GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φροντίδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Πλυσιμο μοτο επιτελους!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6806)

Adamis 18-07-2010 10:34

Απάντηση: Πλυσιμο μοτο επιτελους!!

ΜΟΤΟ WASH στον Πειραιά ρε παιδιά.Δεν παίζετε ο τύπος.Με τις σιλικόνες του, μετις αλοιφές του.Δεν σε αφήνει να φύγεις.;)

gandreas 18-07-2010 12:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Adamis ( 186201)
ΜΟΤΟ WASH στον Πειραιά ρε παιδιά.Δεν παίζετε ο τύπος.Με τις σιλικόνες του, μετις αλοιφές του.Δεν σε αφήνει να φύγεις.;)

Και στους Αμπελοκήπους είναι ένας που πλένει όπως τα λες αλλά παίρνει και κοντά στα 20 ευρώ:mad:

Adamis 18-07-2010 13:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 186214)
Και στους Αμπελοκήπους είναι ένας που πλένει όπως τα λες αλλά παίρνει και κοντά στα 20 ευρώ:mad:

Φίλε μου τι 10, τι 15, τι20 ;;;;;Άμα είναι μπεσαλής τα δίνω ευχαρίστως.Μια φορά κάθε 3-4 μήνες, δεν είναι τίποτα 5 γιούρια όταν γίνεται ααααααα δουλειά:D

S.T 18-07-2010 17:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Adamis ( 186201)

Όντως ο Αντρέας πολύ καλός και γνώστης το πώς πλένετε ένα BMW !!!!

clear 21-07-2010 09:42

στην μιχαλακοπούλου λέγεται Motoshower και είναι ΦΟΒΕΡΟΣ
για την ακρίβεια είναι στον παράδρομο της Μιχαλακοπούλου (Πόντου)
στο ύψος του Γκουντούφα.

Moto shower πλυντήριο μοτοσυκλετών

KRASOPATERAS 21-07-2010 15:30

Εγώ τις αγάπες μου θέλω να τις χαϊδεύω μόνος μου….

Σαν τον εαυτό σου δεν θα την προσέξει ΚΑΝΕΙΣ!

chaos 14-02-2011 22:45

Μιας και εχουν περασει αρκετοι μηνες, το παλικαρι στην Φραντζη ειναι ακομη εκει για το πλυσιμο των μωρων μας ? Δεν χρησιμοποιει πιεστικο για το πλυσιμο , ετσι?
Ξερει κανεις ενα πλυντηριο μηχανων στη καισαριανη το dirty moto wash αν κανει καλη δουλεια?
Βοηθηστε συνφορουμιτες γιατι μεσα στην εβδομαδα λεω να της κανω το πρωτο της μπανακι.

wet & dirty 15-02-2011 00:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chaos ( 315981)
Μιας και εχουν περασει αρκετοι μηνες, το παλικαρι στην Φραντζη ειναι ακομη εκει για το πλυσιμο των μωρων μας ? Δεν χρησιμοποιει πιεστικο για το πλυσιμο , ετσι?
Ξερει κανεις ενα πλυντηριο μηχανων στη καισαριανη το dirty moto wash αν κανει καλη δουλεια?
Βοηθηστε συνφορουμιτες γιατι μεσα στην εβδομαδα λεω να της κανω το πρωτο της μπανακι.

Εγω Φίλε εκεί πάω ότι μηχανη έχω ....το τυπακι είναι μάστορας στην δουλεια του και αρκετοί χωματινοι τα πάμε εκεί!!μόνο πάρε τηλ για να κλείσεις ραντεβού

GsDakar 15-02-2011 00:42

μια ερωτηση ξερω οτι δεν ειναι το σωστο μερος να το ρωτησω αλλα μια που μιλαμε για πλυσιματα,πριν 3 εβδομασες πηγα την μηχανη της υπογραφης μου για πλυσιμο,μετα το πλυσιμο δεν δουλευει το λαμπακι του λαδιου,και οταν δουλευει δεν κραταει ρελαντι.Καποιος καμια ιδεα;

syan 15-02-2011 00:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chaos ( 315981)

Απο τους καλύτερους..!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:25.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!