GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Κοινωνική ευαισθησία (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Η ταλαιπωρία ενός από εμάς (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18313)

egefalikos 04-04-2011 03:03

Απάντηση: Η ταλαιπωρία ενός από εμάς

Εύχομαι το καλύτερο φίλε Γιώργο

vaska 04-04-2011 12:39

Ένα δείγμα της μέχρι τώρα πορείας μας.

Κρητικοί: 1.517 €
GS FORUM: 895 €

Κοντεύουμε Γιώργο, πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε ένα καλό ποσό να σου δώσουμε. Άντε πάμε γερά.

:):):)

vaska 17-04-2011 22:46

Παραθέτω εδώ το θρεντ που ανοίχτηκε στο Moto Forum - powered by vBulletin. Υπήρξε κι από τα παιδιά του moto αρκετό ενδιαφέρον καθώς και από άλλα φόρα που διάφοροι ποστάρισαν το θέμα.

http://www.moto.gr/forums/showthread...11#post1981411

Εύχομαι καλό Πάσχα υγεία κι ευτυχία στις οικογένειές μας και σε όσους αγαπάμε.

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκια για όλα όσα κάνατε για έναν "άγνωστο" φίλο μας.

:):):)

Ακιs 18-04-2011 00:03

Τελικα Βασιλη τι ποσο μαζευτηκε για τον φιλο μας??;);)

vaska 18-04-2011 15:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από varaderistas ( 362793)
Τελικα Βασιλη τι ποσο μαζευτηκε για τον φιλο μας??;);)

Ακόμα γίνονται καταθέσεις από τα παιδιά του moto.gr μιας και πριν από 4-5 ημέρες επανήλθε το forum. Είμαστε γύρω στα 2600 σύνολο.

Αρκετά καλά θα έλεγα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Προσωπικά εγώ σήμερα, χθες και προχθές έχω στείλει περισσότερα από 30 πμ, οπότε πιθανότατα θα γίνουν αρκετά περισσότερα τα χρήματα.

nikos-x 19-04-2011 22:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 362664)
Παραθέτω εδώ το θρεντ που ανοίχτηκε στο Moto Forum - powered by vBulletin. Υπήρξε κι από τα παιδιά του moto αρκετό ενδιαφέρον καθώς και από άλλα φόρα που διάφοροι ποστάρισαν το θέμα.

Moto Forum - Bocaros

Εύχομαι καλό Πάσχα υγεία κι ευτυχία στις οικογένειές μας και σε όσους αγαπάμε.
. . .

Από χθες γίνετε αναφορά και στο Moto Trail : Να βοηθήσουμε κι εμείς?

Η προσπάθεια μετράει.

Καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση στο παλικάρι.

napgeo 19-04-2011 22:45

Ίντα κατάλαβα.. Και εγώ είμαι μέσα τι να κάμω :Απορία::Απορία:

nikos-x 19-04-2011 22:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 364249)
Ίντα κατάλαβα.. Και εγώ είμαι μέσα τι να κάμω :Απορία::Απορία:

Διάβασε εδώ καρδιά μου: :)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 343176)
Λοιπόν, επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη κι επειδή όρεξη υπάρχει μπόλικη, βάζω τον λογαριασμό που έκανα στην Πειραιώς για τον φίλο μας τον bocaros σε κοινή θέα, όπως επίσης λίστα με τους καταθέτες και τα ποσά για λόγους διαφάνειας.
Να τονίσω εδώ, ότι στην λίστα αυτή φαίνονται μόνον όσοι έχουν καταθέσει στον δικό μου λογαριασμό της Πειραιώς. Όσοι κατέθεσαν στον λογαριασμό της Eurobank θα μπούν σε άλλη λίστα σε δεύτερο χρόνο και ο λόγος είναι ότι τον λογαριασμό της Πειραιώς τον βλέπω online ενώ τον άλλο της Eurobank όχι.

Ο λογαριασμός που άνοιξα για τον φίλο μας τον bocaros είναι στην

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
5515-052226-927

ΙΒΑΝ
GR49 0172 5150 0055 1505 2226 927

Δικαιούχος: Ορφανός Βασίλης Πάτρα (vaska). . .

napgeo 19-04-2011 23:01

Ο δικός μου λογαριασμός μισθοδοσίας είναι eurobank. Να περιμένω δηλ...

napgeo 19-04-2011 23:03

Νίκο το Fax το πήρα αλά δεν είναι ευανάγνωστο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να μου δώσεις κάποια στοιχεία............

vaska 20-04-2011 00:18

Οι καταθέσεις συνεχίζονται και μαζί με την συνδρομή των παιδιών από το moto, φτάσαμε σήμερα το μεσημέρι 1455 €.

Καμιά φορά με πιάνει θυμός πολύς θυμός με όλους αυτούς τους αλήτες που επιλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν, και ο θυμός μου γίνεται μεγαλύτερος όταν βλέπω την προσπάθεια που καταβάλουν να μας μειώσουν σαν αξίες και σαν προσωπικότητες, ότι δήθεν δεν είμαστε άξιοι για τπτ και πολύ περισσότερο δεν είμαστε άξιοι απόγονοι των προγόνων μας.

Τυχαίνει να ξέρω προσωπικά πολλούς από τους καταθέτες και σας διαβεβαιώ ότι αρκετοί είναι είτε άνεργοι είτε αναγκάστηκαν να ξαναγυρίσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να μειώσουν τα έξοδα τους. Και όμως αυτοί οι άνεργοι, οι με πενιχρά εισοδήματα, αυτοί που δεν είναι λαμόγια γιατί δεν έχουν τεράστιες περιουσίες σε Ελβετικές Τράπεζες, αυτοί καταθέτουν από το υστέρημά τους,για να γίνει καλά ένας άνθρωπος.

Και τότε ο θυμός μου περνάει κι ένα χαμόγελο εμφανίζεται, κι ένας κόμπος κλείνει τον λαιμό μου. Είναι η ίδια συγκίνηση που νιώθω κάθε που κοιτάζω τον λογαριασμό και βλέπω το ποσό να αυξάνεται.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συναισθήματα που με κάνετε να νιώθω.

:):):):)

MARK 20-04-2011 01:22

Μακάρι να πάνε όλα καλά να συγκεντρωθεί το ποσό και ο φίλο μας να είναι πάλι γερός....

batman 20-04-2011 20:16

:sm8::sm8::sm8:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 364358)
Οι καταθέσεις συνεχίζονται και μαζί με την συνδρομή των παιδιών από το moto, φτάσαμε σήμερα το μεσημέρι 1455 €.

Καμιά φορά με πιάνει θυμός πολύς θυμός με όλους αυτούς τους αλήτες που επιλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν, και ο θυμός μου γίνεται μεγαλύτερος όταν βλέπω την προσπάθεια που καταβάλουν να μας μειώσουν σαν αξίες και σαν προσωπικότητες, ότι δήθεν δεν είμαστε άξιοι για τπτ και πολύ περισσότερο δεν είμαστε άξιοι απόγονοι των προγόνων μας.

Τυχαίνει να ξέρω προσωπικά πολλούς από τους καταθέτες και σας διαβεβαιώ ότι αρκετοί είναι είτε άνεργοι είτε αναγκάστηκαν να ξαναγυρίσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να μειώσουν τα έξοδα τους. Και όμως αυτοί οι άνεργοι, οι με πενιχρά εισοδήματα, αυτοί που δεν είναι λαμόγια γιατί δεν έχουν τεράστιες περιουσίες σε Ελβετικές Τράπεζες, αυτοί καταθέτουν από το υστέρημά τους,για να γίνει καλά ένας άνθρωπος.

Και τότε ο θυμός μου περνάει κι ένα χαμόγελο εμφανίζεται, κι ένας κόμπος κλείνει τον λαιμό μου. Είναι η ίδια συγκίνηση που νιώθω κάθε που κοιτάζω τον λογαριασμό και βλέπω το ποσό να αυξάνεται.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συναισθήματα που με κάνετε να νιώθω.

:):):):)

vaska 26-05-2011 21:23

Υπάρχει μια ευχάριστη όσο και ανέλπιστη εξέλιξη παίδες.

Περιμένετε να μπει ο bocaros να σας τα πει κι αν δεν ανατριχιάσετε ...........

Τελικά Κάποιος είναι εκεί πάνω που διορθώνει μερικές από τις αδικίες που γίνονται εδώ κάτω.

erasel 26-05-2011 22:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 389024)

Τελικά Κάποιος είναι εκεί πάνω που διορθώνει μερικές από τις αδικίες που γίνονται εδώ κάτω.

:hmmm::hmmm::confused:

kostasx 26-05-2011 22:50

Απόσπασμα:

Φαντάζομαι από το ύφος σου ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα..:sm2:

adventure 26-05-2011 22:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasx ( 389115)
Φαντάζομαι από το ύφος σου ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα..:sm2:

Μάλλον .

:) :) :)

MARK 27-05-2011 00:22

Απόσπασμα:

Περιμένουμε τα νέα ...

bocaros 27-05-2011 01:17

τα νεα απο οτι καταλαβατε ειναι πολυ ευχαριστα .
ανοιχθηκε νεο θρεντ με θεμα

ΠΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

vaska 27-05-2011 15:33

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά όλους όσους έδειξαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο την διάθεσή τους να βοηθήσουν τον Γιώργο.

Επίσης να πω ότι τελικά απ' ότι φαίνεται τα χρήματα που μαζέψαμε από τις καταθέσεις όλων σας δεν θα τα χρειαστεί ο Γιώργος. Να θυμίσω ότι υπάρχουν καταθέτες από πολλά φόρα αλλά και σε δυο τράπεζες (Πειραιώς & EUROBANK) όπου ανοίχτηκαν λογαριασμοί ειδικά για την περίπτωση του bocaros.

Σε διπλανό φόρουμ ακούστηκε η γνώμη, μιας και τα χρήματα συγκεντρώθηκαν για καλό σκοπό και δεν θα τα χρειαστεί ο Γιώργος, να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού πχ ή σε κάτι αντίστοιχο για να πιάσουν τόπο.

Επειδή οι καιροί χαλεποί και απρόβλεπτοι, το πορτοφόλι του καθενός μας έχει στενάξει τελευταία, κι επειδή Ο Γιώργος ο bocaros έχει επαναληπτική εξέταση σε 3 εβδομάδες και παρ' όλο που ο γιατρός του ήταν κάθετος όσον αφορά το θέμα της επέμβασης (ότι δλδ δεν χρειάζεται να γίνει), θα ήθελα να προτείνω:

α) Να σταματήσουν οι καταθέσεις εδώ (τον λογαριασμό που διαχειρίζομαι εγώ της Πειραιώς τον αδειάζω και τον κλείνω άμεσα αν θέλω)

β) Να περιμένουμε 3 εβδομάδες μέχρι να πάρουμε το οριστικό οκ και από την επαναληπτική εξέταση (είναι νομίζω αρκετό το διάστημα για ν' αποφασίσουμε τι θα τα κάνουμε τα χρήματα κι εύλογο όσον τελικά αφορά την έκβαση της υγείας του ματιού του Γιώργου)

γ) Να μου στείλουν πμ όσοι από τους φίλους που βοήθησαν με κατάθεση στην Πειραιώς επιθυμούν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους πίσω (είναι δύσκολοι καιροί για όλους μας), κι εγώ προσωπικά θα φροντίσω να τα έχουν πίσω στο ακέραιο.

Να θυμίσω για μιά ακόμη φορά ότι διαχειρίζομαι μόνο τον λογαριασμό στην Πειραιώς, που σημαίνει ότι μπορώ να επιστρέψω τα χρήματα όσων το επιθυμούν, αρκεί να έχουν κάνει κατάθεση στην Πειραιώς.

Περιμένω απαντήσεις ή και Π.Μ.

Βασίλης.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 27-05-2011 15:57

Βασίλη καλημέρα,

θ' ακολουθήσουμε την επιλογή "β" ...

Περιμένουμε την οριστική εξέλιξη της υγείας του Γιώργου

κ σε 3 εβδομάδες αποφασίζουμε ...

erasel 27-05-2011 16:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 389648)
Βασίλη καλημέρα,

Απόσπασμα:

:sm8:

adventure 27-05-2011 23:14

Απόσπασμα:

Βασίλη καλημέρα,

Νομίζω ότι είναι το πιο σωστό και θα δούμε .

;) :) :)

vaska 28-05-2011 09:49

Και να μην βοηθήσουμε στη μείωση του ελλείμματος της χώρας??????

Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο ατομιστές είστε ρε γμτ

:confused::confused::confused:

antonis1150GSA 29-05-2011 17:46

Ευχομαι στον φιλο να γινει το συντομοτερο καλα και να σταματησει αυτος ο γολγοθας που περναει, περαστικα.

nikos-x 29-05-2011 19:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 389994)
Και να μην βοηθήσουμε στη μείωση του ελλείμματος της χώρας??????

Αυτή δεν έχει ανάγκη, τα πάει μια χαρά. :(

Πιστεύω πως πιο λογικό είναι το "Β"

adventure 11-06-2011 00:11

Βασίλη τελικά τι έγινε με το φίλο bocaros,πως έχει εξελιχθεί η υγεία του,θα χρειαστεί να του αποδοθεί το ποσό που έχουμε μαζέψει τελικά ????

vaska 11-06-2011 08:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 399605)

Βασίλη τελικά τι έγινε με το φίλο bocaros,πως έχει εξελιχθεί η υγεία του,θα χρειαστεί να του αποδοθεί το ποσό που έχουμε μαζέψει τελικά ????

Ο Γιώργος πάει καλά, περιμένουμε τις επαναληπτικές εξετάσεις που θα κάνει σε λίγο για επιβεβαίωση και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί τα χρήματα. Θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έχω νεότερα.

adventure 11-06-2011 20:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 399743)
Ο Γιώργος πάει καλά, περιμένουμε τις επαναληπτικές εξετάσεις που θα κάνει σε λίγο για επιβεβαίωση και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί τα χρήματα. Θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έχω νεότερα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για το Γιώργο .

:sm8:

Σε ευχαριστώ Βασίλη .

:) :) :)

adventure 15-07-2011 22:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 399743)

Να περιμένουμε 3 εβδομάδες μέχρι να πάρουμε το οριστικό οκ και από την επαναληπτική εξέταση (είναι νομίζω αρκετό το διάστημα για ν' αποφασίσουμε τι θα τα κάνουμε τα χρήματα κι εύλογο όσον τελικά αφορά την έκβαση της υγείας του ματιού του Γιώργου)

Βασίλη έχουμε κάποιο νέο σχετικά με το Γιώργο ????

:) :)

vaska 27-07-2011 23:18

Παιδία συγνώμη για την απουσία μου, αλλά υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας (είναι περίοδος αδειών και ουσιαστικά έχουμε μείνει στο μαγαζί 3 άτομα) και δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ.

Αύριο θα επικοινωνήσω με τον Γιώργο για να μου πει ότι νεότερο υπάρχει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του. Θεωρώ ότι τα χρήματα που μαζέψαμε δεν θα χρειαστούν για τον Γιώργο οπότε και θα επιστραφούν άμεσα στους καταθέτες ή ότι άλλο αποφασίσουμε πχ Χαμόγελο του Παιδιού ή ότι.

Συγνώμη και πάλι για την απουσία και για τις καθυστερημένες απαντήσεις.

vaska 03-08-2011 19:27

Όπως σας είχα υποσχεθεί, μίλησα με τον Γιώργο τον Bocaros (σήμερα τα κατάφερα) και μου επιβεβαίωσε ότι τελικά τα χρήματα που έχουμε μαζέψει δεν θα τα χρειαστεί. Η πορεία του ματιού του εξελίσσεται καλά και δεν θα χρειαστεί άλλη επέμβαση.

Οπότε μένει ν' αποφασίσουμε τι θα γίνει με τα χρήματα που έχουν μαζευτεί. Αναμένω οδηγίες.

Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά κι εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο. Τελικά είναι πράγματι το πολυτιμότερο των αγαθών.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 03-08-2011 19:44

Κατ' αρχήν, ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για το κουράγιο του,

κ του ευχόμαστε να εξακολουθήσει να έχει αυτή την καλή πορεία το μάτι του ...

Όσο για τα χρήματα, όποιος φίλος τα θελήσει, θα τα πάρει πίσω άμεσα ...

Τα υπόλοιπα, θα τα διαθέσει το φόρουμ σε κοινωφελείς σκοπούς,

στο όνομα κ στην υγεία του Bocaros ...

.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 03-08-2011 19:46

Βασίλη (vαska),

όσοι είχαν κάνει κατάθεση ανώνυμη στα παιδιά από τα άλλα φόρουμ,

θα πρέπει να το γράψουν εδώ και να τα ζητήσεις εσύ απ' αυτούς,

ή να έρθουμε εμείς σε απευθείας επαφή μαζί τους ???

.

erasel 03-08-2011 19:50

Με υγεία πάντα !!!

Τώρα όσο αφορά τα λεφτά ας πάνε για ένα καλό σκοπό !!! :)

vaska 03-08-2011 20:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 434500)
Κατ' αρχήν, ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για το κουράγιο του,

κ του ευχόμαστε να εξακολουθήσει να έχει αυτή την καλή πορεία το μάτι του ...

Όσο για τα χρήματα, όποιος φίλος τα θελήσει, θα τα πάρει πίσω άμεσα ...

Τα υπόλοιπα, θα τα διαθέσει το φόρουμ σε κοινωφελείς σκοπούς,

στο όνομα κ στην υγεία του Bocaros ...

.

Νικόλα είναι σαφές ότι όποιος τα ζητήσει θα τα πάρει πίσω, εγώ έχω ήδη κάνει δύο καταθέσεις σε φίλους που το ζήτησαν. Τώρα για την άλλη ερώτηση που έβαλες (για τις καταθέσεις συνφορουμιτών στον λογαριασμό της Eurobank), ότι βολεύει καλύτερα. Κανονίστε και μου λέτε, λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο τρέξιμο δεν έχει διαφορά.

Θα γράψω και στο άλλο φόρουμ (Μοτο) την εξέλιξη, θα επικοινωνήσω και με τα παιδιά που διαχειρίζονται τον άλλο λογαριασμό, θα βάλω και τον προβληματισμό του θα κάνουμε τα χρήματα και θα ενημερώσω.

CPretenteriS 03-08-2011 20:19

Κατ' αρχήν χαίρομαι ιδιαίτερα που ο άνθρωπος είναι καλά !!! :)

Κατά τα άλλα... εξυπακούεται ότι δε θέλω πίσω χρήματα... τα αφήνω στη διάθεση του forum για κάποιο παρόμοιο "ιερό" σκοπό !!!

Και πάλι σιδερένιος να είναι...

adventure 04-08-2011 09:09

Χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος η υγεία του Γιώργου πρωτίστως .

Για τα χρήματα θα μιλήσουμε από το συγκεκριμένο νήμα που και πως θα αποδοθούν όπως επιθυμεί ο κάθε ένας από εμάς .

:) ;)

bocaros 04-08-2011 10:29

γεια σας και παλι.

θα μου επιτρεψετε πρωτα απο ολα να βαλω σε μια σειρα τα μπραβο.

το πρωτο και μεγαλυτερο οφειλω να το αποδοσω στη γυναικα μου , γιατι πραγματικα περασε μαζι μου ενα γολγοθα προσπαθωντας να με στηριξει και βεβαια να στηριξει και το μαγαζακι της.
τα καταφερε και στα δυο και οσων αφορα εμενα δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω.
το δευτερο μπραβο ειναι για ολους εσας που χωρις να με γνωριζετε κανατε οτι καλυτερο μπορουσε ο καθενας σας.
δεν μπορω να μην κανω ομως μια ιδαιτερη μνεια στον βασιλη και τα δυο αλλα παιδια απο το moto.gr που ξεκινισαν ολη αυτη τη προσπαθεια.

και για να συνεχισω οπως σας ειπε και ο Βασιλης ειμαι πλεον οριστικα υγειης και μαλιστα το εγχειρισμενο μου ματι εχει πιο υψηλη ικανοτητα ορασης απο το αλλο.

επισης αν μου επιτρεπετε να προτεινω κι εγω μια πιθανοτητα καταβολης των χρηματων που πιθανοτατα θα παραμεινουν.
υποψιαζομαι οτι στην ιδια θεση με μενα υπαρχουν και αλλοι συμπολιτες μας , και σε συνενοηση με τον γιατρο μου , που του εχω εμπιστοσυνη , αν ειναι και αυτος συμφωνος να καταβληθουν για την εγχειρηση καποιου αλλου ασθενους που δεν εχει την δυνατοτητα οπως δεν την ειχα κι εγω και βεβαια με το κριτηριο της προτεραιοτητας οπως τα μικρα παιδια.

δεν θελω να κουρασω αλλο.

το μονο που εχω να πω για αλλη μια φορα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

kostasx 04-08-2011 11:04

Γιώργο..καλημέρα και από μένα
Χαιρόμαστε που τελικά ξεπέρασες το πρόβλημα σου και με το παραπάνω:)
Προσωπικά δεν θέλω να μου επιστραφούν τα χρήματα..
προτιμώ να διατεθούν "κάπου" αλλού;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:05.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!