![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Εσυ εκανες δεησεις? Η αυτος που μετεφερες με την μηχανη εκανε ολη την δουλεια.....:u58: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:di01: |
Για να θυμηθούμε πόσο όμορφα περάσαμε κ να αναμένουμε την επόμενη ... :ye33: |
Απόσπασμα:
Και ανοίγοντας παράθυρο για την επόμενη, με δεδομένο πως το Πάσχα του 2013 πέφτει 05/05/, ετοιμαστείτε και βάλτε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας : Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος του GSforum No 2 - είσοδος Παρασκευή 10 Μαΐου 2013!!! :D |
Απόσπασμα:
Kανονισε να εισαι εκει...:ye33: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Α ρε Γιωργη τι μας θυμησες παλι!!:ye33: :ye02: |
Απόσπασμα:
Παντα!!:ye02: |
τι εγινε λεω να αρχισουμε τισ συμμετοχες
1.-DHMHTRHS-:ye02: |
Λοιπόν φιλαράκια μου έχω να σας πω ευχάριστα νέα! Καταρχήν για άλλη μια φορά θέλω να πω ένα Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους διοργανωτές αυτής της επίσκεψης, τον Νικόλα (Fuji), τον Γιαννάκο (Mark), στην απίστευτη παρέα που ένιωσα αδελφός τους απ'την πρώτη κιόλας στιγμή, μα πάνω απ'όλα τον Κύριο που με αξίωσε να επισκεφτώ το περιβόλι της Παναγιάς! Έφυγα από 'κει μαγεμένος, γαλήνιος, δυνατός ψυχικά και γεμάτος συναισθήματα που ενώ το κορμί απομακρυνόταν, εγώ ένιωθα πως ακόμα ήμουν εκεί!
Όταν πήγα λοιπόν στο Άγιο Όρος ήμουν σχεδόν έξι μήνες άνεργος αλλά περίπου εννέα μήνες είχαν περάσει από τότε που είχα πάρει τον τελευταίο μου μισθό!!!:( Με την βοήθεια των γονιών μου τελικά μπόρεσα να έρθω στο Όρος, όπου πέρασα αξέχαστα και συγκινητικά με την υπέροχη παρέα σας στο θαυμαστό αυτό μέρος! Μετά από τρείς μέρες ήρθε η ώρα της επιστροφής μας, μπήκαμε στο καραβάκι και όπως απομακρυνόμαστε χτυπάει το κινητό μου! Ήταν ο ιδιοκτήτης μιας Σποροπαραγωγικής εταιρείας, του λεώ ότι γυρνάω από το Όρος και μου απαντά "έλα αύριο από το γραφείο να συζητήσουμε"! Πηγαίνω την επομένη και μου προτείνει να αναλάβω την σποροπαραγωγή των σιτηρών για περίπου δύο μήνες! Δέχομαι φυσικά μιας και δεν είχα κάτι άλλο, αλλά περισσότερο διότι πίστευα ότι έβαλε η Παναγίτσα το χεράκι της και δεν έπρεπε να αρνηθώ το δώρο Της! Στις 2 Μαίου ξεκίνησα και την Δευτέρα 16 Ιουλίου αλώνιστηκε και το τελευταίο χωράφι της σποροπαραγωγής, οπότε ουσιαστικά τελείωσε και η δουλειά μου! Τα ευχάριστα είναι πως προχθές μου ανακοινώσαν ότι παραμένω στην εταιρεία!!! :ye30::ha15:Είναι επιχείρηση με πολύ καλό κλίμα, οικογενειακή, υγειής και εύχομαι να παραμείνω για πολλά ακόμη χρόνια! Άμα πιείς από το Περιβόλι της Παναγιάς νερό, θες να ξαναπιείς!!! Νικόλα πρώτα ο Θεός την Παρασκευή 10 Μαίου θα είμαι παρών!:ye30: :th11::th11::th11::th11::th11::th11::th11: GS Forum |
Απόσπασμα:
Μπράβο φιλαράκι.Πραγματικά καλά νέα.Εύχομαι φιλέ με την χάρη Της Παναγίας να βρείς το καταφύγιο σου σε αυτήν την δουλειά.Και πάλι μπράβο ρε Γιάνναρε. :ye30::ye02::ye30: |
Γιάννο μου,
η Χάρις του Θεού, βρίσκεται μπροστά μας καθημερινά ! Αρκεί να έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τους ορίζοντές μας ! Με το καλό λοιπόν, η συνέχεια της επαγγελματικής σου ανέλιξης και όλα να σου έρχονται πάντα βολικά !! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:re26::ye36::re26: |
Απόσπασμα:
Μπραβο Γιαννο καιρο ειχα να ακουσω πραγματικα καλα νεα.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο και με την βαθια πιστη που εχεις ηρθε η επιβραβευση της.Καλη δουλεια με υγεια με το καλο να ξανασμηξουμε στο περιβολη της Παναγιας,αν και προσωπικα θα το προσπαθησω νωριτερα το ραντεβου μας!!:ye33: |
Με το καλο να ερθει εκεινη η ωρα και εγω μεσα!! :ye33::ye02: |
Απόσπασμα:
Μπραβο ρε Γιαννακο!!!Αυτα ειναι νεα!!!Μακαρι να πανε ολα καλα και ευχομαι να ριζωσεις εκει για τα καλα!!!Το περιβολι της Παναγιας,εκανε το θαυμα του!! :ye02::ye02::ye02::ye02: Ραντεβου το 2013.....:);) |
Απόσπασμα:
Με το καλο φιλε Ακη να ξανασμιξουμε...:ye33: :ye02: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιάννη μου, μου το είπες και στο τηλέφωνο και χάρηκα πολύ, το λες και εδώ μέσα και το χάρηκα ακόμη πιο πολύ!! Μπράβο φιλαράκι, είναι πολύ ωραίο πράγμα να εκτιμούμαι αυτά που μας "δίνονται"...:ye02: Πρώτα ο Θεός, το Αγιο Ορος μας περιμένει και το 2013!!! Και μάλιστα εδώ και καιρό κάνω την σκέψη να επισκευτούμε μοναστήρι/μοναστήρια που βρίσκονται στην απομέσα μεριά π.χ Βατοπέδι Και πάλι μπράβο Γιαννάκη, καλοστέριωτος στην νέα σου εργασία, και η Παναγιά να σε έχει πάντα καλά!!! :ye33::ye33::ye33: http://i1263.photobucket.com/albums/...2/DSCF2551.jpg :ha15::ha15::ha15: |
Λοιπόν, βλέπω η διάθεση υπάρχει σε αρκετούς. Πάμε γερά, ραντεβού την άνοιξη!
|
Απόσπασμα:
Και όπως είναι πλέον το σύνθημα, "ραντεβού την άνοιξη"! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ραντεβού την Άνοιξη!!! :ye02: |
Απόσπασμα:
Μακάρι να το καταφέρω να είμαστε την άνοιξη μαζι ,το θέλω πολυ ,αν με θέλετε στην παρέα βέβαια ...... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Με το καλό να δώσει ο Θεός να βρεθούμε φιλαράκι! :ye02::ye33: |
Kαλοί μου φίλοι, έμαθα κάτι και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας... Ο καλός μας φίλος & συντονιστής του Αγίου Ορους Fuji, είναι από εχθές είναι μέσα στο Ορος!! Τελικά, τα κατάφερε και έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα... :re28: Μπράβο Φουτζάκο μου & βοήθεια σου... Η Παναγιά να σε έχει καλά και το Περιβόλι της να σου δίνει δύναμη & γαλήνη.... :ye30::ye30::ye30: ..... Και σύντομα όλοι μαζί μέσα.... :sm2::sm2::sm2: |
Απόσπασμα:
Μπραβο στον Νικολα και βοηθεια του!Το χρωσταγε στον εαυτο του αλλωστε....;):) [Τελικα αυτο το νημα δεν θα κλεισει ποτε.........:D:D] |
Απόσπασμα:
:ye02: |
Απόσπασμα:
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απόσπασμα:
:sm2::sm2:Μπραβο Νικολα Βοηθεια σου :ye02: |
Απόσπασμα:
:re26::re26: με το καλο!!:ye02: |
Απόσπασμα:
:ye02::ye33::ye02: |
..... Και σύντομα όλοι μαζί μέσα.... :sm2::sm2::sm2: Μέσα :ye33: |
Καλή επιστροφή σήμερα
και βοήθειά σου Νικόλα ! |
Πριν λιγο μιλησα με τον Νικολα ηταν στον δρομο της επιστροφης,το πως περασε θα μας τα πει καλυτερα απο δω μεσα ο ιδιος,με το καλο φιλαρακι!!:ye02:
|
Παιδιά, πράγματι αξιώθηκα και μπήκα στο Όρος. Έμεινα 3 βραδιές (29/8 - 31/8) στη Βατοπεδίου, Δοχειαρίου και Γρηγορίου. Ήμουνα μόνος, και αυτό ήταν καλό και κακό.
Το Βατοπέδι είναι γεμάτο με θαυματουργές εικόνες της Παναγίας (7 στο σύνολο!), και είναι από τα "άνετα" μοναστήρια, με παροχές και χώρους ανεβασμένες σε σχέση με άλλες Μονές. Στη Δοχειαρίου, είσαι λίγο στο άλλο άκρο, σε έναν θάλαμο με 40 κρεβάτια, αλλά η εικόνα της Γοργουπηκόου, και η μορφή του γέροντα Γρηγορίου (Ηγουμένου της Μονής), σε αποζημιώνει. Πολύ όμορφο Μοναστήρι, και οι μοναχοί εργατικότατοι. Η Γρηγορίου πάλι, για μένα τουλάχιστον είναι σταθμός ανεφοδιασμού. Έτυχε να συναντήσω και τον Ηγούμενο, τον π.Γεώργιο, που εν ολίγοις είναι σε άλλα επίπεδα. Και φυσικά, αυτόν που όλοι συναντήσατε και μιλήσατε, τον π.Βαρνάβα. Δεν χρειάζεται να σας κουράσω άλλο, απλά θα πω πως ήμουνα τυχερός που μπόρεσα και πήρα λίγη απ' την ξεχωριστή αυτή ηρεμία και μοναδικότητα του τόπου, και εύχομαι να αξιωθούμε να πάμε πάλι του χρόνου. Να είστε όλοι καλά! |
Απόσπασμα:
και να είσαι πάντα καλά να πηγαίνεις στο Περιβόλι της Παναγιάς! :ye33::ye33::ye33: *** Πλάνο για το 2013, φτιάξαμε ?? :D:D |
Απόσπασμα:
'' Συμετοχες για Αγιο Ορος 2013'' 1. Ακιs 2.... 3.... 4.... 5.... :D :D :D :D |
Απόσπασμα:
1. Ακιs 2....SenseiG 3.... 4.... 5.... :p:p:p:p |
Απόσπασμα:
Ας είμαστε καλά, και πρώτα ο Θεός θα το οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. ;) |
Απόσπασμα:
:ye02::ye02: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!