![]() |
Απάντηση: To ρήμαξα το χέρι μου...
Στράτο αν βάλεις και ένα σήμα BMW στην άρθρωση, ίδιο μαμίσιο ανταλλακτικό κάνει. :)
Και πάλι σιδερένιος ρε φίλε. Ή τιτάνιος :D, όπως θες. |
περαστικά φίλε Στράτο
ο καιρος θα περασει γρηγορα...σιδερενιος και με το αξεσουαρ!!!!:D η χοντρή θα σε περιμένει...τρελό αγόρι!!!;) |
φιλε μου περαστικα και συντομα να επανελθεις!!
|
Αύριο αν τα καταφέρω θα πάω στον καφέ με αυτοκίνητο.Ευχαρίστως να σε πάρω μαζί μια και είμαστε και γείτονες.
|
Ωραίο σύστημα; Είναι υδραυλικό;
Robocop και σωστή παρατήρηση να μπει σηματάκι BMW πάραυτα. Άντε περαστικά. |
Απόσπασμα:
Περαστικά σου Στράτο και πάλι οπλίσου με δύναμη και υπομονή και όλα θα πάνε καλά . :) :) ;) ;) |
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟ. Ανασυνταξη δυναμεων τωρα με τους χαρτες αγκαλια για αναπληρωση χιλιομετρων και σιγα-σιγα καμια βολτα διπλος με τα τρελα αγορια για να παρεις το αερα σου.
|
Πωωω ρε Στράτο τώρα το είδα!!!!
Περαστικά ρε φίλε!! Ξενέρωσα.... |
Στρατο τωρα το ειδα το θεμα. Φιλε σου ευχομαι γρηγορα να γινεις καλα και αυτο να ειναι το τελευταιο κακο που σε βρισκει. Και παλι περαστικα σου.
|
Φιλαράκι σιδερένιος !!!!!!! ΟΟΟΟΟΟΛΑ καλά θα πάνε !!! Εδώ είμαστε... :):) |
Σιδερένιος και γρήγορα. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά που λέει κ ο Κωστής.
|
Περαστικα φιλε! |
Περαστικα και κουραγιο
|
Στράτο περαστικά και σιδερένιος .
Χωρίς καμία υποχρέωση μπορώ προσωρινά να πάρω την θέση σου στα Τρελα αγόρια ... Σκέψου το.;) |
Περαστικά φίλε. Πάντως μου λύθηκε και μια απορία γιατί τα μεγάλα bmw ενω τα βλέπω στο διπλό stand έχουν ανοιχτό και το μονό. Και μην σου πω πως μου έρχεται και να τους το κλείσω γιατί νομίζω πως το ξέχασαν...
Περαστικά και πάλι. |
Να πάει καλά η ανάρρωση Στρατο και γρήγορα να το σηκώνεις στον αέρα το θηρίο με το νέο βιονικό χέρι !!!!Περαστικά να ναι
Κώστας |
Περαστικά φίλε μου, εύχομαι να μην είναι σοβαρό και να είσαι πάλι σύντομα στην μηχανή!
|
Φίλε μου γρήγορα σιδερένιος και χωρίς τον "εξοπλισμό" στο χέρι!
|
Σας ευχαριστώ παιδιά, ήδη πέρασαν οι πρώτες 9 μέρες, η τομή έχει σχεδόν κλείσει και την άλλη Τρίτη θα μου αφαιρέσουν τα ράμματα. Πηγαίνουν όλα καλά :)
|
Απόσπασμα:
Μπράβο τρελέ αγόραρε !!! :) Με το καλό να επανέλθεις πλήρως φίλε !!! :cool: |
Απόσπασμα:
Σιδερένιος και δυνατότερος! Με το καλό η πλήρη αποκατάσταση. |
Απόσπασμα:
|
Άλλο ένα βηματάκι μπροστά, τα ράμματα αφαιρέθηκαν :)
http://img850.imageshack.us/img850/1...mnostiches.jpg |
Για άλλη μία φορά περαστικά Στράτο, τα δύσκολα περνάνε αλλά έχεις δουλίτσα από την στιγμή που θα βγάλεις τον νάρθηκα....
Υπομονή και επιμονή θέλει προπάντων υπομονή από ένα σημείο και μετά..;) |
Στρατούλη κουραγιο βρε, ολα καλα θα πάνε:)
|
Στράτο μη μασάς φιλαράκι όλα μια χαρά θα πάνε.. :):)
|
Απόσπασμα:
|
Άλλο ένα βήμα για την αποκατάσταση του τραυματισμού σου Στράτο να έχεις υπομονή και θέληση και όλα θα πάνε καλά . ;) ;) :) |
Φίλε Στράτο περαστικά και πάλι!Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα:(Υπομονή και κουράγιο!;)
|
Χθες ήρθε σπίτι μου, ο φιλαράκος μου Κώστας, να μου πάει μια βόλτα τη χοντρή μου, μετά από 22 ημέρες ακινησίας, να ξεμουδιάσουν λίγο τα λάδια της :). Αχ, πόσο ζήλεψα... :o
http://img69.imageshack.us/img69/192...asatstrats.jpg |
Απόσπασμα:
|
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ
ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΓΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΔΕΡΦΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ:cool::o;):) |
Απόσπασμα:
|
Στράτο μου, πίστεψε με αυτά δεν είναι τίποτα. Είναι σπαστικό το ξέρω, θέλει υπομονή, αλλά περνάει. Χρόνια με τη γυμναστική έχω τραβήξει πολλά... Πριν 2 χρόνια λίγες μέρες πριν από μεγάλο ταξίδι (στο Περού), νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο με cpk 12500 (!!!!), λόγω βαριάς γυμναστικής... Στα πρόθυρα της ραβδομυόλυσης... Τεσπά... Αυτά φτιάχνουν. Υπομονή και περαστικά φιλαράκι!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Άσε Στράτο μου... Λαλακίες... Τ' αντερά μου έπερνα. Αλλά βασικά την είχα δει ότι εάν δεν πονάω πολύ τότε δεν κάνω καλή γυμναστική... (no pain, no gain). Bullshit που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί... |
Αντε φιλε Στράτο προχωράει η αποκατάσταση . Σύντομα γερός και ζωηρός με την χοντρή !!!!:sm7::sm7::sm7:
|
Στρατή, keep going brother !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
:sm8:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:44. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!