![]() |
Απάντηση: Το τέλος, πλήρης απουσίας άσκησης . . . 29/09/2012
Απόσπασμα:
και γω ειμαι περιεργος να μαθω...... τι τι!!!!!!!!!ελα πες να μαθουμε.,.,.,.,.,.,.:D:D:D:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε φιλαράκι. Απόσπασμα:
Ή μήπως είσαι εδώ; Κι αν είσαι εδώ, θα περάσεις; :ha16: Απόσπασμα:
ΥΓ: Αύριο θα έχω το τηλέφωνό τους. :) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Me 2...;)...:ye33: |
Με το καλό Νικόλα μου ... με το καλό ... :) . |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
13:30 Ξεκινάμε με mariog και marabu, από Εύοσμο.
Ο Γεοκάλλης θα μας κάνει παρουσίαση το πρώτο του Tattoo, φιλοτεχνημένο από τον tattoopanther Κάποια φιλαράκια από τον σύλλογο ΜΟ.ΛΕ.Κ. έχουν στήσει τα σκηνάκια τους από την Παρασκευή . . . νομίζω :rolleyes: Θέματα που θα συζητηθούν γύρω από τη φωτιά: 1. Σφαγή σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα 2. Το άγνωστο παρασκήνιο της προσφυγής στο ΔΝΤ" θα ανάψει φωτιές" 3. Ο Μεϊμαράκης και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος 4. Η Χιονάτη ήταν "βρώμικη" 5. Ο ολονύκτιος βιασμός της πάπιας σε αστυνομικό τμήμα, από παπά 6. Κρέμες νυχτός, αξίζουν; |
Απόσπασμα:
καλά το Γεωκάλη όταν λέμε οτι δεν τον αφήσαμε καμιά παρθενιά το ενοούμε,,.,.:sm7: και για τα θέματα που θα τεθούν στον φανερό δύπνο.,.,.,.,:D:re26::re26::re26: ειδικά απο την χιονάτη., δεν το περίμενα αυτό το πράμα.,., άσε για τον παπά με την πάπια στο μπατσικό.,.,.,, |
Νικο τωρα ειδα το θεμα:eek: σχετικα με τα 7+κιλα κ το θεμα με την κρεμα νυχτας μ ενδειαφερει μπορω να ειμαι εκει για σχετικη ενημερωση:D:lo19:καλα να περασετε γκαρντασια ,αυτα μενουν
|
Απόσπασμα:
η χιονάτη έχει παίξει σε πορνό???? ο παπάς πήρε προφυλάξεις????και αν ναι ήταν σε γεύση?? και χρώμα???κάτι σαν"λάμπεις Μητσιομ"?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :u58::u58::u58::u58::u58: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!