GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χιούμορ (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=48)
-   -   ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17739)

MARK 20-02-2011 14:13

Απάντηση: ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 321246)
ολοκληρος επιστημονας,ολη μερα μεσα στα νοσοκομεια και ΔΕΝ μπορει να γινει καλα..........ο αλλος(ο φαρμακοτριφτης),μεσα στα φαρμακα χειροτερος και περιμενουμε απο αλλους υγεια:p:p

Με τις υγείας μας Κώστα :p

gsmaniac 20-02-2011 14:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 321241)
όλοι ξαφνικά ανακαλύψατε τη πυριτιδα......:hmmm:

η αληθεια ειναι....οτι ο μαρινακης,μου θυμιζει την πρωτη χρονια του ΚΟΚΚΑΛΗ,σε πιο εξελιγμενη κατασταση,γιατι ο κοκκαλης δεν πλακωνωταν με παικτες....;)

vpentza 20-02-2011 14:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 321251)
η αληθεια ειναι....οτι ο μαρινακης,μου θυμιζει την πρωτη χρονια του ΚΟΚΚΑΛΗ,σε πιο εξελιγμενη κατασταση,γιατι ο κοκκαλης δεν πλακωνωταν με παικτες....;)

και δε χαίρεσαι που το ποδόσφαιρο πάει μπροστα..???....:p:p:p

gsmaniac 20-02-2011 14:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 321250)
Με τις υγείας μας Κώστα :p

εγω τα φωναζω 2 χρονια στο φορουμ γιαννη.......:cool:
το εχω πει πολλες φορες,οτι ειστε αδερφια με τους γαυρους,στις λαμογιες.....:cool:
καλο θα ηταν ομως να αποδοκιμαζουμε την βια και τις δηλωσεις παραγοντων.....;)

pirate 20-02-2011 14:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 321246)
ολοκληρος επιστημονας,ολη μερα μεσα στα νοσοκομεια και ΔΕΝ μπορει να γινει καλα..........ο αλλος(ο φαρμακοτριφτης),μεσα στα φαρμακα χειροτερος και περιμενουμε απο αλλους υγεια:p:p

:D:D:D

gsmaniac 20-02-2011 14:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 321252)
και δε χαίρεσαι που το ποδόσφαιρο πάει μπροστα..???....:p:p:p

οχι........:D

MARK 20-02-2011 14:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 321255)
εγω τα φωναζω 2 χρονια στο φορουμ γιαννη.......:cool:
το εχω πει πολλες φορες,οτι ειστε αδερφια με τους γαυρους,στις λαμογιες.....:cool:
καλο θα ηταν ομως να αποδοκιμαζουμε την βια και τις δηλωσεις παραγοντων.....;)

Φίλε η μόνη αδελφική σχέση που μπορεί να έχουμε με αυτους είναι σαν τον Κάιν με τον Άβελ...Όπως εσύ βλέπεις την ομάδα σου σαν ιδέα και ρομαντικά έτσι την βλέπω και εγώ την δικιά τους ντροπή όμως ούτε να βλέπω ούτε να ακούω θέλω...:rolleyes:

MARK 20-02-2011 14:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 321251)

Ό
Όχι εξελιγμένη κατάσταση αλλά ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ...:rolleyes:

pirate 20-02-2011 14:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 321261)
Φίλε η μόνη αδελφική σχέση που μπορεί να έχουμε με αυτους είναι σαν τον Κάιν με τον Άβελ...Όπως εσύ βλέπεις την ομάδα σου σαν ιδέα και ρομαντικά έτσι την βλέπω και εγώ την δικιά τους ντροπή όμως ούτε να βλέπω ούτε να ακούω θέλω...:rolleyes:

Μάρκο να σε στείλω σε έναν οφθαλμίατρο και σε έναν ΩΡΛ για να βλέπεις και να ακούς ........ :p:p:p:p

gsmaniac 20-02-2011 14:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 321261)

οι πρακτικες των προεδρων ειναι ιδιες φιλε......:cool:
αντι να κοιταξουν να φτιαξουν ομαδες,ασχολουνται με τον ελενχο της διαιτησιας....:mad:
τους ενδιαφερει πως θα παρουν την πρωτη θεση,για τα φραγκα της ευρωπης και αν δεν τα καταφερουν,ετοιμαζουν την παραγκα της νεας χρονιας....:cool:
ολοκληρος κοκκαλης τα παρατησε την περασμενη χρονια,γιατι βγηκε 5ος...;)
με την εισοδο του μαρινακη το καλοκαιρι ολοι ειχαμε μια ελπιδα,αλλα αυτος ειναι χειροτερος...:mad:

diomiles 20-02-2011 14:26

Το νετ απο τέτοια βίντεο είναι γεμάτο......
.
.
katimagiko.gr

MARK 20-02-2011 14:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 321267)
Μάρκο να σε στείλω σε έναν οφθαλμίατρο και σε έναν ΩΡΛ για να βλέπεις και να ακούς ........ :p:p:p:p

:oοοοoh::eek::rolleyes::sm7:

gsmaniac 20-02-2011 14:32

http://1.1.1.2/bmi/www.aixmi.gr/wp-c....thumbnail.jpg
Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η ερώτηση μου υποθετική, αλλά την απάντηση την ξέρετε όλοι. Αν το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν για το Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ θα έμπαινε έστω και ένας στο τέλος μέσα στο γήπεδο; Φυσικά και όχι. Όπως δεν υπήρξε πρόβλημα σε οποιοδήποτε ματς, σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο Καραϊσκάκη, στην Λεωφόρο, στο ΟΑΚΑ, στη Νέα Φιλαδέλφεια ακόμη και στην Τούμπα με εξαίρεση τη νύχτα με την Παρί Σεν Ζερμέν το 1992, για την οποία η καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ ήταν βαρύτατη στον ΠΑΟΚ. Αλλά εδώ είναι ελληνικό ποδόσφαιρο και τα γκέμια τα κρατά η Σούπερ Λίγκα, η ΕΠΟ και το υπουργείο Αθλητισμού, οπότε μπορεί ο κάθε κάφρος να κοιμάται ήσυχος.
Στην Αγγλία, τα γράφαμε προχτές, ένας 24χρονος που μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε παίκτη της Στίβενειτζ, φυλακίστηκε. Εδώ, μπήκαν δεκάδες και ο πρόεδρος της ίδιας της Λίγκας και του Ολυμπιακού τους είδε μόλις πέντε και δεν διαπίστωσε κάτι κακό! Πάλι καλά που είπε το αυτονόητο πως θα καταδικάσει ότι έγινε, αν το δει σε βίντεο, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οφείλει μόνος του να ζητήσει να τιμωρηθούν οι όποιοι ένοχοι.
Με τα λέιζερ, δεν ασχολούμαι καν, γιατί οι υποανάπυκτοι στην Αγγλία και την Γερμανία συλλαμβάνουν και φυλακίζουν ακόμη και ένα οπαδό που τα χρησιμοποιεί ενώ εμείς ως γνήσιοι δημοκράτες έχουμε ευαισθησίες!
Ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου για τους κάφρους. Και δεν είναι λίγοι, δυστυχώς αυτοί οι ανεγκέφαλοι αλλά πολλοί. Πιο πολλοί από τους ανθρώπους που θέλουν να πάνε σε ένα γήπεδο και να απολαύσουν πραγματικά ποδόσφαιρο. Πιστεύει κανείς στην Ελλάδα πως αυτοί που πάνε πλέον σε τέτοια ματς, θέλουν να δουν καλή μπάλα; Μόνο τη νίκη της ομάδας τους με κάθε κόστος. Είτε φοράνε κόκκινα, είτε πράσινα, είτε κίτρινα κασκόλ, είτε ασπρόμαυρα, το αποτέλεσμα αγιάζει τα μέσα σε μία σύγχρονη μακιαβελική λογική.
Κρίμα, γιατί δεν ήταν έτσι ο Έλληνας, μέχρι και πριν δύο δεκαετίες. Ο κόσμος που γέμιζε τις εξέδρες στην δεκαετία του ’50, του ’60, του ’70, ήταν πιο αγνός και κυρίως χωρίς οργή. Γιατί προερχόταν από έναν μεγάλο πόλεμο και μία εμφύλια σύρραξη και παρότι ήταν πολύ πιο φτωχός ήξερε να εκτιμά αξίες. Και μέσα από δύσκολες συνθήκες διαβίωσης είχε μάθει να υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, ως υπέρτατο αγαθό.
Η μετάλλαξη της κοινωνίας μας από την δεκαετία του ’80, όταν ξεκίνησε η ανομία να μπαίνει στην καθημερινότητα και η αγένεια, η απρέπεια, η επίδειξη πλούτου και η περιφρόνηση του διπλανού ως ξεχωριστής οντότητας να μεταβάλλονται σε νοοτροπίες ζωής, το νερό είχε πάρει τον δρόμο του.
Σήμερα, η τυφλή βία που τυλίγεται με ένα κασκόλ δεν είναι πια γηπεδικό προνόμιο μόνο αλλά μεταφέρθηκε ως κοινωνικός χουλιγκανισμός στο δρόμο. Μία άβουλη Πολιτεία που ποτέ δεν θέλησε να εφαρμόσει τους νόμους που η ίδια ψηφίζει είναι συνένοχη και φυσικά οι παράγοντες σε αυτό το γαϊτανάκι ανευθυνότητας έχουν την καίρια ευθύνη.
Στην μέση ο Τύπος εκεί όπου όλοι μας επιτρέψαμε να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας, χούλιγκαν με… πληκτρολόγια που όλη τους η ζωή περιφερεται στο πως να λειτουργούν ως σημαιοφόροι του λαϊκισμού!
Φυσικά αυτά που έγιναν στο Φάληρο, έχουν ξαναγίνει, σε ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο, και σε άλλα γήπεδα. Και θα ξαναγίνουν. Με κάθε καινούργια εκδοχή να χρησιμοποιεί την ατιμωρησία της προηγούμενης φοράς ως άλλοθι!
Θα ήταν η απόλυτη έκφραση του Θεάτρου του Παραλόγου, μόνο που έρχονται και χειρότερα. Και είναι μόνο θέμα τύχης που δεν είχαμε ακόμα νεκρούς. Αλλά η ώρα αυτή έρχεται με μαθηματική ακρίβεια. Και τότε κάποιοι από την Πολιτεία με δάκρυα στα μάτια και οργίλο λόγο θα καταδικάζουν πάνω από τα φέρετρα, ο Τύπος θα ζητάει να αποδοθούν ευθύνες, οι οπαδοί θα φωνάζουν και πάλι συνθήματα.
Φυσικά αναλόγως με το ποιανού «χρώματος» θα είναι τα θύματα θα βλέπουμε και τα ανάλογα πρωτοσέλιδα. Οι παράγοντες θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, δηλαδή εμπρηστικέ δηλώσεις και ο κάθε αρμόδιος υπουργός της εποχής θα υπόσχεται ένα νέο Νόμο που θα θεραπεύσει «πάσα νόσον και πάσαν #######». Θα λέγαμε ως επίλογο πως «και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα» αλλά δεν είναι παραμύθι. Είναι θρίλερ και τα χειρότερα πολύ φοβάμαι πως δεν τα είδαμε ακόμη!

diomiles 20-02-2011 14:40

Δεν θέλω να πω πολλά για το ματς. Ηταν ούτως η άλλως ένα πολύ περίεργο παιχνίδι και βλέποντάς το από την κερκίδα και μέσα σε ένα κουβάρι από αγκαλιές, δεν έχω απόλυτα καθαρά άποψη.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αδικήθηκε όντως ΑΛΛΑ
  • Ξεχνάνε τα όργια του Κάκου στο πρώτο ματς και,
  • Ξεχνάνε το ότι στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα που θεωρητικά ήθελε τη νίκη ήταν απούσα από το γήπεδο… και,
  • Ξεχνάνε ότι ακόμα και στο -7 τους είχε πάει ένας μόνο παίκτης!
Ακούγοντας τα μύρια όσα ειπώθηκαν στον ραδιοφωνικό «αέρα», μετά το ματς, αυτό που έχω να πω είναι ότι η μεγαλύτερη ΚΑΤΑΡΑ είναι να είσαι Ολυμπιακός και να θέλεις να το παίξεις …. «ουδέτερος» και να πουλάς άποψη. Κατάρα και για τον ίδιον που το κάνει!

Κατά δεύτερον, ΕΝΑ τεράστιο πρόβλημα είναι το ΠΩΣ διαμορφώνεται η «κοινή γνώμη», ΠΑΝΤΑ, υπέρ του Παναθηναϊκού….
Γιατί μπορεί στο σημερινό παιχνίδι, οι «ειδήμονες» - αυτοί που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη – να έχουν μερικώς δίκιο αλλά …. ΞΕΧΝΑΝΕ τα όσα έγιναν στο ματς του ΟΑΚΑ και ΤΟ ΠΩΣ τα «έθαψαν» τότε…

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κύριοι ξερόλες.

Βολευτείτε με μία καλή θέση στο ΟΑΚΑ όπου θα παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟ στα πλέι οφς και θα μπορέσετε να κάνετε τις περισπούδαστες αναλύσεις για το πόσο καλή μπάλα παίζουνε…
Είστε εσείς οι ίδιοι που τσαμπουνάγατε το παραμύθι του Μπάγεβιτς με την ομάδα που θα έπαιρνε το πρωτάθλημα τον Αύγουστο και το άλλο παραμύθι με «το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών» για τον ΠΑΟ….

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κύριοι ξερόλες και ασχοληθείτε με το ΠΟΤΕ θα έρθει ή θα φύγει ο Πατέρας, με το πότε θα «λιβανίσετε» ή «αποκαθηλώσετε» τον Βγενόπουλο, τον Αδαμίδη, τον Χιμένεθ κλπ κλπ κλπ.

Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, με ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. Οχι «προχωρημένου γούστου» και αμφιβόλου φύλου, τοτέμ….
Η φουστίτσα του Παναθηναϊκού ΜΑΤΩΣΕ σήμερα. Όχι από παρθενιά (αυτό έχει χαθεί προ πολλού…) αλλά από βίαιο σεξ!
Και μαζί με τη φουστίτσα, μάτωσαν και οι …..…. «ειδήμονες».

Και για τον κόσμο

Ούτε εμένα μου άρεσαν τα καφριλίκια που έγιναν με τη λήξη του ματς. Ηταν γελοία και – κυρίως – δίνει την καλύτερη δικαιολογία στους εχθρούς μας για να επιβάλλουν τιμωρία.
Σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια (Εργοτέλης, ΑΕΚ, Καβάλα και Λάρισα), το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο. Κι αυτό λόγω ανοησίας….

Μ.Σ.

gsmaniac 20-02-2011 14:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 321287)
Δεν θέλω να πω πολλά για το ματς. Ηταν ούτως η άλλως ένα πολύ περίεργο παιχνίδι και βλέποντάς το από την κερκίδα και μέσα σε ένα κουβάρι από αγκαλιές, δεν έχω απόλυτα καθαρά άποψη.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αδικήθηκε όντως ΑΛΛΑ
  • Ξεχνάνε τα όργια του Κάκου στο πρώτο ματς και,
  • Ξεχνάνε το ότι στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα που θεωρητικά ήθελε τη νίκη ήταν απούσα από το γήπεδο… και,
  • Ξεχνάνε ότι ακόμα και στο -7 τους είχε πάει ένας μόνο παίκτης!
Ακούγοντας τα μύρια όσα ειπώθηκαν στον ραδιοφωνικό «αέρα», μετά το ματς, αυτό που έχω να πω είναι ότι η μεγαλύτερη ΚΑΤΑΡΑ είναι να είσαι Ολυμπιακός και να θέλεις να το παίξεις …. «ουδέτερος» και να πουλάς άποψη. Κατάρα και για τον ίδιον που το κάνει!

Κατά δεύτερον, ΕΝΑ τεράστιο πρόβλημα είναι το ΠΩΣ διαμορφώνεται η «κοινή γνώμη», ΠΑΝΤΑ, υπέρ του Παναθηναϊκού….
Γιατί μπορεί στο σημερινό παιχνίδι, οι «ειδήμονες» - αυτοί που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη – να έχουν μερικώς δίκιο αλλά …. ΞΕΧΝΑΝΕ τα όσα έγιναν στο ματς του ΟΑΚΑ και ΤΟ ΠΩΣ τα «έθαψαν» τότε…

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κύριοι ξερόλες.

Βολευτείτε με μία καλή θέση στο ΟΑΚΑ όπου θα παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟ στα πλέι οφς και θα μπορέσετε να κάνετε τις περισπούδαστες αναλύσεις για το πόσο καλή μπάλα παίζουνε…
Είστε εσείς οι ίδιοι που τσαμπουνάγατε το παραμύθι του Μπάγεβιτς με την ομάδα που θα έπαιρνε το πρωτάθλημα τον Αύγουστο και το άλλο παραμύθι με «το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών» για τον ΠΑΟ….

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κύριοι ξερόλες και ασχοληθείτε με το ΠΟΤΕ θα έρθει ή θα φύγει ο Πατέρας, με το πότε θα «λιβανίσετε» ή «αποκαθηλώσετε» τον Βγενόπουλο, τον Αδαμίδη, τον Χιμένεθ κλπ κλπ κλπ.

Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, με ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. Οχι «προχωρημένου γούστου» και αμφιβόλου φύλου, τοτέμ….
Η φουστίτσα του Παναθηναϊκού ΜΑΤΩΣΕ σήμερα. Όχι από παρθενιά (αυτό έχει χαθεί προ πολλού…) αλλά από βίαιο σεξ!
Και μαζί με τη φουστίτσα, μάτωσαν και οι …..…. «ειδήμονες».

Και για τον κόσμο

Ούτε εμένα μου άρεσαν τα καφριλίκια που έγιναν με τη λήξη του ματς. Ηταν γελοία και – κυρίως – δίνει την καλύτερη δικαιολογία στους εχθρούς μας για να επιβάλλουν τιμωρία.
Σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια (Εργοτέλης, ΑΕΚ, Καβάλα και Λάρισα), το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο. Κι αυτό λόγω ανοησίας….

Μ.Σ.

εκει ακριβως κανεις λαθος.......νομιζεις οτι το πρωταθλημα γινεται μονο για τον ολυμπιακο;)
χαιρομαι οτι δεν σου αρεσαν τα καφριλικια,αλλα μιλας για φουστιτσες,εχθρους,αιματα και θαψιματα:cool:

diomiles 20-02-2011 14:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 321290)

αλλα μιλας για φουστιτσες,εχθρους,αιματα και θαψιματα:cool:

Χωρίς αλατοπίπερο το φαί δεν νοστιμίζει....:rolleyes:

diomiles 20-02-2011 14:59

Και κάτι άλλο για να κλείσω αυτό το θέμα.Οποιος ασχολείται πολύ σοβαρά με το Ελληνικό ποσόσφαιρο πιάνεται κορόιδο.Το ποδόσφαιρο (προσωπική μου άποψη) πρέπει να το έχουμε για να μας διασκεδάζει και να μας δίνει την ευκαιρία να πειράζουμε κανα φίλο όπως τώρα και τίποτα άλλο.:)

MARK 20-02-2011 15:04

Μπράβο σε όλους τους Ολυμπιακούς που χάρηκαν την ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ χθεσινή νίκη τους και πολύ περισσότερο για την αντικειμενικότητα που διαθέτουν
και την υπερηφάνεια τους για τέτοιου είδους νίκες και πρωταθλήματα.

Εγώ τόσο κραυγαλέα πρωταθλήματα παράγκας δεν θέλω,όσο και να έχει ευνοηθεί ο Παναθηναικός στο παρελθόν τετοια αίσχη και κατάντια για να πάρει τίτλους δεν έβλεπα...
Εγώ σταματάω να σχολιάζω και να ανταπαντώ σε άλλα threads γιατί όχι απλα δεν αξίζει τον κόπο αλλά θεωρώ οτι ρίχνω το νοητικό μου επίπεδο και νομίζω οτι ούτε ο Μαρινάκης ούτε κανείς από τους <σκεπτόμενους>και νοήμων κυρίους της παρέας δεν μου αλλάζει την άποψη μου.
Το μόνο που λέω ξανά είναι οτι ο σωστός φίλαθλος που δεν φοράει παρωπίδες και γυαλιά κάθε απόχρωσης παραδέχεται και αποδέχεται την αλήθεια...
Χάρισμα λοιπόν σε όποια ομάδα φτάνει σε αυτό το σημείο τα πρωταθλήματα και οι τίτλοι......

Πάντα τέτοια..........................................

LakisGS 20-02-2011 15:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 321310)
Μπράβο σε όλους τους Ολυμπιακούς που χάρηκαν την ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ χθεσινή νίκη τους και πολύ περισσότερο για την αντικειμενικότητα που διαθέτουν
και την υπερηφάνεια τους για τέτοιου είδους νίκες και πρωταθλήματα.

Εγώ τόσο κραυγαλέα πρωταθλήματα παράγκας δεν θέλω,όσο και να έχει ευνοηθεί ο Παναθηναικός στο παρελθόν τετοια αίσχη και κατάντια για να πάρει τίτλους δεν έβλεπα...
Εγώ σταματάω να σχολιάζω και να ανταπαντώ σε άλλα threads γιατί όχι απλα δεν αξίζει τον κόπο αλλά θεωρώ οτι ρίχνω το νοητικό μου επίπεδο και νομίζω οτι ούτε ο Μαρινάκης ούτε κανείς από τους <σκεπτόμενους>και νοήμων κυρίους της παρέας δεν μου αλλάζει την άποψη μου.
Το μόνο που λέω ξανά είναι οτι ο σωστός φίλαθλος που δεν φοράει παρωπίδες και γυαλιά κάθε απόχρωσης παραδέχεται και αποδέχεται την αλήθεια...
Χάρισμα λοιπόν σε όποια ομάδα φτάνει σε αυτό το σημείο τα πρωταθλήματα και οι τίτλοι......

Πάντα τέτοια..........................................

+10000000000000 !!!!

LakisGS 20-02-2011 15:39

Τελικά άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη, (για τις φούστες μιλάω)... Θέλει πολύ μαγκιά και ανδρισμό να βγούν οι απλοί φίλαθλοι του οσφπ και να πουν, οκ ρε μάγκες, sorry για χθες, θα τα πούμε στο επόμενο παιχνίδι..... Θέλει πολύ μαγκιά μάλλον.... ΤΕΛΟΣ._

pirate 20-02-2011 15:51

:Απορία:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 321333)
Τελικά άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη, (για τις φούστες μιλάω)... Θέλει πολύ μαγκιά και ανδρισμό να βγούν οι απλοί φίλαθλοι του οσφπ και να πουν, οκ ρε μάγκες, sorry για χθες, θα τα πούμε στο επόμενο παιχνίδι..... Θέλει πολύ μαγκιά μάλλον.... ΤΕΛΟΣ._

:Απορία::Απορία:λίγο προσοχή με τα παντελόνια και τις φούστες ;)

gsmaniac 20-02-2011 16:12

:sm7::sm7::sm7:

LakisGS 20-02-2011 16:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 321351)
:Απορία:

:Απορία::Απορία:λίγο προσοχή με τα παντελόνια και τις φούστες ;)

Ξέρω γυναίκα (που φοράει φούστα), που είναι πολύ πιο άντρας από πολλούς "άντρες" που ξέρω με.... παντελόνια..... Προσωπικά θεωρώ ότι η πιο μεγάλη μαγκιά είναι να βγαίνεις και να λες, ΣΥΓΝΩΜΗ και ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑ@ΑΚΙΑ, παρά... δεν φταιω εγώ.... δεν ξέρω τίποτα.... και εσείς τα ίδια κάνετε κλπ... Σύγνωμη αλλά εγώ έτσι σκέφτομαι... ;)

gemara 20-02-2011 17:45

(Αν και Ολυμπιακός, με αυτά που βλέπω όμως...) τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι σαν τα δώρα του Αϊ Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε αλλά ξέρετε ότι σας τα πήρε ο μπαμπάς.

DERTILAS 20-02-2011 18:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 321395)
(Αν και Ολυμπιακός, με αυτά που βλέπω όμως...) τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι σαν τα δώρα του Αϊ Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε αλλά ξέρετε ότι σας τα πήρε ο μπαμπάς.

Τα ειπες ολα.....

CPretenteriS 20-02-2011 18:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 321120)
Εγώ θα ντρεπόμουνα να μιλήσω για αυτό το παιχνίδι αν ήμουν Ολυμπιακός και θα το έσβηνα από την μνήμη μου,αλλά δεν γίνατε αλλά σας έκαναν πρόβατα και αντί να ντρέπεστε χαίρεστε...Δυστυχώς με αυτές τις συμπεριφορες κόψετε την μπάλα από πολλούς φιλάθλους και καταφέρατε να κάνετε αντιολυμπιακούς όλη την Ελλάδα...Κρίμα για εσάς αδικήτε το ίδιο σας τον εαυτό...:rolleyes:

:sm8:

CPretenteriS 20-02-2011 18:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 321269)
οι πρακτικες των προεδρων ειναι ιδιες φιλε......:cool:
αντι να κοιταξουν να φτιαξουν ομαδες,ασχολουνται με τον ελενχο της διαιτησιας....:mad:
τους ενδιαφερει πως θα παρουν την πρωτη θεση,για τα φραγκα της ευρωπης και αν δεν τα καταφερουν,ετοιμαζουν την παραγκα της νεας χρονιας....:cool:
ολοκληρος κοκκαλης τα παρατησε την περασμενη χρονια,γιατι βγηκε 5ος...;)
με την εισοδο του μαρινακη το καλοκαιρι ολοι ειχαμε μια ελπιδα,αλλα αυτος ειναι χειροτερος...:mad:

:sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS 20-02-2011 18:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 321333)

BUSA MAKIS 20-02-2011 19:13

Ξεχάσαμε τι έγινε στο μπάσκετ στο Ειρήνης και Φιλίας ??

Θα ντρεπόμουν να πω πως είμαι Ολυμπιακός. :Μπερδεμέν

CPretenteriS 20-02-2011 19:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BUSA MAKIS ( 321443)
Ξεχάσαμε τι έγινε στο μπάσκετ στο Ειρήνης και Φιλίας ??

Θα ντρεπόμουν να πω πως είμαι Ολυμπιακός. :Μπερδεμέν

Για να μη θυμηθούμε τη Ριζούπολη... με τα ξηλωμένα μπετά να σκάνε πάνω στα κεφάλια των παιχτών, όταν το πούλμαν είχε κυριολεκτικά κολλήσει στην πόρτα... :mad::mad::mad:

Κάφροι... ΝεύραΝεύρα

gandreas 20-02-2011 19:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 321287)
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ:

Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, με ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.
Μ.Σ.

:sm7::sm3::sm3::sm3::sm3::sm7:

Για ποια χρονιά αναφέρεσαι? :sm7::sm7::sm7:

wet & dirty 20-02-2011 19:50

τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου!!!καθε χρονο τα ιδια...δεν φορατε παντελονια..φορατε φουστες..βαρατε τον κοσμο..εισαστε μπραβοι κτλ!!!!
θελει να μου πει καποιος ποια ομαδα στην Ελλαδα δεν κανονιζει τα παντα με μπραβους???τα πρωταθληματα που κανονιζονται τον αυγουστο στην παραλια του αστερα και στις γυρο ψαροταβενες???ποιος προεδρος δεν ειναι βουτηγμενος στα #####??τα λεφτα που τα εκαναν?...πουλουσαν κουλουργια στην ομονοια???τσαμπουκαδες μονο ο ολυμπιακοσ κανει??ολοι δεν κανουν??εδω και 20 χρονια δεν υπαρχει αυτο που λεμε παιζω για την φανελα..ολοι παιζουν για το παντεσπανι..

υγ.παιδες και αυτο με τα παντελονια που φοραμε...ημαρτον!!!!καποτε οταν το ελεγε καποιος το ειχε σκεφτει πολυ να το πει,δεν το ελεγε για ψυλου πηδημα και ηταν ετοιμος θα δεχθεί τις συνεπειες!!!ειναι προταση που δεν γραφεται αλλα λεγεται προσωπο με προσωπο!!!;)

gefil 21-02-2011 16:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 321395)

gandreas 21-02-2011 21:14

Δεν σταματάμε όλοι να πηγαίνουμε γήπεδο να δεις πόσο θα τσούξει τους μεγάλους:cool:.
Πρέπει το πρωτάθλημα να είναι δίκαιο και να έχουν ίσες ευκαιρίες και οι μικρές ομάδες , ΑΕΚ:D ΠΑΟΚ:D ΑΡΗΣ:D κτλ
Άσχετα από την πλάκα, κάτι πρέπει να κάνουμε σαν οπαδοί, ανεξάρτητος ομάδας:o:rolleyes:

gemara 21-02-2011 21:36

Κι άλλες μαϊμούδες...

YouTube - Η Λεωφόρος της Ντροπής

kostasx 21-02-2011 22:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 322371)
Κι άλλες μαϊμούδες...

YouTube - Η Λεωφόρος της Ντροπής

Και βρήκατε ευκαιρία να τους ξεπεράσετε :Απορία:

DERTILAS 21-02-2011 23:17

«Ηταν λάθος μου και το αναγνωρίζω» - Gavros.gr - Ολυμπιακός
Μαρινάκης: "Αναγνωρίζω το λάθος μου" - Πράσινα νέα - Ενημέρωση, παρασκήνιο και άποψη για τον Παναθηναϊκό

LakisGS 22-02-2011 00:43

...http://inlinethumb60.webshots.com/41...600x600Q85.jpg

gsmaniac 22-02-2011 01:59

Σε μια απρόβλεπτη κίνηση προχώρησε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κάλεσε τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γόντικα, σε συνάντηση προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση της κατάστασης.
Αναλυτικά η δήλωση Μαρινάκη:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο . Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.
Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω απο έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβει μετά την λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Οπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».
κατι που θα επρεπε να κανει απο την πρωτη στιγμη...........αλλα ποτε δεν ειναι αργα:cool:

kostasx 22-02-2011 10:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 322737)
κατι που θα επρεπε να κανει απο την πρωτη στιγμη...........αλλα ποτε δεν ειναι αργα:cool:

Είναι ένας από τους πολλούς τροφαντούς κουραδόμαγκες..:(
που όταν μιλάνε από μόνοι τους λένε ένα κάρο μ@λακίες..:mad:
και με την συμβολή τρίτων το γυρνάνε στο καλαματιανό..Νεύρα
Πάντα τέτοια..

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!