![]() |
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
:sm8:
|
Για:
Δημιουργια Ιστοσελίδας και Εντυπη Διαφήμιση 15% Εκπτωση σε όλα τα μέλη του φόρουμ Δειγματα Δουλειάς μας εδώ: www.adworksprime.gr |
Χαιρετω ολη την παρεα,
Μια προταση ηθελα να κανω προς το forum, σε ολους κανουν προσφορες να υπαρχει μια ελαχιστη ανταμοιβη. Ενα καπελο με τα διακριτικα του forum ή ενα ευχαριστηριο εγγραφο απο το forum. Εγω δεν θελω, απλα ειναι ενα μικρο κινητρο για ολους. Τωρα μια προσφορα και απο μενα Εδω θα δειτε τον ξενωνα μου στην Ζακυνθο Revera Traditional Villas Zakynthos - Keri Lake Zante Για Σεπτεμβρη και Οκτωβριο απο 65Ε την ημερα προσφορα στα μελη 45Ε την ημερα τα δυο (2) ατομα. Φυσικα δεκτοι μονο με την μηχανη!!! Για πληροφοριες στο e-mail info@revera-zante.com Ευχαριστω και καλους δρομους σε ολους Χρηστος |
Απόσπασμα:
μπράβο σου φίλε για την πρόταση και την προσφορά έχεις κάνει και τρομερή δουλειά εκεί πέρα... πολύ ωραίο το έχεις κάνει! |
Απόσπασμα:
2 κιβωτια τσιπουρο Μολυβδοσκεπαστου ολα freeee στην Ζακυνθο!!!! σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια |
τα καλά πρέπει να λέγονται ρε φίλε,τι να λέμε τώρα ;):)
χώρια που με τόση πέτρα,έχεις ρίξει δουλειά εκεί ρε άνθρωπε.... άντε και καλό καλοκαίρι! |
Up!
Για να επαναφέρουμε το θέμα, τα πράγματα όσο πάνε και δυσκολεύουν..... Τώρα που αρχίζουν τα σχολεία ( ελπίζω ), οι υποχρεώσεις των γονέων αυξάνουν κατακόρυφα.... Μέλη με είδη παιδικής ένδυσης, υπόδησης, σχολικών, αν μπορούν να συνεισφέρουν.... Συγγνώμη για την υπόδειξη, απλά λόγω εποχής..... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ok Ισως μια ευχαριστηρια επιστολη θα ηταν οτι καλυτερο και οικονομικοτερο. Σε καθε περιπτωση προσωπικα μπορω να προσφερω χαρτι, τυπωμα, γραμματοσημα κτλ. Καλους δρομους |
Πιστεύω πως όταν προσφέρεις κάτι, δεν περιμένεις ευχαριστίες.
Αλλά το παραβλέπω. Αλλά γιατί είναι καλύτερη μια επιστολή ευχαριστίας από ΕΝΑ άτομο, και δεν είναι καλύτερες οι ευχαριστίες από εδώ μέσα που θα τις δώσουν και θα τις δουνε 5000 άτομα ;;;;:confused: Από μέρους μου πάντως, ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ σε όσους έχουν κάνει την προσφορά τους σε εμάς τους υπόλοιπους. :sm8: |
Απόσπασμα:
Τα λεμε με π.μ. 'η απο κοντα! :) |
Ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ σε όλους για τις προσφορές τους
:sm8::sm5::sm4: |
Νίκο και Δημήτρη πάλι συγχαρητήρια!
Θα ήθελα και εγώ να προσφέρω κάτι σε αυτό. Το επάγγελμά μου είναι καθηγητής Φυσικής. Η σχολική χρονιά αρχίζει με κάποια προβλήματα για τους μαθητές.Εύχομαι να έχουν καλή χρονιά και επιτυχίες. Παρέχεται λοιπόν έκπτωση που κυμαίνεται στο 20% για την παροχή φροντιστηριακών μαθημάτων Φυσικής σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. :) |
Παιδιά πολυ καλη η κινηση σας.
Απο την μερια μου (μεσω της εταιρειας που δουλευω) μπορω να βοηθησω με πολυ ειδικες τιμες στην αγορα ρουλεμαν/γρασα SKF, κινητηρες, μειωτηρες, ηλεκτρoλογικο υλικο siemens κλπ. Μπορει να αφορα επαγγελματιες ή ιδιώτες απο το forum ή φιλους/ γνωστους σας. Απλα ενα τηλεφωνο και μακαρι να μπορω να βοηθησω. Τα λεμε... |
Μπράβο σας παιδιά για τις προσφορές σας . :sm8::sm8: |
Παιδιά χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τώρα το είδα το θέμα. Λοιπόν στο κατάστημα οπτικών ειδών και φακών επαφής που διατηρώ στη Λάρισα (Ρούσβελτ 12, Οπτικά L'OCCHIO), τα μέλη του forum θα έχουν έκπτωση 30% επί των αναγραφόμενων τιμών. Εξαιρούνται τα είδη που είναι ήδη σε προσφορά.
|
Βοηθώ στην κρίση ενεργα
Περάστε να πάρετε κανένα κινητό από τις αγγελίες μου:) send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
σε πηρες χαμπαρι...:p |
Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ |
Άριστη πρωτοβουλία.Μακάρι να πετύχει.
|
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
+1150 |
Καλημέρα.Ψάχνω για αγορά μπαταρίας αυτοκινήτου.Πριν ρωτήσω στην αγορά υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που εμπορεύεται μπαταρίες αυτοκινήτων?
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ARMADILLO ΜΕ CASUAL ΡΟΥΧΑ (DIESEL,PEPE JEANS, ANDY WARHOL,PAUL FRANK...)ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM.TA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 2 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ 18-20 ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 56:sm2::sm2::sm2::sm2: |
Πετάει η ομάδα . :) :) :) Μπράβο και πάλι για τις προσφορές σας . :sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
|
Λοιπον η κινηση αυτη ειναι πολυ καλη.Ειμαι φωτογραφος και θα χαρω πολυ να προσφερω τις υπηρεσιες μου με εκπτωση απο 10-20% αναλογως το προιον.
|
Τα συγχαρητήρια μου σε όλους σας, αυτό θα πει "οικογένεια Gs forum" :sm5:
|
Καλησπερα σε ολη την παρεα κι απο εμενα!! Πολυ καλη η κινηση σας αυτες τις δυσκολες εποχες!!
Ονομαζομαι Νικολας και εχω την μεταφορικη εταιρια ΔΡΟΜΕΑΣ και προσφερω σε ολα τα φιλαρακια του φορουμ εκπτωση 20% σε μεταφορες και μετακομισεις. Φυσικα οποιος θελει μεταφερουμε και την αγαπημενη του μπουμπου η και οποια αλλη μηχανη θελει :D. Να στε ολοι καλα!! |
Χαιρετώ τη παρέα του forum, ονομάζομαι Κώστας Αλεξόπουλος και έχω
φανοποιιο -βαφείο αυτοκινήτων μοτοσυκλετών προσφέρω σε όλα τα μέλη του gsforum έκπτωση και ειδικές τιμές σε εργασίες βαφής! ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ΒΑΦΕΣ - ΦΑΝΟΠΟΙΐΑ |
μπραβο σε ολους...πραγματικα...!!!
|
Μπραβο σε όλους και απο εμενα!!!!!
Πολυ καλή κίνηση!! |
Ασχολείται κανείς με εμπορία και εγκατάσταση τροφοδοτικών BENNING?
|
Μπραβο σε ολα τα παιδια που πραγματοποιησαν αυτη την κινηση και ενα πολυ μεγαλο ευχαριστουμε σε οσους εχουν κανει οποιες προσφορες περναγαν απο το χερι τους!!!!!
Δυστυχος εγω δεν εχω δικη μου επιχειρηση (και μαλιστα αυτο το καιρο ειμαι ανεργος) Ειμαι μηχανικος αυτοκινητων με αρκετα μεγαλη εμπειρια (10ετια) και εχω μια μεγαλη συλλογη απο επαγγελματικα εργαλεια. Αν θα μπορουσα να φανω χρησιμος σε οποιονδηποτε απο τη παρεα εδω (με οποιον τροπο) με μεγαλη μου χαρα να προσφερω δωρεαν την εργασια μου (αντε για να μην "χαλασω την πιατσα θα χρεωνω καφεδακι :D) Υ.Γ μπορω να κανω (σχεδον) ολες τις εργασιες που χρειαζονται τα οχηματα μας αρκει να εχουμε καποιο χωρο |
Επειδή η ανταπόκριση είναι μεγάλη και η λίστα των προσφερομένων εργασιών προϊόντων ανάλογα μεγάλη και ευρέως φάσματος, μήπως θα ήταν καλό να ομαδοποιηθούν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα, ώστε να είναι καλύτερα τακτοποιημένα σε αυτόν που ψάχνει τη συγκεκριμένη υπηρεσία / προϊόν? Στα 155 μέχρι τώρα posts, άνετα μπορεί να χαθεί ένα.
Και στη συνέχεια, όπως γίνεται πχ με τις εκδρομές, να γίνεται περιοδικά μια ανανέωση αυτής της λίστας, ώστε να κρατιέται και το ενδιαφέρον ζωντανό? Από δω και πέρα θα είναι δε, όλο και πιό χρήσιμη. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Να εχετε ομως υπ'οψην πως (ιδιαιτερα) για εργασιες service ολα πανω κατω ιδια ειναι και ιδιαετερη εξειδικευση χρειαζεται στις πιο "βαριες" εργασιες |
Απόσπασμα:
ΣΩΣΤΟΣ! Τα λεμε... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πολύ καλή η ιδέα σας ... :) Χρήστο ΚΑΙ Απόστολε, ξεκινήστε και φτιάξτε την λίστα ... ;) Όπου χρειαστείτε βοήθεια ... φωνάξτε ... :) . |
Απόσπασμα:
ΟΚ BOSS!!! Έτσι είναι οι σωστοί αρχηγοί... delegation.!!! :D Μήπως θες και χρονικά περιθώρια παράδοσης του project? :sm7: Θα έρθω σε συνεννόηση με τον συνάδελφο και θα προχωρήσουμε στην κατάρτιση. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:18. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!