![]() |
Απάντηση: Tσαντες ("εσω-εξω") για GS, GSA και οχι μονον!
Μηπως να μαζευτουν τα χρηματα σε εναν λογαριασμο και να γινει μετα η παραγγελια????:cool::cool::rolleyes::rolleyes:(δικο σου ας πουμε εγω δεν εχω προβλημα,αρκει να μην σε βαρενουμε):)
|
Απόσπασμα:
Προφανως νομιζω οτι απλα ενα "group" βιαζεται να τα εχει "εδω και τωρα"! (εκ των οποιων κανεις δεν εχει απαντησει, τρεις μερες τωρα..) και καποιοι αλλοι (οι περισσοτεροι) απλα δεν βιαζονται και το βλεπουν απο τον καινουριο χρονο.. (Και, οι οποιοι, ΟΜΟΙΩΣ! δεν μπηκαν στην διαδικασια να εκφρασουν γνωμη, εκτος απο εναν! :p ) "Γυρω-γυρω ολοι, στη μεση ο μ@λ@κ@ς!!!" (Εγω, us usual, δλδ!! :D ) |
Εγώ ειμαι μεσα. μεχρι και πριν το Πασχα μπορω να πειμένω αν υπαρχει θέμα με τα αλλα παιδια.το καλύετρο θα ήταν να βαζαμε μια συμβολικη προκαταβόλη τωρα ωστε να ξέραμε ποσοι πραγματικα θα κανουν παραγγελεια εστω και μακροπρόθεσμα.:rolleyes:
|
Απόσπασμα:
Στείλε έναν λογαριασμό με π.μ.,να σου βάλουμε τα χρήματα....ώστε να γίνει η παραγγελια |
ΟΚ προχώρα το.
Οι υπόλοιποι θα πείτε τίποτις;;; Τι να κάνει ο Θανάσης;;; |
Παιδια , αφου κανονισαμε να γινει ομαδικη παραγγελια και μαλιστα επιβαρυναμε τον Θαναση ν ασχοληθει με αυτο, πρεπει μεσα σ ενα μικρο χρονικο οριζοντα ( ας πουμε μεχρι ττο τελος της βδομαδας) να εχει στειλει ο καθενας τα χρηματα που του αναλογουν,σ ενα αριθμο λογ/μου,επιβεβαιωνοντας ετσι την προθεση μας για την αγορα.
Τωρα το σε ποιον λογ/μο θα κατατεθουν τα χρηματα,ας το αφησουμε να το αποφασισει ο Θανασης που ειχε την ευγενη καλοσυνη να ξοδεψει το χρονο του και να αγχωθει για ολους μας. Συζητησεις για αναμονες και περαιτερω εκπτωσεις μπορουν να ειναι ατερμονες. Ευχαριστω το Θαναση για τον κοπο του.:) |
Απόσπασμα:
μέσα..,.:sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
Συμφωνώ μαζί σου. Θανάση σε ευχαριστώ και εγώ για την προσπάθεια. |
θαναση δωσε λογαριασμο και θα βαλουμε τα χρηματα αμεσα!
|
Θανάση είμαι μέσα και εγώ αν θες για να σου στείλουμε τα χρήματα σε λογαριασμό αν και είμαι απο αυτούς που δεν βιάζονται. Αφού τα συγκεντρώσεις όλα, ίσως μπορείς να του κάνεις παζάρια στα μεταφορικα! Αν τυχόν μπορούσε να τα στείλει όλα μαζί σαν παραγγελία εδώ στην Ελλάδα τότε πιστεύω να χρέωνε πολύ λίγοτερα για όλη την παραγγελία. Απλά το δύσκολο θα ήταν εδώ το μοίρασμα που θα έπρεπε να το αναλάβει κάποιος σε κάποιον καφέ πχ έδω Αθήνα και μέσω courier(με οικονομική σύμβαση) ή μέσω ΕΛΤΑ για τους υπόλοιπους. *** Για το 10% της έκπτωσης που κάνει νομίζω καλό είναι αν και φαίνεται αρκετά σφιχτός σε εκπτώσεις μιας και παλαιότερα του είχα ζητήσει να μου κάνει μια έκπτωση που ίσχυε για μόνο ενα συγκεκριμένο μήνα και δεν μου την έκανε! ***(Για κάποιον που έχει σύμβαση με courier πχ. ACS το πακέτο αποστολής δεν θα ξεπερνούσε τα 10 ευρώ. Για αποστολή μέσω ΕΛΤΑ το ποσό αυτό για κάθε πακέτο δεν θα ξεπερνάει τα 5 με 6 ευρώ) |
Θαναση απο εμενα και τον RETRO ενα μεγαλο ευχαριστω:p:pγια την καλη σου διαθεση(χρωσταω ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ:D:Dμην το χασεις:sm7::sm7:)οποτε σε φερει ο δρομος στα μερη μου το τηλ ειναι στο προφιλ.......ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΟΥΤΟ;);)
|
Απόσπασμα:
Θανάση ευχαριστούμε πολύ εν αναμονή λογαριασμού κι εγώ......... |
Και εγώ περιμένω λογαριασμό για να καταθέσω τα χρήματα.Δεν είχα απαντήσει γιατί δεν είχα τι να πω οσον αφορά την έκπτωση που μας έκανε.Μάλλον δύσκολα θα καταφέρουμε κάτι παραπάνω οπότε ας ξεκινήσουμε.Με τα logo τι θα κάνουμε;;;Θα τυπώσουμε όλοι κάτι κοινό;;
|
Απόσπασμα:
γουσταρετε?:sm7: |
Απόσπασμα:
Kαι θα πληρωνουμε και μια μικρη συνδρομη για τα δικαιωματα χρησης του Logo!!! |
Απόσπασμα:
αν τισ υπογραψω θα δωσετε και κατι παραπανω!:D |
Θανάση εγώ βγαίνω εκτός να ´σαι καλά για τον κόπο σου.
|
Τι θα γίνει τελικά;;;Θα προχωρήσουμε στην παραγγελία;;;
|
1. black_hawk: A. Art. Bgs002 Inner left bag (next muffler), Art. Bgs003 Inner right bag, Art. Bgs001 Inner bag for topcase, Art. Bgs004 Pouch for the left bag Τιμη ολοκληρου του σετ: 130 euros
B. Art. Bgs006 Top right, Art. Bgs005 Top left. (Εξωτερικες τσαντες) Τιμη και των δυο μαζι 90 euros Συνολικo κοστος: 130+90=220 euros 2. evanslam:A. CASE IN ALU ADV black logos Tιμη:130 euros B. Badv 010 Top left + Badv 011 Top right, τιμη 2 τεμαχιων: 90 euros Συνολικο κοστος:130+90=220 euros 3. ntinopoulos: A. Art. Bgs006 Top right, Art. Bgs005 Top left. (Εξωτερικες τσαντες) Τιμη και των δυο μαζι 90 euros Δυο ζευγαρια! Συνολικο κοστος:90+90=180 euros 4. forester Α. CASE IN ALU ADV black logos Tιμη:130 euros B.Art. Badv011 Top right Art. Badv010 Top left Tιμη 2 τεμαχιων: 90 euros Συνολικo κοστος: =220 euros 5. jtnakos Α. Art. Badv008 Inner left bag ( next muffler), Art. Badv008/a Pouch for the left bag, Art. Badv009 Inner right bag , Art. Badv 007 Bag for Top Case Tιμη ολοκληρου του σετ:140 euros Συνολικo κοστος: =140 euros 6. sofo Α. Art. Badv008 Inner left bag ( next muffler), Art. Badv008/a Pouch for the left bag, Art. Badv009 Inner right bag , Art. Badv 007 Bag for Top Case Tιμη ολοκληρου του σετ:140 euros Β. Art. Badv011 Top right, Art. Badv010 Top left, Art. Badv0112 Top for top case. Τιμη ολοκληρου του σετ: 135 euros Συνολικο κοστος: 275 euros 7. Nondas A. Badv 010 Top left + Badv 011 Top right, τιμη 2 τεμαχιων: 90 euros Συνολικο κοστος: 90 euros 8. gsmaniac A. Art. Bgs006 Top right, Art. Bgs005 Top left. (Εξωτερικες τσαντες) Τιμη και των δυο μαζι 90 euros Συνολικo κοστος: 90 euros 9.ramiod Α. Art. Badv008 Inner left bag ( next muffler), Art. Badv008/a Pouch for the left bag, Art. Badv009 Inner right bag , Art. Badv 007 Bag for Top Case Tιμη ολοκληρου του σετ:140 euros Β. Art. Badv011 Top right, Art. Badv010 Top left, Art. Badv0112 Top for top case. Τιμη ολοκληρου του σετ: 135 euros Συνολικο κοστος: 275 euros 10.pattakos A. Art. Badv011 Top right, Art. Badv010 Top left, Art. Badv0112 Top for top case. Τιμη ολοκληρου του σετ: 135 euros Συνολικο κοστος: 135 euros 11.aleckan A. CASE IN ALU ADV yellow logos Tιμη:130 euros Συνολικο κοστος:130+90=130 euros 12. mrdaellis A. Art. Bgs002 Inner left bag (next muffler), Art. Bgs003 Inner right bag, Art. Bgs001 Inner bag for topcase, Art. Bgs004 Pouch for the left bag Τιμη ολοκληρου του σετ: 120 euros Συνολικο κοστος: 120 euros 13.TALON A. Art. Bgs002 Inner left bag (next muffler), Art. Bgs003 Inner right bag, Art. Bgs001 Inner bag for topcase, Art. Bgs004 Pouch for the left bag Συνολικο κοστος: 130 euros 14.RETROS Α. Art. Badv008 Inner left bag ( next muffler), Art. Badv008/a Pouch for the left bag, Art. Badv009 Inner right bag , Art. Badv 007 Bag for Top Case Tιμη ολοκληρου του σετ:140 euros 15.tattoopanther A. Art. Bgs002 Inner left bag (next muffler), Art. Bgs003 Inner right bag, Art. Bgs004 Pouch for the left bag Τιμη των τριων: 100 euros Συνολικο κοστος: 100 euros 16.SAMURAI Α. CASE IN ALU ADV red logos Tιμη:130 euros Συνολικο κοστος: 130 euros 17.lepanto A. Art. Bgs006 Top right, Art. Bgs005 Top left. (Εξωτερικες τσαντες) 90 euros Συνολικo κοστος: 90 euros 18.Sotos Α. CASE IN ALU ADV red logos Tιμη:130 euros Συνολικο κοστος: 130 euros 19.lempoi A. Art. Badv008 Inner left bag ( next muffler), Art. Badv008/a Pouch for the left bag, Art. Badv009 Inner right bag Τιμη: 105 euros B. Badv 010 Top left + Badv 011 Top right, τιμη 2 τεμαχιων: 90 euros Συνολικο κοστος: 195 euros 20... 2.910 euros, η συνολικη μας παραγγελια! (Kαπου μου ξεφευγει ενα 100ρικο, σε σχεση με τη λιστα που εστειλα εδω.. http://i298.photobucket.com/albums/m...esatika/-2.jpg ..αλλα θα το βρουμε..) Συνεχιζω.. |
..Απο τα 19 ατομα λοιπον που αρχικα δηλωσαν, ο μεν pattakos απεσυρε την παραγγελια του, οι δε mrdaellis- RETROS-SAMURAI-lepanto-Sotos-lempoi δεν ασχοληθηκαν..
Τουτεστιν, απο 19, εχουμε μεινει 12, οι εξης 1.black_hawk 2.evanslam 3.ntinopoulos 4.forester 5.jtnakos 6.sofo 7.Nontas 8.gsmaniac 9.ramiod 10.aleckan 11.TALON 12.tatoopanther ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ! μ'ενα "ΟΚ" στην παραπανω λιστα (οπως επεισης και τυχουσες αλλαγες στην παραγγελια και συνεχιζουμε! (Αντε, μεχρι αυριο βραδυ, μπας και θελησει να μπει και κανενας αλλος, ειτε απο τους ηδη παραγγειλαντες, ειτε καποιος αλλος..) ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αρα, η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ! εχει ως εξης, μεχρι τωρα: 1.black_hawk..... ΟΚ! 2.evanslam 3.ntinopoulos 4.forester 5.jtnakos....ΟΚ! 6.sofo 7.Nontas 8.gsmaniac 9.ramiod 10.aleckan 11.TALON 12.tatoopanther 13.RETROS... OK! Aντε και οι υπολοιποιοιοι!!!!:Χαμόγελο: |
Απόσπασμα:
|
Χιλια συγνωμη αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι θα γινει τελικα. Μεσα και εγω.
|
Αρα, η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ! εχει ως εξης, μεχρι τωρα:
1.black_hawk..... ΟΚ! 2.evanslam 3.ntinopoulos 4.forester 5.jtnakos....ΟΚ! 6.sofo 7.Nontas....OK! 8.gsmaniac...OK! 9.ramiod 10.aleckan 11.TALON 12.tatoopanther 13.RETROS... OK! 14.lempoi...OK! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
κι εγώ OK |
Και εγώ OK.
|
οκ!!!;)
|
Απόσπασμα:
|
Αρα, η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ! εχει ως εξης, μεχρι τωρα:
1.black_hawk..... ΟΚ! 2.evanslam 3.ntinopoulos...ΟΚ! 4.forester...ΟΚ! 5.jtnakos....ΟΚ! 6.sofo...ΟΚ! 7.Nontas....OK! 8.gsmaniac...OK! 9.ramiod 10.aleckan...ΟΚ! 11.TALON 12.tatoopanther 13.RETROS... OK! 14.lempoi...OK! |
Και εγω μεσα κανονικα.
Ζητω συγνωμη, το ειχα ξεχασει εντελως και δεν παρακολουθησα το θεμα λογω λιγοστου διαθεσιμου χρονου. |
και φυσικα ειμαι και εγω μέσα οκ οκ οκ οκ οκ
|
Προλαβαίνω και εγώ για ένα CASE IN ALU ADV με μαύρο αυτοκόλλητο?
|
Μηπως αν μαθει ο προμηθευτής οτι λογω μη ικανοποιητικής εκπτωσης που δινει, μερικοι αγοραστές αποχωρουν από το group buy, πιεστει καπως και σκεφτει να δωσει μεγαλυτερο ποσοστό... ?
Λεω εγω τωρα. Δεν κανω υποδειξη, μια ιδεα ριχνω στο τραπεζι. |
Απόσπασμα:
Η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ! εχει ως εξης, μεχρι τωρα: 1.black_hawk..... ΟΚ! 2.evanslam 3.ntinopoulos...ΟΚ! 4.forester...ΟΚ! 5.jtnakos....ΟΚ! 6.sofo...ΟΚ! 7.Nontas....OK! 8.gsmaniac...OK! 9.ramiod... ΟΚ! 10.aleckan...ΟΚ! 11.TALON 12.tatoopanther 13.RETROS... OK! 14.lempoi...OK! 15.Sotos... ΟΚ! 16.Mits70..ΟΚ! |
Η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ! εχει ως εξης, μεχρι τωρα:
1.black_hawk..... ΟΚ! 2.evanslam 3.ntinopoulos...ΟΚ! 4.forester...ΟΚ! 5.jtnakos....ΟΚ! 6.sofo...ΟΚ! 7.Nontas....OK! 8.gsmaniac...OK! 9.ramiod... ΟΚ! 10.aleckan...ΟΚ! 11.TALON 12.tatoopanther OK..,., 13.RETROS... OK! 14.lempoi...OK! 15.Sotos... ΟΚ! 16.Mits70..ΟΚ![/QUOTE] |
Απόσπασμα:
και εγώ μέσα! |
Απόσπασμα:
1.black_hawk..... ΟΚ! 2.evanslam 3.ntinopoulos...ΟΚ! 4.forester...ΟΚ! 5.jtnakos....ΟΚ! 6.sofo...ΟΚ! 7.Nontas....OK! 8.gsmaniac...OK! 9.ramiod... ΟΚ! 10.aleckan...ΟΚ! 11.TALON...ΟΚ! 12.tatoopanther 13.RETROS... OK! 14.lempoi...OK! 15.Sotos... ΟΚ! 16.Mits70..ΟΚ! ;) |
Απόσπασμα:
Και εγώ ένα ιδιό,αλλά να ρωτήσω ξάνα γιατι δεν το παρακολούθησα καλά το θέμα,αυτό μπαίνει και κουμπώνει εσωτερικά από το δεξί κάγκελο του ADV ανεξάρτητα αν φοράς βαλίτσα,φοριέται δηλαδή και μόνο του.Με ενδιαφέρει να μπαίνει σκέτο,χωρίς βαλίτσα.Αν ναι μεσά ίδιο με του Mits ;) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!