![]() |
Απάντηση: Το GS Forum στις Αλησμόνητες Πατρίδες της Μ. Ασίας, 28 - 31/10/10!!!
... δυστυχώς δεν κατάφερα να πείσω την γυναίκα μου να αλλάξουμε την ημνία γάμου (31 Οκτ) :sm3: κι έτσι δεν θα μπορέσω.
Μήπως να το αλλάξετε εσείς λίγο το πρόγραμμα παιδιά?? :D για να βολέψει καλύτερα???? |
'Οποιος ενδιαφέρεται από Β.Ελλάδα για την εκδρομή, στον καφέ της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 13/10/2010 θα συζητήσουμε λεπτομέρειες αναχώρησης και επιστροφής |
Απόσπασμα:
Έτσι μπράβο...:sm8::sm8::sm8: |
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Προθεσμία δηλώσεως συμμετοχής στην εκδρομή, έως την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, με την καταβολή του κόστους της διαμονής ! . |
Ρε τρελλοί είσαστε;;;
Τι συμετοχές είναι αυτές;;; Χάνετε ένα απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ταξίδια...:yz:yz:yz |
Απόσπασμα:
τρελοι δεν ειναι φιλε χαρλεα...η καρδουλα τους το ξερει.. λες να μην γουσταρουν?? ενας φιλος παντως,που ηθελε να ερθει στα σιγουρα,γιατι το ειχε σκοπο το ακυρωσε λογω οικονομικου:hmmm: και ερχονται και πιο δυσκολες ημερες.. μακαρι να βγω ψευτης |
Απόσπασμα:
:yz:yz:yz |
η ελπιδα παντως πεθαινει τελευταια...
γι'αυτο...μην νταουνιαζουμε... παμε λιγοοοοοο:sm6: |
Απόσπασμα:
Όσο για το ψεύτης δυστυχώς δεν θα βγεις. Μακάρι να βγει κάτι καλό για τα παιδιά μας κι ας ζοριστούμε "λίγο" εμείς. Το ταξίδι όμως σ' εκείνα τα μέρη, πάντα ήταν πρόκληση για 'μένα και με κορυφαίο ένα ταξίδι στην Τραπεζούντα, στη Αργυρούπολη, το χωριό όπου γεννήθηκε η γιαγιά Κυριακή και στα δώδεκα της χρόνια, με τρις λίρες στη χουφτίτσα της κι ότι αγαπημένο πίσω της έψαχνε νέες "αφιλόξενες πατρίδες", Ρωσία; - Ιταλία; - Ελλάδα; Και το παράξενο, ποτέ δεν μίσησε κανέναν και ποτέ δεν μας μίλησε για το χωριό της και για τίποτε από όσα "έμειναν" πίσω. (ευτυχώς δεν έκανε το ίδιο και ο παππούς). Χρόνια τώρα ονειρεύομαι να περπατήσω στα σοκάκια που περπατούσε, να βλέπω ότι έβλεπε να μυρίσω και να ακούσω τους ίδιους ήχους. Οι γονείς του πατέρα μου, ήρθαν από Προύσα, Κουβούκλια, οι γονείς της μητέρας μου, ήρθαν από Τραπεζούντα, Αργυρούπολη. Κάθε μου ταξίδι από αυτά που έχω κάνει και από αυτά που θα κάνω, είναι αφιερωμένο σ' αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ οδηγώ κι αυτοί θυμούνται. . . μακάρι να τους είχα δίπλα μου. Πήγα και θα πηγαίνω όσες πιο πολλές φορές μπορώ, μόνος ή με παρέα, για να θυμάμαι, να θυμώνω, να κλαιώ. . . όλα τα συναισθήματα ανακατεμένα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Είναι όμως φτηνό ταξίδι και αξίζει ναπάει κανείς... Άντε και εγώ κανονίζω κάτι με φίλους Τούρκους της Λέσχης της ΒΜW να σας στοιχίσει φθηνότερα.... Ελπίζω να μου <βγεί>..... Ψηλά το κεφάλι ρεεεεεεε... Θα το πηδήξουμε κι αυτό..... ΥΠΟΜΟΝΗ! |
Πραγματικά φιλαράκια, ο Xarleas, έχει απόλυτο δίκιο! Προσπαθούμε σ΄αυτήν την εκδρομή, να συνδιάσουμε τουρισμό, προσκύνημα στις αλύτρωτες πατρίδες μας, καλή διαμονή και καλό φαγητό. Οι μέρες είναι ό,τι πρέπει και ο καιρός είναι παραπλήσιος με αυτόν της κεντρικής - νότιας Ελλάδος. Πράγματι, το οικονομικό είναι ένας ανασταλτικός παράγων, αλλά καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κυμανθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς να θυσιάσουμε τα υψηλά standards που το GS Forum έχει καθιερώσει στις εξορμήσεις του. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ας το δηλώσει, γιατί σε τελική ανάλυση, αν μας μένει κάτι, το οποίο κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει, είναι οι αναμνήσεις από τα ταξίδια μας!;) . |
οταν υπευθυνος εκδρομικου ειναι ο δημητρης-αρκας,εγω δεν εχω να πω και να κανω τιποτα αλλο απο το να αφεθω στις τεραστιες οργανωτικες του ικανοτητες!:sm8:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
θα συμφωνήσω...είναι πολύ ωραία εκδρομή. :sm8: |
Απόσπασμα:
Εάν πάω μόνος μου μπορώ να σε πάρω......:sm7: |
Απόσπασμα:
λες ρε ναπολεων?? συνοδηγος την πατησα να ξερεις :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Ναι αλά έχω Honda. Γεμάτη προσόντα. Ρίχνει απο το πρωί τα κερατά του. Καλά είσαι................:D |
Καλησπέρες!Το 2007 έκανα τη διαδρομή Μυτιλήνη-Αιβαλί-Σμύρνη και βόρεια προς Προυσα-Κων/πόλη-Καβάλα.Όσον αφορά τους δρόμους οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:
Καταρχήν θα ακούτε έντονο θόρυβο από το δρόμο καθώς είναι τραχύς επίτηδες για την αποφυγή ολισθηρότητας λόγω των ξαφνικών νεροποντών.Αν εξαιρέσεις το θόρυβο την πρόσφυση την είδα πολύ καλή (Προσοχή όμως γιατί τα πατραδάκια ραγίζουν φανάρια-προσωπικη εμπειρία). Δεύτερον τα όρια ταχύτητας είναι αυστηρά αν θυμάμαι καλά 90χλ/ω.Όσον αφόρα τα ραντάρ ταχύτητας ο leader bike να έχει υπόψην κάποιες λεύκες πινακίδες ρομβικού σχήματος σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων μεταξύ τους και στο μέσο της διαδρομής ενά μικρό σπιτάκι(αστυνομικό σταθμό) με αυτοκίνητο της αστυνομίας παρκαρισμένο δίπλα.Είναι τα γνωστά και σε μας ραντάρ ταχύτητας.Εκτός αυτών των ορίων δεν είδα κανένα άλλο έλεγχο.Υπόψην όμως έλεγχο κανει και η Στρατοχώροφυλακη(Jandarma) και δεν αστειέυονται. Γενικότερη παρατήρηση:το πρώτο πράγμα που θα πληγώσει είναι τα μαγικά τοπία μπαίνοντας Αιβαλί αλλά και σε όλη τη διαδρομή, όπου είναι παντου καρφωμένες μεγάλες Τουρκίκες σημαίες.Παντού! Τέλος πάντων παροτρύνω σε όσους το σκέφτονται απλά να πάνε! Υ.Γ.:στο λιμάνι του Αιβαλί μιλάνε καλούτσικα Ελληνικά και κάνουν και φραπέ! |
Απόσπασμα:
Και με τον Ναπούλη, είναι διαφορετικά, δεν ανεβαίνεις όπου κι όπου, ανεβαίνεις σε τραίνο. :cool: Απόσπασμα:
Ηπειρώτη, θα κάνεις την έκπληξη; ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καλησπέρα Arkas. Δεν μπορώ να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες. Να σου τηλ αύριο... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Hakan Polat.....
Μεγάλο καφενείο..... Άρρωστος ΜΠΑΪΚΕΡΑΣ (έχει Χάρλεη, Γκόλντγουίντ και Αντβέ....).... Λάτρης των γυναικών και των Ελλήνων.... ΜΟΝΙΜΟΣ αλήτης της Θεσ/κης.... Κατοικεί στην Αντάλυα της Τουρκίας (απέναντι απο την Κύπρο) περίπου και ΑΝ βρεθήτε απο κει θα ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ με την φιλοξενεία του.... Αγαπητός φίλος, και μην διστάσετε να πείτε το ονομά μου.... Διατηρεί ένα απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Μπαρς της Τουρκίας και μας άφησε ΑΝΑΥΔΟΥΣ την πρώτη μέρα οταν τον γνωρίσαμε.... Στέλνοντας στο Ξεν/χείο (και στο κρεββάτι μας) απο 2-3 Ρωσσιδάκια.... Έτσι για να παίζουμε <Μπιρίμπα> όπως είπε.... Καλά.... εσείς. Παίξ΄ τε Θανάση...... ξέρω γω.. :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: http://img713.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate http://img819.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate http://img252.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate |
ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕ....
ΣΚΑΣ΄ ΤΕ και καβαλήσ΄ τε για το... RIDE..... GAMATO σας λέωωωω παλιοφλώροι........... :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: Υ.Γ. Δημήτρη, πιστεύω ότι κάνω ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ όσον αφορά την ΑΠΟΦΛΩΡΟΠΟΙΗΣΗ του Forum.... Τι λές???? Να συνεχίσω να ψεκάζω..... <φαρμακάκι>???? :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Άκυρος ο Αρκάς "Διπλός"!
Μόλις πληροφόρησα τη γυναίκα μου, ότι κάτι της έτυχε και δεν θα μπορέσει να έρθει! (Το δίκλινο δωμάτιό μου, ισχύει κανονικά!) :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: Ναπολέοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονννννννννν!!!!!!!!!!!! παρουσιάσου !!! :sm7: |
omorfa....kai egw diplos loipon,katwxirwthike :)....file arka mporw na se parw ena thlefwno na synnenohthoume ,na se brei kapoios filos mou na sou dwsei ta xrhmmata ths prokatabolhs?dystyxws egw epistrefw ellada thn allh tetarth....:hmmm:
|
6944 523252 Γιώργο!
|
Λίστα συμμετεχόντων στην εκδρομή "Αλησμόνητες Πατρίδες" από 28 έως 31 Οκτωβρίου 2010. 1. Arkas -------------> δίκλινο ------------> Προκαταβολή 175 ευρώ Ok! 2. moby_gr -----------> δίκλινο ------------> Προκαταβολή 175 ευρώ Ok! 3. comander ----------> δίκλινο 4. nikos-x -----------> μονόκλινο ----------> Προκαταβολή 139 ευρώ Ok! 5. Sakis -------------> μονόκλινο 6. FONGEORGE ---------> δίκλινο 7. ..;;;.. . |
Λίστα συμμετεχόντων στην εκδρομή "Αλησμόνητες Πατρίδες" από 28 έως 31 Οκτωβρίου 2010. 1. Arkas -------------> δίκλινο ------------> Προκαταβολή 175 ευρώ Ok! 2. moby_gr -----------> δίκλινο ------------> Προκαταβολή 175 ευρώ Ok! 3. comander ----------> δίκλινο 4. nikos-x -----------> μονόκλινο ----------> Προκαταβολή 139 ευρώ Ok! 5. Sakis -------------> μονόκλινο 6. FONGEORGE ---------> δίκλινο 7. napgeo ------------> μονόκλινο ----------> Προκαταβολή 139 ευρώ Ok! 8. ..;;;.. . |
Ναπολέων! θεός!
:sm5::sm8: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Λίστα συμμετεχόντων στην εκδρομή "Αλησμόνητες Πατρίδες" από 28 έως 31 Οκτωβρίου 2010. 1. Arkas -------------> δίκλινο ------------> Προκαταβολή 175 ευρώ Ok! 2. moby_gr -----------> δίκλινο ------------> Προκαταβολή 175 ευρώ Ok! 3. comander ----------> δίκλινο ------------> Προκαταβολή 175 ευρώ Ok! 4. nikos-x -----------> μονόκλινο ----------> Προκαταβολή 139 ευρώ Ok! 5. Sakis -------------> μονόκλινο 6. FONGEORGE ---------> δίκλινο 7. napgeo ------------> μονόκλινο ----------> Προκαταβολή 139 ευρώ Ok! 8. ..;;;.. . |
χμ.....Βλέπω το παρεάκι στηνεται μια χαρα!!!:D:D:D:D
Εγω δυστυχως....:yz:yz:yz (αν θέλετε θα ερθω στον Πειραια να σας κουνήσω το μαντήλι!!!!!:p:p:yz:p) Καλά να περάσετε παίδες!!!:):) |
Καλα να περασετε παιδια...τελικα δεν θα ολοκληρωσω το turkish trip μιας και πουλησα την μπουμπου πριν λιγες μερες και δε νομιζω να προλαβω να ερθω με την καινουργια μιας και ειμαι ακομα σε αναζητηση :rolleyes: :)
|
Βλέπω το Νάπο στο Νο7.... ;)
Το 8 είναι πλέον από τα αγαπημένα μου νούμερα.... :) ...βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση πλέον.......... :hmmm: ....κάντε λίγο κράττει............. :cool: |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:50. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!