![]() |
Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
... K1200 ... ADVENTURE!! :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κορακια βλεπω.. Περιμενουν να παθεις ....λαστιχο:p |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Επίσης ένα Netbook και ένας αχρησιμοποίητος μεγάλος σάκος της BMW που έχω, είναι στην διάθεσή σου αν τα χρειαστείς... Όλα να σου έρθουν όπως τα θέλεις ταξιδιώτη, και να ξέρεις ότι σε αυτό σου το ταξίδι μόνος θα είσαι μόνο πάνω στο "Κ"....;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μπράβο σου Σταύρο για την στήριξη σου με αυτά που προσφέρεις σε αυτό το ταξίδι του Πάνου. :sm5::sm4: |
Απόσπασμα:
Φίλε μου Σταύρο, δεν βρίσκω λέξεις, δεν ξέρω τι να πω!!! Πραγματικά το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο. Αυτή η κίνηση σου είναι ανεκτίμητης αξίας για μένα. Αυτά που μου προσφέρεις είναι 100% χρήσιμα για μένα και θα τα τιμήσω δεόντως… να είσαι πάντα καλά φίλε και να σου πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις στην ζωή σου. Θα τα πούμε και από κοντά.. με ανθρώπους σαν εσένα σίγουρα δεν θα νιώσω μόνος.. :):):) |
Απόσπασμα:
|
για τον κολλητο μου ενα πληρες φαρμακειο...;)
|
Μπραβο στον Σταυρο και Ντινο....ομορφες κινησεις για τον ταξιδευτη μας...!!!!
Μπραβο και παλι μπραβο παιδες...!!! |
Απόσπασμα:
|
Πανο, να υποθεσω οτι αυτα τα εχεις ξεκοκκαλισει,ε? ;)
Αθήνα – Τόκυο, 1ο μέρος - Ρωσία - Σιβηρία Αθήνα – Τόκυο, 2ο μέρος, Σιβηρία - Μογγολία Αθήνα – Τόκυο, 3ο μέρος, Σιβηρία – Ιαπωνία |
Mε ολο το σεβασμο Πανο θα ηθελα να σου προσφερω και εγω λιγο πριν ξεκινησει το ταξιδι σου 100€ για τις πρωτες βενζινες σου;).
|
Απόσπασμα:
Μετά τους frits & nordkapp, (Σταύρο & Βαγγέλη), θα ήθελα να μου επιτρέψεις να κλείσω το ξενοδοχείο της πρώτης διανυκτέρευσης. Δυστυχώς ξεκινάς Κυριακή, αν ήταν Σάββατο, θα κάναμε παρέα και τα χιλιόμετρα μέχρι τα σύνορα, για ξεπροβόδισμα :) |
Απόσπασμα:
Η 2η διανυκτέρευση από μένα....:) |
Και απο εμένα μια διανυκτέρευση....;)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
το MONGOLIA RESORT AND SPA σε περιμενει!:D;) |
:sm7::sm7::sm7:
|
Πάνο, να μιλήσουμε για τα ξενοδοχεία σου στην Ιαπωνία που είναι (μάλλον) και τα πιο ακριβά να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε
και πόσες διανυκτερεύσεις μπορώ να σου καλύψω!!! (Σταύρο ευχαριστούμε για την "παρακίνηση") |
Η συγκίνηση μεγάλη, από γνωστούς και φίλους, αλλά και από ανθρώπους που έχουμε πει ένα για, με πιάνετε αδιάβαστο πραγματικά δεν έχω λόγια… αυτό που με συγκινεί απίστευτα είναι το πώς με αγκάλιασε αυτή η μεγάλη παρέα του GS FORUM. Θυμάμαι την πρώτη επαφή που δεν ήξερα κανέναν και γνώρισα τους πρώτους φίλους σε μια βόλτα. Μετά από αυτό βόλτες πολλές συναντήσεις, γέλιο, δυνατές φιλίες, αλλά και πολύ φαί βρε αδελφέ μου χάχα.. τώρα απλά ξέρω ότι σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, υπάρχει ένας φίλος που άμα πω έρχομαι θα με περιμένει με χαρά να τα πούμε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…..
|
;);););)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
;):) |
Απόσπασμα:
Θα ήθελα και εγώ από την μεριά μου να σου προσφέρω άλλη μία διανυκτέρευση με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σου !!!Σου εύχομαι και από εδώ να έχεις ένα όμορφο ταξίδι και να ξέρεις ότι παρέα σου νοερά θα είναι όλο το GS FORUM !!! :) |
Δεν ξέρω τι φωτογραφικό υλικό θα σου δώσει ο Σταυρής, πάντως εγώ μπορώ να σου διαθέσω για το ταξίδι σου την κάμερα κράνους μου Contour HD με 20-25GB μνήμες!! :)
Και επιπλέον θα τσοντάρω 50€ για την πρώτη αλλαγή ελαστικών σου!!! :) Εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε!!! Για Ιαπωνία μπορώ να σου πω αρκετά (κυρίως για Tokyo, Nagoya, Yokohama που έχω επισκεφθεί)! ;) Αυτά τα ολίγα από εμένα !! CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑΞΙΔΙ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
|
Ξέρουμε τι κόστος μπορεί να έχει ανά κατηγορία εξόδων αυτό το εγχείρημα?
|
Από εμένα τον Φαίδωνα αλλά και την εταιρία ΦΑΙΔΩΝ Κ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΠΕ
θα έχεις φίλε Παναγιώτη, οτι χρειαστείς για την προετοιμασία της μηχανής σου ΔΩΡΕΑΝ !!! Όλα προσφορά από εμένα!!!!!!!!!!!!!!! Να γιατί GSFORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sm2::sm2::sm2: |
Φανταζομαι ότι παει για ολικο gsforum support.....:D :)....
|
ναι
|
Απόσπασμα:
Ας δούμε λεπτομερώς τις ανάγκες του Πάνου και το συζητάμε σε εξειδικευμένη βάση ! ;) |
μεσα διαθεσιμος παντα
|
Είμαστε μαζί σου αδερφέ σε οτι και να χρειαστείς;););););)
|
φιλε πανο πρωτα πολλα γερος να εισαι να πραγματοποιησεις τον στοχο που εβαλες.σιγουρα ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.ελπιζω ολα να πανε βολικα και να μην σε δυσκολεψη τιποτα.σαν μια μικρη βοηθεια λεω να σου καλυψω και εγω μια διανυκτερευση για τον σκοπο που εχεις βαλει.λιθαρακι λιθαρακι και με λιγο υπομονη πιστευω να γινει αυτο που ελπιζεις δινοντας χαρα και σε εμας που προπαντων ειμαστε φιλοι σου.Καλο κουραγιο κανεμας υπερηφανους και οτι και να γινει να ξερεις οτι το παν δεν ειναι ο τελικος προορισμος αλλα το ταξειδη που εχεις μπροστα σου.Χαιρομαι που εχω τετοιους φιλους {με βαμμενα μαλλια..........:sm7::sm7::sm7:}
|
Απόσπασμα:
ΕΞΟΔΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Διανυκτέρευση: 55 νύχτες επί μέσο όρο 40 ευρώ = 2.200 Φαγητό: 60 μέρες επί μέσο όρο 15 ευρώ = 900 Βενζίνες: 27.000χιλ περίπου. Επί 6λιτ ανά 100χιλ μέσο όρο επί 1,20ευρω λιτ = 2.000 Καράβια: Βλαδιβοστόκ-Ιαπωνία και Αζερμπαϊτζάν-Τουρκμενιστάν + Βενετία-Ελλάδα = 2.500 στο περίπου… Χαρτιά – Διαδικαστικά: 1000 ευρώ χοντρικά + το πολύπτυχο από ΕΛΠΑ (εγγύηση) 3.000 που επιστρέφοντας θα τα πάρω πίσω. Απρόοπτα: 60 μέρες όλο και κάτι μπορεί να συμβεί = 1000 ΜΗΧΑΝΗ Δυο ζευγάρια λάστιχα = 600 Φρένα (τακάκια) = 150 ΣΥΝΟΛΟ = 10.850 χωρίς τα 3.000 της ΕΛΠΑ |
Πανο καποιες πληροφοριες.Μπορεις να δεις και τη μεταφραση στο google.
Travel, Moscow - Siberia - Vladivostok road. Eνα forum με χρηστες που ενδιαφερονται να κανουν το ταξιδι ή το εχουν κανει! http://www.horizonsunlimited.com/hub...oad-bike-50685 http://www.horizonsunlimited.com/hub...to-chita-27269 |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πω..Πω..Πω.. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε… Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι μόνος σε αυτό το ταξίδι. Θα έχω εσάς, τα φιλαράκια, που προσφέρουν αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, και με βοηθούν να κατακτήσω το όνειρο μου…:):):) Επειδή θα θέλω παρέα στο ταξίδι μου τα ονόματα σας θα είναι γραμμένα στην βαλίτσα μου…;);) Ευτυχη ετοιμάσου για συνάντηση και βγάλε κοστολόγιο.. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:50. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!