GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξορμήσεις χωρίς μοτό (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=92)
-   -   15 ημερες με ιστιοπλοικο στο ΙΟΝΙΟ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=5030)

manro 31-08-2009 22:52

Απάντηση: 15 ημερες με ιστιοπλοικο στο ΙΟΝΙΟ

Φοβερές οι φωτογραφιες σου !!!!!

soter3gm 02-09-2009 10:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vp_68 ( 63519)
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια. Άντε και του χρόνου με το σωστό εργαλείο...!!!

http://www.pointlomaoutfitting.com/i...w-oracle-1.jpg

Όμορφα μέρη Κώστα και ωραία εμπειρία το ιστιοπλοϊκό
Ρε Βασίλη :D γιατί λες του ανθρώπου να πάρει βάρκα με βοηθητικές !!! :p:p:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Dionisis 02-09-2009 12:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 63498)
φιλε Διονυση η καταγωγη ειναι απο Κερκυρα;)και οχι απο ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΤΑ;)οσο για το ταξιδι ηταν χωρις προγραμα,δηλαδη οπου περνουσαμε καλα σταματουσαμε και προτιμουσαμε ερημικες παραλιες για αποτοξινωση;).....την επομενη φορα που θα βρεθουμε στο νησι θα συναντηθουμε οπωσδηποτε,γιατι εχω καταλαβει οτι εισαι φιλοξενος και θελω να μαθω και το νησι ηπειρωτικα;)

Να εισαι παντα καλα και ευχομαι να βρεθουμε καποια στιγμη .....;);););)

Troublemaker 02-09-2009 13:07

Παντα τετοια και καλυτερα!!!

(αυτα τα χρωματα του ιονιου.......αλλο πραγμα!!! Ελπιζω να καταφερω να πιασω κ το απο'κει πελαγος καποια στιγμη!)

gsmaniac 02-09-2009 17:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από soter3gm ( 64176)
Όμορφα μέρη Κώστα και ωραία εμπειρία το ιστιοπλοϊκό
Ρε Βασίλη :D γιατί λες του ανθρώπου να πάρει βάρκα με βοηθητικές !!! :p:p:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

βοηθητικες:sm7::sm7::sm7:το BMWδακι της φωτο που εχει ποσταρει ο βασιλης παει σε μπουνατσα 30 με 40 κομβους και εχει κανει καμμια δεκαρια φορες τον γυρο του κοσμου:sm1::sm1::sm1:

gsmaniac 02-09-2009 17:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 64259)
Παντα τετοια και καλυτερα!!!

(αυτα τα χρωματα του ιονιου.......αλλο πραγμα!!! Ελπιζω να καταφερω να πιασω κ το απο'κει πελαγος καποια στιγμη!)

ωραιο και το ιονιο αλλα κυκλαδες δεν ειναι και το λεει ενας ΤΡΕΛΟΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ:sm7::sm7:

ΙoannisPanagiotidis 02-09-2009 17:34

:)....πρεπει να ειναι απιστευτη εμπειρια !...πανεμορφη κατασταση δεν χορταινω τις φωτο!...μπραβο ρε φιλε!

αν αναλογιστω την καθημερινοτητα μου ... η ζωη ειναι τοσο ομορφη και μεις την ξοδευουμε σχεδον μονο δουλευοντας!:(

gsmaniac 02-09-2009 17:53

;);)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis ( 64364)
:)....πρεπει να ειναι απιστευτη εμπειρια !...πανεμορφη κατασταση δεν χορταινω τις φωτο!...μπραβο ρε φιλε!

αν αναλογιστω την καθημερινοτητα μου ... η ζωη ειναι τοσο ομορφη και μεις την ξοδευουμε σχεδον μονο δουλευοντας!:(

ευχαριστω φιλαρακι...........εαν η ζωη ειναι μονο δουλεια,πρεπει να βρεις τροπο να την αλλαξεις;);););)και δεν μιλαω εκ του ασφαλους,γιατι η τελευταια δουλεια μου, καθημερινα μου υπενθυμιζει οτι πρεπει να δουλευουμε λιγο και να ζουμε πολυ;)

Arkas 03-09-2009 13:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 63498)
φιλε Διονυση η καταγωγη ειναι απο Κερκυρα;)και οχι απο ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΤΑ;)οσο για το ταξιδι ηταν χωρις προγραμα,δηλαδη οπου περνουσαμε καλα σταματουσαμε και προτιμουσαμε ερημικες παραλιες για αποτοξινωση;).....την επομενη φορα που θα βρεθουμε στο νησι θα συναντηθουμε οπωσδηποτε,γιατι εχω καταλαβει οτι εισαι φιλοξενος και θελω να μαθω και το νησι ηπειρωτικα;)

Ναι, να μας φέρεις κι' ένα πεσκέσι από το μαγαζί!!!:sm7:

ntinopoulos 03-09-2009 13:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 64751)
Ναι, να μας φέρεις κι' ένα πεσκέσι από το μαγαζί!!!:sm7:

ανωμαλε!!!:hmmm:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:39.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!