![]() |
Απάντηση: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΞΩΝΑΣ
2 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
Το γήρας δεν έρχεται μόνο του.......... έχεις απόλυτο δίκιο........ Πριν 1,5 χρόνο άλλαξα την φυσούνα και έλεγξα τον άξονα (σύνολο 60.000χλμ)..... τα ξέχασα όλα κιόλας!!! Τον Οκτώβριο που θα αλλάξω συμπλέκτη θα τα ξαναθυμηθώ........ :yz |
Απόσπασμα:
Εγω αν κ δεν εχω ασχοληθει να τις αλλαξω ακομα, τις αγορασα προληπτικα απο την motion n style 95 ευρω κ τις δυο. Ισως καπου εχω κ το τιμολογιο αγορας τους. |
Απόσπασμα:
|
Εαν εχετε το repair manual εχει μεσα μετα απο τον πινακα με τις δυναμεις σφιξιματος των διαφορων μερων της μοτο, ενα Table of operating fluids. Εκει εχει και τα διαφορα γρασσα στο lubricants. Τουλαχιστον ετσι ειναι στο 1150. Φανταζομαι πως κατι αντοιστιχο ειναι και στο manual του 1200. Για το 1150 παντως στον αξονα αναφερει το μανθαλ οτι τον καλυπτεις με Staburags NBU 30 PTM που ειναι μια ασπρη στο χρωμα παστα. Ελπιζω να βοηθησα.
|
Και να συμπληρωσω εκτος απο ασπρο χρωμα παιζει και σε light grey αναλογως την μαρκα.
|
Θα ήθελα να σας πω και εγώ την δική μου περίπτωση...
Είχα παρατηρήσει ότι η πίσω φούσκα (φυσούνα) του άξονα ήταν κομμένη και προφανώς έπερνε νερά. Υστερα από πιο λεπτομερή έλεγχο ήταν ταλαιπωρημένη και η μπροστά. Επίσκεψη στο service και ... ... αλλαγή και οι δύο καθώς επίσης και το ένα ρουλεμαν του διαφορικού αφού είχε διάβρωση (σκουριά) (γι' αυτο και έκανε λίγο παραπάνω θόρυβο το διαφορικό). Ο άξονας είχε λίγη επιφανειακή σκουριά όταν ανοίχτηκε... αφού έπερνε νερά. Πιστεύω ότι θέλουν λίγη προσοχή οι συγκεκριμένες φούσκες, σχετικά με τη φθορά τους. |
Απόσπασμα:
Paste MP 3 :) :) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!