GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Τα ΕΚΑΜ έβαλαν τέλος στη βίλλα Αμαλία (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=37612)

ilias vara 11-01-2013 23:32

Απάντηση: Τα ΕΚΑΜ έβαλαν τέλος στη βίλλα Αμαλία

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 821662)
Εμένα πάλι πείτε με καχύποπτο αλλά όταν φάνηκε ότι η ιστορία με τη λίστα Λαγκάρντ πάει για "αβαβά" -και κατά πως φαίνεται και ο Παπακωσταντίνου δεν θα διωχθεί ποινικά- άρχισε η συγκυβέρνηση να κυνηγάει τις καταλήψεις για να δείξει πως "υπάρχει κράτος" και "ο νόμος εφαρμόζεται προς πάσαν κατεύθυνσιν".

Ε είχανε βγει και κάτι δημοσκοπήσεις που θέλανε την ΝΔ τσίμα τσίμα με τον Σύριζα και κατάφεραν -χάρη και στον ιδρυματισμό μέρους του Συριζα- αντί να απολογούνται οι κυβερνώντες για τη λίστα Λαγκάρντ να απολογείται ο Τσίπρας για κάθε κατάληψη και γκαζάκι. Από κοντά πέσανε και τα ποσοστά του στην πρόσφατη δημοσκόπηση... και όλοι χαρούμενοι.

Α, μην ξεχάσω, αμέσως πριν, το (ευαίσθητο με την δημόσια τάξη) ΜΕγκάλο κανάλι -δηλαδή ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης που έχει και γιό βουλευτή στη ΝΔ πια- πήρε και ένα δάνειο 100 μύρια, -γιατί λεφτά υπάρχουν- από τις τράπεζες -που δεν είχαν- παρότι τους χρωστάει και 250 με 350 μύρια και κάτι.

Το μπόνους στην όλη ιστορία είναι ότι κάθε αμοιβάδα που αντιλαμβάνεται την πολιτική και την ιστορία σαν "ντέρμπι αιωνίων" πανυγηρίζει για το "ΕΚΑΜ - Καταληψίες :1-0" και είναι χαρούμενη και η άκρα δεξιά του Κυρίου...

Αυτό το λένε αποπροσανατολισμό και διάσπαση προσοχής -απαραίτητα για την διαχείρηση του πλήθους- αλλά με την ζαλούρα που θα φέρει η πείνα που έρχετε θα είναι το μικρότερο σύμπτωμα. Αλλά μεγάλο μας πρόβλημα...

:ye02:

δυστυχως ζουμε σε μια κοινωνια με κοντη μνημη .,.,.,.
με κριση μεσω των δελτιων των 8.30
με διηγησεις του παππου κοντα στο τζακι για τον εμφυλιο.,.,
και με κριση υποδουλη..,.,.,.

αυτα θελουμε αυτα εχουμε.,,,.,.,.,.,.,

αυτα μας βολευουν!!!!!!!!!!!!!!:mad:

kostasmats 12-01-2013 00:05

Απόσπασμα:

Εμένα πάλι πείτε με καχύποπτο αλλά όταν φάνηκε ότι η ιστορία με τη λίστα Λαγκάρντ πάει για "αβαβά" -και κατά πως φαίνεται και ο Παπακωσταντίνου δεν θα διωχθεί ποινικά- άρχισε η συγκυβέρνηση να κυνηγάει τις καταλήψεις για να δείξει πως "υπάρχει κράτος" και "ο νόμος εφαρμόζεται προς πάσαν κατεύθυνσιν".

Ε είχανε βγει και κάτι δημοσκοπήσεις που θέλανε την ΝΔ τσίμα τσίμα με τον Σύριζα και κατάφεραν -χάρη και στον ιδρυματισμό μέρους του Συριζα- αντί να απολογούνται οι κυβερνώντες για τη λίστα Λαγκάρντ να απολογείται ο Τσίπρας για κάθε κατάληψη και γκαζάκι. Από κοντά πέσανε και τα ποσοστά του στην πρόσφατη δημοσκόπηση... και όλοι χαρούμενοι.

Α, μην ξεχάσω, αμέσως πριν, το (ευαίσθητο με την δημόσια τάξη) ΜΕγκάλο κανάλι -δηλαδή ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης που έχει και γιό βουλευτή στη ΝΔ πια- πήρε και ένα δάνειο 100 μύρια, -γιατί λεφτά υπάρχουν- από τις τράπεζες -που δεν είχαν- παρότι τους χρωστάει και 250 με 350 μύρια και κάτι.

Το μπόνους στην όλη ιστορία είναι ότι κάθε αμοιβάδα που αντιλαμβάνεται την πολιτική και την ιστορία σαν "ντέρμπι αιωνίων" πανυγηρίζει για το "ΕΚΑΜ - Καταληψίες :1-0" και είναι χαρούμενη και η άκρα δεξιά του Κυρίου...

Αυτό το λένε αποπροσανατολισμό και διάσπαση προσοχής -απαραίτητα για την διαχείρηση του πλήθους- αλλά με την ζαλούρα που θα φέρει η πείνα που έρχετε θα είναι το μικρότερο σύμπτωμα. Αλλά μεγάλο μας πρόβλημα...

εισαι οντως καχυποπτος.Γινονται αυτα στην Ελλαδα;

kostas_366 12-01-2013 01:13

Απόσπασμα:

Ρε φίλε αυτό το άκουσα, πόσο μακάκες είμαστε...
Μιλάς για την αγορά του 902? Μαζί με Χατζη.......υ

Vag 14-01-2013 10:41

Δεν με εντυπωσιάζει πια που ένας σε ένα φόρουμ πανυγηρίζει γιατί μπήκαν τα ΕΚΑΜ σε μια κατάληψη,

δεν με εκπλήσει που κάποιοι επιμένουν σε Χρυσαυγίτικες εμμονές τύπου "που είναι οι νεκροί του Πολυτεχνείου;",

δεν με ψαρώνει που οι μεγαλοκοτσαμπάσηδες των μήντια παίρνουν τα εκατομμύρια των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών που θα πληρώνει ο γιός μου ως τα γεράματα του,

δεν τρελαίνομαι καν για το ότι κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να τσακωθούνε για όλα αυτά από το λαπτοπ τους...

αλλά όταν το υποτιθέμενο κόμμα εξουσίας, ο Σύριζα, την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής του έχει πάει να δει τον Σόιμπλε, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να απολογηθεί για λογαριασμό κάθε μπάχαλου, κάθε γκαζάκια και κάθε προβοκάτσιας της ΝΔ τότε με ζώνουνε τα φίδια για το θα γίνει...

άμα και αυτοί είναι τόσο μπρδλ και φτερό στον άνεμο ώστε να τους κάνει μπάλα και ο πουθενάς ο Κεδίκογλου τι ##### να ψηφίσει κανείς;

ΥΓ: δεν έχω καμία κομματική η πολιτική ταυτότητα η λύση να προβάλω. Και λυπάμαι για το τελευταίο.

paschalis 14-01-2013 20:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 822781)
Δεν με εντυπωσιάζει πια που ένας σε ένα φόρουμ πανυγηρίζει γιατί μπήκαν τα ΕΚΑΜ σε μια κατάληψη,

δεν με εκπλήσει που κάποιοι επιμένουν σε Χρυσαυγίτικες εμμονές τύπου "που είναι οι νεκροί του Πολυτεχνείου;",

δεν με ψαρώνει που οι μεγαλοκοτσαμπάσηδες των μήντια παίρνουν τα εκατομμύρια των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών που θα πληρώνει ο γιός μου ως τα γεράματα του,

δεν τρελαίνομαι καν για το ότι κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να τσακωθούνε για όλα αυτά από το λαπτοπ τους...

αλλά όταν το υποτιθέμενο κόμμα εξουσίας, ο Σύριζα, την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής του έχει πάει να δει τον Σόιμπλε, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να απολογηθεί για λογαριασμό κάθε μπάχαλου, κάθε γκαζάκια και κάθε προβοκάτσιας της ΝΔ τότε με ζώνουνε τα φίδια για το θα γίνει...

άμα και αυτοί είναι τόσο μπρδλ και φτερό στον άνεμο ώστε να τους κάνει μπάλα και ο πουθενάς ο Κεδίκογλου τι ##### να ψηφίσει κανείς;

ΥΓ: δεν έχω καμία κομματική η πολιτική ταυτότητα η λύση να προβάλω. Και λυπάμαι για το τελευταίο.

Εισαι ακριβης στην εκφραση αυτων που πιστευεις
αλλα και αυτων που πιστευεις πως εκτυλισσονται
γυρω μας και καθε φορα που σε διαβαζω σε θαυμαζω.
Στο τελευταιο σου περι συριζα και λοιπων γραφικων τυπων
εγω θεωρω πως επρεπε απο τον Ιουνιο να ειναι ηδη στην εξουσια
και τωρα που μιλαμε να διαπρεπουν-ωραια εξελιξη- η απλα να καταρρεουν
και να αντικαθιστανται απο ενα νεο σχημα που -αισιοδοξα λεω εγω- θα ειχε ηδη
αναδειχθει μετα τη πληρη διαλυση των δυο μεγαλων.
Αυτη ηταν η μονη λυση αλλα δεν υφισταται πλεον
χρονος για τετοιες ζυμωσεις.:mad:
Το τι θα γινει σε μια χωρα που δεν παραγει την τροφη των
κατοικων της και φιλοξενει και εκατομμυρια δυστυχεις
που δεν εχουν να χασουν τιποτα ας μας το πουν
οι ειδικοι σε θεματα εσωτερικης ασφαλειας.

TEOSS 14-01-2013 20:44

Απόσπασμα:

.........
.........

Δεν πειράζει, ως γνωστόν μαζί με τα χλωρά ποτίζονται και τα ξέρα… εκτός κι εάν ξεραθούν πολλά και κάψουν τα χλωρά… οπότε πάλι μην ανησυχείς.:D

Καλά, από το συνονθύλευμα ασυναρτησίας που υπέβαλε πρόσφατα υποψηφιότητα ως κόμμα, αυτό σε πείραξε ???? :lo19::lo19::lo19:

Αυτό βέβαια εξηγεί και τις λοιπές θέσεις … :ha09:!!!

Υ.Γ.

Όσο για τα κοτόπουλα ... είναι έκφραση κατ΄ ευφημισμόν λόγο της προϊστορικής καταγωγής τους !!!:ye33:
:cool2::cool2::cool2:

yns 14-01-2013 20:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 823080)

Αυτό βέβαια εξηγεί και τις λοιπές θέσεις … :ha09:!!!

"Αυτό" ποιο; Το ότι δεν συμφωνεί με την άποψη ΣΟΥ και τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ θέσεις;

Είπαμε, η ΕΙΡΩΝΕΙΑ όσο "λεπτή" κι αν είναι κι όσο κομψά κι αν γίνεται είναι κάτι που δεν θα ανεχτούμε ξανά.

TEOSS 14-01-2013 21:06

Απόσπασμα:

..........

Αυτό δεν είναι <<λεπτή ειρωνεία>> ???

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns ( 823083)
"Αυτό" ποιο; Το ότι δεν συμφωνεί με την άποψη ΣΟΥ και τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ θέσεις;

Είπαμε, η ΕΙΡΩΝΕΙΑ όσο "λεπτή" κι αν είναι κι όσο κομψά κι αν γίνεται είναι κάτι που δεν θα ανεχτούμε ξανά.

Δεν την καταλαβαίνεις ή την καλύπτεις ???

LakisGS 14-01-2013 21:15

Η ιστορία μας είχε διδάξει, μέχρι τώρα, ότι οι Έλληνες στις δύσκολες στιγμές "μονιάζουν", γίνονται "μια γροθιά" και πολεμούν ηρωικά. Γιατί δεν γίνεται και τώρα αυτό ρε γώτο μου... Γιατί πρέπει ακόμα και σε αυτό το χάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας... Γιατί...??? Προσωπικά, έχω αναθεωρήσει πολλά από τα πιστεύω μου τον τελευταίο καιρό. Έχω ρίξει αρκετό νερό στο κρασί μου και βλέπω με διαφορετικό μάτι πολλά πράγματα. Μήπως πρέπει, έστω και τώρα, να "την δούμε" όλοι λίγο αλλιώς?? Άλλοι είναι οι εχθροί μας. Όχι ο διπλανός μας. Ας το καταλάβουμε έστω και τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά. Αυτό τουλάχιστον ελπίζω και εύχομαι... :o

napgeo 14-01-2013 21:22

Δικός μου προβληματισμός είναι τα μέτρα που θα περάσουν σήμερα.
Και πάντα όταν παίρνουν αποφάσεις για το λαό εν ονόματι του έχουμε σειρά από τέτοιου είδους φασαρίες.
Το παρακράτος της Δεξιάς στο μεγαλείο του………………

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:16.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!