![]() |
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S
1 και εγώ παρακαλώ! :D
|
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 |
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα όσοι έχετε παραγγείλει την φυσούνα (Ball Joint) να μου στείλετε με ένα e-mail τα στοιχεία σας για να ξέρω ποιος έχει πάρει από πόσα για να μπορέσω να σας τα στείλω.
Nickname: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση/Περιοχή: Ταχυδρομικώς κώδικας: Τηλέφωνο: To e-mail θα μου το στείλετε στο: egonalakis@hotmail.com |
Απόσπασμα:
Ευτύχιε εγώ είμαι Αθήνα. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε, να το πάρω. |
Έστειλα:cool::cool:
|
Απόσπασμα:
|
Και για τα χρήματα γιατί με ρωτάτε πολλά παιδιά, για όσους είναι επαρχεία θα δώσω αριθμό τραπέζης και iban στην ALPHABANK για να καταθέσουν το συνολικό ποσό μαζί με τα έξοδα αποστολής, για όσους είναι Αθήνα θα σας τα φέρω στον Caffe της Τετάρτης. Όσο για τον τρόπο αποστολής θα δω με το ταχυδρομείο τη μπορώ να κάνω για ποιο οικονομικά ή θα δω πώς μπορώ να κάνω κανένα καλό deal με εταιρία courier.
Δέχομαι οποιαδήποτε πρόταση για συζήτηση!!! Δεν μπορώ να το κάνω με αντικαταβολή γιατί η εταιρία courier θέλει 2 μήνες περίπου για να με πληρώσει.Άν κάποιος έχει κάποια άκρη ευχαρίστως να το κάνουμε.;) |
Ok κι από μένα! ;)
Jefe |
ok περιμένουμε νέα σου;)
|
Τα νέα που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μου δώσει το δείγμα. Οπότε ταυτόχρονα εγώ θα κάνω την παραγγελία θα ανεβάσω Φωτογραφίες για να το δείτε και θα το φέρω και στον καφέ. ;)
|
Ενημέρωση Το Ball Joint (Φυσούνα) κάνει για όλα τα BMW που έχουν Telelever. |
Προλαβαίνω κι εγώ;
|
Ευτύχη θα ήμουν υπόχρεος να μπω και εγώ στη σειρά :)
Βρίσκομαι Αθήνα |
Καλησπέρα eytyxios:) το έστειλα ok;). Καληνύχτα...
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η παραγγελία θα γίνει μόλις είναι έτοιμο το δείγμα δηλαδή την άλλη εβδομάδα περίπου και θα παραγγείλω μερικά κομμάτια παραπάνω για όσους δεν πρόλαβαν να μπούνε στην λίστα. Μην ανησυχείτε αφού πλέων θα έχουμε το καλούπι θα κάνουμε και άλλη παραγγελίες ;) |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ |
Απόσπασμα:
Μόλις το βρήκα :D |
Απόσπασμα:
|
Ευτύχη άνοιξε μια λίστα με όσους σου έχουμε στείλει e Mails για να ξέρουμε τι γίνεται . ;) :) |
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ναι βρε Ευτύχη για να ξέρουμε αν τα έχεις λάβει για να μην ψαχνόμαστε . ;) :) |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ ! ! ! |
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020408.gif Jefe |
Απόσπασμα:
Thanks . ;) :) :) |
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα e-mail..
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 |
:sm8: |
spam on :
Μια φούθκα την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα spam of : |
Καλημέρα
Ευτύχη ενδιαφέρομαι και εγώ για μία " φούσκα". Φίλιππος |
Απόσπασμα:
Στείλε μου τα στοιχεία σου με ΠΜ Nickname: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση/Περιοχή: Ταχυδρομικώς κώδικας: Τηλέφωνο: |
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 |
Απόσπασμα:
|
Μπορώ/προλαβαίνω να μπω και εγώ στην ομαδική;;;;; PLEASE ... στέλνω pm ... ;););)
|
Απόσπασμα:
|
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 |
Ax......:D:D:D:D
Αν δεν βαλει το χερακι του ο θειος βασίλης ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::p:p:p:sm7::sm7: μου αρεσει που παραγγειλαμε ΟΛΟΙ....χωρις να σκεφτουμε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕς....λυσεις,,,,:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm: Πηρα σήμερα ενα τηλεφωνακι τον ...ηγουμενο του θέματος:cool: και του ανεφερα εναν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ μου.,.... ---Καλά ρε....μπιπ.....:o:oαφου θα φτιαχτει καλούπη,,,,γιατί δεν κοιτας μπας και μπορει να γινει καλυτερο απο το ...ΜΑΜΑ? ---Το υλικο που θα χρησιμοποιησουμε κυριε Βασίλη:p:p ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο αυτο της μαμας....:cool: ---μπορει να γίνει ποιο....χοντρο???(αλλα να μην χασει σε λειτουργικότητα) ---δεν ξερω θα ρωτησω τον ανθρωπο και θα σου πω:) η απαντηση ηρθε πριν απο λιγο:D:D:D προλάβαμε την ΠΑΡΑΓΩΓΉ και θα είναι λιιιιιγο (χιλιοστα) πιο φαρδυ ετσι ωστε και να αντεχει τις κακουχιες εμας των χιλιομετροφάγων και των χωματερων:o:rolleyes: αλλα και να μην ειναι υπερβολικα χοντρο και εχουμε προβλημα λειτουργικοτητας:D:D Άντε....πάλι σας έφτιαξα:):):):) ασχετο.... ευτυχιε σου στελνω ονομ/μο τηλ.κ.τλ. σε pm....;) και πάλι αν και στα εψαλα και στο τηλεφωνο.....μπράβο για την όμορφη πρωτοβουλία:sm8::sm8: |
τα λεφτα παιδια ποτε και που τα δινουμε?
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ελπίζω να σε καλύπτει αυτό;) |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!