GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Αναβάτης (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ερώτηση από μελλοντικό αναβάτη bmw... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9011)

allen 29-01-2010 14:46

Απάντηση: Ερώτηση από μελλοντικό αναβάτη bmw...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από georgekostas ( 120100)
Να κοιταξεις τη μηχανη και αν ειναι ενταξει παρτην και μετα πηγαινε
στην πιο κοντινη εκκλησια και αναψε του μια μεγαλη λαμπαδα!

:sm7::sm7::sm7::sm7:

vasorfa 29-01-2010 15:10

Φιλαρακι,αν η τιμη αυτη που λες ειναι οντως πραγματικη και η κατασταση της οπως μας την περιεγραψες,,,ειναι παρα πολυ δελεαστικη........

ΚΑΙ επειδη μου αρεσει να προτρεχω.....θα πω......ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!!!ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ!!!!!

υγ,

αν θες περισσοτερες πληροφοριες,
και μιας και ειμαστε και κοντογειτονες,
αν θες κατι,μπορεις να επικοινωνησεις και μαζι μου(με pm ή τηλεφωνο(ειναι στο προφιλ μου)

georgekostas 04-02-2010 15:34

Tι εγινε τελικα με τη μηχανη;:Απορία:

gthes 07-02-2010 13:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από georgekostas ( 122244)

Υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες :Απορία::Απορία::Απορία:

kosPatras 07-02-2010 13:33

μπορεί το σέρβις να κοστίζει κάτι παραπάνω φίλε μου, μα αν η κάψα είναι αληθινά μεγάλη πάρτην για να καταλάβεις τι θα πεί να καταπίνεις ατελείωτα χιλιόμετρα χωρίς κόπο ! Εκτός κι αν την θες για να πηγαίνεις μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα και πάλι πίσω, όπως κάνουν και οι πιό πολλοί ιδιοκτήτες 1200 adv:cool:. Γι' αυτό αποφάσισε πρώτα τι θέλεις να κάνεις με την μηχανή που θα αγοράσεις και μετά αγόρασε την κατάλληλη για σένα. Όπως και να 'χει σου εύχομαι καλά και πολλά χιλιόμετρα !

saitman 07-02-2010 22:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kosPatras ( 123479)
μπορεί το σέρβις να κοστίζει κάτι παραπάνω φίλε μου, μα αν η κάψα είναι αληθινά μεγάλη πάρτην για να καταλάβεις τι θα πεί να καταπίνεις ατελείωτα χιλιόμετρα χωρίς κόπο ! Εκτός κι αν την θες για να πηγαίνεις μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα και πάλι πίσω, όπως κάνουν και οι πιό πολλοί ιδιοκτήτες 1200 adv:cool:. Γι' αυτό αποφάσισε πρώτα τι θέλεις να κάνεις με την μηχανή που θα αγοράσεις και μετά αγόρασε την κατάλληλη για σένα. Όπως και να 'χει σου εύχομαι καλά και πολλά χιλιόμετρα !

+15000:sm8::sm8::sm8:

EOD-K9 18-03-2010 10:12

βρε την πήρες ????

lostre7 18-03-2010 10:25

ΠΑΡΤΗΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ.....:cool:

Kimwnas 19-03-2010 20:04

Ρε παιδιά, συγνώμη που θα γίνω λίγο ο συνήγορος του διαβόλου αλλά δεν είναι λίγο κουλό σε μηχανή που κοστίζει 18κ συν τα έξτρα (ή αντίστοιχα μεταχειρισμένη πολύ παραπάνω απο πάρα πολλές καινούργιες άλλων εταιριών) να κολλάει κανείς στο κόστος του σέρβις?

Γιατί άμα κολλάς στο σέρβις τότε σημαίνει ότι μπορεί να μην σε παίρνει οικονομικά, και γιατί? απλά για να λές ότι έχεις ΒΜW?... Το V-Strom που ανέφερες ότι έχεις, είναι καταπληκτικό μηχάνημα, τι θα κερδίσεις πηγαίνοντας στο Adv? Εκτός αν σκοπεύεις στο άμεσο μέλλον να πάς στα ταξίδι στα πέρατα της γής όπου τα βενζινάδικα είναι είδος πολυτελείας ή απλά σε τραβάει η "γκλαμουριά" της "μάτσο" μηχανής...

Χωρίς παρεξήγηση, απλά σου μιλάω ειλικρινά και φιλικά!

mlock 25-03-2010 22:19

Μην αγοράσεις μεταχειρισμένο BMW GS1200 ακόμα και αν είναι από τον αδελφό σου...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:23.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!