GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

Vagelis Gar 26-01-2012 21:41

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Παιδιά καταρχήν να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τον Αργύρη (ARGI) αλλά και όλα τα παιδιά που ασχολούνται εδώ και ημέρες με τις πληροφορίες που θα χρειαστούμε όλοι μας.
Όσον αφορά εμένα έχω κλείσει διαμονητήριο και αύριο ο Δημητράκης (1974) θα μου κλείσει τις διανυκτερεύσεις στη Νέα Σκήτη.

Πιστεύω να μην δημιουργώ κάποιο πρόβλημα στους υπόλοιπους.

jimmis varda 26-01-2012 23:27

οποτε εγω αυριο κλεινω μονο για μενα.....

Fuji 27-01-2012 08:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jimmis varda ( 585280)
οποτε εγω αυριο κλεινω μονο για μενα.....

Σωστός Δημήτρη. Και κλείνεις όπου σου αρέσει! Ένας είσαι, θα μπεις πιστεύω άνετα.
;)

Fuji 27-01-2012 08:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 585109)
Παιδιά καταρχήν να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τον Αργύρη (ARGI) αλλά και όλα τα παιδιά που ασχολούνται εδώ και ημέρες με τις πληροφορίες που θα χρειαστούμε όλοι μας.
Όσον αφορά εμένα έχω κλείσει διαμονητήριο και αύριο ο Δημητράκης (1974) θα μου κλείσει τις διανυκτερεύσεις στη Νέα Σκήτη.

Πιστεύω να μην δημιουργώ κάποιο πρόβλημα στους υπόλοιπους.

ΟΚ Βαγγέλη. Προχωράς όπως το είπες. ;)

Fuji 27-01-2012 08:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 585094)
Παιδιά δεν χρειάζεται συγνώμη καταλαβαίνω. Θέλω να είμαστε αγαπημένη. Σήμερα που ήμουν σπίτι θυμήθηκα ότι πριν μερικά χρόνια είχα στείλει κάποια χρήματα για την αναστήλωση της Ιεράς καλύβης της Υπαπαντής του Κυρίου. Έστειλα ένα email στον Πατέρα Συμεών που είχα αλληλογραφία τότε και μου έστειλε την ακόλουθη απάντηση. Περιμένω να μου πείτε τη να πράξω. ΄
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΣΕ ΚΕΛΙ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ 4 ΑΤΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΣΚΗΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΣΤΟ 23770-23902, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, Η ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ 20 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΙΒΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΟΓΟ. ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΩ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
Δημήτρη όσο για αυτά που είπαμε στο τηλέφωνο για την Μονή Φιλόθεου περιμένω απάντηση από τον φίλο μου.:)

Πολύ καλή κίνηση Βαγγέλη. Οπότε, μπορείς να εξασφαλίσεις τη μία διανυκτέρευση της 6άδας στη Νέα Σκήτη, και την άλλη στη Φιλοθέου.
Μόνο, να είστε πλέον σε συννενόηση με τον Δημήτρη (Arkas), που κι αυτός έχει ανοιχτές ημερομηνίες σε Δοχειαρίου και Γρηγορίου, ώστε να τις συντονίσετε κατάλληλα.
;)

Fuji 27-01-2012 08:56

Παιδιά, να μπει σε κάποια ομάδα και ο Ανδρέας (pirate);

adventure 27-01-2012 09:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 585510)
Παιδιά, να μπει σε κάποια ομάδα και ο Ανδρέας (pirate);

Σταύρος.

;) :)

ARGI 27-01-2012 09:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 585094)
Παιδιά δεν χρειάζεται συγνώμη καταλαβαίνω. Θέλω να είμαστε αγαπημένη. Σήμερα που ήμουν σπίτι θυμήθηκα ότι πριν μερικά χρόνια είχα στείλει κάποια χρήματα για την αναστήλωση της Ιεράς καλύβης της Υπαπαντής του Κυρίου. Έστειλα ένα email στον Πατέρα Συμεών που είχα αλληλογραφία τότε και μου έστειλε την ακόλουθη απάντηση. Περιμένω να μου πείτε τη να πράξω. ΄
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΣΕ ΚΕΛΙ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ 4 ΑΤΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΣΚΗΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΣΤΟ 23770-23902, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, Η ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ 20 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΙΒΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΟΓΟ. ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΩ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
Δημήτρη όσο για αυτά που είπαμε στο τηλέφωνο για την Μονή Φιλόθεου περιμένω απάντηση από τον φίλο μου.:)

Μπράβο Βαγγελάρα... Ωραίος...
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif

Fuji 27-01-2012 11:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 585518)
Σταύρος.

;) :)

Σωστός! ;)

Μπορεί ο Σταύρος να επιλέξει μια ομάδα λοιπόν.

TARKAS 27-01-2012 11:40

Μπραβο ρε παιδια σε ολους. Αυτη την βδομαδα οντως εγιναν συντονισμενες κινησεις και αποτελεσματα. Ειμαστε καλη ομαδα με καλο οραγανωτη τον Νικο

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!