![]() |
Απάντηση: Τιμες iPhone 5!!!!...περστικα σας iPhon-ακιδες!
Απόσπασμα:
Έτσι είναι το 5αρι;):D:D:D:D Θα τσιμπιέστε όλοι κι αυτό δεν καταλαβαίνει μία:cool: |
Ή GS ή ποδήλατο. Ή iPhone ή τηλεκάρτα. Δεν συμβιβαζόμαστε με "δήθεν" μηχανές και "δήθεν" τηλέφωνα... Εκπτώσεις στην ασφάλεια μας και στην άνεση μας δεν κάνουμε. Ή κορυφή ή τίποτα. Αντε τώρα. :p:cool: :D:D:D
P.S. Οτι δίνεις παίρνεις. :u58: P.S.2 Θέλω να γίνω Νάπο στη θέση του Νάπο. Εγώ θα ασχολούμαι με τηλέφωνα... :u60: :u55: |
Απόσπασμα:
+1200 στο Λάκη!!! Φιλάρα δεν παίζεσαι:ye02::ye02::ye02::ye02: |
Δε βλέπω αντίδραση από τους ορκισμένους εχθρούς του i phone.....:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::u59::u59::u59::u59::u59:
Πού είναι οι Κρητικοί; Πού είναι ο NLS? ΥΓ: οι χλιαρές αντιδράσεις του Jmar, δε μετράνε:p:p:p |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δλδ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΠΟΤΕ!!! :p |
Αμα δε δω ανάλυση Ταξιδιώτη και NLS, πάω και το παίρνω αύριο!!!!:ha16::ha16::ha16:
Είνα μακράν το τηλέφωνο λέμε.... Σαν το GS , μια απ' τα ίδια! Leader ρε αδερφάκι μου, πώς το λένε:wha13::cool2::cool2::cool2: |
Απόσπασμα:
Αφού εμείς με τα τζιέσια και τα α'ι'φώνια, είμαστε ανπέκταμπλς...!!! :cool::cool::D:D:D |
Απόσπασμα:
την επομενη θα ερθω στο μαγαζι να μην μπορεις να ξεφυγεις απο το αναποφευκτο...:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Εσύ να πάρεις Honda! Δεν είσαι GSακιας λέμε:p:p:p:p |
Απόσπασμα:
Ο γαλαξίας όμως δεν είναι "μαγνίτις γινεκόν"... :lo19::lo19::lo19: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:21. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!