![]() |
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε
Σ'ευχαριστώ πολύ . . .
|
Ευχαριστώ πολύ...
Πήγα κ εγώ κ έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Να'σαι καλά κ. Λεό... |
Ευχαριστημενος απο την επισκευη-συντηρηση-εκπτωση-γενικη συμπεριφορα απο την motion στην μεσογειων.εφτασα τα 5000 χλμ. στο 1κυλινδρο g650gs κ επομενως θελω αλλαγη λαδιων+επισκευη στο σινιαλο φωτων.λεοντοκαρδε ενημερωσε την εταιρεια κ αν μπορεις να μου επιβεβαιωσεις οτι η προσφορα ισχυει κανονικα για την μεσογειων????
|
Ευχαριστημενος απο την επισκευη-συντηρηση-εκπτωση-γενικη συμπεριφορα απο την motion στην μεσογειων.εφτασα τα 5000 χλμ. στο 1κυλινδρο g650gs κ επομενως θελω αλλαγη λαδιων+επισκευη στο σινιαλο φωτων.λεοντοκαρδε ενημερωσε την εταιρεια κ αν μπορεις να μου επιβεβαιωσεις οτι η προσφορα ισχυει κανονικα για την μεσογειων????
|
Εφτασε η ωρα για το servise της καλης μου. νικολα σου στελνω μηνυμα:D:D
|
Απόσπασμα:
Η εταιρεία ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ τους για ραντεβού ... :) |
Η εταιρία Motion n' Style AE μεταφέρθηκε ... Καλέστε το 210 6200182, για να πληροφορηθείτε από ηχογραφημένο μήνυμα, την νέα διεύθυνση ... |
καλησπερα,
και παλι να ζητησω τη βοηθεια του ....forum. Ηρθε η ωρα του σερβις ....50000 χλμ, λόγω δύσκολου ωραρίου....βρηκα ενα κενο για Πεμπτη ΑΥΡΙΟ!!!!! υπαρχει περιπτωση να το προβαλουμε για αυριο!!!(ΤΗΝ ενημερωση):D Κριμα να χαθει η εκπτωση Νικολα ευχαριστω |
Απόσπασμα:
εγω πηγα χθες.....αλλα εκεινοι δεν ηταν ετοιμοι.....:D σοβαρα, η μετεγκατασταση δεν εχει ολοκληρωθει και δεν εχουν ανοιξει ακομα...σε 10-15 ημερες. Απλα θα μπορουσαν να ειχαν ενημερωσει ....ωστε να μην ειχα παει εκει αν και ειμαι απο εκει τριγυρω:cool:. Νικολα και παλι ευχαριστω |
Απόσπασμα:
.... και θα χρειαστούν ακόμη αρκετές μέρες ... :( |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!