GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ταξίδια στο εξωτερικό (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Балкан експрес: Αλητευοντας στα Βαλκανια... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=20686)

Marios 800gs 24-05-2011 23:31

Απάντηση: Балкан експрес: Αλητευοντας στα Βαλκανια...

Φίλτατε ''ταξιδευτή'' είναι το 2 ταξιδιωτικό σου, που διαβάζω και πραγματικά κρέμιεμαι απο τη περιγραφικότητα σου, την αναλυτική σου παρουσίαση (χωρίς να είναι κουραστική), και τις ιστορικές πληροφορίες. Πραγματικά μαγεύεις με τον γραπτό σου λόγο και κρατάς τον αναγνώστη καρφωμένο στην καρέκλα μεχρι να διαβάσει και την τελευταια τελεία. Να είσαι πάντα καλά, θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω και δεν σου κρύβω (αν δεν θεωρηθώ θρασύς), ότι θα ήθελα πολύ να συμμετείχα σε μία από τις επόμενες εξορμίσεις σου εκτός συνόρων. ''ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ''.

Jefe 24-05-2011 23:43

Ωραία χιλιόμετρα γράψατε παιδιά! Άντε κ γρήγορα στο επόμενο...;)

Jefe

princess 25-05-2011 00:06

Για αλλη μια φορα τελειο....ολα ομως,εικονες και λεξεις.Νικο ευχαριστουμε που και αυτο το μοιραστηκες μαζι μας,Πανο εχεις δουλεια αυριο στον καφε.Παντα τετοια.;);):):)

gskost 25-05-2011 00:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Marios 800gs ( 387536)
Φίλτατε ''ταξιδευτή'' είναι το 2 ταξιδιωτικό σου, που διαβάζω και πραγματικά κρέμιεμαι απο τη περιγραφικότητα σου, την αναλυτική σου παρουσίαση (χωρίς να είναι κουραστική), και τις ιστορικές πληροφορίες. Πραγματικά μαγεύεις με τον γραπτό σου λόγο και κρατάς τον αναγνώστη καρφωμένο στην καρέκλα μεχρι να διαβάσει και την τελευταια τελεία. Να είσαι πάντα καλά, θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω και δεν σου κρύβω (αν δεν θεωρηθώ θρασύς), ότι θα ήθελα πολύ να συμμετείχα σε μία από τις επόμενες εξορμίσεις σου εκτός συνόρων. ''ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ''.

+1200

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 25-05-2011 00:43

Φίλε και συνονόματε (Ταξιδευτης),

είναι τιμή κ χαρά μας που μοιράστηκες μαζί με τα μέλη της παρέας μας,

της παρέας του GS Forum, τις πολύ όμορφες στιγμές,

που πέρασες με τους άλλους δύο συνοδοιπόρους σου στην εκδρομή σας ...

Πάντα τέτοια κ εν αναμονή για την επόμενη ... ;)

.

draf 25-05-2011 12:55

Μου έφαγε μια ώρα να το διαβάσω, αλλά το ρούφηξα.
Μπράβο σου ταξιδευτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strats 25-05-2011 13:12

Μπράβο παιδιά! Άντε και στο επόμενο ;)

Magelanos 25-05-2011 14:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από princess ( 387572)
Για αλλη μια φορα τελειο....ολα ομως,εικονες και λεξεις.Νικο ευχαριστουμε που και αυτο το μοιραστηκες μαζι μας,Πανο εχεις δουλεια αυριο στον καφε.Παντα τετοια.;);):):)

Μπορώ να πω όχι σε μια Princess;;:) Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.. Αυτό που έχω να πω είναι ότι πραγματικά ήταν μια ταξιδιωτική περιπέτεια…Τα είχε όλα..!!!! Τα παρεξηγημένα Βαλκάνια τελικά, αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα μου…Και για μένα ειδικά ήταν το καλύτερο test-drive πριν το μεγάλο ταξίδι που θα κάνω τον Αύγουστο σε Ανατολικό μπλοκ. Και το Κ1200S πέρασε με επιτυχία όλο το ταξίδι.. Και πώς να μην είναι έτσι, αφού μετά τo πρόσφατο ταξίδι με το φόρουμ στην Βουλγαρία μετονομάστηκε σε Κ1200GS..:sm7: Ευχαριστώ και τα φιλαράκια μου Νίκο και Βαγγελη που με δεχτήκαν, την τελευταία στιγμή…Νίκο ένα μεγάλο μπράβο για τον άψογο σχεδιασμό της διαδρομής…μιας διαδρομής που πιστεύω ότι υπήρχαν κομμάτια της, που ήταν ότι ομορφότερο εχω δει. Να είμαστε καλά και όσο μπορούμε να ταξιδεύουμε…. ;););)

mario 25-05-2011 16:29

απιστευτο ταξιδι μπράβο φιλε και πολύ καλη περιγραφή!

MOYTPO 25-05-2011 20:19

Η τηλεοραση δεν ειχε τιποτα, μια χιλιοπαιχμενη του Σταλλονε, επαναληψη ο Λαζοπουλος τα αλλα καναλια τιποτα, δεν ειχα κατεβασει και καμια ταινια.... τζιφος λεω μαπα το καρπουζι!!! Ανοιξα το λαπτοπ και εριξα μια ματια στο facebook, τα ιδια και τα ιδια. Τιποτα συγκλονιστικο. Ανοιξα και την σελιδα του forum για μια ματια. Κανω ενα σκαν στα γρηγορα την πρωτη σελιδα και το ματι πεφτει επανω στο thread... ταξιδακι βλεπω... ποιος???? Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ????? Μισο... ανοιγω μπυρα, βαζω μουσικη, την πεφτω στο κρεββατι και λεω ναι υπαρχει Θεος!!!!!!!!!
Φιλε μου το κειμενο σου ηταν η καλυτερη παρεα στην χτεσινη βαρετη βραδια μου.
Να σαι παντα καλα και να μας ταξιδευεις!!!!

man gs 25-05-2011 21:51

ΜΠΡΑΒΟ παλικαρια να ειστε παντα υγιεις να ταξιδευεται γιατι αυτο σας δινει ζωη απο οτι καταλαβα. Νικο οποτε διαβαζω ενα ταξιδιωτικο σου εχω ενα χαμογελο λες και ημουν μαζι σας. Οσο για σενα Πανο με το Κ1200GS ειχες ενα προβαδισμα στο χωμα:sm7:. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

kostasx 26-05-2011 11:57

Αυτά είναι χιλιόμετρα..όχι αστεία..:)
Και στα επόμενα με υγεία..:sm8:

Ταξιδευτης 26-05-2011 13:59

Αδερφια, σας ευχαριστω ολους απο καρδιας! Για αλλη μια φορα ειναι τοσο ομορφα τα λογια σας που ομολογω νοιωθω καπως αβολα ρε σεις! Οπως και να εχει ομως οταν βλεπω τοσο θετικες αντιδρασεις αξιζει τον "κοπο"! Χαρα μου να μοιραζομαι τα οσα βλεπω με τους φιλους μου...

Τωρα, κατι σχετικα με το κοστος μιας και με ρωτησαν καποια παιδια. Το συνολικο κοστος του ταξιδιου για εμενα ηταν 420 ευρω και καπου 450 για τα αλλα παιδια.
Και μιλαω για απολυτως τα παντα. Απο βενζινες, διανυκτερευσεις, φαγητα, ποτα, διοδια, δωρακια κλπ.

Βεβαια αξιζει να σημειωθει οτι εσκεμμενα αποφευγω μανιωδως τα κυριλε ξενοδοχεια κλπ και προτιμω ειτε καμπινγκ ειτε ξενωνες νεων (κοινως youth hostels) καθως ταπεινη μου αποψη ειναι οτι αυτα ειναι πολυ πιο κοντα στην ιδεολογια και φιλοσοφια ενος μοτοσυκλετιστη απο οτι το 4αστερο χλιδατο ξενοδοχειο...

Παντως οι χωρες αυτες πραγματικα ειναι πανεμορφες χωρις να κοστιζουν και αξιζουν παρα πολλα! Ευχομαι και εγω με τη σειρα μου να εχετε καλους δρομους σε αυτα τα μερη και να το απολαυσετε με την καρδια σας!

See you on the road!:cool:

nikos-x 26-05-2011 20:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ταξιδευτης ( 387088)
... Δεν υπαρχει κατι πιο ομορφο απο το να αγγιζεις ζωες ανθρωπων τελικα...

Μόλις το έκανες. . . και δεν ήταν η πρώτη φορά.
Από το βράδυ της Τρίτης το διαβάζω, μέχρι πριν από λίγο.
Οι φωτογραφίες πέρασαν από κόσκινο και μεγεθύνσεις.

Καλά ταξίδια Νικόλα, Πάνο, Βαγγέλη.

ΥΓ: Το χωμάτινο κομμάτι πριν το Τεμπελένι, θα ήταν παιχνιδάκι για το K 1200 GS και τον οδηγό του :p

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:52.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!