GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

Fuji 03-02-2012 15:56

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 592316)
Ο Πέτρος έχει κλείσει τρίκλινο.

Peter V
Peter V jr. &
Arkas

Σωστός, το 2-κλινο το 'κλεισε ο Βαγγέλης (evan400f). Οπότε, μαζί του θα μιλήσει ο pirate, ώστε αν θέλει να μπει στην ομάδα σας, να γίνει 3-κλινο το δωμάτιο. ;)

1974 03-02-2012 18:56

μια σημερινη!!!μεχρι κατω ειναι το χιονι!!!:)
http://img830.imageshack.us/img830/4...1441287110.jpg

Fuji 04-02-2012 10:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 1974 ( 592738)
μια σημερινη!!!μεχρι κατω ειναι το χιονι!!!:)

Πριν δυο βδομάδες, την Κυριακή το μεσημέρι, είχαμε πάει μια βόλτα στην Αγία Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εδώ στη Σκόπελο. Ένα γραφικό και πανέμορφο Μοναστήρι. Και πίστεψέ με, στο βάθος απέναντι, βλέπαμε τον Άθω, με χιόνια στη κορυφή! Για τόσο καθαρή ατμόσφαιρα μιλάμε. Και εκ των υστέρων, μας είπαν Σκοπελίτες, πως όταν βλέπεις τον Άθω, περιμένεις να χαλάσει ο καιρός ... και πράγματι.

1974 04-02-2012 11:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 593033)
Πριν δυο βδομάδες, την Κυριακή το μεσημέρι, είχαμε πάει μια βόλτα στην Αγία Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εδώ στη Σκόπελο. Ένα γραφικό και πανέμορφο Μοναστήρι. Και πίστεψέ με, στο βάθος απέναντι, βλέπαμε τον Άθω, με χιόνια στη κορυφή! Για τόσο καθαρή ατμόσφαιρα μιλάμε. Και εκ των υστέρων, μας είπαν Σκοπελίτες, πως όταν βλέπεις τον Άθω, περιμένεις να χαλάσει ο καιρός ... και πράγματι.

Ναι πολυ ορατοτητα ειχε!!!! πριν λιγες μερες!!!:)

nanoshophellas 06-02-2012 09:12

Kαλημερα και απο εμενα ειχα καποια θεματα και για αυτο δεν εχω κανει ακομα τιποτα....Ζηταω συγνωμη αλλα τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω

Fuji 06-02-2012 14:46

Ηλία κρίμα που σου προέκυψαν θέματα. :(

Αν πάντως νομίζεις ότι λόγω αρκετού χρονικού διαστήματος ως την επίσκεψη, υπάρχει ελπίδα να το διευθετήσεις και να τα καταφέρεις (έστω και με την παρέα της 20/04), ας κλείσουμε φιλοξενίες. Και αν τελικά κάτσει εμπόδιο, τις ακυρώνουμε.
Αν δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς, πες μου να βοηθήσω.

evan400f 06-02-2012 21:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 592621)
Σωστός, το 2-κλινο το 'κλεισε ο Βαγγέλης (evan400f). Οπότε, μαζί του θα μιλήσει ο pirate, ώστε αν θέλει να μπει στην ομάδα σας, να γίνει 3-κλινο το δωμάτιο. ;)

Όταν έκλεισα το δίκλινο με την κ. Έφη, της είπα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί να γίνει τρίκλινο. Οπότε περιμένω τον Pirate να μας ενημερώσει. :)
Ότι αφορά την Μονή Θεόφιλου δεν έχω καμία απάντηση ακόμα. Να ψάξουμε και αλλού?

Fuji 06-02-2012 22:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 594711)
Όταν έκλεισα το δίκλινο με την κ. Έφη, της είπα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί να γίνει τρίκλινο. Οπότε περιμένω τον Pirate να μας ενημερώσει. :)
Ότι αφορά την Μονή Θεόφιλου δεν έχω καμία απάντηση ακόμα. Να ψάξουμε και αλλού?

Βαγγέλη, τους πήρες τηλέφωνο ο ίδιος στη Φιλοθέου;

THANOSEOD 07-02-2012 13:14

Καλημέρα . . . Υπολογίστε κ μένα για 18 Απριλίου,έχω κανονίσει ήδη το θέμα της διαμονής!Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μπώ στην ομάδα με τον kostakyrgiako λόγω του ότι είμαστε κολλητοί κ θα ταξιδεύσουμε μαζί από Πάτρα!Ευχαριστώ

Fuji 07-02-2012 14:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από THANOSEOD ( 595359)
Καλημέρα . . . Υπολογίστε κ μένα για 18 Απριλίου,έχω κανονίσει ήδη το θέμα της διαμονής!Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μπώ στην ομάδα με τον kostakyrgiako λόγω του ότι είμαστε κολλητοί κ θα ταξιδεύσουμε μαζί από Πάτρα!Ευχαριστώ

Θανάση καλωσόρισες στην παρέα!

Διευκρίνησέ μου σε παρακαλώ, όταν λες ότι κανόνισες το θέμα της διαμονής, εννοείς πως εξασφάλισες από το γραφείο προσκυνητών την γενική σου είσοδο μόνο, εξασφάλισες φιλοξενία στις 4 Μονές που θα επισκευθεί η ομάδα με τον kostakyriakos, ή και τα δυο;

Αν εξασφάλισες και τα δυο προηγούμενα, είσαι ΟΚ. Μένει μόνο να κλείσεις δωμάτιο στο ξενοδοχείο της Ουρανούπολης (μόνος ή με κάποιους άλλους της ομάδας).

Αν εξασφάλισες μόνο την είσοδο (διαμονητήριο) μέσω του γραφείου προσκυνητών, πρέπει να έρθεις σε τηλεφωνική επικοινωνία και με τις Μονές που έκλεισε η ομάδα (στα τηλέφωνα που έχουν αναρτηθεί σε προηγούμενες δημοσιεύσεις), ώστε ατομικά πλέον, να ζητήσεις φιλοξενία στις αντίστοιχες ημερομηνίες.

Ότι θες να ρωτήσεις, το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ μου, πάρε με το απόγευμα να τα πούμε. ;)

Με το καλό λοιπόν!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!