GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Αναβάθμισα το κατσικι μου (ΗΡ2) (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=8676)

danaos 14-01-2010 22:36

Απάντηση: Αναβάθμισα το κατσικι μου (ΗΡ2)

Τα ξέρω τα παιδια Στελαρα!

skippybi 15-01-2010 15:01

όλα καλά!!!;)

Απόσπασμα:

Μην ξεχάσω να πω (γράψω) ότι δεν υπάρχει πλέον καταλύτης.

Αυτό έμεινε ασχολίαστο...:(

danaos 15-01-2010 15:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από skippybi ( 115635)
όλα καλά!!!;)

Αυτό έμεινε ασχολίαστο...:(

Το ξερω ειναι αδικο για το περιβάλον αλλα δεν γινοταν αλλιως!!!!!:hmmm::hmmm:

wet & dirty 15-01-2010 15:38

ελατε ρε παιδια τωρα!!!!!απο την μυτη του το βγάλατε....:hmmm::hmmm:

BOXER 16-01-2010 00:07

Δαναε, το εργαλειο οπως ηταν πριν, αλλα πολυ περισσοτερο τωρα, ειναι... ΔΥΝΑΜΗ ;)!!!
Λασπωσε το τοσα κιλα οσα γλυτωσες απο την εξατμιση :sm7:, ετσι για να στρωσει παλι χαρακτηρα :sm7:!!!

danaos 16-01-2010 00:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 115913)
Δαναε, το εργαλειο οπως ηταν πριν, αλλα πολυ περισσοτερο τωρα, ειναι... ΔΥΝΑΜΗ ;)!!!
Λασπωσε το τοσα κιλα οσα γλυτωσες απο την εξατμιση :sm7:, ετσι για να στρωσει παλι χαρακτηρα :sm7:!!!

:sm7::sm7::sm7: Να εισαι σιγουρος φιλε!!!!!!!

loulou1100gs 16-01-2010 20:18

Κάτι σας έγραψε ο φίλος αλλά δεν το προσέξατε: η δουλειά γίνεται από τους λαιμούς (υλικό, εσωτερική διατομή) και όχι μόνο από το τελικό.Το τελικό είναι ο "τελευταίος τροχός της άμαξας". Η "τυρβώδης ροή" των καυσαερίων από τους λαιμούς βοηθιέται και στο τελικό συμπιέζεται ούτως ώστε διά της εκτονώσεως να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα(παράμβαση-βελτίωση του κύκλου καύσης). Προσέξετε επίσης και κάτι άλλο που γράφει ο φίλος: τώρα η μοτό τραβά από "χαμηλά".Επόμενο εφόσον μπορεί να εκπνεύσει καλύτερα και ταχύτερα και κυρίως πιό στρωτά. Και θα ρωτήστε το φυσικό: για ποιό λόγο δεν βγαίνουν από το εργοστάσιο έτσι οι μοτό μας.Πολλοί και διάφοροι λόγοι όπως:α)γραφειοκρατικές προδιαγραφές ρύπων/θορύβου, β)κόστος παραγωγής, γ)βιομηχανικό marketing υπέρ των συνεργαζομένων εταιριών κατασκευής και πώλησης after-market αξεσουάρ.Σε κάθε περίπτωση καλορίζικη φίλε και μια συμβουλή καθαρίσματος λαιμών: καλό πλύσιμο με κρύο νερό και σαπουνάκι και για τα "σκληρά" λεπτό συρματάκι κουζίνας με φωτιστικό πετρέλαιο.Καλές βόλτες.

danaos 16-01-2010 20:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 116195)
Κάτι σας έγραψε ο φίλος αλλά δεν το προσέξατε: η δουλειά γίνεται από τους λαιμούς (υλικό, εσωτερική διατομή) και όχι μόνο από το τελικό.Το τελικό είναι ο "τελευταίος τροχός της άμαξας". Η "τυρβώδης ροή" των καυσαερίων από τους λαιμούς βοηθιέται και στο τελικό συμπιέζεται ούτως ώστε διά της εκτονώσεως να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα(παράμβαση-βελτίωση του κύκλου καύσης). Προσέξετε επίσης και κάτι άλλο που γράφει ο φίλος: τώρα η μοτό τραβά από "χαμηλά".Επόμενο εφόσον μπορεί να εκπνεύσει καλύτερα και ταχύτερα και κυρίως πιό στρωτά. Και θα ρωτήστε το φυσικό: για ποιό λόγο δεν βγαίνουν από το εργοστάσιο έτσι οι μοτό μας.Πολλοί και διάφοροι λόγοι όπως:α)γραφειοκρατικές προδιαγραφές ρύπων/θορύβου, β)κόστος παραγωγής, γ)βιομηχανικό marketing υπέρ των συνεργαζομένων εταιριών κατασκευής και πώλησης after-market αξεσουάρ.Σε κάθε περίπτωση καλορίζικη φίλε και μια συμβουλή καθαρίσματος λαιμών: καλό πλύσιμο με κρύο νερό και σαπουνάκι και για τα "σκληρά" λεπτό συρματάκι κουζίνας με φωτιστικό πετρέλαιο.Καλές βόλτες.

Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!!

gzpainter 20-03-2010 21:19

Δαναε....αν και καθυστερημενα...καλοριζικα τα νεα πραγματακια...
επιτελους αλλος ενας με Zard....
τελικα δεν ηταν η ιδεα μου οτι δεν κανει τον ιδιο ηχο με την Akrapovic....
Καλα λασπωμενα χιλιομετρα....

MARK 20-03-2010 21:22

:sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!