![]() |
Απάντηση: Το GS Forum πάει στην Ιαπωνία !!!
Σταύρο....:re26:
|
[QUOTE=siraxanz;709219]Σταύρο....:re26:[/QUOTE
τα ομοια...:re26: |
Απόσπασμα:
(Έχω την πιο παλιά. Πάνο καλές λήψεις. Σταυράκο respect) |
Απόσπασμα:
:re26: :re25: |
Απόσπασμα:
:ye30::ye30: |
:ye02::ye02::re26::re26::ye02::ye02::ye33: Μπράβο Σταύρο και Ξανθή για να μην την ξεχνάμε και την κοπέλα μας (ένας κουμπαράς είναι αυτός ):ye33: Τώρα για τον Φαίδωνα νομίζω πως θα πάνε όλα καλά εκτός άν πράγματι συμβαίνη κάτι σοβαρό που δεν το ξέρουμε . Άν κρίνω από την φωτογραφία της σέλας μάλλον που προσπαθεί να αναστήση κάποιο πεθαμένο είδομεν ....κοντός ψαλμός αλληλούια |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Σταύρος....
Ο αφανής ήρωας πίσω από το ταξίδι.. http://i1123.photobucket.com/albums/...1/443d5828.jpg |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:re25: Και λίγη γυμναστική :ha16: |
Απόσπασμα:
:re25::re25::re25: ...και βοήθεια στο μοντάρισμα από εμένα άμα θες Πάνο! :) |
εχουμε τιποτα νεοτερο ;
|
Oι κυβερνήσεις φεύγουνε μα το Funduro μένει...
:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Για πες Βασιλάκι, ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς!! :confused::confused::);) |
κριμα,και τι θα γινει τελικα;:eek:
|
Απόσπασμα:
Πιθανόν ν'αλλάξει ολίγον ο τίτλος του thread... Aλλά εντός των ημερών θα μας τα πεί καλύτερα ο Πάνος. ;) |
Απόσπασμα:
|
Αντε ρε Πανο...μεχρι να ξεκινησεις θα σβησουν τα καρβουνα :D
Πλακα κανω...Ξερω οτι εσυ καθεσαι σε αναμενα καρβουνα που δε σβηνουν αλλα μην αγχονεσαι...το γοργον και χαρην εχει!!! |
Απόσπασμα:
Βασίλη μου, στο Αγιο Ορος, ένας γέροντας μας απόδειξε, ότι "κάθε τι σε καλό"!!! Αν δεν είναι γραπτό, πάμε για τα next!!!:D:D (Πάντως η αγωνία του Πάνου, έχει γίνει και δική μας αγωνία:);)) :ye33::ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
...η μετενέργεια! ;) |
καποια thread σχετικα με το θέμα έχουν διαγραφεί, γιατι?
|
που πηγε αυτό?
Η-ΧΩΡΑ-ΤΟΥ-ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ-ΗΛΙΟΥ-ΜΕ-ΚΑΛΕΙ |
|
ετοιμη η μηχανη και αυριο θα την παραλαβει ο magelanos,καλο ταξιδι και προσοχη πολυ...
|
Απόσπασμα:
Δεν έχει διαγραφεί απλά δεν έψαξες στην ενότητα Info ταξιδιών εξωτερικού και για να μήν ψάχνεις πάτα ΕΔΩ. ;) :) |
Απόσπασμα:
:ye30: :ye30: :ye30: |
Μετά από αυτό το ενημερωτικό mail που έλαβα στις 22-6-12 για το δρομολόγιο Βλαδιβοστόκ – Ιαπωνία:
Here I come with more information about the fright charges and availability for travel dates. Since client wants to travel 21/7 - 31/8, the closest possible dates of travel are 25/7 (Vladivostok-Sakaiminato) and 25/8 (Sakaiminato - Vladivostok). At the present moment there is only 1 ticket of 1st class available for 25/7. For the return voyage on Aug 25th (Saturday), now there are no vacant seats, it’s under request. To make the request we need to know client’s passport details. Or client can decide to return on other possible date. The ship won’t operate from Sep 1st till Sep 10th due to the APEC in VVO. Additionally to the ferry tickets the client needs to pay freight for motorbike carriage. If motorbike’s engine capacity is under 500 cu cm, the freight from Sakai to Vladivostok and back to VVO is 1000 USD, if the engine capacity is over 500 cu cm, the freight for return trip is 1200 USD. Freight charges can be paid by cash on the ship in Sakai , Japan or in Vladivostok , Russia . Additionally upon arrival to Vladivostok , the client need to arrange customs formalities. It takes about 2 days. We can offer services of driver & English-speaking guide who are professionals in this matter, they’ll help client to cope with customs formalities. English-speaking guide services cost 30 USD per hour, car is 25 USD per one hour. Additionally client needs to pay for CUSTOM SUPPORT services such as storage fee, insurance and etc. Theratesdependsonthe motorbikesize. και έχοντας ξεφύγει από κάθε χρονοδιάγραμμα, το ταξίδι αλλάζει σε ΣΙΒΗΡΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ, με πιθανή ημερομηνία αναχώρησης 20-7-12 με 8-9-12. τα χιλιόμετρα αρκετά 16.000 περίπου, και πολλά χωμάτινα. Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.. :th11: |
Δεν πειράζει περιμένουμε νέα!!! |
Σημασισ δεν εχει ο προορισμος..
Ειδικα σε αναβατες μεγαλου βεληνεκους και εμπειριας αυτο ειναι κοινο μυστικο και κοινο σημειο συγκλισης. Βεβαια, μια φωτογραφια Πανο με το φουντουκακι στο Βλαδιβοστοκ θα την ηθελα......... οσο και μια φετα Μερεντα!:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
;););) |
Απόσπασμα:
περίργα πραγματα συμβενουν. |
Απόσπασμα:
|
Τελικα ξερουμε ποτε θα φυγει ο Πανος?
|
Αγαπητοί φίλοι,
Λόγοι που αποδείχτηκαν αξεπέραστοι με οδήγησαν στην απόφαση να ματαιώσω για φέτος το ταξίδι μου στην Ιαπωνία, αλλά και το δεύτερο πλάνο για Σιβηρία-Μογγολία. Θα ήθελα όμως να δώσω τις άπειρες ευχαριστίες σε όλους αυτούς που με τις χορηγίες τους στήριξαν την προσπάθεια μου. Ιδιαίτερα όμως το GS forum που μου έδωσε την δυνατότητα καθημερινά να επικοινωνώ με τόσους και τόσους φίλους, οι οποίοι με τις ολόθερμες και ειλικρινείς ευχές και προτροπές τους, αναζωπύρωναν την φλόγα της ελπίδας μου παρά τα διαγραφόμενα ανυπέρβλητα εμπόδια που ορθώνονταν εμπρός μου. Πολλά παιδιά μάλιστα έφτασαν στο σημείο να συνεισφέρουν και οικονομικά, σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους για όλους, Από τα βάθη της καρδιάς μου , σας ευχαριστώ. Το πάθος δεν σβήνει τόσο εύκολα . Επιστρέφω δριμύτερος αλλά προπάντως σοφότερος ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΟΣ- Magelanos |
Φυσικά όλες οι χορηγίες θα επιστραφούν στους χορηγούς το συντομότερο δυνατόν
Τα χρήματα των φίλων που κατατέθηκαν σε λογαριασμό του forum , θα φροντίσουμε ώστε να επιστραφούν στους δικαιούχους. :th11::th11: |
:(:(:(:(
Δεν πειράζει Πάνο. Κάθε εμπόδιο για καλό. Μην το βάζεις κάτω και πάνω απ' όλα μην αφήσεις αυτό το γεγονός να σβήσει την ελπίδα για ένα τέτοιο επικό ταξίδι. Θα είμαστε μαζί σου σε όποια απόφαση πάρεις στο μέλλον. |
Φίλε Πάνο εσυ να είσαι καλά και του χρόνου θα κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα !!!!! :)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!