GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   ΜΟΤΟ BMW ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10204)

dkouk 05-04-2010 01:02

Απάντηση: ΜΟΤΟ BMW ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ

Στην Θεσσαλονικη παντως δεν εχουν εμφανιστει με gs ευτυχως γιατι θα παω να το πουλησω ,αλλα η ομαδα Διας κυκλοφορει με versys.

Kimwnas 06-04-2010 14:07

GS1200 υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό...Πρίν κανά χρόνο πέτυχα μια μεγάλη συνοδεία στην εθνική με GS γύρω-γύρω και επειδή μου είχε κάνει εντύπωση, ρώτησα τους...αρμόδιους γνωστούς, οι οποίοι με πληροφόρησαν ότι μάλλον ήταν η φρουρά του Κόκκαλη γιατί ο ίδιος και μερικοί της κατηγορίας έχουν εξοπλίσει προσωπικά τις φρουρές τους με οχήματα της προτίμησης τους...
Αυτά μου είπαν, αυτά σας λέω....
;)

Orfeus 06-04-2010 15:06

Ασφαλιτικες 1200 υπηρχαν εδω και καιρο,μιλαμε πλεον για αυτες με επισημα διακριτικα??

italos 06-04-2010 15:59

Τελικά είναι παραπάνω απο ένας!!:D:D:D:D

mrdaellis 06-04-2010 16:04

Εγω πετυχα προχτες στο περιστερι 2 τις καινουργιας ομαδας..... ο ενας ειχε ενα ΧΤΧ 660 και ο αλλος ειχε ενα ΒΜW 650GS ;) λευκα και τα 2 φυσικα με φαρους κτλ! χωρις βαλιτσακια και τα 2!!!;)

skippybi 06-04-2010 19:02

άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, και μεταξύ των άλλων είπε και τα παρακάτω για την ομάδα ΔΙΑΣ

- όλοι οι οδηγοί αστυνομικοί έχουν δίπλωμα(αλλά δεν διευκρίνησε άν έχουν δίπλωμα για τις 650cc που οδηγούν, μιας και εκπαιδεύτηκαν με 250cc);)

- Δεν μπορούσαμε να βρούμε στην αγορά 3000 λευκά κράνη που χρειαζόμασταν...

-Δεν μπορούσαμε να βρούμε στην αγορά φάρους και σειρήνες για όλες τις μηχανές...

-Δεν μπορούσαμε να βρούμε στην αγορά εξοπλισμό για να εξοπλίσουμε τους αστυνομικούς με κατάλληλο ρουχισμό για μοτοσυκλέτα...

τουλάχιστον λεφτά για βενζίνη τους έδωσαν ή βάζουν από την τσέπη τους;;;:Απορία:

ntinopoulos 06-04-2010 19:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από skippybi ( 145060)
άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, και μεταξύ των άλλων είπε και τα παρακάτω για την ομάδα ΔΙΑΣ

- όλοι οι οδηγοί αστυνομικοί έχουν δίπλωμα(αλλά δεν διευκρίνησε άν έχουν δίπλωμα για τις 650cc που οδηγούν, μιας και εκπαιδεύτηκαν με 250cc);)

- Δεν μπορούσαμε να βρούμε στην αγορά 3000 λευκά κράνη που χρειαζόμασταν...

-Δεν μπορούσαμε να βρούμε στην αγορά φάρους και σειρήνες για όλες τις μηχανές...

-Δεν μπορούσαμε να βρούμε στην αγορά εξοπλισμό για να εξοπλίσουμε τους αστυνομικούς με κατάλληλο ρουχισμό για μοτοσυκλέτα...

τουλάχιστον λεφτά για βενζίνη τους έδωσαν ή βάζουν από την τσέπη τους;;;:Απορία:

να χαιρονται τους εκπροσωπους τους!Νεύρα

aeriko 06-04-2010 19:27

Ολοι στο φόρουμ έχουν δώσει εξετάσεις με μηχανή άνω των 400cc και έχουν αποκτήσει το αντίστοιχο δίπλωμα, για να ακούω;;;;:sm7:

skippybi 06-04-2010 19:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 145076)
Ολοι στο φόρουμ έχουν δώσει εξετάσεις με μηχανή άνω των 400cc και έχουν αποκτήσει το αντίστοιχο δίπλωμα, για να ακούω;;;;:sm7:

εννοείς αν έχουν δώσει εξετάσεις τώρα, με την ισχύουσα διάταξη;;;

γιατί εγώ όταν έδωσα εξετάσεις το 1993 έδωσα με 80cc και πήρα δίπλωμα για μηχανή. Αλλά αυτό ίσχυε τότε και αυτό έκανα...

gandreas 06-04-2010 20:53

Είδα σήμερα την 650gs στον δρόμο δικάβαλο . Πάντως αυτοί που την έχουν μόνο βολτούλες και καφεδάκια είναι, δεν εχω δει ποτέ να τσεκάρουν κάποιον:hmmm:!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!