![]() |
Απάντηση: ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Για να χαλαρώνουμε λίγο ....
:sm7::sm7::sm7:Βρε τον Ξυλοκόπο
|
:sm7::sm7::sm7:
|
:sm7::sm7:
Jefe |
:sm3::sm3::sm3::sm3: Πάρα πολύ καλά όλα .
|
|
Είναι ένας γάτος με τον γιό του και του λέει ' απόψε αγόρι μου θα σου μάθω πώς πη.....με εμείς οι γάτοι . Πάνε λοιπόν σε μια γωνία λίγο πιο κάτω και αρχίζει ο μπαμπάς γάτος να σέρνει νιαουρίζοντας , 'νιάου' να σου και ο μικρός 'νιάου' , 'νιάου' ο γατος 'νιάου' και το γατάκι 'νιάου' ο γάτος 'νιάου' και ο μικρός , μετά από κάνα 2ωρο που νιαουρίζανε και δεν εχεί γίνει τίποτα πετάγετε ο μικρός και λέει στον πατέρα του ' πατέρα βαρέθηκα , εγώ θα πηδηξώ κανένα τέταρτο ακόμα και θα φύγω .
|
Άπαιχτος
Ένας επιχειρηματίας, μετά από μια επιτυχή συμφωνία, κάλεσε την γραμματέα του για δείπνο. Μετά το δείπνο η γραμματέας προτείνει: - Πάμε για ένα καφεδάκι στο σπίτι μου. Έτσι και έγινε, αλλά εκεί έγινε χαμός. Αργά την νύχτα λέει αυτός: - Πρέπει τώρα να πάω σπίτι. Μου δίνεις ένα κομματάκι κιμωλία; - Aσφαλώς. Εκεί στο πάνω συρταράκι. Παίρνει αυτός την κιμωλία, την βάζει πίσω από το αυτί του και φεύγει. Στο σπίτι τον περιμένει η γυναίκα του: - Που ήσουνα; Τι έκανες; - Α! που να στα λέω! Έκλεισα μια καλή δουλειά, μετά πήρα την γραμματέα μου, πήγαμε για φαγητό και μετά στο σπίτι της την έβαλα κάτω και της άλλαξα τα φώτα. Η γυναίκα του βάζει τα γέλια και του λέει: - Σιγά μωρέ, μη μας κάνεις και τον κάμποσο. Νομίζεις δεν κατάλαβα ότι έπαιζες μπιλιάρδο; Έπρεπε πριν αρχίσεις να κοκορεύεσαι, να βγάλεις την κιμωλία από το αυτί σου. |
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ήταν ένα αντρόγυνο και ήθελε να χωρίσει. Πήγε λοιπόν στα δικαστήρια.
Και οι 2 όμως ήθελαν την κηδεμονία του μονάκριβου και λατρεμένου παιδιού τους. - Πρώτη η γυναίκα λοιπόν έπεσε κλαίγοντας στα πόδια της δικαστίνας και την ικέτεψε να δώσει το παιδί σε αυτήν αφού εκείνη ήταν που το έφερε στον κόσμο. Αυτό φάνηκε λογικό στη δικαστίνα που ήταν και γυναίκα, αλλά ήθελε να ακούσει και το επιχείρημα του άντρα. Σηκώνεται λοιπόν ο άντρας και μετά από λίγη σκέψη λέει: - Κυρία δικαστά, όταν ρίχνετε ένα νόμισμα στο μηχάνημα για να παρετε μια pepsi, μόλις βγει η pepsi ανήκει σε σας ή στο μηχάνημα; - Ποιο είναι το άκρον άωτον της ζήλιας; - Να γεννήσει η γυναίκα σου δίδυμα και να υποψιάζεσαι ότι το ένα δεν είναι δικό σου. Ποιο είναι το άκρον άωτον της παραμονής μπροστά σε οθόνη υπολογιστή; - Να κάνεις διπλό κλικ στο κουμπί που καλεί το ασανσέρ. - Ποιό είναι το άκρον άωτον του ρατσισμού; - Να πίνεις Βlack&White σε διαφορετικά ποτήρια... :sm7::sm7: |
Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι
κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια................... Από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου - Τι κάνεις άντρα μου ?????? ........ θα την κάψεις καινούρια τηλεόραση... - Τι να κάνω ρε γυναίκα? Αφού βάλανε το μουντιάλ, μαζί με την τσόντα... Δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω.... - Την τσόντα δες..... την τσόντα ............ Ποδόσφαιρο ξέρεις.......... |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm3::sm3::sm3: |
|
|
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΙΠΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΠΤΗΣΙΑ ΤΟΥ 6 ΜΗΝΩΝ ΓΙΟΥ ΤΟΥ.Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΛΕΙΠΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΠΤΙΣΙΑ.ΚΑΙ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ..ΚΥΡΙΕ ΠΛΟΙΑΡΧΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ..ΜΑΜΙΣΙΑ.. ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ http://forum.4x4fun.gr/images/smilie..._e_biggrin.gif
|
:yz:sm7::sm7:
|
:yz:yz:yz:yz
|
|
Απόσπασμα:
:sm7: |
Ο Σωτήρης παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του το Γιάννη στην Θεσσαλονίκη και του λέει:
- Φίλε Γιάννη, έρχοµαι εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα φτάσω αργά το ßράδυ, µπορείς να µε φιλοξενήσεις για µία ßραδιά; - Καλά ρε Σώτο και το συζητάς; Φτάνοντας ο Σωτήρης κατά της 1:30 το ßράδυ στο σπίτι του Γιάννη. - Φιλε Σώτο, θες να κοιµηθείς µε το µωρό στο δωµάτιο; Ή στο σαλόνι να σου στρώσω κάτω; - Ασε µην ανησυχήσω το µωρό θα κοιµηθώ στο σαλόνι. Το πρωί ο Σωτήρης σηκώθηκε πιο νωρίς από τους άλλους και πήγε στην κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ και τι να δει!!! Μια ψήλη ξανθιά 2µετρη µε το στήθος έξω και φορώντας µόνο ένα string!!!! Τα ψιλοχάνει για λίγο και ρωτάει γεµάτος απορία: - Συγγνώµη εσύ ποια είσαι; - Εγώ είµαι το µωρό, εσύ ποιος είσαι; - Εγώ είµαι ο μ@@@@@ς που ήρθε χθες..... |
|
Απόσπασμα:
|
:yz:sm7::yz:sm7:
|
|
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
|
Απόσπασμα:
|
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
:sm7::sm7::yz:sm7:
|
Πάει ένας εικοσάρης για ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού ογδοντάρη. Μετά από δύο ώρες το καλάθι του παππού τίγκα στο ψάρι ενώ του εικοσάρη ούτε λέπι !
-"Παππού, τον ρωτάει, τι δόλωμα βάζεις;" -"Γαρίδα, παιδί μου", απαντάει ο παππούς. Την άλλη μέρα, να σου πάλι o εικοσάρης φορτωμένος με γαρίδες, αλλά πάλι ούτε λέπι, ενώ ο παππούς τίγκα στο ψάρι! -"Παππού τι δόλωμα βάζεις;" ξαναρωτά ο εικοσάρης. -"Μαρίδα, παιδί μου" απαντά ο παππούς. -"Και πως ξέρεις ποια μέρα τα ψάρια θα τσιμπήσουν με γαρίδα και ποια μέρα με μαρίδα;" -"Α, είναι πολύ απλό! Όταν σηκώνομαι το πρωί και η τσουτσούνα μου γέρνει δεξιά, βάζω γαρίδα, άμα γέρνει αριστερά, βάζω μαρίδα, εσένα άμα ξυπνάς το πρωί, πως είναι η τσουτσούνα σου;' -"Εμένα είναι όρθια " απαντάει ο εικοσάρης Κι ο παππούς: -"Καλά μ@#$#ς είσαι αγόρι μου και έρχεσαι για ψάρεμα ???????? |
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
|
:sm3::sm3::sm3:
|
|
|
Μπαίνουν δύο σε μια τράπεζα για να ληστέψουν.
Λέει ο ένας στον άλλο: - Ψάξε τους όλους. - Όλους;; - Ναι ρε ######, όλους. - Και τη γριούλα;; (ήταν και μια γριούλα 80 ετών) - Ναι ρε ######, και τη γριούλα. Μετά του λέει: - Ρίξε τους όλους στο πάτωμα. - Όλους;; - Ναι ρε ######, όλους. - Και τη γριούλα;; - Ναι ρε ΜΑΛΑΚΑΑΑ, και τη γριούλα. Και γδύσε όλες τις γυναίκες για να τις βιάσω. - Όλες;; - Ναι ρε ΜΑΛΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ, όλες. - Και τη γριούλα ;; Οπότε πετάγεται η γριούλα: - Ναι ρε ######, και τη γριούλα!!! :sm7::sm7::sm7: |
:sm6:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:33. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!