GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   acrapovic και τα σχετικα. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=40229)

Azazil1200 26-04-2013 11:13

Απάντηση: acrapovic και τα σχετικα.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 886931)
Να κάνω λίγο τον κακό:wha13::wha13::wha13::D:D:D:D

Όπως πάντα.....:D

Εννοειτε πως οπου υπαρχει καλο υπαρχει και κακο!!! αχαχαχαχαχα.Ολες οι γνωμες ειναι δεκτες.....!!!!

forester 26-04-2013 13:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Azazil1200 ( 887022)
Εννοειτε πως οπου υπαρχει καλο υπαρχει και κακο!!! αχαχαχαχαχα.Ολες οι γνωμες ειναι δεκτες.....!!!!

Ωραία.......:)

Επειδή κι εγώ έπαθα κάτι παρόμοιο από το πρώην μηχανάκι στο νυν (Tiger 1050), θα σου έλεγα να συμβιβαστείς με το χαρακτήρα του και να το απολαύσεις!
Είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο μηχανάκι, άνετο, ταξιδιάρικο, στριφτερό, με φρένα και ικανότητα ελιγμών , στριψίματος και συμπεριφοράς, απίστευτα καλής για τα κιλά και τον όγκο του και όχι μόνο!
Έχει ροπάκλα και σχετικά κοντό κιβώτιο και οι ρεπρίζ του είναι πάρα πολύ καλές. Αρκέσου σ' αυτα και ευχαριστήσου τη μηχανή. Αν ψαχτείς να φτάσεις στην απόδοση του ΚΤΜ που είχες, απλά θα χαλάσεις τις ισορροπίες και ή δε θα έχεις μηχανή της προκοπής (για όλα όπως τώρα.... και κυρίως οικονομικά, μιας και η κατανάλωση είναι στα 2/3 του ΚΤΜ και πιο κάτω), ή θα φτάσεις πολύ ψηλά σε έξοδα:cool:
Αν το κάνεις βόλτα σε μια διαδρομή ορεινή, θα διαπιστώσεις ότι πας γρήγορα έως πάρα πολύ γρήγορα, χωρίς προσπάθεια! Με το ΚΤΜ στον ίδιο ρυθμό, κατεβαίνεις λαχανιασμένος. Ενδεχομένως να μπορούσες να πας ακόμα πιο γρήγορα (στο όριο της παραφροσύνης....), ναι το ΚΤΜ μπορεί να σε φτάσει και εκεί, αλλά χάνεις όλα τα άλλα:ye33:

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, κι εγώ τη γνώμη μου την είπα:cool2:

Μιχάλης 1988 26-04-2013 14:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 887079)

Επειδή κι εγώ έπαθα κάτι παρόμοιο από το πρώην μηχανάκι στο νυν (Tiger 1050), θα σου έλεγα να συμβιβαστείς με το χαρακτήρα του και να το απολαύσεις!
Είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο μηχανάκι, άνετο, ταξιδιάρικο, στριφτερό, με φρένα και ικανότητα ελιγμών , στριψίματος και συμπεριφοράς, απίστευτα καλής για τα κιλά και τον όγκο του και όχι μόνο!
Έχει ροπάκλα και σχετικά κοντό κιβώτιο και οι ρεπρίζ του είναι πάρα πολύ καλές. Αρκέσου σ' αυτα και ευχαριστήσου τη μηχανή. Αν ψαχτείς να φτάσεις στην απόδοση του ΚΤΜ που είχες, απλά θα χαλάσεις τις ισορροπίες και ή δε θα έχεις μηχανή της προκοπής (για όλα όπως τώρα.... και κυρίως οικονομικά, μιας και η κατανάλωση είναι στα 2/3 του ΚΤΜ και πιο κάτω), ή θα φτάσεις πολύ ψηλά σε έξοδα:cool:
Αν το κάνεις βόλτα σε μια διαδρομή ορεινή, θα διαπιστώσεις ότι πας γρήγορα έως πάρα πολύ γρήγορα, χωρίς προσπάθεια! Με το ΚΤΜ στον ίδιο ρυθμό, κατεβαίνεις λαχανιασμένος. Ενδεχομένως να μπορούσες να πας ακόμα πιο γρήγορα (στο όριο της παραφροσύνης....), ναι το ΚΤΜ μπορεί να σε φτάσει και εκεί, αλλά χάνεις όλα τα άλλα:ye33:

Συμφωνώ απολύτως!! Βεβαίως ένα τελικό έτσι για τη βαβουρα προβλέπεται

Azazil1200 26-04-2013 14:43

Δηλαδη οκ να μην βαλω λαιμους(αν και εχω το μικροβιο μεσα μου αχαχα)τουλαχιστον ενα τελικο akrapovic το οποιο οταν το ακουω λιωνω πραγματικα!!!:ha16:ενα φιλτρακι DNA,KN και αν χρειαστει ενα προγραμμα για να δουλεψει το τελικο και το φιλτρο σωστα εκτος αν η BMW δεν χρειαζεται χαρτογραφηση....

forester 26-04-2013 14:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Azazil1200 ( 887097)
Δηλαδη οκ να μην βαλω λαιμους(αν και εχω το μικροβιο μεσα μου αχαχα)τουλαχιστον ενα τελικο akrapovic το οποιο οταν το ακουω λιωνω πραγματικα!!!:ha16:ενα φιλτρακι DNA,KN και αν χρειαστει ενα προγραμμα για να δουλεψει το τελικο και το φιλτρο σωστα εκτος αν η BMW δεν χρειαζεται χαρτογραφηση....

Είσαι "αρρωστάκι":D:D:D:D:D

Βάλε "μια απ' όλα", να τελειώνουμε
:sm3::sm7::lo19:

Azazil1200 26-04-2013 14:50

αχαχαχαχα σας παω οχι απλα με 1000 αλλα με 1.070 αχαχαχα!ειμαι ειμαι!:D:D:D

Azazil1200 26-04-2013 14:55

off topic κατι που ξεχασα να αναφερω!προχτες ημουν καπου μαρουσι και εκανα το λαθος να βαλω 100 βενζινη στην μηχανη.Απο κεινη την ωρα εαν κολλησω στην κινηση η το παω χαλαρα κραταει ασυγχρονιστο ρελαντι κατω απο 1000 rpm και σβηνει καποιες φορες!Τωρα αν βρω απλα και το ανοιξω μετα στρωνει.Αυτο τωρα δεν ξερω τι ειναι και την τριτη εχω ραντεβου με τον γιατρο του να δω τι και πως.Αν ολα πανε καλα και δεν εχει κατι και ειναι μονο κακο καυσιμο η καποιος κα8αρισμος τοτε 8α προχωρησω σε εξατμιση κτλπ.μην τα δωσω απο τωρα και μου βγει κανα κουστουμι την τριτη

forester 26-04-2013 15:18

΄Eτσι όπως το περιγράφεις, σαν ασυγχρόνιστες πεταλούδες εισαγωγής μου μοιάζει. Τίποτις δηλαδη;)
Αλλά θα το βρεις στο μάστορη:cool2::):)

phoenix 26-04-2013 15:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 887114)
΄Eτσι όπως το περιγράφεις, σαν ασυγχρόνιστες πεταλούδες εισαγωγής μου μοιάζει. Τίποτις δηλαδη;)
Αλλά θα το βρεις στο μάστορη:cool2::):)

:re25::re25::re25::re25:

jmar 26-04-2013 15:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 887079)

:ye31::ye02:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:53.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!