![]() |
Απάντηση: Πλυσιμο μοτο επιτελους!!
ΜΟΤΟ WASH στον Πειραιά ρε παιδιά.Δεν παίζετε ο τύπος.Με τις σιλικόνες του, μετις αλοιφές του.Δεν σε αφήνει να φύγεις.;)
|
Απόσπασμα:
Και στους Αμπελοκήπους είναι ένας που πλένει όπως τα λες αλλά παίρνει και κοντά στα 20 ευρώ:mad: |
Απόσπασμα:
Φίλε μου τι 10, τι 15, τι20 ;;;;;Άμα είναι μπεσαλής τα δίνω ευχαρίστως.Μια φορά κάθε 3-4 μήνες, δεν είναι τίποτα 5 γιούρια όταν γίνεται ααααααα δουλειά:D |
Απόσπασμα:
|
στην μιχαλακοπούλου λέγεται Motoshower και είναι ΦΟΒΕΡΟΣ
για την ακρίβεια είναι στον παράδρομο της Μιχαλακοπούλου (Πόντου) στο ύψος του Γκουντούφα. Moto shower πλυντήριο μοτοσυκλετών |
Εγώ τις αγάπες μου θέλω να τις χαϊδεύω μόνος μου….
Σαν τον εαυτό σου δεν θα την προσέξει ΚΑΝΕΙΣ! |
Μιας και εχουν περασει αρκετοι μηνες, το παλικαρι στην Φραντζη ειναι ακομη εκει για το πλυσιμο των μωρων μας ? Δεν χρησιμοποιει πιεστικο για το πλυσιμο , ετσι?
Ξερει κανεις ενα πλυντηριο μηχανων στη καισαριανη το dirty moto wash αν κανει καλη δουλεια? Βοηθηστε συνφορουμιτες γιατι μεσα στην εβδομαδα λεω να της κανω το πρωτο της μπανακι. |
Απόσπασμα:
|
μια ερωτηση ξερω οτι δεν ειναι το σωστο μερος να το ρωτησω αλλα μια που μιλαμε για πλυσιματα,πριν 3 εβδομασες πηγα την μηχανη της υπογραφης μου για πλυσιμο,μετα το πλυσιμο δεν δουλευει το λαμπακι του λαδιου,και οταν δουλευει δεν κραταει ρελαντι.Καποιος καμια ιδεα;
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!