![]() |
Απάντηση: Γίνεται να μην πας; Δεν γίνεται 01.04.12 Γαλάζια λίμνη
Τώρα κατάφερα να δω την απεικόνιση των γεγονότων όλα καταπληκτικά η παρέα τα μέρη τα ρακόμελα (Θανάση έκανες την συνταγή ?) Παιδιά να είστε καλά πάντα να σμίγετε με το καλό και για εμάς του μακρινούς αφήστε μας στον πόνο μας :re25::ye33::ye02::re25::ye33::ye02::re26::re26::ye33: |
Απόσπασμα:
:ye30:Καταπληκτικά μέρη !!!!!! :ye30: Μπράβο στο Θανάση για την ιδέα :di59: Εγώ την θέλω σε ιδιαίτερο;):cool2: Μπράβο και στον φωτογράφο φυσικά:rolleyes: |
Απόσπασμα:
μπραβο Κωστα τελειο! κριμα δεν προλαβα να το κλεψω να το ενσωματωσω στο δικο μου :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εξάλλου, ένα ακόμη Varadero, χωράει. :di28::di28::di28::di28::di28::di28: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες, η όμορφη και κεφάτη παρέα μεγαλώνει συνέχεια ........................:ye02::sm2::ye02: Ελπίζω να τα καταφέρουμε κι εμείς στην επόμενη..................:ye33: Μιχάλη και Κωνσταντίνε ευχαριστούμε που μας μεταφέρατε με τον καλύτερο τρόπο το πως περάσατε...................:re25::re25: |
Απόσπασμα:
thanks! ακομας ενας καλιτεχνης ο V-STRONG εδωσε εργο:ye33: |
Μπραβο στα παιδια για τα ομορφα βιντεο και τις ξεχωριστες φωτογραφιες :sm2:!!!!!
Για να μην σας κουρασω και γω με τις δικες μου ..παραθετω το link με τις φωτο μου Paiko pictures by elenigr - Photobucket γι' αυτους που θελουν μεγαλυτερη ποικιλια ...!!!:ye33: Αντε και στην επομενη , ΣΥΝΤΟΜΑ !!! |
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΠΟΝΤΙΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΙΛΕ. ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ.
|
Απόσπασμα:
Ομορφάντρα μου...!!! :p:p :sm7::sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!