GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Επεισόδια στον Άρειο Πάγο (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=43482)

yannis 29-09-2013 20:49

Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Ευχαριστώ. Καλό βράδυ σε σένα και όλους!!!!

frits 29-09-2013 20:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ktasos ( 952438)
Καταρχην αυτη η ιδια η ΧΑ, ακομα και σε κεινον που δεν ηθελε να το δει φαινοταν οτι ηταν μια συμμορια.... μια ομαδα ανθρωπων του υποκοσμου που δεν ξερω πως μεταμορθωθηκαν εν μια νυκτι σε αντισυστημικους και υποστηρικτες των μεγαλων ιδεωδων του εθνους.

Οποιος ειχε την ελαχιστη πολιτικη σκεψη δεν επρεπε να αναρωτηθει που ηταν πιο πριν? Και φυσικα δεν επεισαν κανέναν απο τους υγειεις σκεπτομενους πολιτικα Ελληνες.
Δεν ηθελε πολυ μυαλο για να καταλαβεις τι ηταν...τωρα θα μου πειτε και ολοι αυτοι που τους ψηφισαν? κρυβουν μεσα τους ενα φασιστα? που οποτε μας βολευει τον βγαζουμε οποτε δεν μας συμφερει το κρυβουμε.?

Ναι αυτο συμβαινει με τη μονη διαφορα που δεν ειναι φασιστας. Ειναι ο κακος μας εαυτος...που τα χρονια της ευμαρειας του ΠΑΣΟΚ ανδρωθηκε και θεριεψε και τωρα πολλοι απο μας δεν μπορουν να το κουμανταρουν.

ΠΡΩΤΑ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. οταν το καταλαβουμε αυτο τοτε θα εξηγησουμε φαινομενα σαν της ΧΑ, της 17 Νοεμβρη , των γνωστων αγνωστων, του καψιματος της Αθηνας και ουκ εστι αριθμος...απλα τουτο δω ειχε το κατι διαφορετικο γιατι αν συνεχιζονταν θα απειλουσε ολη την κοινωνια για αυτο και πονουσε περισσοτερο.

Και ναι πιστευω οτι τετοια φαινομενα θα αναπτυσονταν και σε οποιαδηποτε αλλη ευρωπαικη χωρα αν ειχε τους ηγετες που ειχε τα τελευταια χρονια η Ελλαδα, αν ειχε την παιδεια που καποιοι φροντισαν να εχει η Ελλαδα, αν περναει οσα περναει σημερα η Ελλαδα.

Δεστε την εικονα του Κασιδιαρη τη στιγμη που φτυνει στις καμερες. Ποια η διαφορα του απο τον Πάσσαρη?
Τετοιος λαος που καταντησαμε τετοιους στειλαμε στη Βουλη.

Εγω νομιζω οτι μ αυτους λιγο πολυ ξεμπερδεψαμε.
Με τον κακο μας εαυτο ομως δεν ξεμπερδεψαμε....και εχει πολυ δρομο ακομα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον αντίλογο σε ότι γράφεις, μπράβο σου...:)

IOTH1X 29-09-2013 20:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952423)
. Δεν είδα την ίδια πρεμούρα για τον διασυρμό του τσοχατζόπουλου, της γυναίκας και της κόρης του.
.

:Απορία::Απορία::Απορία:Μα ποιος τους διέσυρε αυτούς.

Μάλλον το σύνδρομο της αυτοξεφτίλας τους παρέσυρε.

griv_gs 29-09-2013 23:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952423)
Πάλι ψάχνεις κάποιον άλλον να με κάνει ντα!!!!!
Πόσο υποκριτής και στερημένος μπορεί να είσαι;;
Βεβαίως και είμαι κάθετα αντίθετος με τέτοια θέματα και αν είχες στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα έκανες το ίδιο.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ που καταδίκασες τα εγκλήματα. Απλώς έτρεξες να επωφεληθείς, σιγοντάροντας τα αποβράσματα και να αφήσεις τη λασπίτσα σου. Εντάξει, έχεις απωθημένα με μένα, αλλά έτσι δεν βγάζεις τίποτα.
Όσο για τους ανθρώπους του φόρουμ, θα έπρεπε να ντρέπεστε να τους επικαλείστε κάθε που δεν σας κάθετε η λάσπη.
Δεν έβρισα κανέναν που να ήρθε ήρεμα, νόμιμα και δεοντολογικά να εκφέρει άποψη. Τα κρυφά και φανερά φασιστάκια, (σε κάθε έκφραση της κοινωνίας, όχι μόνο τα πολιτικά) προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να βρουν συμμάχους. Δεν είδα την ίδια πρεμούρα για τον διασυρμό του τσοχατζόπουλου, της γυναίκας και της κόρης του.
Βέβαια, είναι γνωστή η θέση και η στάση σας στην κοινωνία. Ακόμα και τώρα που είναι εντελώς ξεκάθαρο το έγκλημα, εσείς κοιτάτε αλλού.
Ευτυχώς είστε απειροελάχιστοι στο σύνολο του φόρουμ και της κοινωνίας και απλώς γελάμε.

:re25::re25::re25::re25:
:re28::re20:
Δεν κάνεις καμία βόλτα με την μηχανή σου ή τίποτα άλλο που σου αρέσει να ξελαμπικάρεις λίγο?
Έχεις δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά ο τρόπος που γράφεις στα φιλαράκια που είμαστε στο φόρουμ και μέχρι χθες κάναμε εκδρομές και πίναμε καφεδάκια, είναι ΕΜΕΤΙΚΟΣ.

Δεν επιδιώκω καμία αντιπαράθεση μαζί σου και ίσως μετανοιώσω που εγραψα. Αλλά αν δεν μπορείς να είσαι ευγενής..:u57:

Κάνε λίγο υπομονή να ωριμάσεις μετά απο 20 χρόνια γιατί νομιζω ότι δεν είσαι πάνω απο 12 χρονών.
Ξαναγράψε δηλαδή στα 72.

GeorgeP 30-09-2013 00:08

πω,πω, πω.........:eek::eek:

.................και δεν εχω γραψει κουβεντα.............ακομα;)........:D
:D

xurxes 30-09-2013 00:50

χαλαρωσε φιλε Γιαννη και γραφε σε παρακαλω οπως θελεις αλλα με σεβασμο προς τους ομοσταυλους σου

yannis 30-09-2013 01:56

Α, τώρα κατάλαβα...
Το περάσατε για σταύλο, γι αυτό τόσα ....
Καλά τα λέμε αύριο. Τώρα δεν είναι η ώρα και το μέρος κατάληλα.

mpampis 30-09-2013 02:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 952321)
Βρε φιλε μπαμπη δε αναφέρομαι σε εσένα,δε έχω σκοπό να αναφερθώ προσωπικα.
Βάλε μου όσες ταμπέλες θέλεις δε με ενοχλεί άλλωστε ειναι το πιο εύκολο αν θες να θίξεις κάποιον λένε οι νομικοί.
Έχω σπίτι κληρονομιά και απο την δουλειά μου 14 ώρες κάθε μέρα για 21 χρονια με 12 άτομα προσωπικό στις εταιρείες μου και μια προσπάθεια με την σύζυγο μου να δημιουργούμε ,ναι έχω πιει καφέ στο Κολωνάκι Εχω παει διακοπές στη Μύκονο και έχω αγοράσει ακριβό αμάξι.
Φυσικα δεν υποστηρίζω κανέναν που ακουμπαει έστω και σαν σφαλιάρα άλλον δε ειναι του χαρακτήρα μου ,το μονο χαστούκια που δίνω ειναι αν έχω επιχειρήματα με τα λόγια .ζουσα σε δημοκρατική χωρα (πίστευα) που ο στόχος της ήταν να ζουν καλα και οι πολίτες της αλλα οταν βλέπω μια ανοχή σε καημερινα προβλήματα απο ΟΛΑ τα κόμματα της εξουσίας απο ΟΛΟΥΣ τους δημσιογραφους ε δε μπορω νοιωθω οτι τρώω κουτόχορτο.
Δυστυχως δε ειμαστε όλοι στην ίδια μερια αλλα ειναι καλο να σκεφτόμαστε και απο την πλευρά του αλλου.
Θα το πω για μια φορά ακόμα στη φυλακή όσοι παρενέβησαν τον νομό αρκεί αυτο να ισχύει για ΟΛΟΥΣ.
οσο βλέπω την παραοικονομία την λαθρομετανάστευση την απόκρυψη της λίστας Lagard και αλλα τέτοια ε δε μπορω να μένω αμέτοχος.
Δακρύζω οταν ακούω τον εθνικό μας ύμνο στους αγώνες και νοιωθω περήφανος που είμαι έλληνας αν αυτα μπορούν να με χαρακτηρίσουν δικαίωμα μου

φιλε με φτανει προσωπικα που ξεκαθαρισες οτι δεν υποστηριζεις δολοφονους.η ιδεολογια σου ειναι καθαρα δικο σου θεμα.ολα μια χαρα απο εμενα ετσι και αλλιως.να εισαι καλα.

mpampis 30-09-2013 02:53

κατι ακομα ρε παιδια.
δεν καταλαβενετε καποιες αντιδρασεις και απορειτε.
θα σας ξαναθυμισω οτι μολις 70 περιπου χρονια πιο πισω,ζει ακομα πολυς κοσμος,ομοιδεατες τον αμορφωτων απολιτιστων χιμπατζηδων,που χτες επιτελους μαζεψαν,σκοτωσαν και αφανισαν ολοκληρα χωρια μας.κατεστρεψαν την χωρα μας οικονομικα.ισοπεδωσαν πολεις.εκλεψαν θησαυρους.
ποσο θελει ενας ανθρωπος,που δικοι του ανθρωποι εχουν βασανιστει και σκοτωθει απο εκεινα τα τομαρια,να μην αντεχει να βλεπει ελληνες να στηριζουν παλι την ιδια ιδεολογια και τις ιδιες καταστασεις;
τι προσφεραν αυτοι οι αλητες στη βουλη;
μπινελικια,απειλες του καλτσον,μπουλινγκ του δημοτικου,σφαλιαρες σε γυναικα,ξυλο σε αθωους μεταναστες,λαθρεμποριο,φονους.
ουσια μηδεν.πραξεις μηδεν.
εχουμε και οσους ελαχιστους τους στηριζουν να λενε του κοσμου τα ασχετα.
να μπερδευουν τον σταλιν και τα εγκληματα του με τους ελληνες νεκρους των ναζι.να μπερδευουν την πολιτικη με την ποινικη διωξη που εγινε στους δολοφονους.να εξισορωπουν τα εγκληματα εν ψυχρω σε σχεση με το μνημονιο κ τις αυτοκτονιες και πολλα ακομα ασχετα.
και εγω πιστευω οτι ολα αυτα ειναι στημενα,πολλα χρονια ηξεραν τα εγκληματα τους αλλα τωρα τους βολευε να τα βγαλουν στην φορα.ομως επιτελους εστω και ετσι ενα μεγαλο κομματι της αλητειας τελειωνει.
αργα βεβαια και ελπιζω οι ιδιοι να μπορεσουν να ζητησουν ενα συγνωμη για ολες τις ζωες που χαθηκαν,αν ειχαν πραξει νωριτερα καποιοι απο αυτους θα ζουσαν.

AKIS_21 30-09-2013 09:15

Κάποιοι περάσανε όμορφα χθες τα μωρά μου διασκεδαΟυν στις λαϊκές γειτονιές :ha16:

AKIS_21 30-09-2013 09:19

Άντε τώρα σειρά έχουν και οι ανώνυμοι σύνδεσμοι ποδοσφαίρου
Έχουμε και λέμε σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης σύλλογοι,όπλα,δολοφονια(γρηγοροπουλος) τρομοκρατία επεισόδια ,κάψιμο συνδέσμων ,
Είδατε τα κανάλια μας να ασχολούνται 2 εβδομάδες για αυτα ? :sm2:

AKIS_21 30-09-2013 09:19

Έχουμε και λέμε σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης σύλλογοι,όπλα,δολοφονια(γρηγοροπουλος) τρομοκρατία επεισόδια ,κάψιμο συνδέσμων ,

yannis 30-09-2013 09:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 952517)
χαλαρωσε φιλε Γιαννη και γραφε σε παρακαλω οπως θελεις αλλα με σεβασμο προς τους ομοσταυλους σου

Καλημέρα!!!!!
Και για να ξεκινήσουμε...
Φίλε Σταύρο, όταν κάνεις συστάσεις, να ξεκαθαρίζεις αν πρόκειται για προσωπικές απόψεις ή σαν mod εκφράζεις το φόρουμ.
Αφού λοιπόν προβείς στην ανάλογη διευκρίνηση, τα ξαναλέμε.
Μέχρι τότε, θεωρώ πως η δημοσίευσή σου δεν έχει γίνει.

yannis 30-09-2013 09:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 952552)

Θα έρθουν κι αυτά.
Ένα ένα τα γουρούνια στο μαντρί.
Πρώτα τα χοντρογούρουνα.

yannis 30-09-2013 09:34

Αν και για την δολοφονία Γρηγορόπουλου, αν δεν στο είπανε στην τοπική, ήδη έχει συλληφθεί και καταδικαστεί ο δολοφόνος.

AKIS_21 30-09-2013 09:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952555)
Αν και για την δολοφονία Γρηγορόπουλου, αν δεν στο είπανε στην τοπική, ήδη έχει συλληφθεί και καταδικαστεί ο δολοφόνος.

Μέχρι εκει κανείς την σύγκριση βρε φίλε Γιάννη μιλάω οτι οι σύνδεσμος που ανήκε ο δολοφόνος ακόμα υπάρχει ενω είχαν βρεθει μαχαίρι και ρόπαλα σύνδεσμος μεγάλης ομάδας άρα και αυτή φέρει ευθύνη ακριβώς σαν ηθικοί αυτουργοί αλλα ποιους να πειράξουν τους χορηγούς τους?αλλα σορρυ πρεπει να σας τα μασάμε και να σας τα δίνουμε για να τα καταλάβετε

yannis 30-09-2013 09:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από griv_gs ( 952495)
:re25::re25::re25::re25:
:re28::re20:
Δεν κάνεις καμία βόλτα με την μηχανή σου ή τίποτα άλλο που σου αρέσει να ξελαμπικάρεις λίγο?
Έχεις δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις αλλά ο τρόπος που γράφεις στα φιλαράκια που είμαστε στο φόρουμ και μέχρι χθες κάναμε εκδρομές και πίναμε καφεδάκια, είναι ΕΜΕΤΙΚΟΣ.

Δεν επιδιώκω καμία αντιπαράθεση μαζί σου και ίσως μετανοιώσω που εγραψα. Αλλά αν δεν μπορείς να είσαι ευγενής..:u57:

Κάνε λίγο υπομονή να ωριμάσεις μετά απο 20 χρόνια γιατί νομιζω ότι δεν είσαι πάνω απο 12 χρονών.
Ξαναγράψε δηλαδή στα 72.

:sm7::sm7:

Πολύ χαίρομαι που με νομίζεις για τόσο νέο!!!!!
Να θυμηθείς να σε κεράσω!!!!!!
Επίσης έτσι νεαρός που είμαι, να δεις πόσο καλό σεξ κάνω σε νεαρές φλωρετίτσες!!!!!
Να 'σαι καλά, ξανάνιωσα. Εσύ, με την ευκαιρία πόσο χρονών σε κάνεις;; Από εμφάνιση λες τίποτα;;;
Αχ τι μου θύμισες!!!!!!!
Παλιά όταν δυσκολευόμασταν με καμμιά βακέτα, της περνάγαμε την μαξιλαροθήκη κουκούλα. Τώρα τα πιθήκια με τα κράνη το έκαναν πιο εύκολο. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για μαξιλαροθήκες.;)

Και κάτι ακόμα.
Εγώ δεν συνηθίζω να πίνω καφεδάκια με άτομα που υποθάλπουν εγκληματίες. Αν εσύ το κάνεις, με γειά σου και χαρά σου. Να βγάλεις και φωτογραφίες να καμαρώνεις στα εγγόνια σου.
Επίσης είδα στο προφίλ σου πως είσαι Δ.Υ. Εύχομαι να μην ανήκεις στα Σ.Α. γιατί δεν θα δικαιολογείται η άγνοιά σου ως προς το τι σημαίνει εγκληματίας και άμεση ή έμμεση υπόθαλψη του.

AKIS_21 30-09-2013 09:46

Ποιος σου είπε οτι παίζει ρόλο η ηλικία ?
Άλλωστε η ####### χρονια δε κοιτά :sm3:

yannis 30-09-2013 09:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 952559)
Μέχρι εκει κανείς την σύγκριση βρε φίλε Γιάννη μιλάω οτι οι σύνδεσμος που ανήκε ο δολοφόνος ακόμα υπάρχει ενω είχαν βρεθει μαχαίρι και ρόπαλα σύνδεσμος μεγάλης ομάδας άρα και αυτή φέρει ευθύνη ακριβώς σαν ηθικοί αυτουργοί αλλα ποιους να πειράξουν τους χορηγούς τους?αλλα σορρυ πρεπει να σας τα μασάμε και να σας τα δίνουμε για να τα καταλάβετε

Ε όχι και "φίλοι"!!!!!!!!
Όσο και να χτυπιόσαστε, τα πράμα πήρε τον δρόμο του. Καλού κακού, ανασυγκροτηθείτε και μαζέψτε κάννα φράγκο για τσιγάρα στα πρώτα πιθήκια. Μόνο προσεκτικά, να κοιτάτε τις ανακοινώσεις, μη τυχόν και βρεθείτε γρηγορότερα στο φυσικό σας περιβάλλον.

AKIS_21 30-09-2013 09:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952564)
Ε όχι και "φίλοι"!!!!!!!!
Όσο και να χτυπιόσαστε, τα πράμα πήρε τον δρόμο του. Καλού κακού, ανασυγκροτηθείτε και μαζέψτε κάννα φράγκο για τσιγάρα στα πρώτα πιθήκια. Μόνο προσεκτικά, να κοιτάτε τις ανακοινώσεις, μη τυχόν και βρεθείτε γρηγορότερα στο φυσικό σας περιβάλλον.

Γιαννάκη τελειώσεις απο εμένα πάρε τη σημαία βάλτε στο
Τα υπόλοιπα άλλη φορά

yannis 30-09-2013 09:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 952559)

Δεν ξέρω αν πρέπει να τα μασάτε... πάντως να τα γράφετε Ελληνικά, για να τα καταλαβαίνουμε, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.
Σε παρακαλώ, ψάξε κανέναν απόφοιτο δημοτικού έστω ή φώναξε την ουρανία την αγελαδίτσα, που πήγε και στο γυμνάσιο!!!!

Ρε μπας και είσαι πακιστανός και μου κάνεις πλάκα;;; γιατί οι Έλληνες ξέρουν και λίγα γράμματα.!!!

yannis 30-09-2013 09:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 952566)
Γιαννάκη τελειώσεις απο εμένα πάρε τη σημαία βάλτε στο
Τα υπόλοιπα άλλη φορά

Βιάζεσαι;;;
Σε κάλεσαν μήπως "δια υπόθεσίν σας" ?!?!?!?!?!?!??!

vpentza 30-09-2013 10:15

Ρε σεις, το "πάτε" ωραία το θέμα.....
Μου αρέσει που ο καθείς αφήνει (εσκεμμένα θαρρώ) στο τέλος της παραγράφου του ένα μικρό κενό ώστε να μπορεί να συμπληρώσει ο επόμενος....
Απολαυστική κόντρα ...

:ha06:

yannis 30-09-2013 10:36

Μέχρι να επανέλθουν οι "αγανακτισμένοι πολίτες" για την επόμενη δόση τους, έχουμε λίγο χρόνο για κουβέντα...

Οι ΦΙΛΟΙ του φόρουμ λοιπόν, καταλαβαίνουν πολύ καλά γιατί αυτή η ένταση.
Έτσι επιγραμματικά, να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Δεν ξεκίνησα κανένα νήμα προκλητικό και προσβλητικό για κανέναν.
Πήρα μέρος σε όσα είχαν ήδη δημιουργηθεί από άλλους και δεν ξεκίνησα πρώτος να προκαλώ κανέναν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πριν προκληθώ εγώ.
Οι εκφράσεις μου για τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου έχουν τον λόγο τους. Αν δεν τους καταλαβαίνει κάποιος (που αμφιβάλλω) να πω κάτι ακόμα.
Η πολιτεία πήρε επιτέλους και κάτω από οποιαδήποτε πίεση, κατασταλτικά μέτρα εναντίον των εγκληματιών ως όφειλε.
Ωστόσο το πολιτικό κόστος έχει κι αυτό την σημασία του. Η εγκληματική αυτή συμμορία λοιπόν, προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραπλανήσει τους πολίτες, μετερχομένη κάθε μέσου, θεμιτού ή αθέμιτου. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να στέλνει τα μέλη της , ως αθώες περιστερές, να σπέρνουν την αμφιβολία.
Έτσι προσπαθούν να εκβιάσουν τους κυβερνώντες, πως τα μέτρα που πήραν θα έχουν πολιτικό κόστος και έτσι να χαλαρώσουν.
Ως πολίτης αυτού του κράτους και ως γείτονας του δολοφονημένου ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ, είναι για μένα προσβολή νεκρού η στάση τους και θεωρώ αδιανόητο να κάνω "πως δεν είδα, δεν ξέρω, φοβήθηκα".
Δεν χαρακτήρισα άσχημα κανέναν αθώο πολίτη. Μου κάνει εντύπωση δε, πως έτσι αβίαστα κάποιοι καταπίνουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς για πολλά πρόσωπα και σχήματα της κοινωνίας, ενώ τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τους αποδεδειγμένα και ομολογημένα από τους ίδιους εγκληματίες.
Το παραμυθάκι που όλη την ώρα προτάσσουν "εγώ δεν είμαι χ.α., αλλά να έτσι για την δημοκρατία" και άλλα γελοία, δεν πρόκειται να μείνουν ασχολίαστα. Όσο τουλάχιστον μου επιτρέπει ο χρόνος μου. Οι φίλοι ξέρουν πολύ καλά, πως ο χρόνος που ξοδεύω στο συγκεκριμένο θέμα είναι υπερπολίτυμος για μένα, όμως είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω ως έντιμος πολίτης.

AKIS_21 30-09-2013 10:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952577)
Μέχρι να επανέλθουν οι "αγανακτισμένοι πολίτες" για την επόμενη δόση τους, έχουμε λίγο χρόνο για κουβέντα...

Οι ΦΙΛΟΙ του φόρουμ λοιπόν, καταλαβαίνουν πολύ καλά γιατί αυτή η ένταση.
Έτσι επιγραμματικά, να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Δεν ξεκίνησα κανένα νήμα προκλητικό και προσβλητικό για κανέναν.
Πήρα μέρος σε όσα είχαν ήδη δημιουργηθεί από άλλους και δεν ξεκίνησα πρώτος να προκαλώ κανέναν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πριν προκληθώ εγώ.
Οι εκφράσεις μου για τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου έχουν τον λόγο τους. Αν δεν τους καταλαβαίνει κάποιος (που αμφιβάλλω) να πω κάτι ακόμα.
Η πολιτεία πήρε επιτέλους και κάτω από οποιαδήποτε πίεση, κατασταλτικά μέτρα εναντίον των εγκληματιών ως όφειλε.
Ωστόσο το πολιτικό κόστος έχει κι αυτό την σημασία του. Η εγκληματική αυτή συμμορία λοιπόν, προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραπλανήσει τους πολίτες, μετερχομένη κάθε μέσου, θεμιτού ή αθέμιτου. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να στέλνει τα μέλη της , ως αθώες περιστερές, να σπέρνουν την αμφιβολία.
Έτσι προσπαθούν να εκβιάσουν τους κυβερνώντες, πως τα μέτρα που πήραν θα έχουν πολιτικό κόστος και έτσι να χαλαρώσουν.
Ως πολίτης αυτού του κράτους και ως γείτονας του δολοφονημένου ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ, είναι για μένα προσβολή νεκρού η στάση τους και θεωρώ αδιανόητο να κάνω "πως δεν είδα, δεν ξέρω, φοβήθηκα".
Δεν χαρακτήρισα άσχημα κανέναν αθώο πολίτη. Μου κάνει εντύπωση δε, πως έτσι αβίαστα κάποιοι καταπίνουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς για πολλά πρόσωπα και σχήματα της κοινωνίας, ενώ τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τους αποδεδειγμένα και ομολογημένα από τους ίδιους εγκληματίες.
Το παραμυθάκι που όλη την ώρα προτάσσουν "εγώ δεν είμαι χ.α., αλλά να έτσι για την δημοκρατία" και άλλα γελοία, δεν πρόκειται να μείνουν ασχολίαστα. Όσο τουλάχιστον μου επιτρέπει ο χρόνος μου. Οι φίλοι ξέρουν πολύ καλά, πως ο χρόνος που ξοδεύω στο συγκεκριμένο θέμα είναι υπερπολίτυμος για μένα, όμως είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω ως έντιμος πολίτης.

Κλάψε κλαψε:yz:yz

yannis 30-09-2013 10:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 952571)
Ρε σεις, το "πάτε" ωραία το θέμα.....
Μου αρέσει που ο καθείς αφήνει (εσκεμμένα θαρρώ) στο τέλος της παραγράφου του ένα μικρό κενό ώστε να μπορεί να συμπληρώσει ο επόμενος....
Απολαυστική κόντρα ...

:ha06:

Βασίλη, ένας από του τρόπους τους είναι να "εξαντλούν" τον άλλον και να του "ανεβάζουν την πίεση".
Ήπαιξαν τσ' ήχασαν!!!!
Και μόλις φύγω για δουλειά είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιος θα τους παραλάβει. Στην τελική θα χρησιμοποιήσουμε το υπερόπλο "GeorgeP"!!!!!!!!!
:ha16::ha16::ha16:

yannis 30-09-2013 10:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 952578)
Κλάψε κλαψε:yz:yz

Κλαίω με δάκρυα χαράς!!!!!!:ye33:
Θα μου επιτρέψεις κάποια μικρή διακοπή αργότερα... θέλω να προλάβω την λαχαναγορά... θα πάρω μπανάνες για τα πιθήκια. Να σου φυλάξω μερικές;;;; Μόλις τελειώσεις με το ξεψείρισμα πες μου!!!!!!:ye32::ye32::ye32:

AKIS_21 30-09-2013 11:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952582)
Κλαίω με δάκρυα χαράς!!!!!!:ye33:
Θα μου επιτρέψεις κάποια μικρή διακοπή αργότερα... θέλω να προλάβω την λαχαναγορά... θα πάρω μπανάνες για τα πιθήκια. Να σου φυλάξω μερικές;;;; Μόλις τελειώσεις με το ξεψείρισμα πες μου!!!!!!:ye32::ye32::ye32:

Είδες Γιαννάκη πόσο εύκολα μπορει καποιος να σε κάνει turbo γιαυτο πριν μιλήσεις να μασησεις

yannis 30-09-2013 11:16

:sm7::sm7::sm7:

Μα που είδες πως κουράστηκα;;;;;
Μιλάμε για Duracell!!!!!!!!!
Τέλειωσε το ξεψείρισμα;;; Άντε τώρα να βρεις κανέναν εγγράμματο γιατί προσπαθώ τόση ώρα στη μετάφραση του google να σε καταλάβω. Μόνο τουρκόσποροι θα προσέβαλλαν τόσο άσχημα την Ελληνική γλώσσα!!!!!!!!!
Για πες μας για την γιαγιά σου... είχε "ευρύ κοινωνικό κύκλο"!??!?!!?!?

yannis 30-09-2013 11:29

Αργείς!!!!!!!
Δύσκολο να τρως φιστίκια και να σκέφτεσαι ταυτόχρονα?!!??!?!?!?:cool2:

siraxanz 30-09-2013 11:29

Γιάννη αν δεν χρησιμοποιούσες "κοσμητικά" επίθετα θα είχες όλο το φόρουμ μαζί σου ....:)

Λίγο ρύθμισε το, σε αυτό το σημείο γιατί χάνεις, κυρίως αισθητικά

και προκαλείς λύπη σε ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε εκτιμάνε...

Αφού το έχεις με τον λόγο... άσε τα κοσμητικά για αυτούς που είναι η ζωή τους...;)

yannis 30-09-2013 11:43

Χάρη μου καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες και σε άλλη περίπτωση θα συμφωνούσα μαζί σου.
Όμως αυτό ακριβώς είναι το παιχνίδι τους. Τάχα μου πολιτισμένη συζήτηση και "διατύπωση συνωμοσιών". Βέβαια αυτοί και καλά δεν έχουν συμμετοχή στη συμμορία, αλλά να έτσι αντικειμενικά και ουδέτερα κλπ κλπ
Ξέρω πως νοιώθει η πλειοψηφία του φόρουμ. Αν (και δικαιολογημένα) ενοχλείται η αισθητική κάποιου συνφορουμίτη, μπορεί κάλλιστα να μην διαβάζει το συγκεκριμένο θέμα που πολύ νωρίς πήρε τον δρόμο που πήρε.
Για να βγάλεις το χταπόδι από το θαλάμι του θέλει γαλαζόπετρα. Σιγά σιγά φανερώνονται!!!!!!
Δεν είμαι καινούριος στο παιχνίδι των εντυπώσεων και στη ψυχολογία του όχλου. Άσε που λόγω δουλειάς έχω πάρει τόσες φορές μαθήματα για διαχείριση πλήθους... Υπομονή και κατανόηση. Θα περάσει κι αυτό!!!!

vpentza 30-09-2013 11:44

δε πάμε λίγο παρακάτω ????
οκ με τα πιθήκια, τα φρούτα και τα ξηροκάρπια. Ο καθείς έχει κάνει τη κρίση του και σας έχει κατατάξει στη συνείδηδή του αναλόγως :):)
έχω(ουμε) άποψη αλλά θεωρώ ότι αρχίζουμε να καβαλάμε τις γκρίζες ζώνες του καθενός μας και παρεκτρεπόμαστε από το προφανές...
θα συνεχίσω με σκέψεις και μαθηματικώς λογικά επιχειρήματα προς προβληματισμό...:rolleyes:

yannis 30-09-2013 11:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 952610)
δε πάμε λίγο παρακάτω ????
οκ με τα πιθήκια, τα φρούτα και τα ξηροκάρπια. Ο καθείς έχει κάνει τη κρίση του και σας έχει κατατάξει στη συνείδηδή του αναλόγως :):)
έχω(ουμε) άποψη αλλά θεωρώ ότι αρχίζουμε να καβαλάμε τις γκρίζες ζώνες του καθενός μας και παρεκτρεπόμαστε από το προφανές...
θα συνεχίσω με σκέψεις και μαθηματικώς λογικά επιχειρήματα προς προβληματισμό...:rolleyes:

Βασίλη,
κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να ανοίξεις σε αυτή την περίπτωση ένα άλλο θέμα. Το συγκεκριμένο από την αρχή του, εκτός της αρχικής αναφοράς του Γιάννη (Mark) εξυπηρέτησε άλλους στόχους και ο ευπρεπισμός του τώρα, απλώς θα έδινε άλλοθι στους γνωστούς αγνώστους.
Όπως είπες άλλωστε είναι ηλίου φωτεινότερη η περίπτωση!!!!!

vpentza 30-09-2013 12:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952614)
Βασίλη,
κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να ανοίξεις σε αυτή την περίπτωση ένα άλλο θέμα. Το συγκεκριμένο από την αρχή του, εκτός της αρχικής αναφοράς του Γιάννη (Mark) εξυπηρέτησε άλλους στόχους και ο ευπρεπισμός του τώρα, απλώς θα έδινε άλλοθι στους γνωστούς αγνώστους.
Όπως είπες άλλωστε είναι ηλίου φωτεινότερη η περίπτωση!!!!!

δεν συμφωνώ, για αλλού ξεκίνησε και αλλού αρμενίζουμε στο παρών thread, αλλά, no matter what, αποδέχομαι τη προτροπή σου.....ίσως ανοίξω άλλο thread...
η παρέμβασή μου δεν θα είχε ουδόλως σκοπούς ευπρεπισμού, απλά θα πήγαινα το "θέμα" παρακάτω, πέρα από τις διαπροσωπικές διαφωνίες...

υπόσχομαι να συνεχίζω να σας παρακολουθώ με προσμονή για τις υποδέλοιπες ερωταποκρίσεις σας....:)

yannis 30-09-2013 12:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 952615)
δεν συμφωνώ, για αλλού ξεκίνησε και αλλού αρμενίζουμε στο παρών thread, αλλά, no matter what, αποδέχομαι τη προτροπή σου.....ίσως ανοίξω άλλο thread...
θα συνεχίζω να σας παρακολουθώ με προσμονή για τις υποδέλοιπες ερωταποκρίσεις σας....:)

Κι όμως... η αμέσως επόμενη απάντηση ήταν του Θοδωρή (TEOSS). Αν δεν ήξερα την ιδιότητά του και την πιθανή αποστολή του, θα την θεωρούσα προβοκατόρικη.
Από κει και μετά αρχίζει το γαϊτανάκι, με απαντήσεις φυσιολογικές από μερικούς συμφορουμίτες και άλλες υποβολιμαίες με σκοπό την αποσταθεροποίηση.
Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να εκφραστεί και συνδιαλλαγεί μαζί τους ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Εγώ όμως είμαι παλιό καραβόσκυλο και δεν μασάω. Αλίμονο αν ένας λοστρόμος ας πούμε, υποχωρήσει και αρχίσει να "συζητάει πολιτισμένα" τα "αιτήματα του τζόβενου"!!!!! Θα γελάνε μαζί του κι οι σαρδέλες στα τελάρα!!!!!

commander 30-09-2013 12:36

γιαννη συμφωνω με τον χαρη .....οσο και δικιο να εχεις....κατ εμε το χανεις......
Και εισαι άνθρωπος που πρεπει να σε διαβαζουμε..... (οσοι δεν τον ξερετε ειναι απο τους λιγους αξιολογους ανθρωπους με πολλες γνωσεις)........απλα εχει το λογο λιγο απο ιχθυοσκαλα........:D

yannis 30-09-2013 12:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 952624)
γιαννη συμφωνω με τον χαρη .....οσο και δικιο να εχεις....κατ εμε το χανεις......

........απλα εχει το λογο λιγο απο ιχθυοσκαλα........:D

Θεολόγε, αντιπαρέρχομαι τα υπερβολικά σχόλια σου για το άτομό μου!!!!!!!!!:lo19:

Μην πας πολύ παρακάτω. Μείνε στην απάντηση #8 και μίλα μου για αισθητική. Το πόσο παραπλανητικά είναι, συνδύασε τα με την "αποδοχή" του mpampis...
Να κάνω μια παρομοίωση...
Ένα σκύλο μπορείς να τον εκπαιδεύσεις χωρίς βία και να γίνει εξαιρετικός βοηθός, σύντροφος κλπ κλπ.
Πες μου πως μπορείς να μάθεις μια κατσαρίδα να μην μαγαρίζει το φαΐ σου;;

yannis 30-09-2013 12:58

Και κάτι άλλο για το ξετρύπωμα...
Γέμισε ένα δωμάτιο με σκ@τ@ και βάλε και ένα λουλούδι. Μετά άσε μια μέλισσα. Θα πάει στο λουλούδι.
Γέμισε ένα δωμάτιο με λουλούδια και βάλε και ένα σκ@τό. Μετά άσε μια κατσαρίδα. Θα πάει στο σκ@τό.;)

yannis 30-09-2013 13:07

Πάντως μου κάνει εντύπωση η αυτοκαταστροφική τους τάση.
Μία βασική άποψή τους είναι πως τα διανοητικά καθυστερημένα άτομα, όπως αυτιστικά παιδιά, δυσλεκτικά, απροσάρμοστα κλπ πρέπει να εξοντώνονται.
Ας τους βοηθήσουμε στο θεάρεστο έργο τους.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:58.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!