GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=38249)

frits 08-02-2013 18:21

Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 840972)
Και επιτελους αυτο το emotion Pop Corn...!!!Επιτελους...!!!:D

http://img4.imageshack.us/img4/3065/smiley20popcorn.jpg

Aποθήκευσέ το στο album σου να το έχεις εύκαιρο...:)

Τώρα για να το περάσω μόνιμα στις φατσούλες μου είναι λίγο δύσκολο..:rolleyes:

ilias vara 08-02-2013 18:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 841017)

εισαι μεγαλος :D:D
Executive Mοd.,.,.,.,,:re26::re26::re26:

aeriko 08-02-2013 19:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 841017)

Καλά θα κάνει θραύση.

LakisGS 08-02-2013 19:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 841044)
Καλά θα κάνει θραύση.

Ελπίζω για όμορφα ταξιδιωτικά, DIY, κλπ ωραία και ευχάριστα θέματα...

Sent from my kibariko iPhone using Tapatalk

aeriko 08-02-2013 19:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 841052)
Ελπίζω για όμορφα ταξιδιωτικά, DIY, κλπ ωραία και ευχάριστα θέματα...

Για ΟΛΑ τα θέματα που συζητιούνται στο φορουμ, εκτός εάν έχει αποφασισθεί να μετατραπεί σε ταξιδιωτικό και φυσιολατρικό φόρουμ.
Ξέρεις κάτι, γιατί τώρα τελευταία νοιώθω να με παρακολουθεί ένας moderator. Λες να είναι η ιδέα μου;

LakisGS 08-02-2013 20:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 841059)
Για ΟΛΑ τα θέματα που συζητιούνται στο φορουμ, εκτός εάν έχει αποφασισθεί να μετατραπεί σε ταξιδιωτικό και φυσιολατρικό φόρουμ.
Ξέρεις κάτι, γιατί τώρα τελευταία νοιώθω να με παρακολουθεί ένας moderator. Λες να είναι η ιδέα μου;

Για ΟΛΑ τα θέματα εννοείται! Και εύχομαι να είναι ΟΛΑ ευχάριστα. Πολλές σκοτούρες έχουμε στο κεφάλι μας για να βάζουμε και περισσότερες...
Σε παρακολουθεί ένας moderator???

Uriah Heep 08-02-2013 20:26

Δεν ξέρω αν είναι εντός θέματος...
.
.
...αλλά ένα φιλαράκι πουλάει ένα πλυντήριο πιάτων. Να τη "χώσει" εδώ την αγγελία τώρα που κάνει σουξέ το thread?

:rolleyes:

lepanto 08-02-2013 20:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 841083)
.
.
...αλλά ένα φιλαράκι πουλάει ένα πλυντήριο πιάτων. Να τη "χώσει" εδώ την αγγελία τώρα που κάνει σουξέ το thread?

Βασίλη σ ευχαριστω που με βάζεις στο θέμα ,φοβόμουν να γράψω για μην χαρακτηριστω :th11:

nikos-x 08-02-2013 20:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther ( 840925)
. . . κατασυγκινήθηκα με όλα αυτά που διαβάζω.,.,.,

Άμα τελείωσες με τους μύθους του Αισωπου, σου 'χω κι ένα ασματάκι.

ΜΗΤΕΡΑ.wmv - YouTube

ΥΓ: Όπου "κυρά", βάλτε επανάσταση, αντίδραση, πλυντήριο πιάτων, μεταχειρισμένες γκέτες.

LakisGS 08-02-2013 20:44

Απόσπασμα:

.
.

Καινούργιο, μεταχειρισμένο?? Πόσες πλύσεις έχει?? Δώσε μας πληροφορίες Βασίλη... ;). :D

paschalis 08-02-2013 20:44

Απόσπασμα:

.
.

Ριχτο μεγαλε τωρα πριν αρχισει ο Σουλειμαν..:D:D

frits 08-02-2013 20:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 841059)

Το αισθητήριο σου Πάνο δεν πάει καλά, μιλάμε για μεγάλο Αδελφό, όχι απλά moderator.....:sm7:

spitiko 08-02-2013 20:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 841097)
Το αισθητήριο σου Πάνο δεν πάει καλά, μιλάμε για μεγάλο Αδελφό, όχι απλά moderator.....:sm7:

Σταυρο εσεις οι Αθηναίοι πατε να φάτε τους Βόρειους στο χιούμορ.

LakisGS 08-02-2013 20:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 841096)
Ριχτο μεγαλε τωρα πριν αρχισει ο Σουλειμαν..:D:D

Βά'ι' βά'ι' βά'ι'.... :D

Hekima 08-02-2013 21:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 840952)
Με όλα τα κουσούρια μας, παρουσία μιάς κυρίας συμμαζευόμαστε!:di54:

Ανταποδίδω κύριε μου

:di54:

frits 08-02-2013 21:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spitiko ( 841100)
Σταυρο εσεις οι Αθηναίοι πατε να φάτε τους Βόρειους στο χιούμορ.

Mπα, αυτοί γεννιούνται έτσι Γιάννη...εξάλλου δεν κάνω πλάκα....:ye33:

Uriah Heep 08-02-2013 21:39

Μόλις το "έδιωξε" μαζί με κάτι βιταμίνες καναρινιών, σε κάποιο σύλλογο προσκυνητών...

Να 'στε καλά!;)

siraxanz 08-02-2013 22:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 841126)
Μόλις το "έδιωξε" μαζί με κάτι βιταμίνες καναρινιών, σε κάποιο σύλλογο προσκυνητών...

Να 'στε καλά!;)

Βασίλη μαρέσει το νεο τουρμπαν:D

aeriko 09-02-2013 09:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 841097)

Σταύρε, από το 125 έως και το 138 ποστάρισμα μέτρησα τρείς απλούς moderators και δύο executive, νομίζω τελικά ότι το αισθητήριο μου πάει καλά.:ye33:

xurxes 09-02-2013 15:57

:rolleyes:να γραψω:wha13: ή απαγορεύεται!!!!!:sm7::sm7::sm7:

nivam 09-02-2013 16:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 841485)
:rolleyes:να γραψω:wha13: ή απαγορεύεται!!!!!:sm7::sm7::sm7:

Φιλαράκι γράψε καμιά Αρκουδότσαρκα να γουστάρουμε!:ye02:

sain 09-02-2013 20:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 840844)
Είναι αρκετά δύσκολο και σχετικό να χαρακτηρίσουμε μια μητέρα ιδανική, μιας και είναι και αυτή άνθρωπος και είναι φυσικό να κάνει λάθη στην αγωγή των παιδιών.
Συμφωνώ απόλυτα. Όλοι οι γονείς κάνουν λάθη. Φυσικά χωρίς να θέλουν να βλάψουν τα παιδιά τους.

Εξ άλλου η έννοια του ιδανικού δεν είναι σταθερή και απόλυτη, αλλά είναι σχετική και διαφοροποιείται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Παρά ταύτα, υπάρχουν κάποια στοιχεία που ενδεχομένως κάνουν μια μητέρα "ιδανική".
Φίλη, παιδαγωγός, προστάτης, τροφέας, και πολλά άλλα...
Μια μητέρα θεωρείται καλή και ότι έχει επιτύχει στον ρόλο της, όταν δεν περιμένει ανταπόδοση στα μητρικά ένστικτά της, όταν στην άπλετη και αγνή αγάπη προς το παιδί της, δεν υπάρχουν κερδοσκοπικά στοχεία και η ίδια δεν αποβλέπει σε τίποτα, παρά μόνο στο καλύτερο για τα παιδιά της.
Ωστόσο ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η ωριμότητα, (ψυχολογική και σωματική) της γυναίκας. Η γυναίκα που έχει ωριμάσει πνευματικά, ηθικά και σωματικά, αντιλαμβάνεται πιο βαθιά και ουσιαστικά την έννοια της μητρότητας, από κάποια άλλη που είναι ανώριμη στην ηλικία ή στον τρόπο σκέψης.
Αποφασίζεις να γίνεις μητέρα μέσα σε όλα τα άλλα και όταν συνειδητοποιήσεις τις ευθύνες που θα έχεις για το παιδί σου και όταν πιστεύεις βαθιά μέσα σου ότι από εδώ και πέρα ότι κι αν λες ότι κι αν κάνεις είναι για το καλό του παιδιού σου.
Σαφέστατα απογοητεύεσαι, άλλοτε δεν νιώθεις περήφανη, αναρωτιέσαι συχνά τι λάθος έκανα και πως μου ξέφυγε αυτό, τις περισσότερες φορές όμως αποδέχεσαι τα παιδιά σου όπως και να είναι όπως και να έγιναν, από κάποια στιγμή και μετά θεωρείς ότι έφτασε η ώρα να δώσεις χώρο στα παιδιά σου να πάρουν τις αποφάσεις τους, να γίνουν αυτόνομοι, να ενηλικιωθούν. Πολλές φορές τρως τα μούτρα σου ίσως οι μεγάλες προσδοκίες και οι απαιτήσεις που είχες δεν ήταν για το δικό σου παιδί τελικά.
Μέσα στη γενικότερη κατάρευση των αξιών, των ιδανικών, του κράτους, των ιδεών και τόσων άλλων το μόνο που σε κρατάει όρθια είναι η οικογένειά σου, νομίζω πως δεν μπορεί μια μάνα τόσο για το παιδί της το ίδιο, αλλά και άλλο τόσο για τον εαυτό της να βγει δημόσια και να κατακρίνει τις πράξεις του παιδιού της όσο κακές και να είναι,

δεν έχεις το θάρρος ούτε το κουράγιο να κόψεις τη μικροσκοπική κλωστή που σε κρατάει ακόμη με το παιδί σου
Εδώ θα διαφωνήσω. Δεν είναι μικροσκοπική κλωστή αλλά χοντρή αλυσίδα που δεν σπάει με τίποτα.:ye33:

την τελευταία ρανίδα απόδειξης ότι ακόμη το αγαπάς και είσαι κοντά του να το φροντίζεις όσο χρονών και να έγινε ότι και να έκανε. Είναι χρέος μου να του κρατήσω το χέρι.
Δεν ξέρω μετά από αυτό πως ζεις αν έχεις σκυμένο κεφάλι
Το σκυμένο κεφάλι είναι άσχετο με το αν αγαπάς το παιδί σου και το οτι θα το στηρίξεις ακόμα και με τη ζωή σου.

αν δεν είσαι ή αν είσαι περήφανη αν στα μάτια σου και στο πρόσωπο σου υπάρχει απογοήτευση, αν η ψυχή σου κρύωσε, αν αμφιβάλλεις για το ίδιο σου το παιδί, το μόνο που ξέρω είναι πως μπορείς πολύ καλά να υποκριθείς και να αντέξεις τα πάντα για το παιδί σου :(

Το έγραψα και από πάνω. Θα αντέξεις τα πάντα για το παιδί σου. Αλλά πόσες μένες θα βγουν δημόσια να το παινευτούν κιόλας;;;;;:Απορία:

ortho 09-02-2013 21:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sain ( 841608)
Το έγραψα και από πάνω. Θα αντέξεις τα πάντα για το παιδί σου. Αλλά πόσες μένες θα βγουν δημόσια να το παινευτούν κιόλας;;;;;:Απορία:

Που θες να καταλήξεις;!
Καλά έκανε κι είπε ότι είπε. Αν είναι σωστό ή όχι το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του και δεν έχει και σημασία κατά τη γνώμη μου. Ούτε μπορεί να γνωρίζει κανείς μας γιατί τα είπε;! Ανεξάρτητα από το τι έκαναν, αν τον είδε με τα μούτρα μπλε μαρέν εκείνη τη στιγμή αυτή ήταν η αντίδρασή της. Αν δεν της είχαν χώσει το μαρκούτσι κι ήταν ήρεμη μπορεί να έλεγε άλλα. Το γνωρίζουμε;! ξαναμίλησε; Για τη μάνα τη στιγμή που βλέπει το παιδί της σε κακό χάλι δε μετράει τι έκανε ή τι θα μπορούσε να είχε κάνει! Είναι το παιδί της που πονάει εκείνη τη στιγμή! Και γίνεται λέαινα και μπορεί να κάνει και να πει οτιδήποτε.

Εμείς όταν χάσουμε την ψυχραιμία μας δε λέμε πράγματα για τα οποία μπορεί και να μετανιώσουμε όταν ηρεμήσουμε;

sain 09-02-2013 23:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 841635)
Που θες να καταλήξεις;!
Καλά έκανε κι είπε ότι είπε. Αν είναι σωστό ή όχι το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του και δεν έχει και σημασία κατά τη γνώμη μου. Ούτε μπορεί να γνωρίζει κανείς μας γιατί τα είπε;! Ανεξάρτητα από το τι έκαναν, αν τον είδε με τα μούτρα μπλε μαρέν εκείνη τη στιγμή αυτή ήταν η αντίδρασή της. Αν δεν της είχαν χώσει το μαρκούτσι κι ήταν ήρεμη μπορεί να έλεγε άλλα. Το γνωρίζουμε;! ξαναμίλησε; Για τη μάνα τη στιγμή που βλέπει το παιδί της σε κακό χάλι δε μετράει τι έκανε ή τι θα μπορούσε να είχε κάνει! Είναι το παιδί της που πονάει εκείνη τη στιγμή! Και γίνεται λέαινα και μπορεί να κάνει και να πει οτιδήποτε.

Εμείς όταν χάσουμε την ψυχραιμία μας δε λέμε πράγματα για τα οποία μπορεί και να μετανιώσουμε όταν ηρεμήσουμε;

Μου άρεσε η οπτική σου γιατρέ μου. Δεν το είχα δει καθόλου έτσι:( Το οτι τα είπε κατόπιν πίεσης είναι μια σοβαρότατη δικαιολογία. Αρχίζω να της δίνω ελαφρυντικά. Γιατί όπως το έβλεπα, ήταν μάλλον παράξενο να λέει οτι ήταν και περίφανη για την κατάντια του παιδιού.
Σε αναμονή λοιπόν για τις εξελίξεις:ye33:

thomas65 10-02-2013 00:57

Απόσπασμα:

Που θες να καταλήξεις;!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sain ( 841743)
Μου άρεσε η οπτική σου γιατρέ μου. Δεν το είχα δει καθόλου έτσι:( Το οτι τα είπε κατόπιν πίεσης είναι μια σοβαρότατη δικαιολογία. Αρχίζω να της δίνω ελαφρυντικά. Γιατί όπως το έβλεπα, ήταν μάλλον παράξενο να λέει οτι ήταν και περίφανη για την κατάντια του παιδιού.
Σε αναμονή λοιπόν για τις εξελίξεις:ye33:

:ye36:

ilias vara 10-02-2013 19:23

«Ο Νίκος κρατούσε το φέρετρο, ο Αλέξανδρος ξεψύχησε στα χέρια του, από εκεί ξεκίνησαν όλα, δεν θέλω να προσθέσω τίποτα άλλο» λέει η μητέρα του Νίκου Ρωμανού, Παυλίνα Νάσιουτζικ, η οποία συνεχίζει να δηλώνει περήφανη για τον γιο της, παρά την συμμετοχή του στην διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης με «άρωμα» τρομοκρατίας.
«Μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου, ο Νίκος δεν είχε καμία σχέση με το παιδί που γνωρίζαμε έως τότε. Είχε μέσα του οργή και φόβο» αναφέρει η Παυλίνα Νάσιουτζικ στη Real News.
Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή, η μητέρα του Νίκου Ρωμανού τον υπερασπίστηκε, σημειώνοντας πως είναι περήφανη για τον γιο της.

mario 10-02-2013 19:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 842081)
«Ο Νίκος κρατούσε το φέρετρο, ο Αλέξανδρος ξεψύχησε στα χέρια του, από εκεί ξεκίνησαν όλα, δεν θέλω να προσθέσω τίποτα άλλο» λέει η μητέρα του Νίκου Ρωμανού, Παυλίνα Νάσιουτζικ, η οποία συνεχίζει να δηλώνει περήφανη για τον γιο της, παρά την συμμετοχή του στην διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης με «άρωμα» τρομοκρατίας.
«Μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου, ο Νίκος δεν είχε καμία σχέση με το παιδί που γνωρίζαμε έως τότε. Είχε μέσα του οργή και φόβο» αναφέρει η Παυλίνα Νάσιουτζικ στη Real News.
Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή, η μητέρα του Νίκου Ρωμανού τον υπερασπίστηκε, σημειώνοντας πως είναι περήφανη για τον γιο της.

Η ανατροφή ειναι δύσκολο πράγμα.
...και για την κουκουβάγια το παιδί της είναι το πιο όμορφο.

Στάλθηκε απο μένα βρε!!

frits 10-02-2013 20:52

Ρε παιδιά αφήστε το να πάει στο καλό, ας ευχηθούμε να μην βρεθούμε ποτέ στην θέση της, γιατί να είστε σίγουροι πως ότι και να λέτε δεν ξέρετε πως θα αντιδράσετε...

phoenix 10-02-2013 21:56

τρομοκρατης
μπατσος
αναρχια
κρατος
αστυνομια
οικογενεια
τιμιοτητητα
δικαιοσυνη
αξιοκρατια
θρησκεια
δημοκρατια
πατριδα
λεξεις με πολυ βαθια σημασια και μεγαλη ισχυ αφορουν ολους μας και ειναι δημιουργηματα ολων μας!!!!!!!!!!!!!!!!
το θεμα ομως ειναι απο πια οπτικη τα βλεπει ο καθενας δηλαδη αν ειναι ανεργος η τεμπελης η παραμυθατζης ,βουλευτης γιατρος οικοδομος συνταξιουχος φοιτητης μαθητης, επαγελματιας
φανταστειτε ενα παιχνιδι και ποσοι περνουν μερος σε αυτο
αυτοι που δημιουργησανε το παχνιδι......αυτοι που παιζουν το παιχνιδι......και αυτοι που πληρωσανε τους πρωτους για να φτιαξουν το παιχνιδι.....
παντως και ο αστυνομικος και ο τρομοκρατης ειναι απο αυτους που παιζουν στο παιχνιδι δηλαδη τα πιονια οπως ολοι μας

JohnGS1100 10-02-2013 22:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 842090)
Η ανατροφή ειναι δύσκολο πράγμα.
...και για την κουκουβάγια το παιδί της είναι το πιο όμορφο.

Στάλθηκε απο μένα βρε!!

Μέσα στην ανατροφή του είναι και η δολοφονία του φίλου του. Όπως και η συμπεριφορά του κράτους στους πολίτες του, η υποθήκευση του μέλλοντός του, ο μηδενισμός των πάντων και η αδιαφορία από μέρους όλης της κοινωνίας μας, δηστυχώς. Για να μη πιάσουμε τους δασκάλους μας, καθηγητές και λοιπούς, να τους χαιρόμαστε όλους δηλ. που παράγαμε τέτοιον "τρομοκράτη"..
Η μάνα του είναι περήφανη γιατί τουλάχιστον ο γιός της έχει ανακλαστικά, αντιδράει, δεν είναι αναίσθητος..

napgeo 11-02-2013 17:20

Η γενιά μου έσπειρε πολλή μίσος στα παιδιά αυτά.

Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τους καρπούς.

Όσοι είμαστε γονείς και βλέπουμε τα βλέμματα αυτών των παιδιών καταλαβαίνουμε που τους έχουμε οδηγήσει.
Εμείς είχαμε τα Πράσινα και μπλέ Ανθρωπάκια στη διοίκηση της χώρας. Τώρα θα απολαύσουμε και τα Τσιπράκια με όλα τα επακόλουθα.
Ο Θεός να φυλάει αυτή τη χώρα.

Πόσα θαύματα να κάμει και αυτός:re26:.............

aeriko 11-02-2013 17:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 842636)

Όσοι είμαστε γονείς και βλέπουμε τα βλέμματα αυτών των παιδιών καταλαβαίνουμε που τους έχουμε οδηγήσει.
Εμείς είχαμε τα Πράσινα και μπλέ Ανθρωπάκια στη διοίκηση της χώρας. Τώρα θα απολαύσουμε και τα Τσιπράκια με όλα τα επακόλουθα.

:wha13::wha13::wha13:

vpentza 11-02-2013 17:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 842636)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 842644)
:wha13::wha13::wha13:

Μου αρέσει που εξακολουθούμε να περιμένουμε να μας σώζουν άλλοι, εξαγνίζοντας τις αλητείες του παρελθόντος......ως πότε ωρέ παλληκάρια ?

Hekima 11-02-2013 20:09

Απόσπασμα:

Που θες να καταλήξεις;!

:ye31:

VDR 09-03-2013 10:08

Τρομοκράτης..ξέρει ότι είναι άχρηστος και παράσιτο της κοινωνίας και σπάζοντας τις ξένες περιουσίες και σκοτώνοντας συνανθρώπους προσπαθεί να αισθανθεί ότι είναι και μπορεί να κάνει κάτι..έστω να σου γρατζουνίσει το αυτοκίνητο! Εκμεταλλεύεται και εξεφτιλίζει τον χαρακτηρισμό ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!Έχει πλήρη γνώση του τι κάνει και γνωρίζει τις συνέπειες.ΔΕΝ υπάρχει καμία δικαιολογία!
Μπατ...ύλης..Είναι επιλογή του, ένα άτομο με χαμηλή ή ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση (οι περισσότεροι) που επιθυμεί ένα μικρό κομμάτι εξουσίας, σαν το σκυλάκι που περιμένει να γλύψει το κοκαλάκι.Συνήθως ..για να μην πω τις περισσότερες φορές νομίζει ότι είναι ο Rambo!Και φυσικά στην έλειψη διαπαιδαγώγησης από το σπίτι..Σημαντικότατη η διαπαιδαγώγηση που παίρνουμε από το σπίτι.Και ο μπατ...ύλης έχει πλήρη γνώση του τι κάνει και γνωρίζει τις συνέπειες.ΔΕΝ υπάρχει καμία δικαιολογία!
Αυτό το σύστημα ατιμωρησίας στην Ελλάδα πρέπει να σταματήσει και να υποστεί ο καθένας τις συνέπειες των πράξεων του.
Και κάτι ακόμα..είμαστε πολίτες στην ίδια χώρα..τι έχουμε να χωρίσουμε?Πάμε να προσπαθήσουμε να πάμε μπροστά..ας αφήσουμε το παρελθόν και τις βλακείες..Η ζωή είναι ωραία..Γιατί να μην είμαστε μια μεγάλη παρέα???:cr13::cr13::cr13:

nasos 09-03-2013 11:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VDR ( 860046)
Τρομοκράτης..ξέρει ότι είναι άχρηστος και παράσιτο της κοινωνίας και σπάζοντας τις ξένες περιουσίες και σκοτώνοντας συνανθρώπους ........

Μπατ...ύλης..

Το μόνο που δεν γράφει για τον δεύτερο είναι: ΧΡΉΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!!

TEOSS 09-03-2013 14:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VDR ( 860046)
...
Μπατ...ύλης..Είναι επιλογή του, ένα άτομο με χαμηλή ή ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση (οι περισσότεροι) που επιθυμεί ένα μικρό κομμάτι εξουσίας, σαν το σκυλάκι που περιμένει να γλύψει το κοκαλάκι.Συνήθως ..για να μην πω τις περισσότερες φορές νομίζει ότι είναι ο Rambo!Και φυσικά στην έλειψη διαπαιδαγώγησης από το σπίτι..Σημαντικότατη η διαπαιδαγώγηση που παίρνουμε από το σπίτι.Και ο μπατ...ύλης έχει πλήρη γνώση του τι κάνει και γνωρίζει τις συνέπειες.ΔΕΝ υπάρχει καμία δικαιολογία!
../.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nasos ( 860107)
Το μόνο που δεν γράφει για τον δεύτερο είναι: ΧΡΉΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!!

Το τραγικό είναι ότι χάρις σε αυτούς και την προστασία του κράτους, μπορεί κάθε γελοίο υπάνθρωπο κατασκεύασμα να βγάζει από το στόμα ότι βγάζει και από τον <<κάλο>> του…

VDR 09-03-2013 23:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 860172)
Το τραγικό είναι ότι χάρις σε αυτούς και την προστασία του κράτους, μπορεί κάθε γελοίο υπάνθρωπο κατασκεύασμα να βγάζει από το στόμα ότι βγάζει και από τον <<κάλο>> του…

Μπορεί να συμφωνούμε σε αυτό..για διατύπωσε το καλύτερα..

JohnGS1100 10-03-2013 00:22

Ρε θα τους ψάχνετε τους "τρομοκράτες" με αυτά που θα μας κάνουν οι κυβερνωντες. Έχει χαθει η μπάλα πλέον από καταπάτηση του συντάγματος, της θεσμικής δικαιοσύνης, της λειτουργίας των θεσμών και κρίνουμε ακόμα 4 αθώα παιδιά, που αποφάσισαν παρά τη τύφλα τους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.. που ουσιαστικα τι έκαναν ? .. επιτέθηκαν στις τράπεζες που δεν έχουν ανάγκη και που όλοι βρίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάθε μέρα..
Ας μας πει όποιος κρινει τις κινήσεις των "τρoμοκρατών" τι προτείνει ως εναλλακτική, αν έχει δηλ. τα @ρχίδι@ να το πει.. please..

TEOSS 10-03-2013 16:47

Οι δηλώσεις της κ.Νάσιουτζικ μου είναι αδιάφορες, μπορεί να λέει ότι θέλει.
Έξαλλου τον γιο της υπερασπίζεται, οπότε καλά κάνει .;)

Οι πράξεις των συλληφθέντων είναι γνώστες και ποινικά αξιόποινες, συμφώνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη κρίση ή επεξεργασία.;)
Θα δικαστούν για αυτές τις πράξεις και η τύχη τους επίσης μου είναι παντελώς αδιάφορη.:D

Αυτοί που <<αναζητούν>> τρομοκράτες, ληστές, απαγωγείς, δολοφόνους, βομβιστές κ.α. για να <<αλλάξουν >> το σύστημα … ας το κάνουν, αφού έτσι νομίζουν ότι θα έχουν αποτέλεσμα. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VDR ( 860526)
Μπορεί να συμφωνούμε σε αυτό..για διατύπωσε το καλύτερα..

Η καλύτερη διατύπωση σε μάρανε…
Εδώ στο ίδιο το κείμενό σου τελειώνεις με την ερώτηση <<Γιατί να μην είμαστε μια μεγάλη παρέα???>> ενώ λίγες γραμμές ποιο πάνω έχεις ξεδιπλώσει τα βρωμερά περιττώματα σου, επιδιώκοντας την ένταση και την φιλονικία…

Δείχνοντας έτσι παντελή έλλειψη ικανότητος στην κατανόηση του λόγου (έγγραφου στην προκειμένη) ακόμα και όταν αυτός ο έγγραφος λόγος είναι ο …δικός σου! :lo19::lo19:

:cool2::cool2::cool2:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:28.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!