![]() |
Απάντηση: Μεταξυ των γιορτων χωμα
Καλα να περασετε φευγω για Κορινθο ,μπορει να σας πετυχω Αττικη οδο στο γνωστο στεκι...;):)
|
καλα να περασετε παιδες!!!!!
|
Παιδιά να περάσετε καλά, σας ζηλεύω :sm2:
Υ.Γ Περιμένουμε βίντεο και φώτο |
Πατηστε καμια λασπιτσα και για μενα που με πηρε ο υπνος :yz κι εμεινα πισω ... :sm7:
Του χρονου με το καλο :sm7: Ντανυ, την επομενη φορα θα ερθω απ' το βραδυ σπιτι σου, να κοιμηθω στο γκαραζ ... :sm7: |
ολα καλα παιδες...
εκτος απο μια ατυχια που χτυπησε την πορτα του Γιωργου (wolverine)...αλλα ευτυχως χωρις ζημια σωματικη,αλλα δυστηχως το σπασμενο καπακι του μποξερ τον αναγκασε να βγει οφ...και τον Στρατη να του κανει παρεα για την επιστροφη(ετσι πρεπει να ναι οι φιλοι-ευγε παιδες) κατα τ'αλλα η βολτα οπως συνηθως απιστευτα καλη.. η παρεα σουπερ δυνατη... ερχεται το υλικο.. ενα για αρχη /////////////////////// http://youtu.be/biCJeZuRR7I ////////////////////// |
Απόσπασμα:
καταπληκτικό βιντεακι....κανονικα ινδιανικο:D αναμενωμε κ τα επομενα |
yns likes!
:sm8: Περιμένω και τα άλλα! |
Η βολτα πηγε μια χαρα, αν εξαιρεσουμε βεβαια την ατυχια του Γιωργου. Δυστυχως το ατυχημα συνεβη γιατι ο αριστερος του καθρεπτης χαλαρωσε και πηγε και σφηνωσε μεταξυ ζελατινας και βασης gps!!!
Ετσι του φρακαρε το τιμονι μ αποτελεσμα να μην μπορει να ελεγχξει την μηχανη. Ο αριστερος κυλινδρος βρηκε σε μια πετρα και τα καπακι διαλυθηκε. Ευτυχως ο Δαναος ειχε μια "καποτα" και εστω και προχειρα βγηκαμε σε ασφαλτο. Συνεχισαμε οι 8 απο τους 10, πηγαμε προς Ψαθα και μετα απο Αλεποχωρι ανεβηκαμε στο Διασελο και στη συνεχεια καταληξαμε στο υψος των Αγ.Θεοδωρων. Εκει Δαναος, Δημητρης και Παυλος αποχωρησαν και μειναμε εγω ο nibo, ο Μανος και ο Θοδωρης. Ο Νικος μας πηγε απο κατι διαδρομες που γινονται στο trailride και συνεχεια ο Μανος αποχωρησε απο Κινετα. Μειναμε εγω ο Νικος και ο Θοδωρης και κανοντας την ιδια επιστροφη απο Ψαθα καταληξαμε Τιταν και μεσω του αγωγου γυρισαμε πισω απο Φυλη. Ηταν μια υπεροχη βολτα, αν και θα ηθελα να ειχε περισσοτερη λασπη. Τα Γερανεια ομως αν δεν εχει βρεξει την προηγουμενη μερα παρα πολυ, δεν κρατανε λασπη. Το μαθημα απο το σημερινο ατυχημα ειναι ενα: Οταν κανουμε χωμα βγαζουμε οσα περισσοτερα και περιτα αξεσουαρ μπορουμε απο την μηχανη. Η ζημια απ οτι μου ειπε ο Στρατης ειναι περιπου 500-550ευρω!!!!! Κριμα δυστυχως, αλλα τι να κανεις; Συμβαινουν αυτα. Ευχαριστω πολυ ολους για την βολτα και συντομα να ερθει και η επομενη. Καλη ξεκουραση σε ολους. |
και συνεχιζουμε με ενα γρηγορο κομματι στο οποιο ετυχε και η αναποδια στον Γιωργο ευτυχως χωρις τραυματισμο.
|
Άτυχη στιγμή το ευτύχημα είναι ότι δεν χτύπησε . :cool: :cool: |
500 ευρω το καπακι...οχι
θα κτυπησε κ αλλα πραγματα... μηπως στην τελική δεν ειμαστε για εντουραδες με 20.000 ευρα μηχανες... κ με ενα 250-300 κυβικα την ιδια ευχαριστηση δεν θα λαβαίναμε ???:o |
|
Απόσπασμα:
Ο καθε ενας κανει το κεφι του με ο,τι μηχανη γουσταρει. Ας το αφησουμε αυτο το θεμα και ας επικεντρωθουμε στην βολτα καθ αυτην. Και 500ευρω δεν ειναι το καπακι μονο. Βρηκε και αλλα πραγματα. Νομιζω ηλεκτρονικη και κατι αλλο. 250ευρω μονο εχει το καπακι!!! Αλλα ας αφησουμε αυτη την κουβεντα καλυτερα. |
Μπραβο παιδια αντε και στην επομενη να τα καταφερουμε και τα παιδια που λειπαμε...
|
Απόσπασμα:
πάντως μετα την προετοιμασια της μηχανης μου για χωμα κλπ εξακολουθει να με βασανιζει αυτη η σκέψη κ η αναφορα σας η σημερινη μου την εβγαλε στην επιφανεια...:D όμως δεν θα κάνω περαιτερω σχολιο επ'αυτού γιατι όπως το είπες δεν βγαζει πουθενα αυτη η κουβέντα:o Στην τελικη εχει πολυ κ@λβα να ανοιγεις γκαζι με πανω απο χιλια κυβικά:D Καλή χρονιά κ ελπίζω να ανταμώσουμε στην "χωματινη Αργολίδα" μόλις λιωσουν τα χιονια στα ορεινά;) |
Απόσπασμα:
Κοιτα, η ζημια μπορει να ερθει απο το πουθενα. Και με λιγα χιλιομετρα και με πολλα. Ο καθρεπτης σφηνωσε στην ζελατινα και μαγκωσε το τιμονι. Τι να πεις; Γκαντεμια. Αν η μηχανη ειχε τα προστατευτικα σκαφακια της μαμας ή της τουρατεκ θα προστατευοτανε. Αλλα και παλι δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχει. Απλα οι εποχες ειναι δυσκολες για βλαβες ειτε εχεις μεγαλη μηχανη ειτε ενα μικρο. Μη φοβασαι να βαλεις την μηχανη στο χωμα. Απλα πρεπει να προσεχουμε πλεον παρα πολυ. Αντε και στην επομενη λεμε...! :):) |
Απόσπασμα:
Άντε και στην επόμενη και όπου να 'ναι!!! Τρέχανε τα σάλια μου σήμερα λέμεεε... |
|
ωραια βολτουλα η σημερινη
μας εκανε καλοκαιρινη μερα μες στον χειμωνα, και το τερεν ιδανικο.. βρεγμενο ισα να μην σηκωνει σκονη χαρηκα που γνωρισα και κανα δυο παιδια που δεν τα ηξερα Στην επιστροφη οσοι γυρισαμε απο χωμα φτασαμε στην Αθηνα το σουρουπο.. χορτασαμε χωματακι σημερα! Μοναδικη ατυχια το χτυπημα της μπεμπας του Γιωργου, αλλα ο wolverine δεν μασαει! wolverine και sliv.. φιλαρακια μπορει να χασατε την σημερινη.. αλλα η επομενη χωματινη θα ειναι παρεα, και για παρτυ σας! |
Η βόλτα ήταν από όλες τις απόψεις παρά πολύ καλή , η παρέα , ο καιρός , το τερέν ο ρυθμός όλα….!!!! Ακόμα και μετα την ατυχία του Γιώργου …. Ήπιαμε ένα ωραίο καφεδάκι στην εκκλησούλα μέσα στην φύση….. περιμένοντας την οδική …και μετά από την στενοχώρια μας …. τσακίσαμε και δυο πιτογυρα ο καθένας και ήρθαμε στα ισα μας …..!!!!:D:D:D
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο στον Ηλία την «σκούπα μας» που έτρεξε αμέσως να βοηθήσει … σε όλα τα παιδιά για την συμπαράσταση και φυσικά στο Νταννυ … που πραγματικά χωρίς την «######» του κυλίνδρου θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα να βγάλουμε τη μηχανή στη άσφαλτο. Επειδή μου αρέσει να παίρνω τα πράγματα πάντα θετικά και με χιούμορ…. όπως και ο Γιώργος… – είμαστε κολλητοί από το σχολείο - σήμερα με αυτή την αναποδιά μάθαμε αρκετά : 1. Η μηχανή μπορεί να πέσει ανά πασά στιγμή …..( καλό ε?):p:p:p 2. Στο χώμα πρέπει να βγάζουμε τους καθρέφτες…( τα έλεγε ο Νταννυ……!!!! ..ok απο δω και στο εξης θα τους βγαζω...;):p;);).) 3. Τα προστατευτικά στους κυλίνδρους είναι απαραίτητα !!!!! ( το GS του Γιώργου δεν είχε… ) 4. Οι χωμάτινες βόλτες από όλες τις απόψεις είναι μια πάρα πολύ όμορφη δραστηριότητα , με εμπειρίες , αδρεναλίνη ,όμορφα τοπία , τεχνική …καλή παρέα ….ατυχίες υπάρχουν παντού …. μαθαίνεις από αυτές … κρατάς τα ωραία ……και συνεχίζεις ….. . τόσο απλά..!!! ;);) Υ.Γ Την πιο επιτυχημένη ατάκα… ever………. την είπε ο Ηλίας …. “να γιατί boxer” …..έκλαψα ...........:sm7::sm7: …γιατί ένα τέταρτο πριν έτρωγε καζούρα για το ΚΤΜ του … ότι και καλά χαλάει συνεχεία…..:sm7::sm7: |
Μπράβο σας παιδιά για την βόλτα!
Wolverine να είναι το τελευταίο φίλε! |
Πραγματικα παιδια ολα εδειχναν πως θα καναμε μια πολυ ωραια βολτα δυστηχως για μενα εκει που ειχα ζεσταθει και εδινα τα γκαζια στη 'μπεμπουλα' ξεβηδωθηκε ο καθρεφτης μαγκωσε στη ζελατινα οπως σωστα γραφει ο emix και ειχα την πτωση:yzτο πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν πως δεν ηθελα να ειμαι η αιτια για καποιους να χασουν τη βολτα...τσπ ο ατυχος ηταν φυσικα ο sliv...δεν πειραζει αλλωστε για αυτο ειναι οι φιλοι! περιμενω πως κ πως την επομενη βολτα και φυσικα με την 'μπεμπα' αν ηθελα αλλο μοτο θα ερχομουν με αλλο μοτο;)! τελος καλο ολα καλα! οσο για τα 500:yz:yz:yzμεσ'το παιχνιδι ειναι! ευχαριστω τον emix τον dany τον nibo τον serial και ολη την παρεα για το ενδιαφερον που δειξανε. α! και φυσικα τον sliv που οταν του ειπα πως θα τον κερασω τα 2πιτα εφαγε τον απακο:sm7::sm7::sm7:
|
Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία εντουροβόλτα, σας ζηλεύω (με την καλή έννοια):sm8:
Υ.Γ Φίλε Γίωργο (wolverine) εσύ να είσαι καλά, τα σίδερα φτιάχνονται. |
και τα δυο τελευταια απο εμε..
αντε και καλη πρωτοχρονια παιδες.... ο νεος χρονος να μας βρει υγιεις και στα...βουνα:sm7: |
Καλημέρα σε όλους
Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι χάρηκα που σας γνώρισα απο κοντά όλους (γιατί απο μακριά σας παρακολουθώ λόγω φόρουμ) και διαπιστώνω ότι είστε μια σούπερ εντουροπαρέα. Μετα απο πολύ καιρό για μένα το χώμα ήταν το καλύτερο δώρο για τις γιορτές (ας είναι καλά ο Πέτρος για την μηχανή)! Ελπίζω να αποκτήσω γρήγορά πάλι δική μου για να την φροντίζω και να της πιώ το άιμα (αυτά είναι αμφίδρομα). Οσο για την ατυχία του Γώργου αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες χωμάτινες οικογένειες. Χαίρομαι που ο Γιώργος το βλέπει απο την θετική πλευρά για τί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την μηχανή χώμα και μετά να στεναχωριέσαι. Υ.Γ.1 Να σημειώσω ότι στον boxer έσπασε το καπάκι του κυλίνδρου και με το προφυλακτικό του Δαναού έκανε και 2 χλμ ( και θα μπορούσε και περισσότερα) για να βγεί στον κεντρικό δρόμο. Αν συνέβαινε στο ΚΤΜ το ίδιο ΤΕΛΟΣ! Αυτό για να μην κατηγορούμε τον boxer. Και μην μου πείτε ότι δεν θα συνέβαινε στο ΚΤΜ γιατί αμα είναι να σου τύχει θα σου τύχει ότι μηχανή και αν έχεις. Να σημειωθεί ότι είμαι τρελός φαν του ΚΤΜ Adventure. Υ.Γ.2 Χάρηκα που είδα παλιούς γνωστούς απο καλές εποχές (Emix) να είσαι καλά Ηλία. Για τον Δαναό δεν θα πω τίποτα γιατί είναι ο εντουροαδερφός μου και τα λόγια είναι περιτά!!! |
Πολυ ωραιες διαδρομες και ομορφο βιντεο....:)
|
Απόσπασμα:
Επισης να τονισω οτι ειχε ερθει και με νεο καπελακι! :):) Sent from my E10i |
Όλα θα ήταν (για άλλη μια φορά) σούπερ χτες, αν δεν είχε την απίστευτη γκαντεμιά ο Γιώργος που μας ξενέρωσε όλους. Ευτυχώς βέβαια, ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα, αλλά η αναποδιά αυτή μας στέρησε την παρέα τόσο του ίδιου όσο και του Στρατή που έμεινε πίσω για παρέα στον Γιώργο (ή μήπως είχε μυριστεί τα κερασμένα πιτόγυρα? χμ.... θέλει ψάξιμο!). Αφού αυτή η βόλτα οργανώθηκε από τον Ηλία επειδή είχε "σκάσει" που έχασε την προηγούμενη στο Καντήλι, ας κανονίσουμε κι άλλη σύντομα για τον Γιώργο και τον Στρατή που έχασαν αυτή (και μαζί να επωφεληθούμε και οι υπόλοιποι για άλλη μία βόλτα ;) ).
Ευχαριστώ τον Ηλία για την πρωτοβουλία της βόλτας και για τα λοιπά τρεχάματα της οργάνωσης, τον Δαναό που πάλι ήταν άψογος, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν για την πολύ ωραία παρέα. Να είμαστε όλοι πάντα καλά για να τα ξαναπούμε. |
Απόσπασμα:
Τα ΚΤΜ δεν σπανε δεν χαλανε λεμεεε!!! :):):):) Παντως να πω απλα οτι εμενα μου ειχε τρυπησει το καπακι απο πτωση ακινητος επειδη το ποδοφρενο πιεστηκε προς τα μεσα.Η λυση στα ΚΤΜ ειναι να κουβαλας 2ο καπακι μαζι σου. Αλλα παιδια τωρα τι να λεμε; Το θεμα ειναι να μην σου τυχει και χαλασει η βολτα πρωτα απ ολα. Δημητρη χαρηκα πολυ που σε ξανα ειδα και θυμηθηκαμε τις παλιες εποχες. Και φυσικα και τον Δαναο που βοηθησε τα μεγιστα για την βολτα. Επισης να πω και ενα μεγαλο μπραβο και στον Μανο με το βαραντερο. Οταν μειναμε τεσσερις ο Νικος μας πηγε για 100 μετρα σ ενα μονοπατι σχετικα δυσκολο,αλλα ο Μανος δε μασησε.Πραγματικα θελει θαρρος να μπορεις να βαλεις 260κιλα μηχανη σε τετοια μερη Sent from my E10i |
Μπράβο παιδιά όλα μέσα στο προγραμμα είναι για αυτο και δεν βγαίνουμε ποτέ μόνοι βόλτα! Παρένθεση τα ΚΤΜ δεν σπάνε χαλάνε απλά που και που , βασικά απλά κάνουν τσαλιμακια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχΧαχαχα. Άντε και στην επομενη
|
Μπράβο μάγκες !!!
Τέτοιες ωραίες βόλτες μέσα στον χειμώνα δεν πρέπει να χάνονται. |
Ααα,να πω απλα και ας το εχουν υποψιν τους οι διαχειριστες,οτι με αφορμη το χθεσινο ατυχημα,τεθηκε το ερωτημα μιας πιθανης ομαδικης αγορας γι αυτα τα προστατευτικα πλαστικα καπακια των κυλινδρων,τις "καποτες" δηλαδη.Μηπως θα πρεπει να γινει μια τετοια κινηση;Γιατι αυτο μπορει να συμβει και στην ασφαλτο.
Sent from my E10i |
Αυτό ήθελα να ρωτήσω. Τι είναι αυτά τα προστατευτικά των κυλίνδρων; Υπάρχει κάποια φωτογραφία να τα δούμε;
|
Απόσπασμα:
Προστατευτικά κυλίνδρων Boxer-Design BMW R 1200 GS -09 by: Boxer-Design - MotoRAID αν και αυτη ειναι μια απο ολες τις λυσεις....υπαρχουν κι αλλες,ψαξιμο θελει. |
Πολλά μπράβο στην χωμάτινη παρέα !!!! :)
|
Απόσπασμα:
Παύλο, αν κατάλαβα καλά δεν ρωτάει για τα προστατευτικά των κυλίνδρων ο Goulas, αλλά για το "καπάκι" που αντικαθιστά το σπασμένο, δηλαδή αυτό που είχε ο Δαναός. Δεν ξέρω που μπορεί να το βρει κανείς αυτό. Αν ξέρει κάποιος άλλος ας βοηθήσει. |
α τωρα καταλαβα...
την .. καποτα. καπου το χα δει σε καποιο site... ο Δαναος ειναι ο πλεον καταλληλος να απαντησει λοιπον...νομιζω το φερε απεξω. παντως ο Γιωργος δεν ειχε καν μεταλλικα προστατευτικα πανω στο καπακι... ετσι οπως το ειδα πιστευω με τα προστατευτικα παιζει και να γλιτωνε το σπασιμο. |
ευχαριστώ για τη παρέα τα παιδιά όλα !!!
ο Γιώργος δεν 'επαθε τίποτα και αυτό έχει σημασία εγώ απο χθές ψήνομαι στο πυρετό και τώρα που γράφω εχώ 39 :( ωραία διαδρομή ωραία παρέα, και του χρόνου :D |
Περαστικα Μανο..:)
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:00. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!