 30-08-2012 01:20

βαλε τα κλειδια και ανοιξε διακοπτη κανονικα,αρχισε με τα χερια σου να κουνας τα καλωδια κατω απο τον κεντρικο διακοπτη,δες μηπως εχεις εκει θεμα ,και γενικα με ανοιχτο διακοπτη ψηλαφισε και ταυτοχρονα κουνα κανα καλωδιο

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:55.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!