GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τι μας έτυχε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   ΚΛΟΠΗ GS ADVENTURE από το Σύνταγμα !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=40234)

siraxanz 25-05-2013 02:58

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ GS ADVENTURE από το Σύνταγμα !!!

Δεν μπορώ ναπαρακολουθήσω την λογική των κλοπών για ανταλακτικά....

Την στιγμή που ότι χρειαστεί κάποιος υπάρχει στο αγγλικό κ στο γερμανικό ebay....

kαι μάλιστα βρίσκεις καταπληκτικές τιμές ορισμένες φορές....

Η δική μου εντύπωση είναι ότι τα κλεμμένα μηχανάκια αφού τα μαιμουδιάσουν πάνε για κυκλοφορία.....

nanoshophellas 27-05-2013 12:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 900232)
Δεν μπορώ ναπαρακολουθήσω την λογική των κλοπών για ανταλακτικά....

Την στιγμή που ότι χρειαστεί κάποιος υπάρχει στο αγγλικό κ στο γερμανικό ebay....

Xαρη μην πας πολυ μακρια αν ψαξεις στο ελληνικο site θα δεις (ενα εμπειρο ματι) οτι στην Αθηνα μονο, ειναι 4-5 που κατι δεν παει καλα με τις αγγελιες τους:u55:

Giof 27-05-2013 13:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas ( 901163)
Xαρη μην πας πολυ μακρια αν ψαξεις στο ελληνικο site θα δεις (ενα εμπειρο ματι) οτι στην Αθηνα μονο, ειναι 4-5 που κατι δεν παει καλα με τις αγγελιες τους:u55:

Μου έχει κάνει και εμένα εντύπωση αυτό.

vpentza 27-05-2013 15:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas ( 901163)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giof ( 901188)
Μου έχει κάνει και εμένα εντύπωση αυτό.

σε συνέχεια άλλου thread, άιντε προχωρείστε σε καταγγελία στην δ/νση ηλεκτρονικού εγκλήματος ...:)

nanoshophellas 27-05-2013 16:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 901230)
σε συνέχεια άλλου thread, άιντε προχωρείστε σε καταγγελία στην δ/νση ηλεκτρονικού εγκλήματος ...:)

Βασιλη αυτα που λεω στο post μου ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη.....Δεν μπορω να το αποδειξω.

AlexCorfu 27-05-2013 17:11

Καλησπέρα το ανέφερα και σε άλλο θέμα θα το αναφέρω και εδώ . Όσοι απο εμάς χρησιμοποιουμαι μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ας ζητάμε απόδειξη η τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών . Αν αρχίσουμε να μπαίνουμε στην λογική μα να γλύτωσε το ΦΠΑ και τα λοιπά γνωστά λυπάμαι για αυτο που θα πω αλλα είμαστε συνένοχοι . Και αν κάποιοι επικαλεσθουν την κρίση ε τι να κάνουμε βρε παιδιά όλοι ξέραμε ότι αγορασαμε μηχανάκια μα κάποιο Α κοστολόγιο συντήρησης , δεν ειναι ανάγκη να τα φόρτο ούτε έξτρα καλού δια άγνωστης προέλευσης η ακόμα και χρειαζουμενα ανταλλακτικα χωρις παραστατικά και ενδεχομένως άθελα μας να ακούμε κάποιους να κλαίνε τον κόπο τους και κάποιους ασυνηδητους κλέφτες πλούσιους .

AKIS_21 27-05-2013 17:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AlexCorfu ( 901306)
Καλησπέρα το ανέφερα και σε άλλο θέμα θα το αναφέρω και εδώ . Όσοι απο εμάς χρησιμοποιουμαι μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ας ζητάμε απόδειξη η τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών . Αν αρχίσουμε να μπαίνουμε στην λογική μα να γλύτωσε το ΦΠΑ και τα λοιπά γνωστά λυπάμαι για αυτο που θα πω αλλα είμαστε συνένοχοι . Και αν κάποιοι επικαλεσθουν την κρίση ε τι να κάνουμε βρε παιδιά όλοι ξέραμε ότι αγορασαμε μηχανάκια μα κάποιο Α κοστολόγιο συντήρησης , δεν ειναι ανάγκη να τα φόρτο ούτε έξτρα καλού δια άγνωστης προέλευσης η ακόμα και χρειαζουμενα ανταλλακτικα χωρις παραστατικά και ενδεχομένως άθελα μας να ακούμε κάποιους να κλαίνε τον κόπο τους και κάποιους ασυνηδητους κλέφτες πλούσιους .

Συμφωνώ απόλυτος με όσα λες αλλα όταν πάθει κάποιος ζημιά τότε μπαίνει στη μέση η τσέπη και ψάχνει το φθηνότερο δε παει να ειναι και κλεμμένο άλλωστε ,ποιος θα το μάθει :u55:

vpentza 27-05-2013 18:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas ( 901274)
Βασιλη αυτα που λεω στο post μου ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη.....Δεν μπορω να το αποδειξω.

Καταγγελία να κάνεις, όχι μήνυση. Αν ασχοληθούν θα μαζέψουν αυτοί τις αποδείξεις. Σίγουρα θα έχουν υπόψην τους τέτοιες δραστηριότητες....

forester 30-05-2013 02:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Djvolis ( 900042)
δεν ειναι λυση και αυτο.. και σε αλλο κλαμπ που μαι γραμμενος ακολουθουσαν ακριβως τις ιδιες κινησεις.. η μονη "λυση" ειναι η ασφαλεια κλοπης..και δυστηχως ειναι ασυμφορη

Εννοείται ότι υπάρχει από την 1η μέρα αγοράς!
Δεν είναι καθόλου ασύμφορη, αν σκεφτείς πόσα χάνεις......

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!