GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Τελικά δεν έχουν άδικο κάποιοι που μας θεωρούν ψώνια! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=5150)

pirate 02-05-2010 22:22

Απάντηση: Τελικά δεν έχουν άδικο κάποιοι που μας θεωρούν ψώνια!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 152302)
Κι εγώ είδα μπροστά μου έναν τυπάκο με ένα LT/RTμε βαλιτσες, και ξεκινάμε απο το φαναρι και πάει να χωθεί ανάμεσα στα αμάξια, βλέπω εγώ οτι δε χωράει, λέω θα κόψει, και πάει με κεφι λεμε, και σφηνώνει τις βαλίτσες ανάμεσα στα αμάξια...
Κατέβηκε το παλικαρι και η μηχανή έμεινε ΟΡΘΙΑ...:Απορία:
Τις είχε ξεχάσει....

:sm7::sm7::sm7:

taksidiotis 03-05-2010 00:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yamdoc ( 155678)
Υπαρχουν κομπλεξικοι και bmwδακηδες και αλλοι! Ο φιλος που αγορασα την gs μου ελεγε το tdm μου κατραμα (προφανως μονο λογω ονοματος γιατι το Tdm ειναι απιστευτη μοτοσυκλετα με καταπληκτικο κινητηρα και αξιοπιστο οσο μονο ονειρευεται η bmw!)
Και υπαρχουν αλλοι οπως καποιοι συμφορουμιστες στο tdmhellas που γυρισανε και με ειπανε φιγουραντζη που πηρα gs ενω εγω κυκλοφορω με κινεζικο σκουτερ εντος Αθηνας!
Η καθε μηχανη εχει τα καλα της και τα κακα της! Εμενα προσωπικα μου την δινουν και οι δυο μεριες...και των επιδειξιομανων, φιγουρατζηδων, ασχετων, αλλα και των κομπλεξικων που χαρακτηριζουν ωμα καποιον λογω της μαρκας μηχανης που καβαλουν! Ετσι ειναι παντα! Ολα εχουν δυο οψεις!
Καλες βολτες σε ολους!
Παντως οι αληθεις για μενα ειναι οι εξης:
1) Καμια μηχανη δεν ειναι καλυτερη στο κεντρο απο ενα σκουτερ ή παπι!!!!!!!
2) Τα αναμενα προβολακια σου παρεχουν μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι σε βλεπουν καλυτερα και αρα σε προσεχουν!
3) Η μπαγκαζιερα πισω ειναι μικρη και αν θες να παρεις ενα πραγμα παραπανω σε αναγκαζει ειτε να το κουβαλας πανω σου ή να κανεις χρηση στο τριβαλιτσο!

πολλοι ζηλευουν κιολας.
ξυδακι...γιατι αν ηταν η ζηλεια ψωρα...αστα να πανε.

Capitain 03-05-2010 05:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 155829)
πολλοι ζηλευουν κιολας.
ξυδακι...γιατι αν ηταν η ζηλεια ψωρα...αστα να πανε.

Ρε παιδιά, ντάξει, ζηλεύουν μερικοί, έχω κι εγώ βαλίτσες, αλλά ποιος ο λόγος να βάλω πλαινές ρε, για να κουβαλάω τι?
Και ποιος ο λογος να έχω μηχανη οταν κολλάω στην κινηση? Για να ανάβω τα φώτα να ανοιξουν τα αμάξια?
Μου την έχει δώσει λέμε...
ΝΑΙ ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΩΝΑΡΕΣ.....
Είναι μεγάλο το ποσοστό απ'οτι βλέπω...

taksidiotis 03-05-2010 05:37

Βρε ας μας λενε οπως θελουν,Καλη καρδια:sm7:

pirate 03-05-2010 09:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 155880)
Ρε παιδιά, ντάξει, ζηλεύουν μερικοί, έχω κι εγώ βαλίτσες, αλλά ποιος ο λόγος να βάλω πλαινές ρε, για να κουβαλάω τι?
Και ποιος ο λογος να έχω μηχανη οταν κολλάω στην κινηση? Για να ανάβω τα φώτα να ανοιξουν τα αμάξια?

:sm8::sm8::sm8:

gandreas 03-05-2010 10:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 155880)

Θα φτάσουν σε σημείο αυτοί που τις έχουν, να τις παίρνουν αγκαλιά για να πάνε ακόμα και ταξίδι ώστε να μην τους πουν ψώνια. Ελπίζω να γίνω και εγώ ψώνιο με ένα όμορφο αλουμινένιο ζευγάρι κάποια στιγμή….:D

GeorgeKoy 29-05-2010 10:36

ε ρε κατι τυπάκια που υπάρχουν.... πόσες μέρες μέρες τον χρονο την καβαλάει? εμενα με χτηπησανε θχές και μόλις άκουσα 3 βδομάδες συνεργίο έχασα την γη απο τα πόδια μου και αυτος απο το 2006 15,000 χμ ? :sm7:

napgeo 10-06-2010 12:45

ALX

Καλήμέρα φίλε μου
. Έχω και εγώ μια ερώτηση για ακριβή και φτωχή σειρά..
Άν του απαντούσες έχω μία varadero .. Καλύτερα γιατί μπορούσε και να αυτοκτονούσε.. Εμείς στα honda γιατί δεν έχουμε τέτοια..
Μάλλον είμαστε φτωχοί or εκτός συναγωνισμού.
Να είσαι καλά και να μην προβληματίζεσαι για κάθε ανόητο που θα βρείς στο δρόμο. Ο συγκεκριμένος εάν σε βρεί να οδηγείς μηχανή και είναι σε αυτοκίνητο είναι ο πιο επικίνδυνος για να σε στείλη στο νοσ.
Πάντα όρθιος
Ναπολέων

panos1100gs 05-07-2010 20:24

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΧΗ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ BMW,ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GS1100 ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 10+ ΧΡΟΝΩΝ,ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΟΧΧΧΧΙΙΙΙ..ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η΄ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΨΗΛΟΜΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΑ,<<ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ?>>..ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ..ΚΑΙ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ADVE '10 ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ Η' ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ,<<ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ>>..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΑΔΕΡΟ..ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ..
ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΜWΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Η΄ ΨΩΝΙΑ..
ΑΔΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ,ΣΕ 2 ΡΟΔΕΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΝΙΑ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΡΜΑ BMW..

napgeo 05-07-2010 20:56

Πολλά έχουν υποθεί για το θέμα. Τελικά που καταλήξαμε. Είμαστε η δεν είμαστε ψώνια. Μάλον πρέπει να είμαστε γιαυτό και όπου πάμε ζητάμε την επιβεβαίωση .:p:p:p

ARGI 05-07-2010 21:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από panos1100gs ( 181533)
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΧΗ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ BMW,ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GS1100 ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 10+ ΧΡΟΝΩΝ,ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΟΧΧΧΧΙΙΙΙ..ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η΄ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΨΗΛΟΜΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΑ,<<ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ?>>..ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ..ΚΑΙ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ADVE '10 ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ Η' ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ,<<ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ>>..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΑΔΕΡΟ..ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ..
ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΜWΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Η΄ ΨΩΝΙΑ..
ΑΔΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ,ΣΕ 2 ΡΟΔΕΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΝΙΑ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΡΜΑ BMW..

KAI ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ F 650 FUNDURO!!.... ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΣΑΡΚΑΣΜΟ Κ.Α... ΑΛΩΝΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΩ, ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΜΕ "ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ" ΑΛΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ME ΛΥΠΗΣΗ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΟΟΟ.....:mad:
ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΑΠΤΟΗΤΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....

http://img88.imageshack.us/img88/8897/dscf1019a.jpg

commander 05-07-2010 22:22

QUOTE=ARGIΤΑΞΙΔΕΥΩ ΑΠΤΟΗΤΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....

http://img88.imageshack.us/img88/8897/dscf1019a.jpg[/QUOTE]
και καλα θα κανεις να εισαι υπερηφανος για ολα αυτα που προσφερης στον εαυτο σου και τους δικου σου ανθρωπους http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000204AE.gif

pkar 06-07-2010 12:06

Εγώ πάντως και που έχω τριβάλιτσο ποτέ δεν έχω κολλήσει στην κίνηση σε σημείο που να με ενοχλεί...
Άλλωστε το τριβάλιτσο χωράει και πολλά απο το Super Market όταν γυρίζω απο την δουλειά και πρέπει να πάω πράγματα στην οικογένεια !!!
Υπάρχουν και υποχρεώσεις ! Τουλάχιστον για κάποιους !!!
;)

vpentza 06-07-2010 12:21

εγώ ψωνίστηκα όταν εχτές με πλευρίζει ένας τύπος με ένα Κ1200 GT, μου χαμογελάει και μου λέει : Καλορίζικο φιλαράκι το επετειακό.
Του αντευχήθηκα και έφυγε στο φανάρι σφαιρα............:):):)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!