![]() |
Απάντηση: Καλοκαιρινό Αντάμωμα GS-FORUM
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Kρίμας ρε φιλαράκι, κρίμας!!! Next time.. :(:(:(:( |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:(:(:(:( |
Απόσπασμα:
TSIPOURO CHIEF!!! :re28::re28::re28: |
ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ,.,.,.,.ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΟΙ ΚΟΡΕς ΓΙΑ Proficiency
ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΩ.,.,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΡΟΖ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.,.,., ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ !!!!!!!!! |
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μήπως τελικά να έρθω κι εγω ;:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μπράβο, φοβερή ιδέα, μακάρι να μπορούσα να έρθω μόνος στα σκινάκιαπου λατρευω, η γυναίκα δεν μπορεί χωρίς το μπάνιο της και το σεσουάρ:D.
Σας ζηλεύω:), καλά να περάσετε και περιμένω φωτογραφίες |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Και όπως λέει και η διαφήμιση "ελάτε να οργανωθούμε όλοι και όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι"!!! Λοιπόν έχουμε: 1. Argi (Διπλός Κυριακή) 2. Baggelis_Gar (Σάββατο-Κυριακή) 3. Sid2011 (Σάββατο-Κυριακή) 4. Jtnakos+Μαλάμω!! (Σάββατο-Κυριακή) 5. Magelanos-Επίτιμος Καλεσμένος (Σάββατο-Κυριακή) 6. Paschalis (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) 7. ThanosG (Kυριακή) 8. Grs1 (Κυριακή) 9. Sakis + Ηekima 10. Τattoo ??? 11. Gsmaniac (Σάββατο-Κυριακή) 12. Kosttis ??? 13. Ducas1098 (Διπλός, Σάββατο-Κυριακή) 14. Element ??? 15. Staga1200 (Διπλός Κυριακή) 16. George-XT (Σάββατο-Κυριακή) 17. Kornlaz (Kυριακή) 18. Nikos-x (Σάββατο_Κυριακή) 19. Griv_gr ??? 20. Siraxanz ??? 21. -DHMHTRHS- (Σάββατο-Κυριακή) 22. Mark (Διπλός, Σάββατο-Κυριακή) 23. Μούτρο (Σάββατο-Κυριακή) 24. Αleckan (Διπλός, Σάββατο-Κυριακή) 25. G.b.spyropoulos (2 moto) 26. Fotislarissa (Σάββατο-Κυριακή) 27. Tolhs (Σάββατο-Κυριακή) 28. Αντώνης82 (Σάββατο-Κυριακή) 29. Mariog 30. Moustakas (Διπλός Κυριακή) 31. JOHNSIDH (Διπλός, Σάββατο-Κυριακή) 32. nmamadakkar (Σάββατο-Κυριακή) 33. Bill_Idol (Σάββατο-Κυριακή) 34. Sotiris_r (Σάββατο-Kυριακή) 35. Vkf800gr (Σάββατο-Κυριακή) 36. Vaggos (Kυριακή) 37. Tsitsos (Διπλός Σάββατο - Κυριακή) 38. Apapadopoulos (Κυριακή) 39. Ηλιας (Κυριακή-φίλος Αργύρη) 40. nordkapp (Διπλός) 41. george-k1 (Σάββατο-Κυριακή) 42. J.T.R (Κυριακή) 43. stathis (φίλος Αργύρη) 44. paliouras39 (Κυριακή) Εάν δείτε ότι ξέχασα κανένα όνομα ή εάν κάποιοι είναι θα διπλοί, παρακαλώ ένα pm. Πρέπει να γνωρίζω πόσα άτομα ακριβώς, ώστε η "Συντονιστική Επιτροπή", να μεριμνήσει για τα δέοντα!!! Το τηλέφωνο μου, είναι στο προφίλ μου. Για την Συντονιστική Επιτροπή Argi |
Δυστυχώς παιδιά αυτή τη φορά δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας. Ένα πρόβλημα στη μέση θα με κρατήσει για κάνα 20ήμερο κάτω από τη μηχανή :(, αλλά ευτυχώς θα με κρατήσει μέσα στη θάλασσα για μπανάκια, αφού πρέπει παράλληλα με τη γυμναστική, να κολυμπάω πολύ... Την επόμενη φορά λοιπόν... ;)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
(*) Μπλιαχ... :p:D:D Θα την πέσω στο εξοχικό στον Αγιόκαμπο Αργύρη μου, γιατί πρέπει να κολυμπάω... Άλλο που δεν ήθελα. Προχθές την Κυριακή έκανα και τη βλακεία, ενώ πονούσα, να πάω με τη μηχανή Νυμφαίο-Καστοριά, και έγινα χειρότερα...:o |
Απόσπασμα:
Κρίμα φιλαράκι,περαστικά να είναι και στην επόμενη τα λέμε ;) |
Απόσπασμα:
Περαστικα Λακη,next time. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Thanks guys!! ;) |
Θα παρακαλούσα τα μέλη που θα συμμετάσχουν και θα είναι διπλοί, και δεν το έχουμε αναφέρει στην λίστα, να μου στείλουν ένα pm ή να το γράψουν μέσα, ώστε να έχουμε πραγματική εικόνα πόσα άτομα, θα συμμετάσχουν!!! :);) |
Gsmaniac....διπλός, γιατι απο δυο πράγματα ξεχωρίζουν οι αντρες:p:D
Εξαιρούνται οι χιππυδες.....:rolleyes: |
Και εγώ διπλός άνευ απροόπτου:ye02:
|
Απόσπασμα:
ΓΙΑΤΙ.,.,,,.????:confused::confused::confused: . . . . . . . . Η ΤΖΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ:wha13::wha13::wha13: :cool::cool::cool::cool::cool::cool: |
Και όπως λέει και η διαφήμιση "ελάτε να οργανωθούμε όλοι και όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι"!!! Λοιπόν έχουμε: 1. Argi (Διπλός Κυριακή) 2. Baggelis_Gar (Σάββατο-Κυριακή) 3. Sid2011 (Σάββατο-Κυριακή) 4. Jtnakos+Μαλάμω!! (Σάββατο-Κυριακή) 5. Magelanos-Επίτιμος Καλεσμένος (Σάββατο-Κυριακή) 6. Paschalis (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) 7. ThanosG (Kυριακή) 8. Grs1 (Κυριακή) 9. Sakis + Ηekima 10. Τattoo ??? 11. Gsmaniac (Διπλός, Σάββατο-Κυριακή) 12. Kosttis ??? 13. Ducas1098 (Διπλός, Σάββατο-Κυριακή) 14. Element ??? 15. Staga1200 (Διπλός Κυριακή) 16. George-XT (Σάββατο-Κυριακή) 17. Kornlaz (Διπλός, Kυριακή) 18. Nikos-x (Σάββατο_Κυριακή) 19. Griv_gr ??? 20. Siraxanz ??? 21. -DHMHTRHS- (Σάββατο-Κυριακή) 22. Mark (Διπλός, Σάββατο-Κυριακή) 23. Μούτρο (Σάββατο-Κυριακή) 24. Αleckan (Διπλός, Σάββατο-Κυριακή) 25. G.b.spyropoulos (2 moto) 26. Fotislarissa (Σάββατο-Κυριακή) 27. Tolhs (Σάββατο-Κυριακή) 28. Αντώνης82 (Σάββατο-Κυριακή) 29. Mariog 30. Moustakas (Διπλός Κυριακή) 31. JOHNSIDH (Διπλός, Σάββατο-Κυριακή) 32. nmamadakkar (Σάββατο-Κυριακή) 33. Bill_Idol (Σάββατο-Κυριακή) 34. Sotiris_r (Σάββατο-Kυριακή) 35. Vkf800gr (Σάββατο-Κυριακή) 36. Vaggos (Kυριακή) 37. Tsitsos (Διπλός Σάββατο - Κυριακή) 38. Apapadopoulos (Κυριακή) 39. Ηλιας (Κυριακή-φίλος Αργύρη) 40. nordkapp (Διπλός) 41. george-k1 (Σάββατο-Κυριακή) 42. J.T.R (Κυριακή) 43. stathis (φίλος Αργύρη) 44. paliouras39 (Κυριακή) Εάν δείτε ότι ξέχασα κανένα όνομα ή εάν κάποιοι είναι θα διπλοί, παρακαλώ ένα pm. Πρέπει να γνωρίζω πόσα άτομα ακριβώς, ώστε η "Συντονιστική Επιτροπή", να μεριμνήσει για τα δέοντα!!! Το τηλέφωνο μου, είναι στο προφίλ μου. Για την Συντονιστική Επιτροπή Argi |
Απόσπασμα:
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα :u03::u19::u27::u32::u35::u37::u40::u39::u41::u42: |
ουαου πολι καλο!!! :ye02:
|
Ανακοίνωση εκ της Συντονιστικής Επιτρoπής "Thessaly Free Riders GsForum" :D:D:D Την Κυριακή 10/6 μεταξύ 9.15 έως 9.30, θα βρίσκονται οι Βαγγελής & Φώτης στο Κολυμβητήριο (Περιφερειακή Οδός Τρικάλων-Καλαμπάκας) ώστε όσοι θέλουν, να πάνε όλοι μαζί στο "GSFORUM Αντάμωμα" :ye33::ye33::ye33::ye33: |
Για Σαββατο και Κυριακη μια σκηνη ακομη με εναν Κρητικο ( πρωην χιππυ ) :) :) :)
|
Απόσπασμα:
(Πρώην Χίππυ!!) :ye33::ye33: |
Μέσα και εγώ,διπλός από το Σάββατο. :di04::di04: |
Απόσπασμα:
Να ετοιμαστεί το γκρουπ του Σαββάτου :) |
Απόσπασμα:
Σκηνη check Υπνοσακος check Στρωμα, ευεστητη μεση βλεπεις check Φακος check Προσωπικα ειδη ετοιμαζονται Μηχανη ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ :ha15: :ha15: :ha15: :ha15: Ποσες μεινανε :wha13: :wha13: :wha13: |
3 + σήμερα!!! :ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!