![]() |
Απάντηση: ΝΕΟ GS - φωτογραφίες που μόλις δημοσίευσε στο facebook η BMW
:re27: |
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Απόσπασμα:
|
Για ακουστε και ηχο!!
|
:re28:
|
Πλήρης παρουσίαση και όλες οι 70 φωτογραφίες, οδηγικές, τεχνικές, στατικές, εδώ BMW R 1200 GS 2013!
|
πω πω τελικα ειναι τοσο ωραιο που σιγουρα θα γεμισουν οι δρομοι παλι παρα την κριση!
NLS επειδη βλεπω οτι εχεις βαλει ερωτηματικα απλα δεν μου αρεσει ενα μηχανακι να γινεται υπερβολικα εμπορικο και να το βλεπω καθε 10 δευτερολεπτα στο δρομο. βεβαια αυτο ειναι καθαρα προσωπικο μου γουστο!αλλοι αυτο το θεωρουν επιτυχια.δεν ξερω πες το ανωμαλια δικια μου.μου αρεσε ας πουμε το 1150 που δεν το εβλεπες τοσο πολυ συχνα. |
Απόσπασμα:
Πάντως καταρρίπτονται πολλά περί της φημισμένης υδρόψυξης (είναι ακόμα EURO3 mr. GeorgeP... μάλλον δεν αγχώνονται όσο νόμιζες). ...και το προηγούμενο (πια), είχε υγρή ψύξη κατά 22%, απλά τώρα το ανέβασαν στο 35% και έβαλαν ένα πιο ευκολοδιαχείριστο υγρό (το κλασικό ψυκτικό υγρό) - έχουμε ένα επιπλέον αναλώσιμο αλλά "καλύτερο" αποτέλεσμα. Πιστεύω δεν θα έχει όσα παιδικά είχε η 1200GS MK.I γιατί είναι μετεξέλιξη της στα περισσότερα, ενώ κάποια άλλα είναι παρμένα από άλλα νέα μοντέλα της που ήταν ήδη σε χρήση. Θα δείξει. |
Απόσπασμα:
|
:re27:
|
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
και θα παθει καμμια ψυξη.. Η μοτοσυκλετα δειχνει συγχρονη θα πρεπει να δουμε απο κοντα αν εχει ποιοτητα κατασκευης. Αν ναι πηρε -παλι- ολη την αγορα!!! |
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
πολυ υπερβολικο μπροστα
πιο ωραιο ειναι αυτο που κυκλοφορει τωρα :ye33: |
Απόσπασμα:
Να'σαι σιγουρος οτι ειναι euro 4!!! ''.................Με τις νέες και αυστηρές προδιαγραφές Euro4 να τίθενται σε ισχύ το 2012, είναι σίγουρο πως η BMW θα αντιμετώπιζε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, αδυνατώντας να ακολουθήσει τον υγρόψυκτο ανταγωνισμό. Πόσο μάλλον δε, όταν μοτοσικλέτες όπως το νέο Multistrada 1200 και το αναμενόμενο Aprilia Tuareg (πιθανόν με κινητήρα V4) , εκτινάσσουν τον πήχη της ιπποδύναμης πολύ ψηλά.'' Γραφτηκε περυσι και θα το βρεις εδω http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/81042.asp?pageprint=true http://www.bikeit.gr/new-models/bmw/726-nea-montela-2013-bmw-r-1250-gs-lc.html Καλα θα κανεις να μην βιαζεσαι, περιμενε τις επισημες ανακοινωσεις και τα τεχνικα φυλλαδια για να μαθεις σωστα τα πραγματα.................. |
Σαν το παλιό είναι:D
|
Στο site της BMW Motorrad στα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Πήγαινε να το δεις. Αντιγράφω: "Closed-loop 3-way catalytic converter, emission standard EU-3" Αυτό που δεν ξέρω είναι αν σε ρώτησαν. |
Πρίν λίγο ανέβηκε και αυτό το βίντεο:
:ye33: |
Σήμερα είμαι μέρα γιορτής....:lo20:
Τσακωμοι απο αύριο.....παρακαλω:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν μας ειπες πως σου φανηκε το νεο υπεροπλο...:rolleyes: θα αλλαξοπιστησεις τελικα?? :p Τι αλλο πια να κανουν οι ανθρωποι!! :lo20: |
:re25::re25:
|
Απόσπασμα:
|
Ωραίο είναι ... :ye02:
|
To marketing στα καλυτερα του :D
|
Απόσπασμα:
ρωτησαν ομως την ΕΕ η οποια τους ειπε οτι το 2014 (πια, κι οχι το 2013, πηρε παρατα μαλλον) θα πρέπει οι μοτοσυκλετες να πληρουν την euro4. Οριστε και το χρονολογιο της euro4 που αφορα τις μοτοσυκλετες http://www.airclim.org/acidnews/2010/AN4-10/tougher-emissions-standards-motorcycles...... scroll down please. Eτσι οι γερμανοι ΣΗΜΕΡΑ εφτιαξαν την βαση ουτως ωστε του χρονου να παρουσιασουν ''νεο'' μοντελο με την euro4 ενσωματωμενη...και το 2017 την euro5............και χωρις υδροψυξη αυτο ειναι αδυνατον. Καταλαβαινω οτι εισαι ασχετος με νομοθεσιες και πως αυτες διαμορφωνονται -οπως κι εγω ασχετος με τα κομπιουτερς οπου εσυ διαπρεπεις ειναι η αληθεια - αλλα δεν μπορεις να τις αγνοεις. Ομοιως καταλαβαινω την παντελη ασχετοσυνη σου με την μηχανολογια και τους λογους μαρκετινκγ αφου δεν μπορεις να εξηγησεις γιατι η BMW σε μια τετοια διεθνη οικονομικη συγκυρια παρουσιαζει ΣΗΜΕΡΑ τον υδροψυκτο αντικαταστατη του πιο καλοπουλημενου της μοντελου διεθνως. Το οτι εισαι ασχετος με την μηχανολογια διαφαινεται απο το γεγονος της αγνοιας σου οτι απο euro3 σε euro4 δεν αρκει ενα διαφορετικος καταλυτης αλλα ενα ολοκληρο συστημα διαχειρησης καυσιμου ΚΑΙ καταλυτΩΝ (καταλυτης Χ2, ενας δεν ειναι αρκετος), το οποιο ειναι ακριβοτερο του euro3......αρα σημερα δεν ειναι απαραιτητο...η βαση ομως προς αυτην την κατευθυνση μπηκε!!!!!! Αυτο ελεγα και λεγαμε τοσον καιρο....χωρις υδροψυξη οι ρυποι δεν πεφτουν........δυσκολο το καταλαβαινω. Δεν λυπαμαι που δεν με ρωτησαν, αληθεια σου λεω, εκεινοι ξερουν καλυτερα το ποτε............ Υπογραφη ο μαιντανος |
Απόσπασμα:
Δε χρειάζεται να αλλάξει το μοντέλο η ΒΜW για να εναρμονιστεί στα euro4. Θα αλλάξει καταλύτη χαρτογράφηση κ απλά θα χάσει μερικά αλογάκια που θα χρειστεί μετά να τα συμπληρώσει για να κρατήσει την ιπποδύναμη στον ανταγωνισμό από του χρόνου. Αν φυσικά έχει τα 125 άλογα που ανακοινώνει.. :confused: Εδιτ Με πρόλαβε ο Γιώργαρος :) |
Απόσπασμα:
Α, και μην του πολυμπαινεις του NLS........ θα γινεις.....δυοσμος!!!! Αλλα ας τα αφησουμε αυτα, σημερα ειναι η γιορτη σας που λεει και ο μανιακος πιο πανω. |
Δε βαριέσαι το κέφι μου κάνω, μπάντως λέγανε οι χοντάκηδες για τους κινητήρες τους ότι είναι οι καλύτεροι κ δεν υπάρχουν κ άλλες χοντράδες, αλλά ρε συ να μιλάνε οι μπεμβεδάκηδες για μοτόρια 110 κ 125 άλογα .. μάλλον δεν έχουν οδηγήσει dero που πιάνει 8.500 στροφές για πλάκα.
|
Off topic αλλά δείτε ένα dero πριν 5 χρόνια, μιλάμε για καρπυρατεράτο, V2 με αλαγμένα πιστόνια από ΜΚ-2, εκκεντροφόρια από VTR1000 και χαρτογράφηση σε ηλεκτρονική.
Ακούστε κ ήχο μιας κ μιλάγαμε για ήχο από το νέο GS. Δε τα λέω αυτά για να κοντράρω κανέναν, απλά υπάρχουν λέμε. |
Απόσπασμα:
|
Όχι εσύ είσαι άσχετος με τους υπολογιστές (όχι πλήρως πιθανά, αλλά σε σχέση με μένα), εγώ είμαι άσχετος με τη μηχανολογία (όχι πλήρως, αλλά σε σχέση με σένα) αλλά ΚΑΙ οι δυο είμαστε άσχετοι με τη νομοθεσία. ΚΑΙ οι δυο ξέρουμε τα ίδια από ότι βρίσκουμε στο δίκτυο.
Εκτός αν είσαι ΚΑΙ δικηγόρος. Για τη σχέση σου με το marketing δεν θα συζητήσω. Η δική μου Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ MARKETING είναι μικρή. Το τι θα παρουσιαστεί σε... δυο χρόνια (ενώ έπρεπε με παλαιότερα posts σου να παρουσιαστεί σήμερα), θα το δούμε να 'μαστε καλά, σε δυο χρόνια. Μου λες δηλαδή ότι ΦΕΤΟΣ πουλάνε μηχανή που σε δυο χρόνια δεν θα μπορεί να πουλιέται πιθανά ούτε σαν μεταχειρισμένη. Ενδιαφέρον. Δεν λέω ότι κάνεις λάθος (εξάλλου πότε κάνεις λάθος εσύ σε κάτι) Πάντως το πιθανότερο είναι ότι ότι υπάρχει εδώ και καμιά πενταετία (το λιγότερο) με προϋποθέσεις μπορεί να γίνει euro4 (και ίσως και 5). Αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα άγχος που... θα έπρεπε να είχαν. Α εντέχνως δεν έχεις ακόμα σχολιάσει. Μάπα το νέο καρπούζι; (δεν θα σε λάβω υπόψη - αλλά πολλοί σε λαμβάνουν, κάνε τους τη χάρη) Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αφού τα βρίσκετε με το Γιώργο μη ξεχάσεις να πάρεις τη μηχανάρα του όταν την πουλήσει. :) |
Νάτοοοοοο AUTO MOTO FREE | Η πρώτη του νέου GS
|
Απόσπασμα:
Αλλα έτσι όπως πειράζεις τον Γ. περιμένεις να σου απαντήσει :wo20: ? |
Το εργαλείο είναι κούκλα από όλες τις απόψεις, με ζελατίνα, οργανα, στησιμο, εμφάνιση κλπ!!!!!! Μπράβο στον σχεδιασμό τους.
Αν εξαλείψει τα οποια ελάχιστα,λίγα ή παραπάνησια προβλήματα αξιοπιστίας που θεωρώ (προσωπικη αποψη) οτι εχουν τα GS, δεν θα παίζεται με τίποτα, θα είναι αρχηγός από τους αρχηγούς. Ας προσέχαν οι αντίπαλοι, ας αφουγκραζόταν το αγοραστικό κοινό. Αφου δεν κάνανε οι χοντακοσχιστοματισχεδιαστές χαρακίρι μετά το αθλιο σε εμφάνιση crosstourer, ας χαζεύουν το νεο τζι ες με τις μεγάλες πωλήσεις που θα κάνει συνεχίζοντας την επιτυχιμένη πορεία του. Και πάλι ευγε και μπράβο τους!!!!!!!! Για τους φανατικούς της προπέλας ειναι πράγματι γιορτη!!!!!! |
Εγώ δεν βλέπω μαύρο. :(
Wishlist για το... facelift (πρέπει να είναι παγκόσμια πρώτη): - All black. - Color display (α λα GT). - Κάνα 5άρι μουλαράκια ακόμα. - Euro7 (αφιερωμένο). |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!