![]() |
Απάντηση: Ποιον αποδικωποιητή ;;;;
Απόσπασμα:
:ye32:Πάρα πολλή σωστός Αξιόπιστε συμφορουμίτη............ |
Απόσπασμα:
|
Παιδια τα 5 χρονια που δινει εγγυηση η EDISION ειναι πολυ καλα δεν νομιζετε?
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Στράααατο... You 're a check machine... Παιδιά βρείτε εσείς κάτι φτηνό και καλό και θα πάρω και εγώ από τώρα για του χρονου. |
Απόσπασμα:
Όσο για σένα... :u58: :u58: ...στα μούτρα σου. Αλλά έχε χάρη που σε αγαπάω... :u60: :u60: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πως είναι HD και δεν έχει έξοδο HDMI ;;;; :confused: |
Απόσπασμα:
Απο οτι ειδα εχει εξοδο hdmi,δες το και στο ιντερνετ.:) |
αντε , τελικα τι θα κανουμε?
θα το παραγγειλουμε ? θα φερω λεφτα το απογευμα |
Απόσπασμα:
και η δεύτερη είναι ο HD Το HDMI είναι εκεί που γράφει απο κάτω DV-OUT. :ye02: |
Απόσπασμα:
|
DV = Digital Video
η θύρα είναι εμφανώς HDMI (δεν την μπερδεύεις με άλλη) που κόλλησες τώρα; :| |
DV = Digital Video είναι μια Digital έξοδος σαν Firewire. Aλλιώς θα έγραφε HDMI (εκτός αν πιστεύεις οτι έκαναν λάθος οι άνθρωποι)
|
Η πόρτα αυτή στη φωτογραφία είναι HDMI. Τελεία και παύλα.
Οι Κινέζοι εκεί μπορεί να έγραφαν και SCART ή και Μήτσο δεν με ενδιαφέρει. DV σημαίνει απλώς digital video, ΔΕΝ υπάρχει DV port. Καμιά φορά έλεγαν DV out (ή in) και το firewire (όχι ΣΑΝ firewire). Την εποχή που ήταν ο μόνος ψηφιακός τρόπος μεταφοράς (και) εικόνας. Δεν καταλαβαίνω θες να διαφωνήσεις για να διαφωνήσεις ή κάτι ξέρεις που δεν ξέρουμε. Να μου διευκρινήσεις για να ξέρω τι στυλ να απαντάω. |
Ούτε θέλω ούτε διαφωνώ. Απλά ρωτάω.Γιατί τα παίρνεις αδερφέ;;;;
|
Γκουγκλάροντας βρήκα οτι υπάρχει μετατροπή Από DV/Firewire σε HDMI:confused::confused::confused:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Η πόρτα αυτή στη φωτό είναι HDMI. |
Απόσπασμα:
Αλλά δεν σημαίνει και τίποτα. Ένας μετατροπέας από κάτι που είναι ήδη στο σωστό format αλλά σε λάθος τύπο εξόδου, είναι φτηνός. Πχ. DVI-I ή DVI-A (σπάνιο το δεύτερο) σε VGA. Πολύ απλό αφού κουβαλάει αναλογικό σήμα από την αρχή. DVI-D όμως σε VGA ΔΕΝ υπάρχει κανονικά (γιατί παίρνεις κάτι ψηφιακό και θες κάτι αναλογικό). Έλα όμως που υπάρχει, γιατί το είχε ανάγκη η αγορά (νέα κάρτα γραφικών, αλλά σπάγκος ιδιοκτήτης που θέλει να κρατήσει ένα πανάρχαιο Monitor). Όμως μέσα στον "μετατροπέα" ουσιαστικά είναι μια... επιπλέον κάρτα γραφικών (εντάξει όχι ακριβώς, αλλά υπάρχει τσιπάκι) που παίρνει το αναλογικό, το ψηφιοποιεί και βγάζει ψηφιακό. Αυτό δεν το κάνει έξυπνο (επίσης δεν είναι και φτηνό). Αντίστοιχα και εδώ. Μην μπερδεύεις το display port (που καμιά φορά επίσης το λένε DV out, αφού δεν υπάρχει πραγματικό DV out βαφτισμένο port) με το firewire. Για αυτό ναι υπάρχει κανονικός adaptor γιατί τα πρωτόκολλα τους είναι συγγενή. Του firewire ΔΕΝ είναι συγγενές. |
H θύρα είναι HDMI!!!!
|
Απόσπασμα:
Είναι δυνατόν μια σοβαρή εταιρεία άλλα να γράφει στο μηχάνημα κ άλλα να εννοεί ??? :wha13: Και κάτι τελευταίο , απ ότι βλέπω στη φωτο απουσιάζει κεντρικό κουμπί POWER ON/OFF. Αν χαθεί το τηλεχειριστήριο τι γίνεται ? Αυτά τα ολίγα...όποιοι ενδιαφέρεστε ας τα λάβετε υπ όψιν σας...:cool: |
Απόσπασμα:
Το βγάζεις απο τον ρευματολήπτη.............. |
Απόσπασμα:
Που είδες την σοβαρή εταιρία; Ποιος μίλησε για σοβαρή εταιρία; Ότι είδαμε και ότι έχει έρθει στην Ελληνική αγορά, είναι OEM Κινεζιές που ο καθένας έχει κολλήσει το σήμα του. Το παίρνεις, κάνεις τη δουλειά σου (μια χαρά) και κάποια στιγμή με το καλό παίρνεις TV που το έχει μέσα. Αυτός είναι ο σκοπός του. Μην μπερδεύεσαι. |
Απόσπασμα:
Γόρδιε Δεσμέ. :ye02: |
τελικα, τι θα αγορασουμε?
οχι τιποτα αλλο, αλλα θα χασω τη συνεχεια στα τουρκικα...:sm7: |
Απάντηση: Ποιον αποκωδικοποιητή ;;;;
Δε βγαζει κανεις ακρι ετσι. παω στο media markt.
|
η carrefour (περασα χθες) εχει αποκωδικοποιητες με HD 39ευρω και χωρις 29ευρω...
λεω εγω δεν παμε να παρουμε απο εκει...ετσι και αλλιως Κινεζικο θα αγορασουμε...:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Δημητρη, αγορασες ?
θα κανουμε ομαδικη? η να παω να αγορασω απο ινφο κουεστ μη χασω και τα Τουρκικα...:sm7: |
Απόσπασμα:
Είσαι θεός:ye32::ye32::ye32: |
Εγώ κατέληξα στον Edision +hd...σεταρίστηκε και παίζει άψογα με HDMI. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές !!!
|
Απόσπασμα:
ακόμα περισσότερο Χρηστάρα ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
Είμαι μέσα................. |
Αν βρείτε εγκαίρως έχει καλώς. Ίσως πάρω 2-3 από τα απλά.
Ήδη έχω ένα HD εδώ και μήνες για να παίξει η LCD μου (μέχρι να την συνταξιοδοτήσω στους γονείς μου πιθανά). Μέχρι 25 το πολύ γιατί λίγο πιο πάνω βρίσκω. |
Απόσπασμα:
|
Ισχύει ότι το αναλογικό σήμα θα κοπεί από Υμητό και όχι από Πάρνηθα ;
|
Απόσπασμα:
Ναί μέχρι τέλους του έτους............ |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φρέσκα νέα !!! Biltmore DTV 200, ειδικά για το GS Forum ----> 24 € !!! Biltmore DTV 300, ειδικά για το GS Forum ----> 32 € !!! . |
Προσωπικά,
από Δευτέρα παραγγέλλω (4) DTV 200 και (3) DTV 300 ! . |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:21. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!