![]() |
Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Απόσπασμα:
|
Γράφε Θοδωρή, γράφε ό,τι σου κατέβει, πριν διακόψει ο CP γιατί νομίζω λείπει απόψε. Απολαμβάνω να σε διαβάζω, γράφε.[/QUOTE]
Ποτέ δεν λείπει. Ειναί ΠΑΝΤΑ εκεί και σας βλέπει. :sm7::sm7::sm7: Σαν τον Μητσοτάκη ένα πράμα... |
Στις μοντέρνες εποχές μας μετετράπη η λεοντή σε dainese, made in ???? http://www.gsforum.gr/%CE%88%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B7-65/dainese-made-china-13616/, χλίδεν καπαρντίνα και ο επόμενος άθλος είναι που θα περάσουμε επίσης ωραία αυτήν την Κυριακή 5/12 στον Άγιο Μερκούριο και πικ νικ.
€10 / άτομο. Γιατί οι ωραίοι άνθρωποι κάνουν ωραίες παρέες, είτε με πολλά στο Sushi τάδε είτε με λίγα στο πικ νικ. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και πιστέψτε με ήταν συνεχώς στην σκέψη μου αν θα περάσετε ωραία, σε πράγματα που συστήνω, τόσο νέο μέλος στην παρέα. Αγνάντι στην Επίδαυρο – Barάκι επάνω στην θάλασσα στο Πόρτο Χέλι – ταβερνάκι στην Ερμιόνη. Δόξα τον Θεό, απ΄ ότι φαίνεται ευχαριστηθήκατε. Να γράψω λοιπόν και εγώ τις εντυπώσεις μου, για να γνωριζόμαστε και καλύτερα. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά από την αρχή. Σωστό το ραντεβού στα διόδια, με κάποιες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Μας έκαναν να περιμένουμε λίγο παραπάνω, αλλά και να αγωνιούμε για την καλή τους κατάσταση. Θα μπορούσαν να μας είχαν πάρει τηλέφωνο για την ακύρωση της εκεί παρουσίας τους. Φύγαμε στην ώρα μας, εγώ μπροστά για τον δρόμο, είχα λάβει οδηγίες από τον αρχηγό, που πάντα πρέπει να είναι ένας, και πριν από τα postαρίσματα αλλά και επί τόπου για την οδηγική μας συμπεριφορά. 120 χλμ λοιπόν και, ίσως λίγο σπαστικό απ΄ ότι φάνηκε για κάποιους δεξιά λωρίδα πάντα. Για να προσπεράσουμε, βγαίνουμε αριστερά και μετά στην θέση μας. Θεωρώ δεν ήταν σωστό να πηγαίνουμε με το πολύ 120χλμ και να είμαστε στην μεσαία διότι αν θέλει να μας προσπεράσει ένας ‘απλός’ με 140 θα πρέπει να βγει στην τρίτη λωρίδα. Και αν αυτόν θέλει να τον προσπεράσει ένα Porsche με 180, θα καβαλήσει το κράσπεδο? Οι γρήγοροι λοιπόν με παρότρυναν για μεγαλύτερες ταχύτητες αλλά εγώ, απλά σύντομος και όχι γρήγορος, βράχος. Η όλη διαδρομή βγήκε απροβλημάτιστη και χωρίς ατύχημα. Σκούπα δεν μπορούσα να δω, αλλά απ΄ ότι φάνηκε, ο Μιχάλης σκούπιζε πολύ καλά και με μεγάλη ευγένεια. Ο οδηγός – σκούπα Πρετεντέρης, κρατούσε με την υπερδραστηριότητά του την επαφή σε όλο το κομβόι. Σε κάποια στιγμή το group2 έφυγε για να ‘στρίψει’ και τους βρήκαμε στο Αγνάντι να αγναντεύουν. Απ΄ότι είδα ‘έστριψαν’ και κάποιοι από εμάς… καφέδες – φάγαμε και φύγαμε για Πόρτο Χέλι. Μετά στην διαδρομή για Χέλι, οι συνήθεις ύποπτοι έστριψαν και πάλι και τους βρήκαμε να μας περιμένουν στον ντόκο του Μιχάλη. Καφέδες – φάγαμε μερικοί και φύγαμε για Ερμιόνη όπου φάγαμε απλά, χωρίς καφέδες αυτή τη φορά. Στην επιστροφή έφυγε το group2 για να στρίψει και οι υπόλοιποι, με σιγανούς ρυθμούς, και πίνοντας έναν καφέ με €1 στον Γαλατά, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής, με εμένα και την Ειρήνη λίγο πιο γρήγορα, όχι για να στρίψουμε, αλλά για να μην στρίψει της μητέρας μου, μετά από τόσες ώρες με τον Κωστή. Φτάσαμε με ασφάλεια όλοι στα σπίτια μας, ‘στριμμένοι’ και άστριφτοι και περιμένουμε την Τετάρτη το καφεδάκι στην Αίγλη(?) και την Κυριακή το πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο. Ωραίο το νεανικό οδήγημα του Κώστα, σε τόσο λίγο διάστημα με μηχανή και ωραία η κούκλα του Θεολόγου, για τόσο πολύ διάστημα, που την, όχι μόνο κρατάει αλλά και, βελτιώνει έτσι. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την ωραία παρέα. |
Απόσπασμα:
Σαν τον Μητσοτάκη ένα πράμα...[/QUOTE] Απόσπασμα:
|
;):)
Απόσπασμα:
Εμεις ευχαριστουμε Χρηστο.Σε αυτο το foroum οπως θα διαπιστωσεις με το καιρο παντα περναμε καλα γιατι ολοι εχουμε ψυχη,μεγαλη καρδια και παντα καλη διαθεση.Φιλια στην ειρηνη και το Κωστη,θα τα πουμε την Κυριακη για το δευτερο γυρο.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
ευγε παιδες.Λιγο ακομα και θα περνατε το βραβειο του χρυσου σπονδυλου......χαχαχαχαχα:sm7: πολυ καλη εκδρομουλα.
CK εισαι μορφη._ |
Απόσπασμα:
Μερίδα γύρο με τζατζίκι κλπ? :D Βεβαίως θα τα πούμε. Βλέπω και πάλι καλό καιρό. Μην σας πω, πως μπορεί να έχουμε και ήλιο. |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!