![]() |
Απάντηση: Αυτοκόλλητα - GS Forum
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παιδιά καλημέρα Όσοι είναι από επαρχεία θα μου στείλετε με ΠΜ η e-mail τα παρακάτω στοιχεία για να σας στείλω τα αυτοκόλλητα με COURIER. Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945.692.697 Και για όσους δεν έχουν γράψει την παραγγελία τους να την γράψουν και αυτήν. Ποσό κατάθεσης: υπολογίστε πόσο έχουν τα αυτοκολλητάκια που παραγγείλατε και εγώ θα κάνω την επαλήθευση. Κάντε την κατάθεση στην παρακάτω τράπεζα. ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή τον αυτοκόλλητων. τηλέφωνο: 6945.692.697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή γίνεται με COURIER. |
Παρελαβα εχτες και ...αρχισα τις προβες :D !!! Τα αυτοκολλητα ειναι καταπληκτικης ποιοτητας, Ευτυχη ερχονται κι αλλες παραγγελειες ;) |
Απόσπασμα:
|
Ρε Ευτυχάκο... προχθες μου έδωσες τα 2 CPretenteriS αλλά μάλλον τα ξέχασα στο καφέ στο Χαλάνδρι. Θα μπορούσες να μου φτιάξεις άλλα 2 και να μου τα φέρεις σήμερα...? |
Απόσπασμα:
|
Ευτυχη,με καθυστερηση αλλο ενα ευχαριστω για τα αυτοκολλητα,εδειξε αλλιως η μοτο μου,ασε που νομιζω οτι αυξηθηκε η τελικη ταχυτητα κατα 25 χλμ.Ειδα 250 στο κοντερ μετα την τοποθετηση των αυτοκολλητων.Συντομα θα ανεβασω φωτο.
|
Απόσπασμα:
:sm3::sm3::sm3: :sm8: Εγώ ευχαριστώ να είσαι πάντα καλά |
οι κρητικοι ποτε θα τα παραλαβουμε
ευχαριστω:D |
Απόσπασμα:
Όσοι είναι από επαρχεία θα μου στείλετε με ΠΜ η e-mail τα παρακάτω στοιχεία για να σας στείλω τα αυτοκόλλητα με COURIER. Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945.692.697 Και για όσους δεν έχουν γράψει την παραγγελία τους να την γράψουν και αυτήν. Ποσό κατάθεσης: υπολογίστε πόσο έχουν τα αυτοκολλητάκια που παραγγείλατε και εγώ θα κάνω την επαλήθευση. Κάντε την κατάθεση στην παρακάτω τράπεζα. ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή τον αυτοκόλλητων. τηλέφωνο: 6945.692.697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή γίνεται με COURIER. |
Απόσπασμα:
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΘΕΛΟ
1ΤΕΜ ΚΟΠΗΣ3 1ΤΕΜ ΚΟΠΗΣ4 1ΤΕΜ ΚΟΠΗΣ5 1ΤΕΜ ΚΟΠΗΣ6 1ΤΕΜ ΚΟΠΗΣ8 1ΤΕΜ ΚΟΠΗΣ12 1ΤΕΜ ΚΟΠΗΣ16 ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ16 ΚΑΙ 12 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΑ ΓΙΑΤΗ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΤΟ NICKNAME ΕΙΝΑΙ GS77 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ:) |
Καλησπερα Ευτυχη. Εαν γινεται να μου φτιαξεις τα παρακατω αυτοκολλητα
#1 - 2 τεμαχια - 10χ1 #11 - 1 ζευγος - 16χ2,1 (κοκκινα γραμματα - μαυρο 1150) #11 - 1 ζευγος - 16χ2,1 (μαυρα γραμματα - mandarin 1150) Θα ηθελα εαν μπορεις να μου κοψεις και για το ντεποζιτο για R1150GSA 2 σετ ImageShack® - Online Photo and Video Hosting 1 χ κοκκινο με μαυρα γραμματα GS 1 χ mandarin με silver γραμματα GS Ευχαριστω. |
Απόσπασμα:
:sm8: |
Ευτύχη ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να βγάλεις τη μικρή ελληνική σημαία (όχι την κυματιστή) που μου έδωσες στο καφέ της Τετάρτης σε αυτοκόλλητο κοπής χρώματος μαύρο....!
Σε κάθε περίπτωση το συζητάμε και από κοντά αύριο;) |
Ν 11 ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ 16*2,1 ΕΠΙ 2ΤΕΜΑΧΙΑ
Ν13 ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ 10*1,3 ΕΠΙ 2ΤΕΜΑΧΙΑ ευχαριστω....................................... |
Ευτηχη γεια.Τη παρασκευη το πρωι θα ειμαι αθηνα.Αν μπορεις να μου τα ετοιμασεις και να περασω να τα παρω απο οπου θα εισαι θα ηταν τελεια.Για να μη ψαχνεις σου ξαναδινω τη παραγγελεια μου.
Θα ηθελα τα εξης: Κοπης #1 10x1 2 τεμ Κοπης #4 10x1 2 τεμ Κοπης #16 10x1 1τεμ (Ballas) Κοπης #16 10x1 1 τεμ (Eva) για τη γυναικα (Αν γινεται αυτα τα δυο να ειναι σε κιτρινο γιατι τα κρανη ειναι μαυρα ακομα καλυτερα αλλιως λευκα) Αν εχεις να μου προτεινεις κατι για το f650gs μου του '03 σε κιτρινο το mail μου ειναι το εξης: ziumann@yahoo.gr Αν χρειαστεις οτιδηποτε το τηλ μου ειναι στο προφιλ μου. Θενκς. |
Ευτυχη καλησπερα.
Θα ηθελα κι εγω αυτοκολητα κοπης #10 (ADVENTURE) διαστασεων 25 cm x 3cm = 2 ζευγη Ευχαριστω.;) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Παιδιά καλημέρα
Όσοι είναι από επαρχεία θα μου στείλετε με ΠΜ η e-mail τα παρακάτω στοιχεία για να σας στείλω τα αυτοκόλλητα με COURIER. Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945.692.697 Και για όσους δεν έχουν γράψει την παραγγελία τους να την γράψουν και αυτήν. Ποσό κατάθεσης: υπολογίστε πόσο έχουν τα αυτοκολλητάκια που παραγγείλατε και εγώ θα κάνω την επαλήθευση. Κάντε την κατάθεση στην παρακάτω τράπεζα. ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή τον αυτοκόλλητων. τηλέφωνο: 6945.692.697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή γίνεται με COURIER. |
Καλησπέρα Ευτύχη
να σου παραγγείλω τα παρακάτω αυτοκόληττα 1 x κοπής #1 Διαστάσεις: 17 Χ 2 cm Tιμή: 0,50 1 x κοπής #1 Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm Tιμή: 0,50 1 x κοπής #4 Διαστάσεις: 17 Χ 2 cm Tιμή: 0,50 1 x κοπής #4 Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm Tιμή: 0,50 2 x κοπής #8 Διαστάσεις: 5 Χ 3,5cm Tιμή: 1,00 2 x κοπής #16 nickname: emlazo Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm Tιμή: 2,00 σου έστειλα και ΠΜ ευχαριστώ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ευχαριστω!! |
Απόσπασμα:
#9 20 χ 3 ενα ζευγαρι. |
Απόσπασμα:
|
Καλησπέρα Ευτύχη και σιδεροκέφαλος!
Θα ήθελα 2 αυτοκόλλητα κοπής #5, 17 x 2 2αυτοκόλλητα ψηφιακής εκτύπωσης #8 Χ 5,5 2 αυτοκόλλητα κοπής # 16 με το nickname, ortho 1 αυτοκόλλητο κοπής # 16, vicky Σύνολο 10 γιούρα αν μέτρησα σωστά. Και μία ερώτηση, φτιάχνεις αυτοκόλλητα και με την ομάδα αίματος;! Σε ευχαριστώ! |
Απόσπασμα:
|
2 τεμ 17χ2 #3
3 τεμ 8χ5.5 #8 2 τεμ #11 μια ενημερωση πως θα τα παραλαβω .Ευχαριστω φιλε μου . |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πολύ ωραία! Θα ήθελα 2 τμχ "Β+" Σε ευχαριστώ! |
καλησπερα πως θα γινει να παρω 2 αυτοκολητα #5 .
|
θελω 2 τεμαχια κοπης #5 στη διασταση που ειναι.πως θα γινει να τα παρω??
|
Απόσπασμα:
1. Έρχεσαι σε έναν καφέ της Τετάρτης και παραλαμβάνεις. 2. Στο στέλνω με courier ή με ταχυδρομείο.:D;) |
Αγαπητέ Ευτύχιε καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την πρόταση. Θα ήθελα να βάλω και εγώ την "παραγγελία" μου και ταυτόχρονα να σε ρωτήσω αν υπάρχει κάποια τύχη να είναι έτοιμα αύριο το βράδυ στον καφέ στην Όαση, καθώς είναι πολυ σπάνιο να τα καταφέρω να μην δουλεύω Τετάρτη βράδυ και αύριο θα είναι μία από τις σπάνιες αυτές φορές. Βέβαια σε αντίθετη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορώ να περάσω από όπου θέλεις να παραλάβω και να σου δώσω και τα χρήματα, ή να να γίνει μέσω ταχυδρομείου. Λοιπόν η παραγγελία είναι:Αυτοκόλλητο κοπής #1 Διαστάσεις: 17 Χ 2 cm - 2τεμ = 1€Διαστάσεις:10 Χ 1 cm- 2τεμ = 1€ Αυτοκόλλητο κοπής #2 Διαστάσεις: 17 Χ 2 cm - 2τεμ = 1€ Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm - 2τεμ = 1€Αυτοκόλλητο κοπής #4 Διαστάσεις: 17 Χ 2 cm - 2τεμ = 1€Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm - 2τεμ = 1€ Αυτοκόλλητο κοπής #16 Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm - 2τεμ = 4€Nickname: SteliosX & 2τμ:O+= ?? € (κατάλαβα από την απάντηση στον ORTHO ότι είναι δυνατό να τυπώσεις και ομάδα αίματος) Σύνολο 10+?? € Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) |
Απόσπασμα:
|
Ευτύχιε να να είσαι καλά. Χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά σήμερα στον "καφέ" της Τετάρτης. Τα αυτοκόλλητα είναι super. Και πάλι σε ευχαριστώ:sm8:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
αυτοκολλητα κοπης 1 2 τεμ 17 Χ 2 cm αυτοκολλητο κοπης 1 1 τεμ 10 Χ 1 cm αυτοκολλητο κοπης #16 2 τεμ 10 Χ 1 cm ευχαριστω!!!!
|
Καλησπερα Ευτηχη!θα ηθελα ενα ζευγος κοπης #11 οχι με κοκκινο αλλα με μπλε και ταπα βενζινης για 1150 με τις τσαχπινιες που εχεις κανει στο δικο σου...την αλλη τεταρτη στον καφε αν μπορεσεις!ευχαριστω και καλο βραδυ!
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!